Geocaching.hu és GPSGames.hu alkalmazás Androidra.
Letöltés: aktuális verzió | verziótörténet | FAQ
2013-07-04 22:05:12
Az általad említett GTX progi hogyan mutatta az irányt?
Ahhoz, hogy a nyíl tényleg a célpont irányába mutathasson, tudni kell, hogy adott pillanatban hogy áll a térben a telefon 3 tengelye.
Ehhez tud hozzásegíteni a mágneses szenzor adatainak kiértékelése (is). Ha megoldható, hogy a telefon tengelyeinek irányát a mágneses szenzor használata nélkül is tudja a program, akkor esélyes lehet, amit szeretnél. Megpróbálok kicsit utánajárni ennek a dolognak.
BigMick

Előzmény: Lally (#1622)
2013-07-04 19:30:21
Szia BigMick!

Szóval szerintem jó lenne, ha a progiban ki lehetne kapcsolni az automatikus iránytű funkciót. Nem mindig jó, hogy forog körbe-körbe mert valami elektromos-mágneses dolog (pl. nagyfesz. földkábel) bezavar. Annak idején a Nokiámon GTX nevezetű progit használtam ládázásra és az csak az irányt és a távolságot mutatta, iránytűként nem funkcionált de az úgy teljesen jó volt.
Én egyébként Alcatel OT-990-en használom a progit és teccccik, bár jó lenne a gyorsabb GPS adatfrissítés is, mert van úgy hogy szabad ég alatt 15-20 métert is megteszek gyalog mire a progi reagál valamit (bár lehet ez a nyűgöm telófüggő...).

Köszönöm figyelmed! :-)
Lally


Új megtalálások

Bejelentkezés