Geocaching.hu és GPSGames.hu alkalmazás Androidra.
Letöltés: aktuális verzió | verziótörténet | FAQ
2014-04-21 19:40:51
- Megtalálás gombok jók - köszi.
- Nálam sajnos (android 2.3.3 HTC desire) nem műxik még a sajátpont megjelenítés.
- Az egyszer letett mentőövet ("jelölő"-t) és célpontot nem tudom törölni csak áthelyezni. Ezen meglepő módon az se segít, ha kitörlöm a my.db-t. Kikapcsolni viszont nálam is ki lehet ezeket a "rétegek" menüben.
- A track rögzítés bekapcsolása se megy, ehhez pontosan mit kellene tennem? A csiga nincs kinn a térképen, csak a "szervizben" látom a két gombját. A track könyvárba nem kerül semmi, akkor se, ha megnyomom az exportot.
- A multi pontoknál szeretném javasolni, hogy inkább a kis szürke téglalap alá írasd ki a proggival a pont nevét (ha lehet), mert így a ládaikon nevével nem kerül fedésbe annak a részpontnak a neve, ami épp ott van.

Előzmény: BigMick (#2119)
2014-04-21 18:11:09
Új verzió: 1.5.0s
Ami változott:
- GC megtalálás bejelentő képernyő színezése
- GC láda menüből indított Új pont most már látszik a Saját oldalon
- Térkép Rétegek bővült: GC pontok opcióval. Ezzel lehet a GC ládák kiegészítő pontjait (multiláda pontok, parkolópontok, stb.) meg a saját magunk által rögzített pontokat megjeleníteni a térképen. Ha kellő mértékben belenagyítunk a térképbe, akkor a GC ládaikonok felett látszik a láda GC kódja, ill. a kiegészítő GC pontok felett pedig a pont rövid neve.
BigMick


Új megtalálások

Bejelentkezés