Pozitív és negatív tapasztalatok mindenféle ügyfélszolgálatokon, szervizekben, akárhol. Nem anyázni. Tájékoztatni. :)
Tatbanya, auto? :) Par eve (mikor a mostani Fabiat tervezgettem) betertem a tatabanyai Skoda-butikba erdeklodni. A feladat: Astra kombi beszamit, Fabia elad. Elovezettem a dolgot az ertekesitonek, majd o kis turelmet ker, amig megjon a hasznaltakkal foglalkozo kollega. OK, varunk, addig nezegettuk a hasznaltakat az udvaron. Hirtelen nagy gazzal, farolva erkezik egy Felicia, kiugrik belole egy figura, aki kinezete alapjan akar a Nagykorosi uton is arulhatna a kettobol hegesztett okos Golf GTI-t. De ne iteljunk elsore, halljuk az ajanlatot! Az Astra piaci erteke akkoriban 8-900eFt kozott volt, az autoval semmi gond. Mindossze annyi, hogy hasznaltam, igy volt benne kb. 240ekm. Emberunk a szokasos "ajjajjj, haaaat nem tudom, jaaaaaaajjjjjjj" kisereteben beajanlott 400eFt-ot. Ez onmagaban is szep, hat meg a hozzatett megjegyzes: "rengeteg a kilometer, erted. Ezzel majd nekunk csinalni kell valamit, erted..."
Markakereskedesben hirdeti az ember, hogy itt bizony oracsavara lesz. Megkoszontem a lehetoseget, es kifele nem emeltem tekintetemet a hasznalt kinalatra. :)
Lehet, hogy ez a szakember mar nem dolgozik ott, vegyetek Skodat Tatabanyan! :)
Markakereskedesben hirdeti az ember, hogy itt bizony oracsavara lesz. Megkoszontem a lehetoseget, es kifele nem emeltem tekintetemet a hasznalt kinalatra. :)
Lehet, hogy ez a szakember mar nem dolgozik ott, vegyetek Skodat Tatabanyan! :)
Házigazda
Előzmény: zem (#11)