Pozitív és negatív tapasztalatok mindenféle ügyfélszolgálatokon, szervizekben, akárhol. Nem anyázni. Tájékoztatni. :)
1 | 2 | 3 |
2009-03-05 12:39:48
Folytatás:

"Dunakeszi pesti oldalán a Shellnél megtankoltam az autómat (54l-es tank) 56 literrel úgy, hogy még volt a tankban legalább 3-4l. Legközelebb, amikor mentem, az egyik kutasnak elmondtam, mire azt válaszolta, hogy ő is megtankolta már a szekerét más kútnál úgy hogy +10l ment bele. Tetszik tudni a levegőztető cső stb., stb. Én meg jó hülye módjára csak bólogattam, hiszen eddig is a legtöbb, amit belenyomtam az 54l-es tankba az 52,7 l volt.. Szóval csal itt mindenki..és ráadásul hülyének is néznek."

"Sokat autózom, ezért viszonylag sűrűn találkozom ezzel az esettel. Shell kúton már közel 5 éve nem tankolok, mert rendszeresen "véletlenül" kevesebbet adtak vissza és előfordult, hogy amikor ezt szóvá tettem, még nekik állt feljebb. Egy ismerős lány mondta,hogy x évig dolgozott Shell kutaknál és fizetést nem kaptak, hanem az volt az övék, amit lenyúltak az autóstól. A lány nem keresett rosszul, naponta akkoriban!!! 10.000-15.000 Ft-ot vitt haza.
Ezután átpártoltam a MOL-hoz, de rá kellett jönnöm, hogy ott sem jobb a helyzet. Ott is hasonló elven működnek a dolgok, úgyhogy egyfolytában résen kell lennem. Gátlástalanul próbálják (sajnos sokszor sikerrel) átvágni az embert s mindezt büntetlenül. Amikor 2 héten belül harmadszor akartak 1000
Ft-tal kevesebbet adni, ideges lettem, és beírtam a panaszkönyvbe, majd a Mol kivizsgálta az ügyet, levélben elnézést kértek, a lányt kirúgták, mert már többször "megdőlt". Mit gondoltok, hol találkoztam x hónap múlva a lánnyal? Egy benzinkúton, nála fizettem. No comment."
Csigabiga

Előzmény: Csigabiga (#33)
1 | 2 | 3 |

Bejelentkezés

Akciós
GARMIN Montana 600
129 900 Ft.