Geocaching.hu és GPSGames.hu alkalmazás Androidra.
Letöltés: aktuális verzió | verziótörténet | FAQ
2015-05-24 22:29:48
1.5-ös verzióban a térkép nagyítási szintjét lehet változtatni (Szerviz / Térkép beállítások / Nagyítási szint), ezzel lehet valamelyest befolyásolni a feliratok méretét is.
BigMick

Előzmény: Yoss (#2355)
2015-05-23 23:23:22
Hát nem tudom, majd megnézem mégegyszer, de a mostani az fullHD és kb olvashatatlanul kicsik a feliratok. De már a Galaxy S3 kijelzőjén is az volt. Anno Bigmick valami olyasmit mondott, hogy ez nem tőle függ, hanem a térképben van kódolva a méret. Ha tévedek, akkor elnézést, de azt tuti mondta, hogy - akkor legalábbis - nem tud változtatni rajta.
Yoss

Előzmény: GSdriver (#2354)
2015-05-13 09:00:29
Az 1.5.00a óta szerintem lehet a térkép betűméretét növelni. Offline térképek esetében biztosan. Persze lehet, hogy a 2560x1440-es felbontás mellett már az is kevés.

Előzmény: Yoss (#2353)
2015-05-11 22:50:45
Nekem igazából az hiányzik, hogy nagy felbontású kijelzőn olvashatatlanok a feliratok, mert 1mm távon 4 betűt is kirajzol. Ez régebben is így volt, akkor Bigmick azt írta, hogy ez tőle független és térkép problémája, de jelenleg csak azért nem használom a progit, mert a fullhd kijelzőn még nagyítóval sem nagyon lehet elolvasni a feliratokat. Ettől eltekintve tényleg jó a program.
Yoss

Előzmény: keep (#2352)
2015-05-07 08:09:30
Szia BigMick
Az elejétől használom, egyre jobb a progi :)
A napokban nagyobb túrát tettünk, most pontos GPS-sel rendelkező telefonom van, Garmin elő sem került, annyira jól használható már ez, gratula.
Amit észrevettem:
- néha megtalálás bejelentését követően elszáll a progi. Nem mindegyiknél történt, valamelyikről azt hiszem az android hibabejelentőn keresztül küldtem be hibát, ha ezt látod. Ez pont a beküldés után történik, ha utólag megnézem, a bejegyzés bekerült.
- GCEGOM ládánál történt, hogy a sok multi pont között ahogy lépegettünk, néha a leírás eltűnt. Ott voltak a fülek (leírás, log, stb), de teljesen üres volt. Ilyenkor ha átléptem másik ládához, ott is ezt csinálta. Frissítés, illetve láda törlés és újra letöltés nem segített, ellenben a főképernyőről kilépés gomb, majd újra belépés megoldotta.

Kipróbáltam, hogy nagyobb mennyiségű, kb 950 ládát letöltöttem, pikkpakk leszedte, logokat is gyorsan lefrissítette. A program indulás, illetve a térkép kezelés érezhetően lassabb lett, de ez érthető, egyébként ezt is szépen megugrotta.

Gondolkoztam mi hiányozna nekem még belőle, két dolog jutott eszembe:
- c:geo live map funkciója, azaz az adott térkép nézeten levő ládák megjelenítése. Gondolom egy képernyő közepéhez viszonyított képátló/2 sugarú kör ládalistájának lekérdezésével oldható meg
- logoknál képek megnézése. Néha ha nagyon nem megy a megtalálás, szívesen ránéznék a logképekre. Akár úgy is, hogy azt nem tölti le előre, csak jelzi, ha kép van a loghoz és arra bökve már böngészőben mutatja.

Egyébként 4.3-as Androiddal használom most.

Köszi a munkádat, szuper program. Amikor telefon oprendszerek közötti flame war van, nekem a g:hu az ultimate érv az Android mellett :D


Új megtalálások

Bejelentkezés