Örömmel idítom útjára ezt a témát, mert most vált hivatalossá, hogy az ötödik találkozó időpontja:
2009. május 9. (szombat)
Helyszín: Csesznek (Bakony)
Ugye mindenki ott lesz ;-)
Schaf!
Nem láttalak a versenyen!
Pedig hoztam a TB-hez a kártyákat.
Viszont holnap tényleg véletlenül a veszprémi állatkertbe megyek.
Ha addig olvasod, csörögj már rám, s hátha össze tudunk futni 1-2 percre!
06-20-544-5581
Nem láttalak a versenyen!
Pedig hoztam a TB-hez a kártyákat.
Viszont holnap tényleg véletlenül a veszprémi állatkertbe megyek.
Ha addig olvasod, csörögj már rám, s hátha össze tudunk futni 1-2 percre!
06-20-544-5581
Előzmény: Schaf (#248)
Nekem bőven elég volna, ha minden gyereknek kisorsolódna valami ajándék.
Moderátor
Előzmény: Schaf (#246)
Erről szól az egész!
Kellemes helyen, jó társaságban, közös hobbi.
Rengeteg régi és új ismerős, remek hangulat.
A rendező feladata mindennek megteremtése, elősegítése.
Innentől sinen van minden!
Jó kedv, móka, kacagás, jóleső fáradság, sok új élmény.
Kell ennél több?
Aligha...
Nyeremény? az csak hab az emeletes tortán...
Kellemes helyen, jó társaságban, közös hobbi.
Rengeteg régi és új ismerős, remek hangulat.
A rendező feladata mindennek megteremtése, elősegítése.
Innentől sinen van minden!
Jó kedv, móka, kacagás, jóleső fáradság, sok új élmény.
Kell ennél több?
Aligha...
Nyeremény? az csak hab az emeletes tortán...
Előzmény: Schaf (#240)
Bizony jó. Előtte/utána fürdőzés lesz. Bár ahogy Kyrut ismerem, lesz bent is pont a barlang mélyén. Ott aztán tökmindegy, hogy Silva vagy Garmin! :)
Házigazda
Előzmény: Csotai_csapat (#243)
Hu ez nagyon jó vidék. Ott nőttem fel.Na ott lehet keresgélni.Talán elviszem a Schafot is ????
Előzmény: kyru (#242)
Sziasztok, ma beszéltem a nyári Tájfutó világbajnokság főszervezőjével és találtunk olyan időpontot, mikor egy Multinavigátor éjszakai kincszsákmányolást Miskolctapolcán meg tudunk rendezni.
Időpont augusztus 21 péntek amikor sötét lesz.
Helyszín Miskolctapolca
(a koordinátákat később tudom csak közölni)
nevezhető csapatok létszáma max. 24db. 3 fős csapat
URH-t GPS-t és kalandot vetélkedést a rendezők biztosítanak.
Időpont augusztus 21 péntek amikor sötét lesz.
Helyszín Miskolctapolca
(a koordinátákat később tudom csak közölni)
nevezhető csapatok létszáma max. 24db. 3 fős csapat
URH-t GPS-t és kalandot vetélkedést a rendezők biztosítanak.
elnézést a flame-rt
de volt egy javaslatom a gc-n és elindult a terápia? vagy csak az IP címem van letíltva GC fórum olvasásáról?
kíváncsi vagyok hatásos lesz-e a terápia.
de volt egy javaslatom a gc-n és elindult a terápia? vagy csak az IP címem van letíltva GC fórum olvasásáról?
kíváncsi vagyok hatásos lesz-e a terápia.
legyenk már a peremfeltételek mindenkinél azonosak, nincs tíltva több GPS-re való ponthalmaz mutáció, csak ez is a stratégia része, hogy ki mennyi időt szán a pontok duplikálásra, vagy a inkáb indul keresni azonnal.
Ezét stratégiai a játék :))))
Ezét stratégiai a játék :))))
Előzmény: magpet (#236)
Kétség kívül megvan a varázsa a kevésbé ismerős egyen-GPS használatának, de nem szervezel egyszer egy ilyet sajáttal? :)
Házigazda
Előzmény: kyru (#234)
hát ezt nem találtam volna ki...
:-))))))))))
Nem tudom viszont...
Egy ilyen fontos ikont (a valóságban) miért tesznek ilyen mélyre?
:-))))))))))
Nem tudom viszont...
Egy ilyen fontos ikont (a valóságban) miért tesznek ilyen mélyre?
Előzmény: kyru (#234)
menu- menu - trial - megnyitom az épp aktuális trial-t és benne beixelem a visible mezőt. :))
Előzmény: apexsek (#233)
egyébként ezt hogy tudom utána előhívni?
hasznos infó lehet a legközelebbi versenyre.
hasznos infó lehet a legközelebbi versenyre.
Előzmény: kyru (#232)
szánom-bánom bűnöm, de mivel újra kellett töltenem az összes GPS-ben a pontokat az indulás előtt, így nem akartam már bajlódni azzal, hogy végigpörgetem a bazis szót 9×5 karaketrt minden készüléken csak megnyomtam hosszan az enter gombot és kész volt az EAV azaz ember a vízben pont.
Előzmény: apexsek (#226)
Bárki indíthat topikot: a megfelelő fórum-kategóriába (pl. Élet a Hódon túl) lépve jobb oldalon fent feltámad egy "Új téma indítása" link.
Eddig a technikai információ.
Ezzel együtt kérlek, hogy gondold át, mennyire akarjuk itt teregetni más oldalak szennyesét. A Games közössége egy békés társulat, nem biztos, hogy van értelme. Az ilyesmit szerintem célszerűbb élőben, egy sör/baracklé mellett megbeszélni. Arról nem is beszélve, hogy a gc vezérkara itt nem fórumozik, tehát csak egy parttalan, egyoldalú anyázás lenne belőle, eredménye pedig semmi. Természetesen ha szeretnéd megnyitni a topikot, akkor hajrá, nincs akadálya. Különleges moderációs alapelvek nem fognak rá vonatkozni, csak a Games-en rendesen szokásosak.
Eddig a technikai információ.
Ezzel együtt kérlek, hogy gondold át, mennyire akarjuk itt teregetni más oldalak szennyesét. A Games közössége egy békés társulat, nem biztos, hogy van értelme. Az ilyesmit szerintem célszerűbb élőben, egy sör/baracklé mellett megbeszélni. Arról nem is beszélve, hogy a gc vezérkara itt nem fórumozik, tehát csak egy parttalan, egyoldalú anyázás lenne belőle, eredménye pedig semmi. Természetesen ha szeretnéd megnyitni a topikot, akkor hajrá, nincs akadálya. Különleges moderációs alapelvek nem fognak rá vonatkozni, csak a Games-en rendesen szokásosak.
Házigazda
Előzmény: Schaf (#230)
Sajnos nem tudok fórumot nyitni, ezért megkérem magpetet, hogy nyisson egy hivatalos fórumot a geocaching.hu-n történő dolgokkal kapcsolatban. Az utókor számára legalább nyoma legyen annak, amik néha történnek.
Nem hangulatkeltés és ellenségeskedés céljából, de lennie kell egy fórumnak, ahol látszik, nem minden rózsaszín.
A héten fent lesz a cikk az eredményekkel, miegymással a pdacafe-n.
Nem hangulatkeltés és ellenségeskedés céljából, de lennie kell egy fórumnak, ahol látszik, nem minden rózsaszín.
A héten fent lesz a cikk az eredményekkel, miegymással a pdacafe-n.
Így történt. Viszont itt ezt ne vitassuk meg, maradjon ez a fórum olyan pozitív kicsengésű mint amilyen a verseny volt.
Moderátor
Előzmény: apexsek (#227)
Ez hihetetlen!
Csuhást egy hétig kitiltották odaátról, mert meg merte jegyezni, milyen jó volt a verseny!
:-(((((((((
Csuhást egy hétig kitiltották odaátról, mert meg merte jegyezni, milyen jó volt a verseny!
:-(((((((((
Na, ez a funkció volt az, amit én nem hallottam...
Simán el kellett volna tenni útpontként.
Mindergyik útpont számozott volt, ez meg kaphatott volna BASIS nevet.
Az önmagában is feltűnő lett volna.
Más: Átnéztem a levelezésem, s nem találtam benne konkrét linket.
Simán el kellett volna tenni útpontként.
Mindergyik útpont számozott volt, ez meg kaphatott volna BASIS nevet.
Az önmagában is feltűnő lett volna.
Más: Átnéztem a levelezésem, s nem találtam benne konkrét linket.
Előzmény: kyru (#225)
A bázis pedig MOB-ként volt berakva (ember a vízben) pontként és azt a find utéán waypont helyett az MOB-t kellett kiválasztani és GOTO
Előzmény: apexsek (#223)
az Atlasban be lehet állítani, hogy a track milyen formában legyen látható vagy akár nem látható. mivel a pontkörnyéki mászkálások satírozták volna a kijelzöt úgy döntöttem, kikapcsolom a láthatóságot.
akkor nyalattam volna sokakat, ha benne maradt volna a láthatóság.
akkor nyalattam volna sokakat, ha benne maradt volna a láthatóság.
Előzmény: apexsek (#223)
Azt áruld el nekem, ha nálam is volt track rögzítés, akkor miért nem láttam a kijelzőn?
A bázist nem jöttem rá milyen pontként töltötted fel.
Láttam, hogy benne van a kijelzőn, de nem tudtam rávenni a gépet, hogy "zavarjon haza".
Akkor vettem észre, hogy elhagytam a Vista-m, mikor előakartam venni, hogy vezéreljen az utamon.
Hááát, nem volt sehol...
Még jó, hogy egszerű utam volt, s fejből visszataláltam...
Most meg látom, hogy nálam is volt track...
A bázist nem jöttem rá milyen pontként töltötted fel.
Láttam, hogy benne van a kijelzőn, de nem tudtam rávenni a gépet, hogy "zavarjon haza".
Akkor vettem észre, hogy elhagytam a Vista-m, mikor előakartam venni, hogy vezéreljen az utamon.
Hááát, nem volt sehol...
Még jó, hogy egszerű utam volt, s fejből visszataláltam...
Most meg látom, hogy nálam is volt track...
Előzmény: kyru (#192)
Nem Neked, hanem Kyrunak szólt, aki nagy nyilvánosság előtt kétségbe vonta távfutóbajnoki fellépésemet. :))
Házigazda
Előzmény: Szeszuska (#221)
Ha nekem, akkor nehogy félreértsd, az önkritika volt részemről, hogy elszúrtam azt a részt!
Épp azt mondtam - talán túl halkan - gratulálva mikor beloholtatok, hogy ezennel elengedem nektek a keddi Forerunneres edzést :)
Respect a futásért!
Épp azt mondtam - talán túl halkan - gratulálva mikor beloholtatok, hogy ezennel elengedem nektek a keddi Forerunneres edzést :)
Respect a futásért!
Előzmény: magpet (#220)
Micsodaaaaa?????? Az utolso 800m-t vegig futottuk szg-vel, azon belul pedig egy csodalatos sprintet mutattunk be az utolso 24m-en. Az is tav, csak rovid. :)
Házigazda
Előzmény: kyru (#215)
A valamilyen logika és ellenlogika :) alapján a vaktérképen kibökött és utána bepötyögött, vagy a multiprotokollos kommunikációs központunktól :) lekért koordináták helyett jobb lett volna legalább egy régió pontjait bevinni, és megpróbálni levadászni, ha már ott vannak nagyon közel (bár mi van akkor ha az ott lévő többi csapat közben pont azokra indult/tért át :) ), így teljesen jogos volt Cs. Laci célbani észrevétele ezzel kapcsolatban, s Magpetéknek sem kellett volna az utált ponthoz rongyolni a végén, neccessé téve a visszaérkezést, miközben engem biztos ami biztos visszarendeltek a bázisra :)
De még ez előtt a 22-es barlangosnál rengeteg idő elment a több csapat alkotta team-el együtt kereséssel, onnan már nem volt értelme másik palackra indulni.
S nagyon valószinű, hogy bár vannak alap axiómák, melyekre mindegyik játék során támaszkodni kell, a terepi adottságoktól és rejtések elhelyezkedésétől való függőség minden alkalommal más stratégiát követelhet. Szóval sokat lehetett a játékból, és az elkövetett hibákból tanulni. Ajánlanám e kalandos élményt minden kedves Műhódas és GC-s tag részére, akik most nem jöhettek vagy jöttek el.
Schafnak és Cs.Laci-nak jobbulást!
Mind a bicajos, mind a gyalogtúrás táv nagyon szép nyomvonalon (szintén dicséret a kitűzőknek), vadregényes akadályokkal tarkítva nyújtott ízelítőt a környék szépségeiből, ez is azon helyek egyike, ahová érdemes visszatérni alaposabb, nyugisabb felfedező túrákra.
A Csík koncertre nagyon kiváncsi lettem volna, s látom Ferenczi György is volt :(( de sajna ez a napi programba már nem fért bele.
Én biztos jövök a következőre :)
Köszönjük szépen a szervezők mindegyikének a verseny előkészítésébe és lebonyolításába fektetett - biztos vagyok benne hogy rengeteg, és - alapos munkát, szerintem nagyon családiasra, nyugisra és zökkenőmentesre sikerült a rendezvény, igazi kikapcsolódást nyújtva a hétvégére.
Eredetileg a bicajos távon terveztem indulni - hogy végre ne csak sétáltatva legyen az előző két verseny után, hanem nyeregbe is pattanhassak - és reménykedtem, hogy az éjszakai csapatversenyre is sikerül valakikhez csatlakoznom. Sajna erre elég rosszak voltak a kilátások a talán kissé elkésett itteni fórumos bejegyzésem alapján, bár a helyszínen való érdeklődésemre Cs.Laci megnyugtatott, hogy biztosan lesz még estig megoldás rá. Késő délutánig stresszben voltam emiatt, mert az előzetes beharangozás, és dicsérő fórumbejegyzések alapján nagyon érdekelt az éjszakai kaland :) A tombola után kiderült, hogy Magpetéknél volt egy kis átszerveződés, így örömmel csatlakoztam hozzájuk, bízva navigációs rutinjukban és szervezőkészségükben. Az előzetes kupaktanácson tulajdonképpen meg is született a később nyerőnek bizonyuló stratégia általunk némileg módosított változata, csakhogy az eredeti változatot végül a Zem, Csuhás, ZFerke teamnek sikerült kegyetlen hidegvérrel és rekordidő alatt végrehajtania :) Gratuláció!
Tényleg nem a futóteljesítményről szól ez a verseny, Kyru (külön THNX az éjszakai kiváló megvalósításáért, s a jól kitalált rejtekekért!) teljesen jól definiálta a hozzávalókat, részemről is inkább csak a végén volt tét nélküli bázisra kocogás, persze a kellőképpen sietős túratempó mint kiderült nagy előny.
Kicsit szerencsém volt a megtalált palackokkal, az első kettő 2-3 másodperces döntésen múlt, hogy a naviban és a térképben bízva, az egyik útkereszteződésnél oldalről rémisztgető, majd később a vár aljában hirtelen felbukkanó konkurrenciát :) meglátva és a csapatvezetés szándékait is figyelembe véve :) merre induljak a cél felé, a 3-iknál a jókor jővő főnöki utasítás :) segített első vadászként a pont közelébe, így zavartalanul hátizsákolhattam, és ekkor több csapat is odaért egyszerre.
Úgy lászik nálunk játék közben csak SzG tudta megőrizni hidegvérét, mert nálam is kapkodásba és fejetlenségbe fordult néha a dolog, ad-hoc tévelyegtem a maradék megcélzott pontok között, volt olyan hely vagy út ahol 3x is átmentem értelmetlenül, illetve menet közben más csapatok kivadászták a palackot, de ez e játék szépsége.
Karakter limit :)
eszem ágában sincs futástudást bárkinél is cikizni,
pont azt mondtam, hogy a ti stratégiátok volt az amelyik a leghatékonyabb volt erre a kitűzött pályára. De tény, hogy a szerencse annyiban kellett hozzá, hogy másnak nem volt ehhez hasonló stratégiája, gondold bele, milyen sebességgel kellett volna körbefutni a keleti szektort, hogy még két csapat elöl szedjétek be a pontokat, vagy mivan, ha ők pont órajárásával megegyezőne szedik a pontokat? és középen találkoztok.
És határozott léptek pedig kellenek a győzelemhez tudod ez a szükséges de nem elégséges feltétel. de ugyneza helyzet a startégiával is.
Szóval minden szempontból ti voltatok a legjobbak. Kilenc palack! Utánatok következő csapatoknak csak 4 palack volt a legtöbb. szóval ti vagytok a Multinavigátorok.
idézet: "de a következő hasonló versenyen már nem a DANosoktól tartok (annyira), hanem Magpetéktől! :-)"
akkor mégiccsak a stratégia számít, mert a magpet sem az a távfutóbajnok:-)
pont azt mondtam, hogy a ti stratégiátok volt az amelyik a leghatékonyabb volt erre a kitűzött pályára. De tény, hogy a szerencse annyiban kellett hozzá, hogy másnak nem volt ehhez hasonló stratégiája, gondold bele, milyen sebességgel kellett volna körbefutni a keleti szektort, hogy még két csapat elöl szedjétek be a pontokat, vagy mivan, ha ők pont órajárásával megegyezőne szedik a pontokat? és középen találkoztok.
És határozott léptek pedig kellenek a győzelemhez tudod ez a szükséges de nem elégséges feltétel. de ugyneza helyzet a startégiával is.
Szóval minden szempontból ti voltatok a legjobbak. Kilenc palack! Utánatok következő csapatoknak csak 4 palack volt a legtöbb. szóval ti vagytok a Multinavigátorok.
idézet: "de a következő hasonló versenyen már nem a DANosoktól tartok (annyira), hanem Magpetéktől! :-)"
akkor mégiccsak a stratégia számít, mert a magpet sem az a távfutóbajnok:-)
Előzmény: zem (#214)
Cikizheted a futástudásunk, elfogadom, de mind életkorban, mind súlyban a mi csapatunk volt a legerősebb (=legrosszabb). Amikor mozogtunk mindig 5km/h felett voltunk, ebben a keresések is benne vannak - szóval ez így sztem szép tőlünk. Világos,h míg mi az első közeli pontig eljutottunk, addig a DANosok végigfutották az egész pályát. A szerencse dolog pedig: bizonygathatom, hogy végiggondoltuk, hogy merre lépünk, ha adott pontot elvisznek előlünk és merre próbálunk bekeríteni részt, hogy másnak ne érje meg már erre jönni, de ezt utólag csak magyarázkodásnak veheted. Igazából akik a 010 és 017-es pontot begyűjtötték és utána hátraarcban átmentek a másik térfélre (vagy nagyon elkolbászoltak valahol), őmiattuk sikerült annyit gyűjteni. Nekik ugyanúgy megvolt a lehetőségük, hogy akkor bekerítsenek egy adott területet, amivel győznek. Magpetéknél pedig ha 2 palackot elvisznek előlünk (024 és 019), illetve Szeszénél, aki külön mozgott a tőlük, is fent lettek volna a pontok sokkal többet begyűjt (nagyon közel ment el 2 kintlevő palacktól) - halomra verik a mezőnyt.
Szóval ami a tény, hogy készültünk, volt stratégia, és azalatt az 1 h alatt odatettük magunkat. Tudom, hogy egyszer volt Budán kutyavásár (ezt mondtam tavaly is a 2. helyezésünk után :-)), de a következő hasonló versenyen már nem a DANosoktól tartok (annyira), hanem Magpetéktől! :-)
Schaf: mielőbbi gyógyulást! Remélem mégsem törés.
Szóval ami a tény, hogy készültünk, volt stratégia, és azalatt az 1 h alatt odatettük magunkat. Tudom, hogy egyszer volt Budán kutyavásár (ezt mondtam tavaly is a 2. helyezésünk után :-)), de a következő hasonló versenyen már nem a DANosoktól tartok (annyira), hanem Magpetéktől! :-)
Schaf: mielőbbi gyógyulást! Remélem mégsem törés.
Előzmény: kyru (#200)
A rendezvény egy az egyben méltó volt a környezethez, nagyon köszönöm!!!
Hát még nem biztos, hétvégén van Komlón a Tájfutó rövidtávu OB illetve vasárnap a pontbegyűjtő cspat OB. ( hasonló mint szákmány pontgyűjtés csak nem kell elhoznia palackot) .
Oda dógozni megyek és még nem derült ki, hogy szombatra tudok menni vagy vasárnapra. Ha szombatra akkor nem igazán tudok ott lenni csak max. a holokyru, de ha vasárnapra tudunk akkor lehet hogy lenézek és turázok egyet. danit meg útnak engedjük rókának, de fejlámpa nélkül mert ha azt felkapcsolja GPS-sem kell.
Oda dógozni megyek és még nem derült ki, hogy szombatra tudok menni vagy vasárnapra. Ha szombatra akkor nem igazán tudok ott lenni csak max. a holokyru, de ha vasárnapra tudunk akkor lehet hogy lenézek és turázok egyet. danit meg útnak engedjük rókának, de fejlámpa nélkül mert ha azt felkapcsolja GPS-sem kell.
Előzmény: magpet (#206)
három zsákmány nem lett meg
ebből kettőre valamiért senki sem próbált rajtolni ( két legmesszibb pont ) és egy valamiért a barlang sarkában maradt vagy valaki más környezetvédő aktivista magához vette.
A trackekből kiderül.
A 001 és a 008-at Scahf megkerested vagy nem szakítotál rá időt?
ebből kettőre valamiért senki sem próbált rajtolni ( két legmesszibb pont ) és egy valamiért a barlang sarkában maradt vagy valaki más környezetvédő aktivista magához vette.
A trackekből kiderül.
három zsákmány nem lett meg
A trackekből kiderül.
A trackekből kiderül.
Üdv Mindenkinek!
Szeretném megköszönni a szervezőknek a verseny színvonalas megrendezését, mind a pálya kijelölése, mind a rejtések igen jóra sikerültek!
Külön tenkjú a sporiknak akikkel egy csapatban lehettem!
Egy db tarck logot még én is küldök Kyrunak, az éjszakai mozgásról!
Szeretném megköszönni a szervezőknek a verseny színvonalas megrendezését, mind a pálya kijelölése, mind a rejtések igen jóra sikerültek!
Külön tenkjú a sporiknak akikkel egy csapatban lehettem!
Egy db tarck logot még én is küldök Kyrunak, az éjszakai mozgásról!
Tatára jöttök? Kevéssé lesz advanced, de talán ennek ellenére jól lehet majd szórakozni. Az inverzkessingre kíváncsi leszek, olyat még nem csináltunk. Sőt, Dani részvételével csinálhatunk egy teljesen biztonságos rókavadászatot is, neki úgyis komoly rutinja van ez elkóborlásban. :)
Házigazda
Előzmény: kyru (#204)
Na, akkor megvan. Most találtam ki: azért nem nyertünk, mert nem volt trackünk az Atlason. :)
Házigazda
Előzmény: kyru (#198)
ugyanilyen remek lesz, és egyébként a multinavigátor kupa advanced verziójában van ideiglenes pont is és mozgó pont is.
most csak a Dani fiam volt a mozgó pont és azt is megfogták.
szóval lehet, hogy lesz egy MN kupa advanced változat,
de lehet, hogy addig is a nyári Tájfutó világbajnoskágra előre beharangozott Multinavigátor kupáját is zsákmányolósra átalakítjuk ( eredetileg útvonal optimalizálós szokott volt lenni)
És ott is lehet gyakoroloni az Őszi Advanced változatra.
helyszínt javaslom a Cseket hegyet, baromi jó környék és igen látványos tud lenni az éjszakai zsákmányolás.
most csak a Dani fiam volt a mozgó pont és azt is megfogták.
szóval lehet, hogy lesz egy MN kupa advanced változat,
de lehet, hogy addig is a nyári Tájfutó világbajnoskágra előre beharangozott Multinavigátor kupáját is zsákmányolósra átalakítjuk ( eredetileg útvonal optimalizálós szokott volt lenni)
És ott is lehet gyakoroloni az Őszi Advanced változatra.
helyszínt javaslom a Cseket hegyet, baromi jó környék és igen látványos tud lenni az éjszakai zsákmányolás.
Előzmény: Schaf (#201)
felkerült magpeték S_hummer nyomvonala is a képgalériába és letölthető a Silva Atlasok által rögzített nyomvonalak gtm formátumban
Úgyvan! A gyerekre meg szigszalagozd rá az ismert flottakövető cucc eszközét, és máris kész a róka/mozgópont :)
Házigazda
Előzmény: Schaf (#201)
Summa-summárum Kyru, nagyon jó volt!! Szerintem sokan kételkedtek benne, féltek tőle, de a pályán már mindenki élvezte...
Itt és most jelentsd ki, hogy a VI. Veszprémi Geokesser Találkozó és Túraverseny éjszakaiját is megcsinálod és ugyan ilyen remek lesz :D :D
Itt és most jelentsd ki, hogy a VI. Veszprémi Geokesser Találkozó és Túraverseny éjszakaiját is megcsinálod és ugyan ilyen remek lesz :D :D
nézd csak meg a track képgalériát, hányan mentek a keleti féltekére? méghogy futástudás, helyes döntésen múlott, képzeld ha csak még két csapat a nyolcból hasonlóan dönt mint ti, akkor kétpercenként változott volna a stratégiátok minthogy a magpeték erre rákényszerültek mert többször lukra futottak.
Előzmény: zem (#184)
hamarosan fent lesz a pontok GTM formátumban, az eredmények cikkből elérhető lesz.
Előzmény: Csuhás (#194)