Geocaching.hu és GPSGames.hu alkalmazás Androidra.
Letöltés: aktuális verzió | verziótörténet | FAQ
2013-04-16 19:33:44
Hétvégén én is így jártam az Xperia Minivel, hogy a "nem töltöttem ki minden mezőt" üzenetet kaptam. A ládalistából el is tűnt a láda, de böngészővel nézve nem került be a log. A Tipoval viszont sikerült belogolni. Ugyanaz a verzió fut mindkét telefonon. A Tipon viszont az iránytű nem működik. Semmilyen iránytű program sem, állítólag nem alkalmas rá. A Miniről én is letöröltema g:hu-t, majd újra installáltam, de kipróbálni azóta nem tudtam. Szombaton megpróbálom.

Előzmény: keep (#1543)
2013-04-15 13:15:09
Tegnap megpróbáltam ládázni egyet, a következő jelenséget tapasztaltam a z verzióval:
DCBLIG ládánál jártunk, megpróbáltam letölteni. "Börzsönyliget" kifejezésre kerestem, FC leállt. Azután visszalépve ládanévre megtalálta, letöltötte. Megpróbáltam bejelenteni, megadtam a jelszót és beküldésre azt mondta, hogy nem töltöttem ki minden kötelező mezőt. Akkor gyorsan beküldtem a böngészőből, utána itthonról még próbálkoztam. Uninstall, ghucontent mappa törlése, majd visszainstall.
"Börzsönyliget" kifejezésre olyan, mintha lenne találat, de üres a lista, csak nagy feketeség van. Fejléc van, helyi menü működik. Láda kódra már megtalálja, lejön. Bejelentés még mindig nem sikerül, nem töltöttem ki valamelyik kötelező mezőt.
Kilépek a ládalistába, ahol annak az egynek kéne szerepelnie, megint nem listázza, csak feketeség a g:hu fejléccel.
Csak én vagyok szerencsés? Más nem jelzett ilyet :)
ZTE Grand X In Android 4.0-val


Új megtalálások

Bejelentkezés