Geocaching.hu és GPSGames.hu alkalmazás Androidra.
Letöltés: aktuális verzió | verziótörténet | FAQ
2014-06-14 23:30:51
Szia!

Szeretnék még valamit kérdezni.

Ha beviszek egy pontot egy ládához, az mindaddig megmarad, amíg ki nem törlöm. Van esetleg lehetőség arra, hogy szerkeszteni lehessen (azaz módosítni a nevét / koordinátáját)?

Ennek folyományaként azt is meg szeretném kérdezni, hogy júzer által hozzáférhető file-ba menti ezeket az adatokat a proggi, vagy valami számunkra láthatatlan bugyorba rakja?

Köszi szépen.

Előzmény: BigMick (#2179)
2014-06-12 21:49:53
Köszönöm a részletes helyzetjelentést.
Lassan lesz újra g:hu képes telefonom, akkor folytatom majd a fejlesztést tovább.
BigMick

Előzmény: GSdriver (#2174)
2014-06-09 12:51:19
A program (1.5.00.t) most már hosszabb használat után is szépen, stabilan működik, semmilyen körülmények közt sem hullik szét (HTC Desire, Android 2.3). Na jó, esetleg akkor, ha megtelik a telóm agya mindenféle zavaros dolgokkal, mert már hetek óta nem volt újraindítva. Ez azonban nem a program hibája.

Az offline térkép csempéinek betöltése nálam sem prompt történik, de azt az 5-10 másodpercet simán ki lehet várni. Nem zavaró.

A GPS kicsit lassan fog fixet (korábbi verziókban ez volt gyorsabb), de mobilnet rákapcsolással ez a folyamat 1-2 mp-re rövidíthető (persze ha van mobilnet).

Szintén a GPS-hez kapcsolódik az, hogy a program indításakor kikapcsolt GPS esetén rákérdez, hogy be szeretném-e kapcsolni. A válaszomtól függetlenül a program saját GPS ikonja bekapcsolt állapotban lesz, ám ha nem választom ki a bekapcsolást, és a telefon fejlécében nem jelenik meg a saját kis GPS ikonja, akkor a GPS valójában nincs bekapcsolva. Jó lenne, ha ilyenkor eleve a szürke GPS ikont dobná fel a program, és csak akkor a zöldet, ha tényleg bekapcsoltam.

2163. hsz. problémái közül a 2.-at pontosítanám. A ládalista oldalról hívva a menüt nem látom a track állapotot, más esetekben igen.

További probléma a track rögzítéssel, hogy szakaszos. Nem teljesen értem, hogy miért nem folyamatosan rögzíti a pontokat a proggi, de olykor hosszabb és leginkább véletlenszerűnek látszó szünet marad két pont közt. A jelenséget nem magyarázza a vételi környezet. Ha gondolod tudok mintát küldeni. Nem tudom biztosan, hogy a teló rosszalkodik, vagy más a probléma.

Az 1. pontban (új pont bevitele) leírt jelenség azóta nem fordult elő, nyilván a telefonom agya volt éppen elborulva. Azóta már volt kikapcs-bekapcs, így nyilván törlődtek a zavaros bitek a memóriájából. :)

Ezzel kapcsolatban viszont nagyon jó lenne, ha a ládalista oldalról is lehetne saját pontot bevinni (pl. com-os láda koordinátáit) úgy, hogy az külön elemként meg is jelenjen a listában.

Előre is köszi.

Előzmény: GSdriver (#2163)
2014-05-25 00:43:38
Szia, köszi az új fejlesztéseket! Ma tudtam kipróbálni. Nálam működik (HTC Desire, android 2.3). Nem dob ki. Megy szépen, ahogy kell.

Két apróságot találtam:

1. Ha saját pontot adok hozzá, akkor az elsőt még nem jeleníti meg a listában, csak akkor jelenik meg, ha beírok egy másodikat is. A térképre ugyanakkor kiteszi rögtön.

2. A track rögzítés menüponttal kapcsolatban: most ha függőleges állásban van a telefonom, akkor track menüpontot látok, ha vízsintesben, akkor a csigát. Ugyanakkor amíg a csiga lehet szürke és pink is, addig a menüpont csak egyféle. A menüre nézve nem derül ki, hogy be vagy ki van kapcsolva a track rögzítés. Tudsz valami kis jelet tenni a "gombra", amiből kiderül a kapcsoló aktuális állása?

Előzmény: BigMick (#2151)
2014-05-12 22:55:46
Új verzió: 1.5.0t
Ami változott:
- GC láda egyéb pontjainál név a kis ikon alatt
- Track rögzítés ki/be kapcsoló menüpont neve a téves "GPS" helyett most már jó
- GC ládáról az iránytű indítható akkor is, ha nincs mágneses szenzor a hardware-ben
- kísérlet az xhdpi felbontás jobb támogatására
BigMick


Új megtalálások

Bejelentkezés