Ezt, egy használt turista cuccokat adok-veszek fórumnak képzeltem el, kiegészítve az üzletek aktuális ajánlataival, ki mit lát belinkeli.
Még egy újítás: a zippzár helyett lehetne tépőzár, azt egyszerűbb rávarrni, nem...? Üdv.
Előzmény: kalóz (#383)
Ez jó ötlet (50 Ft-os vásárlási utalvány a Kiadóban... :-) )! Még külön előnye van, hogy nem zörögnek benne az akksik. Üdv.
Előzmény: Bubuka (#381)
Oregon 300-asom 2GB mSD kártyával, dobozában, az összes hozzávalóval (karabineres tartó, adatkábel, használati útmutató) felrakott ZAGG InvisibleShield fóliával eladó. A készülék hibátlanul működik, Magyarországi (első tulaj vagyok). Eladás oka: lett egy O550-em.
A készülék irányára: 60 000,-Ft.
aroncsapata@freemail.hu, illetve a GC honlapon telószámom él.
A készülék irányára: 60 000,-Ft.
aroncsapata@freemail.hu, illetve a GC honlapon telószámom él.
Amit varrtam Scelének, nem nehéz kinyitni! Csak nem sikere lenne ládaajándékként? Kis vászon izé zippzárral, fele kék, fele narancs, 4-4 db elem fér bele. Neki még GC emblémát is tettem rá, de az gondolom nélkülözhető.
Előzmény: kalóz (#371)
Tudom hogy a gps-ek korszakában kissé elavult dolog a papír-térkép, de 14 év után újra megjelent a Gödöllői-dombság turista térképe!
Igaz most nem a királyi térképészet terméke, illetve a méretarány sem a legkedvezőbb, de legalább van valami.
Viszont az ára szerintem nem felhasználóbarát :-(
Aki esetleg birtokol már ilyet, attól szívesen olvasnék egy pár soros véleményt, hogy megéri-e megvenni.
Köszönöm
Igaz most nem a királyi térképészet terméke, illetve a méretarány sem a legkedvezőbb, de legalább van valami.
Viszont az ára szerintem nem felhasználóbarát :-(
Aki esetleg birtokol már ilyet, attól szívesen olvasnék egy pár soros véleményt, hogy megéri-e megvenni.
Köszönöm
Van egy svájci katonai bakancsom, kb 44-es vagy 45-ös. Nem új modell, de szinte használatlan. Ajándékba kaptam egy ottani baráttól, nem hordtam és nem is igen fogom. Ajándékba adnám annak, akin segítenék vele.
szg, az MSI netbook megvan még?
Ha kellően lealkudható az irányára, érdekelne. :)
Ha kellően lealkudható az irányára, érdekelne. :)
Előzmény: szg (#354)
Régebben kis pukizacskókat használtam. Minipci-os wifi kártyák voltak eredetileg bennük. Négy ceruzaakksi éppen szorosan belefért. Plusszal felfelé a töltött akksik, lefelé a lemerültek. Amikor kicsusztak a zacsiból, akkor meg találgatás... :-)
Előzmény: ID-24 (#370)
Aha, van ilyenem is, csak ezt valóban nehéz kinyitni, ha tele van, és főleg, ha az elemek úgy vannak benne, hogy a + nem a nyitóka felé néz.Üdv.
Előzmény: BoPe (#367)
Mik vannak!?
Nálam zöld befőttes-gumi van a töltött elemeken és piros a töltésre várókon. :))
Nálam zöld befőttes-gumi van a töltött elemeken és piros a töltésre várókon. :))
Játékvezető
Előzmény: yano6ard (#368)
Nem az elemeknél, hanem a "kacatoknál", ahol ilyen papír konténerekben árulnak egységáras cuccokat.Ezek a 299 Ft.os soron vannak.Kicsit nehéz észre venni, mert beleolvadnak a többi "kacat" közé.Remélem segítettem! Üdv.
Előzmény: R.Guszty (#366)
Én keresgéltem korábban, Kínáig kellett menni érte. :-)
Kicsit nehezen nyílik, ha minden rekeszben van akku, de egyébként bevált.
Kicsit nehezen nyílik, ha minden rekeszben van akku, de egyébként bevált.
Előzmény: kalóz (#365)
Ma tudtam venni a budaörsi tecsoban olyan kis műanyag dobozkát, amibe 4 db ceruzaelem/akkumulátor tárolható 299 Ft/ darab áron.Régóta kerestem és most örülök.Hátha más is keresgélte már.Üdv
Az egyik kesser-társunk indított egy új, kizárólag kütyükkel foglalkozó apróhirdetési oldalt.
Megkért, hogy segítsek az elindulásban.
Íme:
Ketyere.com [link]
(Amennyiben ez nem kívánatos reklámnak minősül, töröljétek!)
Megkért, hogy segítsek az elindulásban.
Íme:
Ketyere.com [link]
(Amennyiben ez nem kívánatos reklámnak minősül, töröljétek!)
Oregon 550-hez szeretnék szívritmus jeladót vásárolni. Ha valakinek elfekvőben van egy otthon emberibb áron, kérem jelezzen! Kösz!
Samsung Galaxy Spica (androidd), hozzá kapott hivatalos IGO-val eladó.
Talán van rá még egy hónap gar is, kb 3 hét használat van benne, azóta dobozában alszik. 33e.
Talán van rá még egy hónap gar is, kb 3 hét használat van benne, azóta dobozában alszik. 33e.
Van pár eladó készülékem:
HP TC4400 Subnotebbok / convertible (tablet - notebook)
12" -os érintőképernyő subnotebook / tablet
- Leírás: [link] (Intel Core Duo Processor T2400 (1.83-GHz, 667-MHz FSB, 2-MB L2 cache) procival és 80 GB -s HDD)
- Kép:
- Egyéb: részben ezen lett fejlesztve a games :)
Minimális karcok vannak rajta, eredeti doboza és papírjai megvannak.
Irányár: 80e
Fujitsu-Siemens Pocket LOOX N560
- Leírás: [link]
- Kép:
A gyári tartozékokon (tok, dokkoló, tartalék toll, cserélhető fejű hálozati adapter) túl plusz egy tok és egy 512 -es sd kártya jár hozzá. Nemsokat volt használva, ez látszik is rajta, most vettem észre, hogy az infra porton még a gyári védő fólia is rajta van :)
Eredeti doboza és papírjai megvannak.
Irányár: 22e
MSI WIND U100 netbook
Leírás: [link]
Kép:
Összes gyári tartozékával és dobozával. Alig volt használva, ennek megfelelő állapotú.
Irányár: 50e
BT-308 Bluetooth GPS vevő
Régiség gps vevő, tetszőleges* legó készletért elvihető :)
*city, pirates, castle
HP TC4400 Subnotebbok / convertible (tablet - notebook)
12" -os érintőképernyő subnotebook / tablet
- Leírás: [link] (Intel Core Duo Processor T2400 (1.83-GHz, 667-MHz FSB, 2-MB L2 cache) procival és 80 GB -s HDD)
- Kép:

- Egyéb: részben ezen lett fejlesztve a games :)
Minimális karcok vannak rajta, eredeti doboza és papírjai megvannak.
Irányár: 80e
Fujitsu-Siemens Pocket LOOX N560
- Leírás: [link]
- Kép:

A gyári tartozékokon (tok, dokkoló, tartalék toll, cserélhető fejű hálozati adapter) túl plusz egy tok és egy 512 -es sd kártya jár hozzá. Nemsokat volt használva, ez látszik is rajta, most vettem észre, hogy az infra porton még a gyári védő fólia is rajta van :)
Eredeti doboza és papírjai megvannak.
Irányár: 22e
MSI WIND U100 netbook
Leírás: [link]
Kép:

Összes gyári tartozékával és dobozával. Alig volt használva, ennek megfelelő állapotú.
Irányár: 50e
BT-308 Bluetooth GPS vevő
Régiség gps vevő, tetszőleges* legó készletért elvihető :)
*city, pirates, castle
Házigazda
Nagyszüleink ezt egy cipőre húzott öreg zoknival oldották meg, költséghatékonyan :-)
Előzmény: Discover (#345)
Köszi, de ez nem ment meg a hóba-süppedéstől. :)
Nem letaposott hóra készülök...
Nem letaposott hóra készülök...
Előzmény: Discover (#345)
Az egész jó cuccnak tűnik. Hosszabb távú kölcsön - nyáron egy hónap - milyen kondíciókkal oldható meg? :)
Előzmény: Pupu (#344)
Ez igaz, hogy nem hótalp, de jégre és letaposott hóra is kiváló. Még az autóban sem kell levennem, lehet vezetni vele. Én 7500,- HUF-ért vettem egy itthoni túraboltban és nagyon megszerettem.
[link]
[link]
Előzmény: mudman (#343)
Nekem TSL 225 típusú van, keveset használtam a Börzsönyben, ott jól bevált. Ha kipróbálnád, kölcsönadom.
Előzmény: mudman (#343)
Hótalpakról, típusokról, előnyökről, hátrányokról van valakinek gyakorlati tapasztalata?
A HP PDA elkelt.
Van viszont egy Mio P550 is, ha már padlássöprés, söpörjünk alaposan :)
A tulajdonságait ezen a weboldalon tudjátok megnézni egy kis teszt kíséretében,
fotókat róla pedig a webalbumomban találtok róla.
Szép állapotú, a hátulján van pár kisebb karc, a kijelzője mindig fóliás volt.
wifi, bluetooth, sirfIII, mi kell még a karácsonyfa alá?
A fotón látható összes tartozéka és a doboza is megvan, ajándéknak is jó lehet.
25000 Ft, vagy ha alkudni szeretnél, akkor 27000-ről indulhatsz :)
Ajándékutalványt is elfogadok, ha nem idén jár le.
Van viszont egy Mio P550 is, ha már padlássöprés, söpörjünk alaposan :)
A tulajdonságait ezen a weboldalon tudjátok megnézni egy kis teszt kíséretében,
fotókat róla pedig a webalbumomban találtok róla.
Szép állapotú, a hátulján van pár kisebb karc, a kijelzője mindig fóliás volt.
wifi, bluetooth, sirfIII, mi kell még a karácsonyfa alá?
A fotón látható összes tartozéka és a doboza is megvan, ajándéknak is jó lehet.
25000 Ft, vagy ha alkudni szeretnél, akkor 27000-ről indulhatsz :)
Ajándékutalványt is elfogadok, ha nem idén jár le.
Előzmény: Schnitt (#341)
a kettőnek nincs köze egymáshoz, a 1930-as HP nem navigál :)
De egyébként zsír a kis cucc, csak most már nagyon sok a kütyü, felét nem is használjuk, másnál talán jobb sora lenne.
De egyébként zsír a kis cucc, csak most már nagyon sok a kütyü, felét nem is használjuk, másnál talán jobb sora lenne.
Előzmény: magpet (#340)
Üdv mindenkinek!
Eladnék egy HP IPAQ 1930 személyi digitális titkárt (PDA).
A kütyü szép állapotú, van hozzá adatkábel, nagyonkemény tok (aluminium), stylus és töltő, ami USA vagy angol, nem tudom, 3 lapos hasáb T alakban elrendezve.
Én itthon átalakító dugóval használtam, de azt nem adom, márt másik ilyen dugós kütyüm is van.
Kérésre fotót küldök.
Irányár nincs, akit érdekel, írjon egy árat, hétfő 23:59-ig a mailemre beérkező legmagasabb ajánlat viszi.
Mail az adatlapomon.
Üdv:
Schnitt
Eladnék egy HP IPAQ 1930 személyi digitális titkárt (PDA).
A kütyü szép állapotú, van hozzá adatkábel, nagyonkemény tok (aluminium), stylus és töltő, ami USA vagy angol, nem tudom, 3 lapos hasáb T alakban elrendezve.
Én itthon átalakító dugóval használtam, de azt nem adom, márt másik ilyen dugós kütyüm is van.
Kérésre fotót küldök.
Irányár nincs, akit érdekel, írjon egy árat, hétfő 23:59-ig a mailemre beérkező legmagasabb ajánlat viszi.
Mail az adatlapomon.
Üdv:
Schnitt
Eladó egy NIKON P50-s kifogástalan állapotú fényképezőgép, minden gyári tartozékával.
Adatlap:
[link]
Teszt:
[link]
Ez a példány az ezüst szinű változat, amilyen a teszt oldalon látható.
Irány ár: 20000Ft
A DDRKT-n akciós áron is megvehető! :-)
Adatlap:
[link]
Teszt:
[link]
Ez a példány az ezüst szinű változat, amilyen a teszt oldalon látható.
Irány ár: 20000Ft
A DDRKT-n akciós áron is megvehető! :-)
Barkács célra keresnék 2db régi ibm xt tápegység kapcsolót, vagy romos tápot. Ha valakinél porosodik ilyesmi elmennék érte. Erre, vagy hasonlóra gondolok:
[link]
Moderátor