Az eredeti bejegyzés itt.
1 |
2 |
Hát ez a sztori nagyon kerek! :-D Az elbaltázott láb meg pont az "i"-re. :)
Örülök, hogy tetszett! Szívesen betárazunk egy ügyeskezű baleseti sebészt, de csak ha házhoz (vagy legalább megyéhez) jön, mert a Pandával azért Pécset nem merném bevállalni. Nagyon szép, dinamikus és üzembiztos gépkocsi, de én mégis gyáva vagyok. :)
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#66)
gyakrabban kéne ilyeneket írnod.
jókat derültem közben.
respect.
legközelebb tőkesúlynak ill. a bokánfejszézettek ellátása céljából esetleg engem is bepakolhatnátok a csomagtartóba... ;-)
jókat derültem közben.
respect.
legközelebb tőkesúlynak ill. a bokánfejszézettek ellátása céljából esetleg engem is bepakolhatnátok a csomagtartóba... ;-)
Moderátor
Traktor és szalonna!
na jó: Lombos fa volt a jelem! (mert bölcsiben már valaki más is volt fa, de megegyeztünk az oviban és ő fenyő lett!) :)))))
na jó: Lombos fa volt a jelem! (mert bölcsiben már valaki más is volt fa, de megegyeztünk az oviban és ő fenyő lett!) :)))))
Előzmény: Bacu (#58)
Ha lenne egy hosszabb videó és klippet kéne készíteni a pandakessingről, akkor ezt raknám alá zenének: [link]
szerintem passzolna! :)
szerintem passzolna! :)
Jesszumpepi hová fajult ez a topik! :) Amúgy való igaz, a Pandával volt izgalmas, challlenge az egész! Egy Hummerben kevesebb móka lett volna.
A hátsó hely pedig egész jó a pandában, már amikor zakany nem csonkolta az ülés hátrahajtással a lábamat :) De ebbe is hamar belejöttünk, és jól együttműködtünk.
A hátsó hely pedig egész jó a pandában, már amikor zakany nem csonkolta az ülés hátrahajtással a lábamat :) De ebbe is hamar belejöttünk, és jól együttműködtünk.
Kedves Magpet! Beszéltem vele, és azt üzeni - persze azon kívül, hogy üdvözöl-, hogy feladja, mert akié az admin/update jog, azé a hatalom! : ))
Ja, meg még annyit üzent: lehetséges, hogy ma lőtt egy érdekes koordinátát, holnap utánajár, és ha nem ütközik törvényi szabályozásba, elküldi neked!
Ja, meg még annyit üzent: lehetséges, hogy ma lőtt egy érdekes koordinátát, holnap utánajár, és ha nem ütközik törvényi szabályozásba, elküldi neked!
Előzmény: magpet (#19)
A legjobb off-road amiben részem volt, az egy lovasszekér volt egy idegbeteg lóval. Akkor vágtázott amikor kedve tartotta, a szekér jobbra-balra lengett mögötte. Beszélni nem mertünk, mert elharaptuk volna a nyelvünket. Hazafele menet néha rátört a rohangálhatnék, és csinált magának útvonalat, az autók csikorogva fékeztek a kereszteződésekben. A bakon lefehéredve kapaszkodtunk 20 körömmel, és abban bíztunk, rajta maradunk megérkezésig. Ha le volt állítva, a ló néha megindult haza vágtában, a több mint 2 m magas hatalmas termetű atléta tulaj rohant utána, és mint Toldi, két kézzel húzta vissza a szekeret. Míg élek, nem felejtem el, ehhez képest bármilyen terepjáró gyenge cserkész volt.
Előzmény: zakany (#48)
Azt hiszem, ez a csúcsterepjáró-dolog nem okozhat gondod egyik esetben sem ;)
Előzmény: zakany (#48)
Aki off-roadra megy, szóljon :)) De csúcsterepjáróba nem ülök, mert különben nincs izgalom! :)))) Ha jól állnék most zsével, akkor tuti vennék egy pandát én is! Magpet, szólj ha eladod! :)))
Egy Pandának becézett nőt rángatunk hárman Bacuval és Zákánnyal, de nem rakok bele blokkolót? Ez tényleg szép... :)
Házigazda
Előzmény: Kyra (#36)
Inkább ott, hogy a Pandába nem raksz blokkolót. Ez már több mint virágnyelv. :))
Előzmény: magpet (#34)
Miért, Te nem láttál még nőt villanypásztorral munkálkodni? Vagy az nem pásztor?
Előzmény: magpet (#34)
Nyugtass meg, hogy pl. Bacu tollából a "Nagyon élvezetes volt olvasni a leírást! Részvevőként pedig külön élmény volt az egész.
A villanypásztoros kalandot kihagytad, ezt még hiányoltam :)"
megjegyzésnél rájöttél, hogy nem nő-ügy! :)
A villanypásztoros kalandot kihagytad, ezt még hiányoltam :)"
megjegyzésnél rájöttél, hogy nem nő-ügy! :)
Házigazda
Előzmény: Kyra (#29)
:))) Igen, ott kezdtem gyanút fogni, hogy lassú és kényelmetlen, meg hogy kirángatják.
Atyaisten, milyen nő lehet ez, hogy ennek ellenére ilyen kapós!
Atyaisten, milyen nő lehet ez, hogy ennek ellenére ilyen kapós!
Előzmény: feri60 (#31)
Basszus, amíg el nem olvastam a blogot, azt hittem, valami csajról van szó!!! :)
Előzmény: magpet (#28)
Na jó. Akkor indulunk a házunktól Kerepesen, a cél a GCPEEP, de a Pandát kell követni. Nos? :)
Házigazda
Előzmény: feri60 (#27)
Egyébként igen. A Panda kicsi, lassú és kényelmetlen, de sok helyen elfér, sé ahol mégis elsüllyed, onnan 2-3 ember jó eséllyel kirángatja valahogy. Persze azért itt is elérhető a végleges megállás. :)
Házigazda
Előzmény: Bacu (#23)
A két falu közé leszúrt 30-as táblánál még a Panda képességei is veszélybe tudják sodorni a jogsit. Majd Te mész elöl a szép új blokkolóddal, mert a Pandába már nem rakok ilyet. A 276C is éppen elég komikus. :)
Házigazda
Előzmény: feri60 (#21)
1 |
2 |