Geocaching.hu és GPSGames.hu alkalmazás Androidra.
Letöltés: aktuális verzió | verziótörténet | FAQ
2013-12-09 09:15:11
Az lenne a kérdésem, hogyan tudom a beépített érzékelőt megfelelő munkára bírni (Motorola Razr Maxx)?

Ezzel kapcsolatban igen sok panasz és pár megoldás is található a neten. Úgy tűnik ez egy eléggé általános probléma a Motorola Razr Maxx telefonnál.
link
V_Gabor

Előzmény: szokekiss (#1913)
2013-12-09 07:46:35
Másfél hónapot visszaolvasva találtam egy bejegyzést, mely hasonlatos az én problémámmal, jelesül, hogy az iránytű nekem nem működik megfelelően.

Hiába csinálom a 8-asokat, vagy rezegtetem a csuklómmal, a pontossága akár 90°-ot is téved (lassan aztán beáll a helyes irányba, de ez tapasztalataim szerint többször 10 percet is igénybe vesz, arról nem is beszélve, hogy sosem tudom, mikortól működik helyesen). Lehet, hogy türelmetlen vagyok és 10-15 másodpercnél tovább kell e műveletek valamelyikét csinálni?

A technika fejlődését követve, most szeretnék áttérni a PDA-s alkalmazásról g:hu-ra, amely minden másban felülmúlja a jelenleg használtat. Viszont PDA-n ha megvannak a műholdak a kijelölt cél irányának mutatása tűpontos!

Mint az a korábbi hozzászólásban kiderült számomra, a g:hu nem a műholdakról vett adatból számolja az irányt a cél felé, hanem a mobilba beépített érzékelő adatai szerint.

Az lenne a kérdésem, hogyan tudom a beépített érzékelőt megfelelő munkára bírni (Motorola Razr Maxx)?
Nem gondolt-e a fejlesztő arra, hogy az irányadatokat a műholdról vett jelek alapján számolja a program?


Új megtalálások

Bejelentkezés