Geocaching.hu és GPSGames.hu alkalmazás Androidra.
Letöltés: aktuális verzió | verziótörténet | FAQ
2016-09-16 22:00:36
Kösz a javításokat!

Saját ládák már nem jönnek le.
GC pontok megjelennek, ki-be kapcsolhatóak.
Mozgók letöltése nagyon gyors! :) Már b-nél is az volt.

Ami még nem jó:
- adatlapon (nem mozgóknál) a megtalálások száma általában 0. Ez zavaró, először azt hittem, hogy a láda megtalálásainak kellene itt látszania (az mondjuk jó is lenne). Mozgónál a felirat inkább lehetne: "Megtaláltad: 2 x" vagy az x (-szer) nélkül.
- mozgónál a rejtő (tulaj) helyett (aki egyébként a Felhasználó), jobb lenne az elrejtő mező (tel.számmal) ha megjelenne. Ez segítség lenne, sőt itt célszerűbb lenne, ha azt hívná (tudom, nem standardizált és nem mindenki írja be oda) praktikusabb lenne
- értem, hogy megadott km sugár a most szögletes, de ha r=50 km, akkor miért 50 x 80 km-es téglalapot tölt le. Nem lehetne ezt négyzetté formálni (50 x 50 km)? Így K-NY-i irányban mindig több láda jön le, mint É-Ny-i irányban.
- a térképen a láda neve és a segédpontok felirata nálam nagyon kicsi betűvel jelenik meg (S7 edge), gondolom a felbontással van összefüggésben. Ez kompenzálható, állítható valahogy?
- az adatlap táblázatában a láda állapota és a láda típusa helyet cserélhetne "Mozgó ... Kereshető", de ez csak az én véleményem

Írok még, ha találok. ;)
V_Gabor

Előzmény: BigMick (#2734)
2016-09-16 21:16:38
Új verzió: 1.5.3c
- most már csak akkor tölti le a saját ládát, ha direkt (név szerint megadva) kéred
- igyekeztem javítani a térképen a GC pont réteg megjelenését (nagy zoom szinten látszik a láda neve illetve a segédpontok megnevezése is)
- működik a Rétegeknél a GC pontok láthatóságának ki/be kapcsolása
BigMick


Új megtalálások

Bejelentkezés