Pozitív és negatív tapasztalatok mindenféle ügyfélszolgálatokon, szervizekben, akárhol. Nem anyázni. Tájékoztatni. :)
1 | 2 | 3 |
2009-02-04 12:10:05
MySQL Error Number 1005 Can't create table

Moderálva Csuhás által
magpet
Házigazda

Előzmény: drbubo (#30)
2009-02-04 11:21:57

Moderálva Csuhás által

2009-01-07 20:23:46

Moderálva Csuhás által

2009-01-07 15:19:20
Íme a távgyógyító bácsi: [link]
Bacu

Előzmény: magpet (#25)
2009-01-07 15:08:51
Azota szervizben a monitor?
magpet
Házigazda

Előzmény: mudman (#26)
2009-01-07 14:22:37
Ismét Samsung. :)
Ma valami főokos állítólag azt mondta - gondolom a monitorom közelében sem járt -, hogy jó a cucc, ezzel a kábellel(!) amúgy sem kell tudnia a monitornak azt a felbontást. (Értsd HD)
Nem kommentálom, akkora baromság. :)

mudman

2008-12-04 07:25:18
Ez tenyleg mokas! Kicsit vudu. Valahol a kozpontban ul egy ember (aki epp nem betelefonalos szellemuzest vezet a BpTv-n), es monitorokat tavgyogyit? Emeltdijas szamot se adtak hozza? :)
magpet
Házigazda

Előzmény: mudman (#24)
2008-12-03 21:27:10
Samsungos lidércnyomás újabb fejezete kövvetkezik:

Ma felhívnak a szervizből, hogy menjek be a monitorért, mert útban van nekik. (!!!)
Először nem is értettem a dolgot, biztosan meghülyült az ember, gondoltam. Meg is kérdeztem, ugyan miért is vinném haza, ha egyszer rossz.

Válasz: Biztosan tudnám valamire használni, nekik meg kevés a helyük. Aztán majd januárban visszahoznám.

Az, hogy miért kellenne haza, majd visszatalicskáznom a szervizbe, rejtély. (Én valami cselszövést érzek a dologban, ugyanis november végén lejárt a garija. Gondolom ha hazaviszem, lőttek neki.)

Emberünk azért sietett megnyugtatni: Ne aggódjak, a Samsung központban már tesztelnek egy ugyanilyen monitort, keresik a hibát. (!)

Érdekelne, ha emberünk bevinné a kocsiját a szervizbe, hogy nem megy, ott azt mondanák neki, hogy vigye haza, mert útban van és amúgy is áll a hátsóudvarban egy ugyanolyan kocsi, majd azon megkeresik a hibát, akkor mit szólna. Komolyan nem értem...

Még tettem egy kísérletet, hogy ugyan, adja már meg annak az embernek a számát a nagy büdös központban, aki nézegeti azt a másik monitort, hogy az enyém hibája elmúljon. Sajnos éppen nem tudta bediktálni.

Kezd szórakoztatóvá válni a dolog. Majd még jelentkezem. :)
Persze a monitort nem hozom haza porfogónak, a tuti.
mudman

2008-11-28 19:49:45
Nagyon szép. Röhögünk rajta, de sokan űzik iparszerűen... :(
magpet
Házigazda

Előzmény: Csuhás (#22)
2008-11-28 17:45:59
Itt olvashatsz az eladástanról:

[link]
Csuhás
Moderátor

Előzmény: magpet (#20)
2008-11-28 17:34:08
Amikor vettem az elemfedelet, rákérdeztem a házra (dummyra) és az eladó egy laza mozdulattal, mosolyogva mutatta fel, miközben modta az árát.
Úgy viselkedett mintha lenne legalább egy köbméternyi a pincében :-)
MrZerge

Előzmény: magpet (#19)
2008-11-28 16:52:40
Nocsak-nocsak, fény derül a sötét múltra... :)
Az is mókás, hogy a használtautó-hirdetéseknek kis hazánkban két alapvető jellemzője van:
1. annak ellenére, hogy a hírdetés szerint "tulajdonostól" eladó az autó, a megadott számon jelentkező ember az "autó ügyében érdeklődöm..." felvetésre a "melyik érdekli?" kérdéssel reagál.
2. A futott kilométerek száma mindig alulról nyaldossa valamelyik (szerintük még behazudható) lélektani határt: 96.000, 148.000, stb. :)
magpet
Házigazda

Előzmény: Csuhás (#18)
2008-11-28 16:49:14
Már ha van dummy, mert időnként egyes típusok hosszan nincsenek. Nem kell összetörni a cuccot! :)
magpet
Házigazda

Előzmény: MrZerge (#17)
2008-11-28 15:46:09
Egy időben én is dolgoztam km óra visszatekerőként. Természetesen a márkakereskedőkhöz is jártunk. Ma nálunk nem lehet kapni 300e km fölött autót. Odáig nem nagyon engedik elmenni.

Tekerni jó:
[link]
Csuhás
Moderátor

Előzmény: magpet (#16)
2008-11-28 15:42:55
A Navigate Kft-nél ingyen nem adnak cuccokat, de 1000Ft-ért kapható MAP60-s elemfedél, 2000Ft-ért pedig komlett ház (dummy).
MrZerge

2008-11-28 15:20:48
Tatbanya, auto? :) Par eve (mikor a mostani Fabiat tervezgettem) betertem a tatabanyai Skoda-butikba erdeklodni. A feladat: Astra kombi beszamit, Fabia elad. Elovezettem a dolgot az ertekesitonek, majd o kis turelmet ker, amig megjon a hasznaltakkal foglalkozo kollega. OK, varunk, addig nezegettuk a hasznaltakat az udvaron. Hirtelen nagy gazzal, farolva erkezik egy Felicia, kiugrik belole egy figura, aki kinezete alapjan akar a Nagykorosi uton is arulhatna a kettobol hegesztett okos Golf GTI-t. De ne iteljunk elsore, halljuk az ajanlatot! Az Astra piaci erteke akkoriban 8-900eFt kozott volt, az autoval semmi gond. Mindossze annyi, hogy hasznaltam, igy volt benne kb. 240ekm. Emberunk a szokasos "ajjajjj, haaaat nem tudom, jaaaaaaajjjjjjj" kisereteben beajanlott 400eFt-ot. Ez onmagaban is szep, hat meg a hozzatett megjegyzes: "rengeteg a kilometer, erted. Ezzel majd nekunk csinalni kell valamit, erted..."
Markakereskedesben hirdeti az ember, hogy itt bizony oracsavara lesz. Megkoszontem a lehetoseget, es kifele nem emeltem tekintetemet a hasznalt kinalatra. :)
Lehet, hogy ez a szakember mar nem dolgozik ott, vegyetek Skodat Tatabanyan! :)
magpet
Házigazda

Előzmény: zem (#11)
2008-11-28 15:11:03
Ezert veszelyes, ha valahol nullanal tobb hulye dolgozik: rossz hiret kelti a markanak. Meglehet, hogy az Asus ugyfelszolgalat is hibatlan, csak ez az egyetlen kezdetleges letforma dolgozik ott, akivel sikerult telefonoznom. Itt kerek elnezest az Asustol, termeszetesen legkozelebb is toluk veszek jatek-notebookot. :)
magpet
Házigazda

Előzmény: mudman (#13)
2008-11-28 15:08:49
Na jo, de melyik Garmin hatotavolsaga tobb 50m-nel? Ki ne talald, hogy Rino, mert elvisz a HIF! :)
magpet
Házigazda

Előzmény: flektogon (#12)
2008-11-28 13:51:01
Az átvevőemberrel nem is volt baj, kedves volt amikor végre előkerült. :) De a szerelő gátlástalanul megpróbálta rám melegíteni a továbbra is kaka gépet. Az meg valamiért nagyon dühít, amikor hülyének néznek. :)
mudman

Előzmény: MrZerge (#10)
2008-11-28 12:43:33
Ugyan már nem mai történet, de talán sikerül vele pár embert távol tartani az EW-től.
Az antivilágban ott sikerült egy pár Cobra PMR-re szert tennem. Örültem nagyon, óccsó volt, 3 nap csere ha rossz, tehát minden ok. Parkolóban tasak széttépés, próba, mondom jólvan fasza, ez megyen precízen. Egy hét múlva séta közben rájövünk, hogy az egyik készülék hatótávolsága 50 méter, nem több. Huh mondom, ez baj, vigyük vissza. EW elhajt, bocsika, irány a márkaszerviz. Valahol a halál f...án Kispesten. Odamegyünk, ül egy Mici valami förtelmes sufniban, megnézi, aszongya nincs már ilyenjük, cseréni nem tudják, és javítani sem. Ír egy cédulát, viszem EW-be, majdnem az őrrel dobatnak ki amikor magyarázni kezdek. Nem adom fel, vissza a kispesti Micihez. Előadom mi volt, mondja a leány, hogy várjak. Fél óra múlva visszajön egy kosár csupasz PMR-rel, itt van válasszak, de óvatosan mert minden második rossz.
Magamhoz vettem hát 5 db-ot, a saját jó példányomat kezébe nyomtam Micinek, és indult a teszt. A környező 10 emeletesek közt hamar el tudtam dönteni melyik a jó, azóta is megvan, bár már régen nem használtam.
Tanulság: vegyetek Garmint, mert van háttér. :)))
Házigazda

2008-11-28 11:52:33
Nem szervíz, csak kereskedés. Autó...
Eljött annak az ideje, hogy szükség lett saját, családi autóra. Használt, az is kölcsönből, és nem hatalmas márka. A következő édes átverések, amikbe belementünk.

Kiírva a tájékoztatóra az autón: - műszaki érvényes 2009. október, kora 10 év. Valóság: műszaki 2009. februárig, kora 12 év. Persze ezt csak vásárlás után kapja kézbe az ember a forgalmival.
Autógumik: szép, teljesen új téligumik. Szuper! Ja, csak az első két keréken volt téli, hátul nyári. Ez még beleférne, de az szintén már csak szerelőnél jött elő, hogy nagyobb méret van rajta, mint kellene - vagyis az autónak nem jó állapot...
Rádió-magnó: noná, hogy nem próbáltuk ki. Bekapcsoláskor: kéri a kódot. Na ekkor mondtam, hogy .. nem írom, mert Magpet külön kérte, hogy ne anyázzunk! :-) Persze kikódolni olyanok sem tudták, akik ezekhez nagyon értenek.

Az már csak apróság, hogy a hivatalos papírjain két különböző szín-megnevezés szerepel...

A kereskedőknél azért kerül többe a jármű, mert céges jogi garancia van arra, hogy jogtiszta és a kiírásnak megfelelő az autó. Ennek ellenére körülbelül kiröhögtek a reklamáláskor, mondván: szerelővel menjen az ember autót venni.. Ennek ellenére ilyen apró csalásokba és húzásokba ők is becsúszhatnak észrevétlenül.

Szóval nem ajánlom, hogy Tatabányán vegyetek autót a *****-ban.
Moderátori megjegyzés: Kérésre a cég neve törölve.
Moderálva magpet által
zem

2008-11-28 11:24:24
Furcsa a világ.
Éppen dícsérni akartam ezt a szervízt, egyszerűen érthetetlen, mintha két külön világ lenne az épületben.
Nekem asztali DVD/HDD-s cuccal volt bajom, AudioCD lejátszáskor hibázgatott, mindjárt új korában, szó nélkül cserélték garanciában a fejegységet.
Amikor lejárt a garancia éppen addigra újra döglődött a fejegység.
Bevittem a kütyüt, vittem a gari levelet is, bár sok jóra nem számítottam, és egyébként előre kiokosítottak, hogy pénzért nem éeri meg általában a fejcsere.
Hétfői nap volt (ez lényeges) az átvevő addig számolt a naptáron amíg kisütötte, hogy az első javítással meghosszabított gari előző pénteken járt csak le, és átvette a készüléket garanciális javításra, azzal a megjegyzéssel mintha a Samsung hibákkjából nem sikerült volna pénteken behozni.
Így ingyen, gariban cserélték a fejegységet. :-)
Ráadásul a javítás után pár héttel felhívtak a központból és kikérték a véleményem a garanciális ügyintézésről és biztosítottak arról, hogy nagyon szeretnek. :-)

ps.: azóta már úgy gondolom, hogy legközelebb a Photohallnál veszek DVD-s kütyüt, párezer forintér adnak hozzá 2 év garancia hosszabbítást, szerintem megéri.
MrZerge

Előzmény: mudman (#9)
2008-11-28 09:58:45
Hohohóóó!

Remek kis fórum, gyorsan teszek én is ide valamit mások okulására. :)

Durván egy éve vásároltam egy bazinagy, nem olcsó monitort. A vételt több hetes fórum és rengeteg külföldi teszt elolvasása előzte meg, szóval felkészültem rendesen és a Samsung 245T mellett döntöttem.

Megrendel, kifizet, hazavisz, örül.

Pár nap múlva, apró kék pixelfelhőket vettem észre a kijelzőn, amelyek csak melegebb tónusú képeknél jöttek elő. Nem pixelhiba, hiszen minden alkalommal máshol zizegtek a kék pöttyök.

Sebaj, még bőven garanciaidőn belül járunk. Összepakol, szervizbe megy, hiba leír, otthagy.

Pár nap múlva telefon a szervizből - hatalmas arccal közlik, ennek nincs is baja. Biztos a gépemmel, kábellel a lakás tájolásával stb. van hiba. Anyátok- gondolta Stirlic.

Naiv ügyfélként munkaidőben bemegyek, saját notebookkal bemutatom a bajt. Szerelő hümmög, majd nagy kegyesen közli, hogy akkor kicserélnek benne valamit. Kicsit feldúltan távozom, mi a rákért nem jött rá a hibára a nagyszerű szakember, amikor gyönyörűen látszik a baj.

Pár hét múlva ismét telefon, kész, vigyem a cuccot. Már rutinosan vittem magammal a kis gépet, gondoltam kipróbálom, nem cipelem haza csak úgy a bazinagy dobozt.

Persze a felhők nem tűntek el. Félórás várakozás után műszerész felvánszorog a pincéből, hümmögve nézi, hogy amit mutattam neki korábban, még mindig nem múlt el.

Megpróbálkozott még valami hasba akasztós ótvar dumával, hogy ő nem biztos abban, hogy ez baj. Na itt elszakadt a cérna, közöltem vele, hogy nem azért vettem tricsimilliárdért egy rohadt monitort, hogy az ilyen trágya legyen. Nem maunikasót nézek rajta napestig, hanem dolgoznék vele. Ismét hümmögés, hogy akkor majd a központ csinál vele valamit. (Nem ismerős ez valahonnan?)

Eddig háromszor látogattam be a nemes szervizbe, ugyanennyiszer hajigáltam tele a rohadt parkolóórákat apróval, autóztam el a demszkigrádban egy rakás idegölő kilométert, benzint, stb.

Most éppen a szerelőmágus telefonjára várok, hogy mondjon végre valamit, mi lesz a monitorral. Ami persze még mindig vacak. :(

Szóval úgy kerüljétek az Aradi utcai (VI ker.) Samsung szervizt, mint ördög a tömjénfüstöt.
mudman

2008-11-26 22:42:53

Moderálva Csuhás által
MrZerge

Előzmény: BCI (#6)
2008-11-26 22:12:23

Moderálva Csuhás által
magpet
Házigazda

Előzmény: BCI (#6)