Geocaching.hu és GPSGames.hu alkalmazás Androidra.
Letöltés: aktuális verzió | verziótörténet | FAQ
2015-10-25 17:21:21
Olvasgatom itt a sok data könyvtárra vonatkozó megjegyzést, de nem értem.
Nekem pl. egy sdcard/g.hu nevü könyvtárban vannak a térképek, mert oda tettem őket. És a program gond nélkül bárhová enged navigálni, amikor a térképet hozzárendelem a g.hu-hoz.

(g.hu 1.5.2g a telefon nexus 4 android 5.1.1)

wa_vagyok

Előzmény: szoke-kiss (#2493)
2015-10-25 15:37:00
Sony D6503 (Sony Z2) Android 5.1.1. Felraktam rá a g:hu-t. Letöltöttem offline térképeket hozzá, amelyek az SD kártyán vannak.
A Térkép beállítások menüpntban, a Térképfile menüt kiválasztva, oda akarok navigálni, ahová letöltöttem az offline térképeket. Egy lépést vissza tudok lépni, megjelenik a cache felirat. Újabb lépést ha feljebb akarok lépni (két pontra bökök) minden esetben a "A g:hu alkalmazás leállt" hibaüzenetet kapok.

Ezt követően meg akartam keresni a data/data/g.hu/maps mappát, hogy ide másoljam a térkép file-t.

Se a Total commanderrel, sem a javasolt Astro file managerrel nem találtam. Ugyancsak nem találtam a g.hu.content mappát sem, egyik fájlkezelőben sem.

Ma és tegnap egész nap online térképekkel használtam a programot, ami nagyon-nagyon lassú lett.

Az az igazság, mióta elérhető a g:hu program androidra, én csak ezt használom, mert nekem eddig minden igényemet kielégítette. Ha nem muszáj nem váltanék másik programra - főleg hogy nem is tudok ilyenről - de most nagyon sok bosszúságot okoz nekem, hogy nem tudom offline módban használni.

Gábor! Van valamilyen egyszerű módja annak, hogy a problémám megoldódjon? Gondolkodsz valamilyen fejlesztésben, ami a sebességen és a térkép bugon segítene?


Új megtalálások

Bejelentkezés