CSV vagy VCard formátumba kell kiexportálni a névjegyeket a Nokiábol, átjuttatni a PC-re és azt a [link] cimen az egyebekre bökve az importálásban kell "megetetni" a Gmail-lel (pontosabban a címtárral). Elméletileg, ha a telefonon ugyan ez a gmail cím van megadva szinkronizálásra szépen át is fogja egyből másolni a telefonra is.
Ha sikerül ide berakni a címtárat akkor itt lehet könnyedén variálni is a névjegyekkel, mert a változások szépen átmennek a telefonra is. Egyszerűbb szerintem mint a telefonon macerálni.
Ha sikerül ide berakni a címtárat akkor itt lehet könnyedén variálni is a névjegyekkel, mert a változások szépen átmennek a telefonra is. Egyszerűbb szerintem mint a telefonon macerálni.
Előzmény: bolyak (#276)
Eddigi mobilos életemben végig t-mobilos voltam, de most az ismerőseim nagy részével beszállunk egy flottába amihez telenoros telefon kell. Gondoltam ha már váltok, akkor legyen Android, mert ugyan a taperolós Nokiát nagyon utáltam, de sok dologról már nem mondanék le. Így aztán "vettem" (anyukám bónuszpontjaiból ingyen) egy Galaxy Mini-t.
Ezen a szinkronizáláson már túl vagyok, így tudom nézegetni a picasás képeimet, meg a naptáramat és van egy névjegyzékem kb 200 emailcímmel, csak éppen telefonszámok nincsenek.
Végigolvastam ezt a fórumot az első bejegyzéstől kezdve, de nem teljesen értem ezt a névjegyzék exportálást. Leírná nekem valaki érthetően (mármint laikusnak érthetően),hogy hogy nyerem ki a Nokia N97 telefonból a számokat és mit jelent az pontosan, hogy azt a file-t "megetetem" a Gmail-lel?
Ezen a szinkronizáláson már túl vagyok, így tudom nézegetni a picasás képeimet, meg a naptáramat és van egy névjegyzékem kb 200 emailcímmel, csak éppen telefonszámok nincsenek.
Végigolvastam ezt a fórumot az első bejegyzéstől kezdve, de nem teljesen értem ezt a névjegyzék exportálást. Leírná nekem valaki érthetően (mármint laikusnak érthetően),hogy hogy nyerem ki a Nokia N97 telefonból a számokat és mit jelent az pontosan, hogy azt a file-t "megetetem" a Gmail-lel?
Kösz, egy kicsit sikerült kipofozni vele...:-)
Másik baja szegénynek a töltés: mostanában, ha elkezdem tölteni nem megy fölfelé töltöttség%, mint régebben, hanem "beragad", ha párszor újraindítom, a sokadikra feltölti rendesen. Akksi probléma ez, vagy vmi más?
Lassan egy éves lesz, lehet, hogy manapság évente cserélni kell?..:)
nem igazán szeretném....
Másik baja szegénynek a töltés: mostanában, ha elkezdem tölteni nem megy fölfelé töltöttség%, mint régebben, hanem "beragad", ha párszor újraindítom, a sokadikra feltölti rendesen. Akksi probléma ez, vagy vmi más?
Lassan egy éves lesz, lehet, hogy manapság évente cserélni kell?..:)
nem igazán szeretném....
Előzmény: Csigabiga (#273)
Március óta használok egy ZTE Blade-et. Telenor, hivatalos frissítéssel most 2.2 van rajta, semmi warez. Mostanában egyre fogy a hely, törölgetem le a régebben jól futó alkalmazásokat, de nem segít. Ma betelt az SMS tár, nem tudott fogadni SMS-t, letöröltem az összeset, így se jó. Böngészési előzményeket is töröltem, e-maileket folyamatosan törlöm.
Miért van ez, hogy szinte már nincs rajta semmi, és mégis ugat, hogy kevés a hely? Mit lehet ilyenkor csinálni?
Miért van ez, hogy szinte már nincs rajta semmi, és mégis ugat, hogy kevés a hely? Mit lehet ilyenkor csinálni?
Az a baj, hogy a link X10 Miniről mesél, a telefonom pedig X10 Mini Pro.
Házigazda
Előzmény: Yoss (#269)
Eclair a becsületes neve :) Szerintem ott még a régi fájlrendszer van és attól tud baromira akadozni. Utána kéne nézni, mert nem lehetetlen, hogy létezik rá újabb android, ha nem is a SE-től.
Előzmény: magpet (#267)
2.1 StrawberryPudding*, és nincs rá frissebb. Nekem bőven elég is lenne, ha nem lenne időnként bosszantóan lassú.
*
*
Infó:
A "2.1" biztos, de hogy milyen idióta nevet csaptak utána, arról fogalmam sincs. Ezt én adtam neki most hirtelen. :)
Házigazda
Előzmény: Yoss (#266)
A belső memória fájlrendszere is lehet "töredezett"
Melyik Android van rajta? Szerintem Szg-t interjúvold meg a dologgal.
Melyik Android van rajta? Szerintem Szg-t interjúvold meg a dologgal.
Előzmény: magpet (#265)
Közben megnéztem, hogy okozhatja-e a bajt a leleassult/beteg SD. Egyszerűen kiszedtem a kártyát. A telefon ugyanolyan tetülassú. A contacts a tesztfelület, másodpercekig szarakszik, mire történik valami. A dologban csak az az érdekes, hogy ez nem volt mindig így. A fene se érti ezt. Lehet hogy fw-probléma, és/vagy az X10 mini pro egy raklap szemét?
Házigazda
A belső memóriában lévő programmaradványok kipucolásához azt hiszem, root-jogosultságú programok kellenek.
Viszont próbáld ki az Android Assistant nevű cuccot, elég sok mindent tud! :o)
(ez egy magyarított verzió, de a marketen megtalálod az eredetit is)
Viszont próbáld ki az Android Assistant nevű cuccot, elég sok mindent tud! :o)
(ez egy magyarított verzió, de a marketen megtalálod az eredetit is)
Előzmény: magpet (#261)
Köszönöm a tippeket! Egy öreg kártya lelassíthatja az olyan alapvető dolgokat is, mint a contacts?
Lézezik Andtoidra valami értelmes cleaner, ami letakarítja a régi, már tötölt programok maradványait?
Lézezik Andtoidra valami értelmes cleaner, ami letakarítja a régi, már tötölt programok maradványait?
Házigazda
Előzmény: yada (#260)
En elsore a browser altal tele szemetelt memoriara tippelek, masodik tipp, egy hatterben beragadt alkalmazas (kb ugyanaz). Utana widgetek hasznalata kovetkezik, majd hatterben futo lassu netes kapcsolat (pl. gogole sync, gmail, weather).
Aztan az eloregedett kartya is jo tipp. Irtozatosan belassul a blokkok oregedese soran. Aktivan hasznalt kartyat kb evente erdemes szerintem ujra cserelni (es foleg gyorsabbra, class2 nevetsegesen lassu, class4 hatareset, class6 gyors) En epp tegnap csereltem a ket telefonom kartyajat munka miatt, bar azonos az uj meg a regi (regi is class4 meg az uj is), a gyarto is azonos, de az uj rettentoen gyors.
Vagyis olyan mint a windows, erdemes neha ujrainditani es cserelni.
Aztan az eloregedett kartya is jo tipp. Irtozatosan belassul a blokkok oregedese soran. Aktivan hasznalt kartyat kb evente erdemes szerintem ujra cserelni (es foleg gyorsabbra, class2 nevetsegesen lassu, class4 hatareset, class6 gyors) En epp tegnap csereltem a ket telefonom kartyajat munka miatt, bar azonos az uj meg a regi (regi is class4 meg az uj is), a gyarto is azonos, de az uj rettentoen gyors.
Vagyis olyan mint a windows, erdemes neha ujrainditani es cserelni.
Előzmény: yano6ard (#259)
Memkártya fájlrendszer akadozás tud okozni érdekes dolgokat, de talán már túl is vagy a lementés-formázás (a telóban)-visszatöltés fázisokon.
Előzmény: magpet (#258)
Kedves Android-tudósok! Van nekem egy SonyEricsson Xperia X10 Mini Pro nevű cuccom. Működik. Viszont borzasztóan lassú kezd lenni. Akármilyen művelet (pl. contacts megnyitása) gyötrelmes, hosszasan van üres képernyő, aztán lassan történnek a dolgok. Semmi extra nem történt a készülékkel, csak használatban van kb. egy éve. Lehet, hogy 2 éve, a fene se tudja. A belső memóriája nem túl nagy, de nincs is durván kisámfázva dolgokkal.
Létezik-e Andoridnál is a windowshoz hasonló belassulás, keveredés, amit csak egy időnként elővezetett hard reset orvosolhat? Vagy registry takarítás? Vagy akármi. Mit lehet csinálni ezzel az izével, hogy hasonlóan működjön, mint új korában?
Létezik-e Andoridnál is a windowshoz hasonló belassulás, keveredés, amit csak egy időnként elővezetett hard reset orvosolhat? Vagy registry takarítás? Vagy akármi. Mit lehet csinálni ezzel az izével, hogy hasonlóan működjön, mint új korában?
Infó:
A Trockij-reseten kívül :)
Házigazda
Én a HandBrake-et használtam.
(ugyan már régebben, ha jó eredményt szeretnék, azt hiszem ez is többlépcsős) ha valaki tud gyorsabb ingyenest, azt én is szívesen fogadom:-)
(ugyan már régebben, ha jó eredményt szeretnék, azt hiszem ez is többlépcsős) ha valaki tud gyorsabb ingyenest, azt én is szívesen fogadom:-)
Előzmény: magpet (#255)
Azt már én is megtanultam, hogy a FREE DOWNLOAD annyit tesz ingyen letöltheted, csak aztán amit letöltöttél azért fizetni kell, hogy normálisan használhasd is.
Előzmény: magpet (#255)
Talán ide illik leginkább. Szeretnék meglévő (legális) DVD-ről telefonra pakolható filmecskét faragni. Több lépcsős megoldásom van, de keresnék egyszerűbbet, ha esetleg valakinek van tippje. A feladat: berakok egy DVD-t, és készüljön belőle egy mp4. Ha a nyelvek, feliratok közül is tudnék válogatni, az volna az igazi. Ne nyafogjon régiókódok, másolásvédelem, meg egyéb hülyeségek miatt!
Nem bánom, ha free. Köszönöm!
Van rengeteg találat erre a gugli alatt, de eltekintenék a hosszas kísérletezéstől. Gyűlölöm, amikor egy ígéretek alapján ezt-azt-amazt tudó, állítólag free programról a telepítés után derül ki, hogy igazából shareware, és pár dolgot nem is úgy tud. Régen a free volt a free, a trial a trial, a shareware a shareware. Most mindenre FREE-t írnak, aztán jönnek a meglepik. Ezért számítanék a tapasztalatotokra.
Nem bánom, ha free. Köszönöm!
Van rengeteg találat erre a gugli alatt, de eltekintenék a hosszas kísérletezéstől. Gyűlölöm, amikor egy ígéretek alapján ezt-azt-amazt tudó, állítólag free programról a telepítés után derül ki, hogy igazából shareware, és pár dolgot nem is úgy tud. Régen a free volt a free, a trial a trial, a shareware a shareware. Most mindenre FREE-t írnak, aztán jönnek a meglepik. Ezért számítanék a tapasztalatotokra.
Házigazda
Nono!
Az N95 a maga idejében a csúcsot képviselte.
Sajnos a Nokia azóta sem tudott akkorát "dobni", és úgy néz ki, hogy egyre jobban kezd leszakadni:(
Az N95 a maga idejében a csúcsot képviselte.
Sajnos a Nokia azóta sem tudott akkorát "dobni", és úgy néz ki, hogy egyre jobban kezd leszakadni:(
Előzmény: Andreas (#252)
OK!
Köszi!
Tizen sok Nokiás év után most rendeltem egy Samsung Galaxy S II-t.
Biztosan jövök még droid(os) kérdésekkel:)
Köszi!
Tizen sok Nokiás év után most rendeltem egy Samsung Galaxy S II-t.
Biztosan jövök még droid(os) kérdésekkel:)
Előzmény: Bluedog (#249)
Kis kiegészítés: a telefonon felvett kontaktnál meg kell adnod, hogy az a telefon memóriájába, a SIM kártyára vagy a Google fiókodba kerüljön - értelemszerűen az utolsót kell választani. :)
Előzmény: Bluedog (#248)
Ha a telefonon módosítasz vagy viszel fel egy kapcsolatot, az is átkerül a Google fiókba?
Előzmény: Bluedog (#245)
Köszönöm!
Egyébként nincs nagy testvér fóbiám. Itt legalább biztos vagyok benne, hogy mindent tudnak rólam. Egyébként meg csak sejteném, hogy mindent tudnak.
(Jó példa rá pár évvel ezelőttről:
Ember, aki megvette a régi lakásunkat a lányának. Mindenféle bonyolult betűhalmok mögött tartotta a telefonszámait. Nem a név volt beírva, hanem MMZTP és a szám. Lánya valamit kavart, akkor mesélte, mindezt azért, hogy ha a titkosszolgálat leszedi a telefonja tartalmát, ne tudja kivel áll kapcsolatban.
-Oké, és a számok is titkosítva vannak?
-Hát az nem, mert nem lehet úgy hívni.
-És ha a számok alapján keresik ki az előfizetőt?
-Őöööö..., tényeg!
Mindehhez az ember valami egyszerű könyvelő vállalkozó volt, gondolom potenciális célpontja a titokszolgálatoknak. )
Egyébként nincs nagy testvér fóbiám. Itt legalább biztos vagyok benne, hogy mindent tudnak rólam. Egyébként meg csak sejteném, hogy mindent tudnak.
(Jó példa rá pár évvel ezelőttről:
Ember, aki megvette a régi lakásunkat a lányának. Mindenféle bonyolult betűhalmok mögött tartotta a telefonszámait. Nem a név volt beírva, hanem MMZTP és a szám. Lánya valamit kavart, akkor mesélte, mindezt azért, hogy ha a titkosszolgálat leszedi a telefonja tartalmát, ne tudja kivel áll kapcsolatban.
-Oké, és a számok is titkosítva vannak?
-Hát az nem, mert nem lehet úgy hívni.
-És ha a számok alapján keresik ki az előfizetőt?
-Őöööö..., tényeg!
Mindehhez az ember valami egyszerű könyvelő vállalkozó volt, gondolom potenciális célpontja a titokszolgálatoknak. )
Előzmény: Bluedog (#245)
Ha csak a névjegyeket/telefonszámokat akarod rendezgetni, akkor ahhoz nem kell összekötni a telefont a PC-vel.
Szinkronizáld fel a címjegyzékedet a Google fiókodba, után bármilyen böngészőből belépve a Gmail-ba a kontaktokat kényelmesen kezelheted és minden módosítás azonnal megjelenik a telefonodon is.
Igazából szerintem ez az ajánlott módszer (már ha nem tartasz attól, hogy a nagy testvérre bízd a címtáradat). PC-n szépen ki lehet tölteni a Vezetéknév/Keresztnév mezőket, több telefonszámot, email címeket, lakcímet, stb. Még fénykép is egyszerűen hozzárendelhető a névjegyhez.
Ezt csak egyszer kell rendberakni, utána - androidos telefont feltételezve - a telefoncsere egy jelszó beírására redukálódik, a telefonról írt/oda kapott levelek címzése is egyszerűsödik, sőt a lakcím helyes kitöltésével a beépített navigáció is azonnal a kontaktokra tud útvonalat tervezni.
Az egész koncepció itt már arról szól, hogy az adataidat (címtár, levelek, naptár, tasklist, fényképek, fájlok...) tartsd fent a "felhőben", és ami a kezedben van (vagy ami előtt ülsz) az csak egy - leváltható, cserélhető - eszköz, amivel eléred azokat.
Ennek minden előnyével (biztonság, több helyről elérhetőség, migráció elősegítése...) és hátrányával (Nagy testvér effektus, folyamatos online jelenlét...)
Szinkronizáld fel a címjegyzékedet a Google fiókodba, után bármilyen böngészőből belépve a Gmail-ba a kontaktokat kényelmesen kezelheted és minden módosítás azonnal megjelenik a telefonodon is.
Igazából szerintem ez az ajánlott módszer (már ha nem tartasz attól, hogy a nagy testvérre bízd a címtáradat). PC-n szépen ki lehet tölteni a Vezetéknév/Keresztnév mezőket, több telefonszámot, email címeket, lakcímet, stb. Még fénykép is egyszerűen hozzárendelhető a névjegyhez.
Ezt csak egyszer kell rendberakni, utána - androidos telefont feltételezve - a telefoncsere egy jelszó beírására redukálódik, a telefonról írt/oda kapott levelek címzése is egyszerűsödik, sőt a lakcím helyes kitöltésével a beépített navigáció is azonnal a kontaktokra tud útvonalat tervezni.
Az egész koncepció itt már arról szól, hogy az adataidat (címtár, levelek, naptár, tasklist, fényképek, fájlok...) tartsd fent a "felhőben", és ami a kezedben van (vagy ami előtt ülsz) az csak egy - leváltható, cserélhető - eszköz, amivel eléred azokat.
Ennek minden előnyével (biztonság, több helyről elérhetőség, migráció elősegítése...) és hátrányával (Nagy testvér effektus, folyamatos online jelenlét...)
Előzmény: radpeter (#243)
Én a Galaxy telón 2-3 hét után már tudtam 10-15 visszatörlés nélkül is leírni egy-egy mondatot :) Az biztos, hogy nem azbeszt kesztyűre tervezték ezeket.. :)
Előzmény: radpeter (#243)
Az ujj munkat lenne jo elkerulni, ezzel megakadalyozva a vetlen telefonalast mondjuk a nevjegyek rendezesekor. Dundi ujjal es tiz eves nokias rutinnal eleg maceras ez a dolog.
Előzmény: Bluedog (#242)
Sőt van ilyen is. Ha ezt feltelepíted, web és FTP szerver lesz a telefonból és wifi-n keresztül csatlakozva kapsz egy Windows-szerű desktopot, ahonnan kezelhető elég sok funkciója. (webkamerát lehet belőle csinálni pl., vagy a kontaktok szerkeszthetőek...)
Előzmény: zakany (#241)
Az Android SDK-val összehozható, de az egér és billentyűzet használatához root-olt telefon kell. Leírás itt.
Magyarázó videók pl. itt vagy itt.
Megpróbálhatod még esetleg ezt, ami egy VNC szerver Androidra, így a PC-ről VNC Viewer-rel távirányíthatod.
Magyarázó videók pl. itt vagy itt.
Megpróbálhatod még esetleg ezt, ami egy VNC szerver Androidra, így a PC-ről VNC Viewer-rel távirányíthatod.
Előzmény: radpeter (#239)
Tudtok valami olyan programot, amivel pc-n keresztül egérrel, billentyűzettel lehet ügyezni a telefonban?
Én örülnék a CTRL-i-nek is. SE u20i billentyűzetén nincs ctrl (sem), a képernyőre ugyan kiteszi a program, ha megbököm, viszont nem lesz aktív a terület. :,-(
Előzmény: Andreas (#228)
ok, amit leírtál az teljesen logikus és érthető, nagyon köszönöm.
Azt ugyan még mindig nem értem ezután sem, hogy a telenor weblapon, ajánlott biztonsági mentést hogyan lehet megcsinálni?
Jó tudom, kérdezzem meg őket...., de azért érdekes, hogy elvileg ugye amit kitesznek a lapra azt egy normál usernek is meg kéne érteni....
Végülis ennyi idő alatt nyilván fel tudtam volna rakni kézzel újra az alkalmazásokat, de azért ez nem elegáns, és nem utolsó sorban a a társaságban van még pár telefonunk, amit szintén frissíteni kéne és más telefonján ezt érthető okokból nem vállalom.
Azt ugyan még mindig nem értem ezután sem, hogy a telenor weblapon, ajánlott biztonsági mentést hogyan lehet megcsinálni?
Jó tudom, kérdezzem meg őket...., de azért érdekes, hogy elvileg ugye amit kitesznek a lapra azt egy normál usernek is meg kéne érteni....
Végülis ennyi idő alatt nyilván fel tudtam volna rakni kézzel újra az alkalmazásokat, de azért ez nem elegáns, és nem utolsó sorban a a társaságban van még pár telefonunk, amit szintén frissíteni kéne és más telefonján ezt érthető okokból nem vállalom.
Előzmény: Bluedog (#232)
Az upgrade oprendszer verzióváltás, a frissítés után alapállapotba kerül a telefonod. Root-olás után elvileg le tudod menteni minden adatodat/telepített programodat, de a visszatöltés nem feltétlenül lesz sikeres (kb. mintha egy Windows XP-ről lementett programokat másolnál vissza Windows 7 alá)
A Marketből hivatalosan megvett alkalmazásaid nem a telefonhoz, hanem a Google-fiókodhoz kapcsolódnak, így egy reset vagy esetleges telefoncsere után ugyanazzal a fiókkal csatlakozva visszakapod és újra telepítheted a kifizetett programokat. Ha több Android-os eszközöd van - tablet, telefon... - és mindegyiken ugyanazt a Google fiókot állítod be, akkor akár mindegyikre telepítheted a megvásárolt alkalmazást.
Ha a levelezésedet, naptáradat, címjegyzékedet felszinkronizálod a "felhőbe", a Google account-odba, akkor ezeket nem kell mentened. A telefon első használatbavételekor kérdezett olyat, hogy az egyéni beállításaidat akarod-e menteni a fiókodba - ha erre igent válaszoltál, akkor a beállított wifi jelszavak, a háttérkép, és a Marketből telepített alkalmazások is automatikusan "visszajönnek" amikor a resetelt/frissített telefonba először lépsz be.
Az alkalmazások saját beállításainak backup-járara a legtisztább megoldás az, ha maga az alkalmazás támogatja azt (pl. 3GWatchdog Pro) - sajnos ez nem általános. Ha nincs erre lehetőség, szerintem jobban jársz, ha újra beállítod kézzel.
A Marketből hivatalosan megvett alkalmazásaid nem a telefonhoz, hanem a Google-fiókodhoz kapcsolódnak, így egy reset vagy esetleges telefoncsere után ugyanazzal a fiókkal csatlakozva visszakapod és újra telepítheted a kifizetett programokat. Ha több Android-os eszközöd van - tablet, telefon... - és mindegyiken ugyanazt a Google fiókot állítod be, akkor akár mindegyikre telepítheted a megvásárolt alkalmazást.
Ha a levelezésedet, naptáradat, címjegyzékedet felszinkronizálod a "felhőbe", a Google account-odba, akkor ezeket nem kell mentened. A telefon első használatbavételekor kérdezett olyat, hogy az egyéni beállításaidat akarod-e menteni a fiókodba - ha erre igent válaszoltál, akkor a beállított wifi jelszavak, a háttérkép, és a Marketből telepített alkalmazások is automatikusan "visszajönnek" amikor a resetelt/frissített telefonba először lépsz be.
Az alkalmazások saját beállításainak backup-járara a legtisztább megoldás az, ha maga az alkalmazás támogatja azt (pl. 3GWatchdog Pro) - sajnos ez nem általános. Ha nincs erre lehetőség, szerintem jobban jársz, ha újra beállítod kézzel.
Előzmény: Janó (#231)
Kösz, de érthető módon ez engem nem nyugtatott meg....
Van valakinek "telenor/ Blade specifikus" megoldása?
Egyáltalán hogy lehet egyszerűen apps & settings backupot csinálni a Bladen? A kiváló telenor webhely érthetően ajánlja a biztonsági mentést, de nem ad segítséget, hogy hogyan csináljuk.
Közben persze googlizgattam, és azt találtam, hogy rootolás+Titanium backup.
Tényleg ezt kéne csináljam ?
Gondolom, be lehet vinni hozzájuk is, de én nem szeretném, meg nincs is rá időm munkaidőben....
Van valakinek "telenor/ Blade specifikus" megoldása?
Egyáltalán hogy lehet egyszerűen apps & settings backupot csinálni a Bladen? A kiváló telenor webhely érthetően ajánlja a biztonsági mentést, de nem ad segítséget, hogy hogyan csináljuk.
Közben persze googlizgattam, és azt találtam, hogy rootolás+Titanium backup.
Tényleg ezt kéne csináljam ?
Gondolom, be lehet vinni hozzájuk is, de én nem szeretném, meg nincs is rá időm munkaidőben....
Előzmény: gonczi (#230)
én eddig kb. 3-szor frissítettem, semmi gond nem volt. Minden alkalmazás működött utána, minden adat megmaradt.
(margóra: egy csomó alkalmazást is frissíteni kellett, de ez legyen a legkevesebb)
Bár a Nexus One ugye direkt erre - android - készült, így lehet, hogy más telefonokon nem ennyire stabil.
(margóra: egy csomó alkalmazást is frissíteni kellett, de ez legyen a legkevesebb)
Bár a Nexus One ugye direkt erre - android - készült, így lehet, hogy más telefonokon nem ennyire stabil.
Előzmény: Janó (#229)
Most értesültem, hogy a telenornál is megjelent végre a hivatalos 2.2 frissítés...:-)
Előtte illene viszont egy biztonsági mentés, de hogy csináljam?
Utána az alkalmazásokat újra kell telepítsem?
Van pár fizetett alkalmazás a marketről ezekkel mi a helyzet?
Kösz a segítséget.
Előtte illene viszont egy biztonsági mentés, de hogy csináljam?
Utána az alkalmazásokat újra kell telepítsem?
Van pár fizetett alkalmazás a marketről ezekkel mi a helyzet?
Kösz a segítséget.
Van itt valaki aki linux szervert adminisztrál Connectbot-tal? Rá lehet venni valahogy a programot hogy működjön a TAB billentyű? Midnight Commander-ben csak a CTRL+i kombinációt működik.