Geocaching.hu és GPSGames.hu alkalmazás Androidra.
Letöltés: aktuális verzió | verziótörténet | FAQ
2017-12-13 04:38:13
Kiegészítés:
Esetleg ha lenne minden előnézeti kép mellett egy kis ikon, ami elvinne a teljes méretű kép URL-jére (az alapértelmezett böngészőben megnyílva), az nagyon szuper lenne! :)
De már az is segítség lenne, ha az "Adatlap" szekcióban lenne egy link, ami elvisz a webes nézetre (megint csak a saját böngészőmben). Néha pl. szükség van rá, hogy sok logot visszaolvassak és onnan már a képeket is könnyű megnyitni nagy felbontásban.

Előzmény: gyetger (#2849)
2017-12-13 04:29:45
Szia BigMick!

Van egy elég furcsa és idegesítő problémám az alkalmazással, amit sajnos a legújabb verzióra való frissítés sem oldott meg.
Ha letöltöm egy ládánál a képeket, szépen bekerülnek a GCImgcache könyvtárba.
Ha meg akarom nézni valamelyiket nagyobb méretben (tehát rányomok a képre), akkor eddig mindig a könyvolvasóm (MoonReader) jött be, de a kép meg sem jelent. Tehát valamiért a "gyári" képnézegetőt nem is engedi társítani. Most letöltöttem egy másik Gallery alkalmazást, így már feldobta a választási lehetőséget, hozzá is társítottam, mint alapértelmezett.
Sajnos még mindig nem tökéletes, mert nem azt a képet tölti be, amit kiválasztok, hanem az elsőt és tudok a könyvtárban lapozgatni.
Még ez sem lenne olyan nagy baj, de ha átmegyek egy másik ládához, ott is letöltöm a képeket (szintén bekerülnek a cache könyvtárba), a Gallery alkalmazásom továbbra is az előző láda képein enged csak végigmenni.. ha kilépek és visszamegyek, akkor is.
Arra tudok gondolni, hogy nem jól van valami paraméterezve a programban.. ha pl. Total Commanderben választok ki egy JPG-t, akkor simán megnyitja a "gyári" képnézegető.

Köszönöm, ha tudsz segíteni!

Huawei LUA-L21
Android 5.1


Új megtalálások

Bejelentkezés