Geocaching.hu és GPSGames.hu alkalmazás Androidra.
Letöltés: aktuális verzió | verziótörténet | FAQ
2014-04-11 13:29:58
Letöltöttem, letöröltem. Nem tudom, mi esett bele, de amikor térképet kellett volna rajzolni, mindig kilépett a programból.

A beállításoknál nem találom az offline-online váltást, tehát nem is tudtam megadni, hol az offlájn térkép. Viszont át lehetett váltani offlájnra. Utána viszont, amikof ráklikkeltem a főmenűben a Térkép gombra, akkor jött a leállás.

Aprópopó, az upgrade-nél nem kellett volna megőriz i a régi beállításokat?

Előzmény: BigMick (#2085)
2014-04-11 09:27:52
Szia,

üdv a klubban.

Egy fontos dolgot még közölnöd kellene, nevezetesen, hogy a program melyik verzióját használod.
A Google Play-ről töltötted le (akkor ez valószínűleg az 1.4.30x verzió), vagy innen, a topic fejlécben levő linkről (ez esetben 1.5.0valami verziót).
A program ugyanis mostanában esik át egy alapos átdolgozáson, ami pl. a menüknek az elérését is érinti.
Az 1.5.0-ban már nem készülékfüggő, hogy miként kell/lehet a menüket elérni, hanem egységesen a fejléc sáv jobb oldalán függőlegesen egymás felett látszó 3 pontra kell bökni, hogy az adott szituációhoz tartozó menüt elérjed.
BigMick

Előzmény: Vgyuri (#2084)
2014-04-11 08:45:35
Szervusztok. Új vagyok a g:hu világában. Persze vannak kérdéseim, főleg mivel a program tableten nem egészen úgy működik, mint ahogy a leírásban van. Pl. Nincs menü gomb. Így a főmenü Térkép gombja felvisz a térképre, ott pedig nincs menügomb, hogy a leírás szerint jussak el a térkép beállításához. Végül a főmenü Beállításnál megtaláltam.

Beállítottam az offline Mapforge-t, bemásoltam a letöltött térképet, ahova kell. Ezután behívtam a térképet, azóta a csigabigát bámulom a képernyő jobb alsó sarkában. Most itt tartok, de még biztos lesznek kérdéseim.


Új megtalálások

Bejelentkezés