Az eredeti bejegyzés itt.
1 |
2 |
A két falu közé leszúrt 30-as táblánál még a Panda képességei is veszélybe tudják sodorni a jogsit. Majd Te mész elöl a szép új blokkolóddal, mert a Pandába már nem rakok ilyet. A 276C is éppen elég komikus. :)
Házigazda
Előzmény: feri60 (#21)
Mi Zakannyal ki tudjuk tolni a kis Pandát! Viszont ők sose tolnák ki ketten a Landyt :)
Egy apróság: szeretek ilyeneket írni, de olvasni is! Ha értitek a finom célzást... :)
Házigazda
Részemről rendben az önkéntes sebességkorlátozás, de akkor visszaviszem a tegnap beszerzett kütyüt ;)
Előzmény: magpet (#20)
Örülök, hogy nem tettél szmájlit a végére, még a végén megsértődtünk volna. Én és a Pandám. :)
Erő nem sok van benne, cserébe tényleg kicsi és könnyű. Továbbá ha véletlenül ismét széttépem a hajtásláncot, valószínűleg kevésbé leszek bánatos, mintha Te tennéd ugyanezt a Landyvel. Ha feri60-nal mindkettem megígéritek, hogy sehol nem megyünk 70-nél többel, akkor mehet a hatalmas offroad buli! Én pedig ha kell, kihúzom a sárból azokat a szobaterepjárókat! :)))
Erő nem sok van benne, cserébe tényleg kicsi és könnyű. Továbbá ha véletlenül ismét széttépem a hajtásláncot, valószínűleg kevésbé leszek bánatos, mintha Te tennéd ugyanezt a Landyvel. Ha feri60-nal mindkettem megígéritek, hogy sehol nem megyünk 70-nél többel, akkor mehet a hatalmas offroad buli! Én pedig ha kell, kihúzom a sárból azokat a szobaterepjárókat! :)))
Házigazda
Előzmény: Csuhás (#7)
Kedves Boxer! Nehéz dolog ez, mert ha megemlítjük az illető nevét, akkor ugye nehezebben marad a háttérben. Azért add át neki üdvözletemet, ha összefutsz vele! :)
Házigazda
Előzmény: Boxer (#8)
Ismét elolvastam és megint jót mulattam rajt :)
A cukrászdánál poénkodtunk, hogy betonozás után milyen jól esik a süti... Zakannyal kicsit pironkodva mentünk be, mivel nem éppen a rendesen felöltözött tipikus vasárnapi cukrászdába járók kinézetében díszelegtünk.
A fejszés kalandomat leszámítva szuper nap volt!
Vörös Csepelre elején kicsit furcsán néztem, majd mintha időbeli utazásban vettem volna részt, megtetszett. Van annak a helynek valami szelleme! tényleg kéne oda egy wherigo játék! :)
A cukrászdánál poénkodtunk, hogy betonozás után milyen jól esik a süti... Zakannyal kicsit pironkodva mentünk be, mivel nem éppen a rendesen felöltözött tipikus vasárnapi cukrászdába járók kinézetében díszelegtünk.
A fejszés kalandomat leszámítva szuper nap volt!
Vörös Csepelre elején kicsit furcsán néztem, majd mintha időbeli utazásban vettem volna részt, megtetszett. Van annak a helynek valami szelleme! tényleg kéne oda egy wherigo játék! :)
Kellemes volt olvasni fel is idézett egy két régi dolgot....
Felrémlett a bakonykúti harctéren kiásott Trabant esete, a Zsúnypuszta mellet féloldalra rogyott Dacia, ami a saját kertünkben is "elásódott", valamint a Pes-kő alatt a parkolóban a kissé elsüllyedt Picasso...
A katonakori elsüllyedt T-54-es kalandja meg már olyan rég volt, hogy talán igaz se volt..:)
Felrémlett a bakonykúti harctéren kiásott Trabant esete, a Zsúnypuszta mellet féloldalra rogyott Dacia, ami a saját kertünkben is "elásódott", valamint a Pes-kő alatt a parkolóban a kissé elsüllyedt Picasso...
A katonakori elsüllyedt T-54-es kalandja meg már olyan rég volt, hogy talán igaz se volt..:)
Előzmény: magpet (#1)
Nálam 2 MTZ, 1 Lada Niva, 1 VW Passat kombi, 1 Ssangyong Korando - 7 év alatt nem olyan vészes... (A saját erőből gyalogsági ásóval, baltával és emelővel megoldott helyzeteket össze sem tudom számolni :-D )
Előzmény: Csuhás (#12)
Részemről ok a dolog. Alföldön lehet sok ládát keresni, és gamest rejteni. ( De elmehetünk telekjárót próbálni a hétvégén )
Moderátor
Előzmény: feri60 (#13)
Tegnap már egyszer jót vigyorogtam a személyesen előadott kalandon, és volt szerencsém találkozni a történet főszereplőinek 66,66 %-ával. Most olvasva és illusztrálva legalább olyan élvezetes volt :))
Csuhás, menjünk konvojban, hátul a Panda, a biztonság kedvéért :)))
Csuhás, menjünk konvojban, hátul a Panda, a biztonság kedvéért :)))
Te tudod jól. Ez egy tipikus fotó a Landiról. ( Eddig egy Mtz és egy Unimog húzott ki amikor bénáztam )
Moderátor
Előzmény: Fairy (#11)
Biztos forrásból tudom, hogy a médiamunkás nem névtelenséget kért, csak szeret a háttérben maradni! : ))
Ez a kérése több alkalommal is sérült, ettől függetlenül továbbra is szívesen segít. Csak most már az anonimitását sem fedi fel... : ))
A 7,5 wodehouse-egyenértékű beszámolóért pedig külön gratula!
Ez a kérése több alkalommal is sérült, ettől függetlenül továbbra is szívesen segít. Csak most már az anonimitását sem fedi fel... : ))
A 7,5 wodehouse-egyenértékű beszámolóért pedig külön gratula!
Előzmény: magpet (#1)
Ha lesz még ilyen panda buli akkor csatlakoznék. Még is csak megnyugtatóbb ha tudom, hogy egy elakadáskor kéznél van egy Panda ami ki tud húzni.
Moderátor
Nem is emlékszem mikor volt ennyi élményem utójára:))) Szuper volt! (Napokkal később is röhögnöm kell a fotók láttán.) Köszönöm az off-road élményt (És az életmentő szendvicseket! )
Az egy mellékszál, ami ráadásul a csésze javításával el is fog múlni. :)
Házigazda
Előzmény: Bacu (#3)
Nagyon élvezetes volt olvasni a leírást! Részvevőként pedig külön élmény volt az egész.
A villanypásztoros kalandot kihagytad, ezt még hiányoltam :)
Gyönyörű fotót raktál fel rólam :DDD
Panda 4X4 forever! :)
A villanypásztoros kalandot kihagytad, ezt még hiányoltam :)
Gyönyörű fotót raktál fel rólam :DDD
Panda 4X4 forever! :)
Egy ismerősöm volt az egyik Camel Trophy-n, de az ő beszámolója nem volt ilyen fordulatos...:-)))
1 |
2 |