Geocaching.hu és GPSGames.hu alkalmazás Androidra.
Letöltés: aktuális verzió | verziótörténet | FAQ
2016-02-21 10:26:59
1502k - tapasztalatok uninstall-reinstall után (HTC Desire android 2.3.3):
- a program problémamentesen feltelepült
- OMP térképhez vezető link OK - le is húzza a térképet (sorry ezúttal a hiba az én készülékemben volt). Ráadásul nem a zip-et, hanem szépen kicsomagolva mindjárt a map-et!
- a program a GC játék főoldaláról most nem lép vissza az induló lapra a telefon visszagombjával (ahol a kilépés gomb van), csak akkor, ha a g.hu ikonra bökök. Kicsit nehézkes tehát a program bezárása. A GG játéknál ez most is működik.
- képbeküldés: működik, képforgatással is, egyszerre 2 képet is bevisz, 3-at viszont már nem. Ami érdekes: ha küldök még 1 ugyanolyan logot (egyéb lognál bár - nem túl életszerű - de meg lehet tenni), akkor az új loggal küldött kép az első logba kerül, csak a szöveges rész megy az új logba. Ha harmadszor is küldök egy egyéb logot, akkor a szöveg újra bemegy a kép viszont csak látszólag. A teló elküldi, az oldal nem jeleníti meg.
- geoládák a térképen - megjelennek, de nem azonnal, azaz a főoldalról a térképre bökve alaphelyzetben továbbra sem láthatjuk a ládákat. Alaphelyzetben tehát üres a térkép, hiába van bepipálva a ládák mutatása. Csak akkor kerül ki egy láda a térképre, ha rálépek a konkrét láda oldalára, és onnan hívom meg a térkép ikonnal a térképet. Ha ezután rálépek egy másiknál is a térképre, akkor már az is felkerül és így tovább. Az összes letöltött ládát tehát csak akkor mutatja a térkép, ha egyenként rájuk bökök és betöltöm a ládaoldalt. A frissen letöltött láda sem kerül ki a térképre a már letöltöttek mellé, csak akkor, ha meghívom az oldaláról a térképet. A két új (nekem legalábbis nem tűntek eddig fel) menüpont (térképre és térképről le) viszont működik. Ezzel is fel lehet vinni a frissen letöltött ládákat. Lehet, hogy érdemes lenne presetnek állítani a minden ládát térképre rakó állapotot, vagy install után a GC beállítások oldalon (ahol meg kell adni a jelszót, felhasználónevet, meg a megtalálási szöveget) rákérdezni, hogy mi legyen a ládákkal. Mind megjelenjen-e vagy csak egy részük, vagy semennyi.
- útpontok - a ládalista oldalán levő menüsorból továbbra is fekete oldal jön be. A saját pont megadásakor pedig fehér mezőbe fehérrel ír a program. A pont utána rendben megjelenik. A koordinátája viszont továbbra sem olvasható vissza.

Köszi a sok fejlesztést, hamarosan kipróbálom a SM-T805-ön (android 4.4.2) is ezeket, és megírom a különbségeket.

Előzmény: BigMick (#2553)
2016-02-19 22:36:26
Ezt nem teljesen értem. A térkép letöltéssel mi a gond? Szerintem működik, ahogy kell.
BigMick

Előzmény: GSdriver (#2551)
2016-02-19 06:43:53
Most viszont sajnos odalett az OMP térképletöltés lehetősége és az útpontokat érintő fejlesztés is.

Előzmény: BigMick (#2548)
2016-02-17 22:24:55
Új verzió: 1.5.2k
Ebben már megjelennek a ládák a térképen.
BigMick


Új megtalálások

Bejelentkezés