Geocaching.hu és GPSGames.hu alkalmazás Androidra.
Letöltés: aktuális verzió | verziótörténet | FAQ
2014-04-21 22:33:37
így van.....a gps ikon villog nálam is. Viszont forgatáskor (tehát vízszintes helyzetben nincs scroll, tehát a menü alsó két ikonja eltűnik....
zferke

Előzmény: GSdriver (#2124)
2014-04-21 22:31:46
Nekem nincs ott csigám ... csak hódom (az is mű) :(

Azaz de, tényleg (köszi zferke). Most hogy írtad látom, hogy vízszintesben nekem is van, csak én ezt rutinból ki szoktam kapcsolni, hogy ne forgolódjon feleslegesen.

Tényleg, ha már műhód. Észrevettem egy további apróságot. Ha kikapcsolt gps-sel lépek a programba, akkor induláskor rákérdez (nagyon helyesen) nem akarnám-e esetleg bekapcsolni a gps-t. A megjelenő kezdőképernyőn viszont a válaszomtól függetlenül (nem esetén is) ott lesznek a zöld csíkok, ami a gps bekapcsolt állapotára utal. Ha akarom utána persze rábökéssel szürkíthetem.


Előzmény: BigMick (#2122)
2014-04-21 21:54:51
A mentőövet és a célpontot nem lehet törölni, csak kikapcsolni.

Track rögzítés: a program címsorában felül, a GPS ki/bekapcsoló ikon melletti csigával lehet ki/be kapcsolni.

Multi pontok feliratozása: megpróbálom, hogy mutat, ha az ikon alá kerül a neve.
BigMick

Előzmény: GSdriver (#2120)
2014-04-21 19:40:51
- Megtalálás gombok jók - köszi.
- Nálam sajnos (android 2.3.3 HTC desire) nem műxik még a sajátpont megjelenítés.
- Az egyszer letett mentőövet ("jelölő"-t) és célpontot nem tudom törölni csak áthelyezni. Ezen meglepő módon az se segít, ha kitörlöm a my.db-t. Kikapcsolni viszont nálam is ki lehet ezeket a "rétegek" menüben.
- A track rögzítés bekapcsolása se megy, ehhez pontosan mit kellene tennem? A csiga nincs kinn a térképen, csak a "szervizben" látom a két gombját. A track könyvárba nem kerül semmi, akkor se, ha megnyomom az exportot.
- A multi pontoknál szeretném javasolni, hogy inkább a kis szürke téglalap alá írasd ki a proggival a pont nevét (ha lehet), mert így a ládaikon nevével nem kerül fedésbe annak a részpontnak a neve, ami épp ott van.

Előzmény: BigMick (#2119)
2014-04-21 18:11:09
Új verzió: 1.5.0s
Ami változott:
- GC megtalálás bejelentő képernyő színezése
- GC láda menüből indított Új pont most már látszik a Saját oldalon
- Térkép Rétegek bővült: GC pontok opcióval. Ezzel lehet a GC ládák kiegészítő pontjait (multiláda pontok, parkolópontok, stb.) meg a saját magunk által rögzített pontokat megjeleníteni a térképen. Ha kellő mértékben belenagyítunk a térképbe, akkor a GC ládaikonok felett látszik a láda GC kódja, ill. a kiegészítő GC pontok felett pedig a pont rövid neve.
BigMick


Új megtalálások

Bejelentkezés