Geocaching.hu és GPSGames.hu alkalmazás Androidra.
Letöltés: aktuális verzió | verziótörténet | FAQ
2014-01-04 08:02:52
Szia! Mostanság ismét van lehetőségem hosszabb tesztelésre. Amik feltűntek: Olyan mintha jobban fogyasztaná az akksit a jelenlegi konfiguráció a korábbinál (pedig "gps only" módban volt). Vagy csak öregszik az akksim? Nagyon jó ötlet a track funkció, de nem találom a trackeket. :( Hova menti ki a proggi? A g.hu contents-ben nincs semmi ráutaló filenév. A csigabiga be és kikapcsolásán kívül lehet valahol szabályozni a trackrögzítésre vonatkozó dolgokat? A nem szabvány szerinti multiknál (közetes pontok nem ládaként vannak definiálva) nem ugrik vissza a térképből a ládaleírásre, hanem a ládakiválasztáshoz megy.

Előzmény: BigMick (#1929)
2014-01-02 20:28:11
A napokban megint változott az openmaps-es térképek belseje (és jelenleg megint nem láthatók a turistajelzések ikonjai a dec. 23. utáni térképeken), ami miatt módosítani kell a programot. Amint stabilizálódnak ezek a technikai ügyek, várható, hogy az ilyen finomításokkal is tudok majd foglalkozni.
BigMick

Előzmény: GSdriver (#1926)
2013-12-25 20:58:17
Huhh ez a kombináció (1.4.30f + új szintvonalas, turistajelzéses térkép) nagyon jó. Azt hiszem messze az eddigi legjobb verzió.

Már csak annyi vágyam lenne, hogy a turistajelzések ikonjai kicsit nagyobbak legyenek, ne ilyen picik. Szerintem kb. dupla méret lenne az ideális. Akkor szemüveg nélkül is jól láthatók lennének, még a nagyobb felbontású készülékeken is.

Nagyon köszi az eddigieket is, és Boldog Karácsonyt!





Előzmény: BigMick (#1910)
2013-12-07 22:52:49
Új verzió: 1.4.30f
Az openmaps.eu-ról mostanság letölthető Magyarország mapsforge térképek megjelenítése okosodott sokat:
- látszanak a szintvonalak
- turistajelzés ikonok a turistautak mentén
- szolídabb színezésű térkép

A térkép file mérete kb 50%-kal megnőtt (41 Mbyte helyett 62 Mbyte jelenleg) a szintvonalak és a turistajelzések miatt.
Maga a térkép még nem végleges, van pár szemmel látható hibája (de szerintem már így is sokkal jobb, mint eddig), pár naponta érdemes megnézni, hátha van újabb, jobb verziója:
http://openmaps.eu/dl.php?dl=hu/Hungary_ openmaps_eu_europe.map.zip
BigMick


Új megtalálások

Bejelentkezés