Ezt, egy használt turista cuccokat adok-veszek fórumnak képzeltem el, kiegészítve az üzletek aktuális ajánlataival, ki mit lát belinkeli.
mudman: nem tudom, mennyi cuccot akarsz feltalicskázni az Elbrusra, de beszereztem egy szép 25LED-es dinamós kempingcsillárt. Meglepően könnyű darab, ha gondolod, szívesen odaadom.
Házigazda
Pedig ők azok. Én nem emlékeztem konkrétan rájuk, de visszakerestem a levelezésemben és ők azok. Én csixet akartam hozatni velük és nem volt nagyon vészes az ár (bár benzinfőző esetében lehet, hogy durvább lenne) de végül az expansys-től vettem mert ők európaiak, magyaro-i képviselettel.
Üdv,
Yoss
Üdv,
Yoss
Előzmény: Csuhás (#31)
Szigetszentmiklós, Taubenreuther? Nemrég volt náluk valami bemutató, akkor én is néztem és nem tűnt őrjítően drágának.
Előzmény: Csuhás (#28)
Huh ha nem pár dekás elekronikát hanem valami vasat akrsz hozatni akkor horror áraik vannak.
Moderátor
Előzmény: Szab (#30)
uspack.hu? Régen internetvilag.hu volt, de csak a név változott. Első GPSemet velük vettem. Korrektek, csak kissé megdobja az árat, bár persze néha még így is megéri. Árak itt
Előzmény: Yoss (#26)
Keresd meg légyszi, mert ez jól jöhet még. Pl nagyon kéne egy jó hilift jack az autóba. A főző egyébként megjött, remekül müködik. Pont tegnap faragtam rá piezo gyújtót. Jó tudom egy öngyújtó egyszerűbb, de ez nekem jobban tetszik. :-)
Moderátor
Előzmény: Yoss (#26)
Szia!
Az hogy az USA küldő nem küld európába, nem túl nagy gond, van ugyanis egy kinti magyar cég, aki pont erre szakosodott. Elküldöd nekik, hogy kitől mit akarsz venni, ez alapján számítanak egy szállítási költséget (ami tartalmazza a saját díjukat is) és megrendelik helyetted és elküldik neked. Mindezt viszonylag olcsón. Ha érdekel megnézem a pontos elérhetőségeiket, mert most éppen nincs kéznél.
Üdv,
Yoss
Az hogy az USA küldő nem küld európába, nem túl nagy gond, van ugyanis egy kinti magyar cég, aki pont erre szakosodott. Elküldöd nekik, hogy kitől mit akarsz venni, ez alapján számítanak egy szállítási költséget (ami tartalmazza a saját díjukat is) és megrendelik helyetted és elküldik neked. Mindezt viszonylag olcsón. Ha érdekel megnézem a pontos elérhetőségeiket, mert most éppen nincs kéznél.
Üdv,
Yoss
Előzmény: Csuhás (#13)
Eladóvá vált egy Garmin GPSmap 60CS készülék! [link]

Tartozékok:
- Doboz
- CD-k
- Magyar nyelvű leírás
- Tapadókorongos autós tartó
- Hozzá regisztrált NaviGuide Magyarország 5.01 és TopoGuide Magyarország V2.1G
- USB kábel
- Soros kábel - szivargyújtós tápkábellel egybeépítve.
- 2 db övcsipesz
- Tartalék burkolat
Újszerű állapotú, tökéletesen működő, Magyaroroszágon vásárolt, garancia már nincs rá, a legfrissebb szotverrel, feltöltött térképpel.
Ár: 45000 Ft

Tartozékok:
- Doboz
- CD-k
- Magyar nyelvű leírás
- Tapadókorongos autós tartó
- Hozzá regisztrált NaviGuide Magyarország 5.01 és TopoGuide Magyarország V2.1G
- USB kábel
- Soros kábel - szivargyújtós tápkábellel egybeépítve.
- 2 db övcsipesz
- Tartalék burkolat
Újszerű állapotú, tökéletesen működő, Magyaroroszágon vásárolt, garancia már nincs rá, a legfrissebb szotverrel, feltöltött térképpel.
Ár: 45000 Ft
Belinkeltem már hogy mit veszek, illetve az olvasmányodban emlegetett főző van nekem most. Ezek ólommentes, folt, vagy patika benzinnel mennek elsősorban. De az új megy még kerozinnel, petróleummal, alkohollal is. Ami miatt az új tetszik:
Alacsonyabb, stabilabb kivitel. állitható láb. Javított nem szétkopó pumpa. Zömökebb kivitel. Egyszóval apróságok.
Alacsonyabb, stabilabb kivitel. állitható láb. Javított nem szétkopó pumpa. Zömökebb kivitel. Egyszóval apróságok.
Moderátor
Előzmény: Szab (#23)
Köszi, hasznos olvasmány volt.
És konkrétabban amit te vettél az mit tud, mivel működik?
És konkrétabban amit te vettél az mit tud, mivel működik?
Előzmény: Csuhás (#22)
Itt egy összefoglalás:
[link]
Jó a mostani, is de a tízéves használat megviselte, pumpa elkopóban van, itt ott rozsdásodik. Az új alacsonyabb, már javított pumpás. Egyszerűen ez az ráncfelvarrott modell.
[link]
Jó a mostani, is de a tízéves használat megviselte, pumpa elkopóban van, itt ott rozsdásodik. Az új alacsonyabb, már javított pumpás. Egyszerűen ez az ráncfelvarrott modell.
Moderátor
Előzmény: Szab (#20)
Miben más/jobb az újabb, mint amit most használsz? Általában ezek mivel működnek?
Én mini gázfőzőt használtam már, de annyira nem jött be. Melegíteni oké, de vizet felforralni szinte lehetetlen, de legalábbis rengeteg idő és egy adag gáz kb. két forralásra elég csak.
Én mini gázfőzőt használtam már, de annyira nem jött be. Melegíteni oké, de vizet felforralni szinte lehetetlen, de legalábbis rengeteg idő és egy adag gáz kb. két forralásra elég csak.
Előzmény: Csuhás (#12)
Július vége felé eltöltök két hetet a puding-szigeteken, ha arrafelé létezik megfelelő beszerzési hely, akkor elviek szerint onnan tudok hozni. Ha nem sürgős a kérdés... :)
Persze előre azt még nem tudom, hogy elérhető közelségbe kerülök-e megfelelő üzlettel, de elvileg London környékén is fogok járkálni.
[link]
Persze előre azt még nem tudom, hogy elérhető közelségbe kerülök-e megfelelő üzlettel, de elvileg London környékén is fogok járkálni.
[link]
Előzmény: Csuhás (#16)
A Mountex is forgalmaz benzines főzőket. Esetleg még ott is megnézheted. A honlapjukon is van egy pár.
Előzmény: Csuhás (#12)
Megpróbáltam megnézni az európai kereskedőiket, de érdekes módon csak e-mailben hajlandóak elárulni, hol lehet a termékeiket megvásárolni.
Azt is megjegyzik, hogy nem lehet minden terméket minden országban kapni.
Furcsa egy üzleti stratégia.
Azt is megjegyzik, hogy nem lehet minden terméket minden országban kapni.
Furcsa egy üzleti stratégia.
Játékvezető
Előzmény: Csuhás (#13)
Az a baj hogy csak amerikai eladókat találtam, akik nem küldenek európába. Hogy miért nem azt nem tudom. (Ráadásul inkább megrendelném és nem licitálnék.)
Moderátor
Előzmény: ID-24 (#10)
Kinéztem magamnak egy benzinfőzőt, mert a mostani megkopott az elmúlt tíz évben. ( Menne még tíz évet, de megtetszett az új változat ) Szóval hogy tudnám ezt beszerezni? Nem találtam európai beszerzési lehtőséget.
[link]
[link]
Moderátor
Eladó egy Hanwag Matterhorn típusú túrabakancs. Bőr felsőrész és bélés, varrott, Vibram borítású, talp. 10-11 éves modell, de csak kb. 10-15 alkalommal használtam, A vásárlás után derült ki, hogy hosszabb túrákra nekem kicsi. Látszik, hogy használt, de tökéletes állapotban van. Rendesen vaxoltam, teljesen vízhatlan, igazi brutál lábbeli. Mérete 11 1/5-es, kb. 44-45-ös lábra jó. Ha van érdeklődő, az árban biztos megegyezünk.
Kedves Mindenki!
Ismét lesz Salomon mintavásár az alábbiak szerint:
Időpontja:
2008. június 16-tól június 21-ig (hétfőtől szombatig).
Minden nap 9-17 óráig.
Helyszíne:
Salomon bemutatóterem (Amer Sports Mo-i Fióktelepe)
1119 Bp. Petzvál József utca 44. Banktech Center Irodaház (földszinten jobbra)
Kondíciók:
A 2008. tavasz-nyári kollekció ill. a korábbi szezonok mintái kerülnek kiárusításra. (mindenből egy méret, egy szín, egy darab/pár)
Árak:
Lista szerinti fogyasztói ár -50-70% kedvezmény.
A termékeket kizárólag készpénzfizetés ellenében lehet átvenni érkezési sorrendben.
A vásár nyitott, mindenki nyugodtan hozhat/küldhet barátot, ismerőst.
Ismét lesz Salomon mintavásár az alábbiak szerint:
Időpontja:
2008. június 16-tól június 21-ig (hétfőtől szombatig).
Minden nap 9-17 óráig.
Helyszíne:
Salomon bemutatóterem (Amer Sports Mo-i Fióktelepe)
1119 Bp. Petzvál József utca 44. Banktech Center Irodaház (földszinten jobbra)
Kondíciók:
A 2008. tavasz-nyári kollekció ill. a korábbi szezonok mintái kerülnek kiárusításra. (mindenből egy méret, egy szín, egy darab/pár)
Árak:
Lista szerinti fogyasztói ár -50-70% kedvezmény.
A termékeket kizárólag készpénzfizetés ellenében lehet átvenni érkezési sorrendben.
A vásár nyitott, mindenki nyugodtan hozhat/küldhet barátot, ismerőst.
Én a Hervisben vettem Kilimanjaro túracipőt/sportcipő, szép is (volt) meg jó is, 1 éve hordom(jó sokat), nincs is vele gond, azon kivűl, hogy a borításra használt vékony hasított bőr szakad le róla, a cipő szigorú használati értékét nem befolyásolja, csak az esztétikum ugye... Egy tapasztalat, ha nem is hátizsákkal ;)
Előzmény: H.Gábor (#3)
Itt van egy két üzlet is:
[link]
igazából pontosítani kellene a méretet, elvárásokat, árat, minőséget, kereskedőt.
[link]
igazából pontosítani kellene a méretet, elvárásokat, árat, minőséget, kereskedőt.
Előzmény: H.Gábor (#3)
Szia!
Hátra valót keresek. Az én hátamra, meg a 8-éves gyerekére is.
Kilimanjarokat láttam a hervisbe egész kedvező, akciós áron. Szabad venni olyat?
Küld amit tudsz aztán meglátom, hogy járok e arra.
Hátra valót keresek. Az én hátamra, meg a 8-éves gyerekére is.
Kilimanjarokat láttam a hervisbe egész kedvező, akciós áron. Szabad venni olyat?
Küld amit tudsz aztán meglátom, hogy járok e arra.
Előzmény: MrZerge (#2)
Milyen zsákra gondolsz?
Amibe a gyereket teszed vagy amit a gyerek hátára teszel?
Pécsi cím érdekel csak?
Amibe a gyereket teszed vagy amit a gyerek hátára teszel?
Pécsi cím érdekel csak?
Előzmény: H.Gábor (#1)