Ezt, egy használt turista cuccokat adok-veszek fórumnak képzeltem el, kiegészítve az üzletek aktuális ajánlataival, ki mit lát belinkeli.
Típusváltás miatt eladó sorba került Nüvi 765T-m.
Az első pillanattól az enyém, a Games buszban teljesített szolgálatot. Hibátlan darab, egy-két minimális pötty-kopás látható a házon oldalt, a kijelző sértetlen. Úgy általában az egész készülék nagyon remek darab. Pár fontosabb infó: 4.3" TFT, belső memórián CityNavigator Europe térkép (2012.30), bluetooth telefon-kihangosító, mp3-lejátszó, FM-transmitter, sokpontos útvonaltervezés, tracklog, custom poi, aktív tartó.
Ára mondjuk 35eFt.
Az első pillanattól az enyém, a Games buszban teljesített szolgálatot. Hibátlan darab, egy-két minimális pötty-kopás látható a házon oldalt, a kijelző sértetlen. Úgy általában az egész készülék nagyon remek darab. Pár fontosabb infó: 4.3" TFT, belső memórián CityNavigator Europe térkép (2012.30), bluetooth telefon-kihangosító, mp3-lejátszó, FM-transmitter, sokpontos útvonaltervezés, tracklog, custom poi, aktív tartó.
Ára mondjuk 35eFt.
Házigazda
Oregon 550, 2012. júliusig garis, magyar beszerzésű, hibátlan. Nem sokat futott, szép állapotú darab.
Kerékpáros tartó, autós tartó, szivargyújtó kábel.
95.000.-Ft
Kerékpáros tartó, autós tartó, szivargyújtó kábel.
95.000.-Ft
Házigazda
Sziasztok!
Volna egy eladó Mio P550 PDA.
A kütyüben van WIFI, GPS (Sirf III-as), Bluetooth, van hozzá autós töltő, autós tartó, hálózati töltő, doboz, CD, eredeti számlája (már nem garis, csak a származás igazolására), és egy IGO 2005 eredeti SD kártyán, upgradelve 2006-ra, de mióta kijött a 2008, a térképe nem frissíthető.
Néha szokták akcióban adni a 2008-at, ha leadsz egy korábbi verziójút a boltban, arra még jó lehet. Vagy a kártyát használni valamire, ha letörlöd róla az IGO-t.
Az akksija nem túl acélos, de autóban navigálni kiváló.
Szóval ez a csomag így akciósan most 14990 Ft.
Eladás oka: semmire sem használjuk.
Lehet rajta e-bookot is olvasni, fürdőkádból netezni, megfelelő szoftverrel természetben eldugott konhai tárolódobozokat keresni, wherigo-t játszani, vagy mittudomén. (persze akkucsere szükséges a hosszabb offline tevékenységek előtt)
Kutyának ne dobálja senki, mert a leváló kis alkatrészek nyelési nehézségeket okozhatnak.
Szóval, ha valakinek kell ennyiért egy ilyen, és Budapesten át tudja venni, az ne habozzon.
Megtekinthető itt:
[link]
Volna egy eladó Mio P550 PDA.
A kütyüben van WIFI, GPS (Sirf III-as), Bluetooth, van hozzá autós töltő, autós tartó, hálózati töltő, doboz, CD, eredeti számlája (már nem garis, csak a származás igazolására), és egy IGO 2005 eredeti SD kártyán, upgradelve 2006-ra, de mióta kijött a 2008, a térképe nem frissíthető.
Néha szokták akcióban adni a 2008-at, ha leadsz egy korábbi verziójút a boltban, arra még jó lehet. Vagy a kártyát használni valamire, ha letörlöd róla az IGO-t.
Az akksija nem túl acélos, de autóban navigálni kiváló.
Szóval ez a csomag így akciósan most 14990 Ft.
Eladás oka: semmire sem használjuk.
Lehet rajta e-bookot is olvasni, fürdőkádból netezni, megfelelő szoftverrel természetben eldugott konhai tárolódobozokat keresni, wherigo-t játszani, vagy mittudomén. (persze akkucsere szükséges a hosszabb offline tevékenységek előtt)
Kutyának ne dobálja senki, mert a leváló kis alkatrészek nyelési nehézségeket okozhatnak.
Szóval, ha valakinek kell ennyiért egy ilyen, és Budapesten át tudja venni, az ne habozzon.
Megtekinthető itt:
[link]
Ne haragudj! Már akkor tudtam, hogy én hibáztam, amikor az én autómmal megálltunk Kelet-Csehszlovákia mélyén, és Ti üvöltve, hóláncot csörgetve rontottatok rá a békés helybeliekre... :)
Házigazda
Előzmény: mudman (#483)
A hólánc reklámarca beéri néhány százalék jutalékkal is. :P
Te utolsó tróger! :)
Te utolsó tróger! :)
Előzmény: magpet (#481)
Találtam két garnitúra hóláncot. Klasszikus verzió. Az érintett autó közben odalett, ezért szívesen megszabadulok tőlük. Mindkét csomag érintetlen, sosem voltak felszerelve. Darabja 2500.-Ft-ért vihető. Méretek a képen.
Házigazda
Érdekelne-e valakit egy Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro?
Amit tudni kell róla:
-Én voltam az első és egyetlen tulajdonos
-T-Mobile beszerzés (ennek megfelelően T simlock)
-hibátlan, a kis tartozékai is megvannak: töltő, USB kábel, füles, rongy szütyő, 2GB microSD
-kijelző az első naptól fóliázva, az egész készülék sérülésmentes
-igen, lehet vele geokócsingozni is :)
Az ár legyen mondjuk 25eFt.
Amit tudni kell róla:
-Én voltam az első és egyetlen tulajdonos
-T-Mobile beszerzés (ennek megfelelően T simlock)
-hibátlan, a kis tartozékai is megvannak: töltő, USB kábel, füles, rongy szütyő, 2GB microSD
-kijelző az első naptól fóliázva, az egész készülék sérülésmentes
-igen, lehet vele geokócsingozni is :)
Az ár legyen mondjuk 25eFt.
Házigazda
Készülékek:
Nokia E90
Használt, de hibátlanul működő darab. Töltő megvan, sőt egy közepesen viseltes bőrtok is.
Ára: 20.000.-ft
CNS Zen PNA
Tökéletes állapotban, gyakorlatilag 0km-es. Autós tartó, szivargyújtó kábel, csudaszép bőrtok.
Ára: 10.000.-ft
Pár tartozék:
Garmin GPS60/GPSMAP60 sorozat tapadókorongos autós tartó
Szűz, gyári csomagolásban.
Ára: 5.000.-ft
Garmin soros adatkábel
Kerek csatlakozóval, a következő készülékekhez: GPS12, GPS72, GPS76, GPSMAP76(x), GPSMAP176, GPS60, GPSMAP60(x). Szűz, gyári csomagolásban.
Ára: 3.000.-ft
Garmin szivargyújtó tápkábel
"E"-csatlakozóval, a következő készülékekhez: eTrex (régi soros csatlakozós!), Geko, eMap. Szűz, gyári csomagolásban.
Ára: 2.000.-ft
Nokia E90
Használt, de hibátlanul működő darab. Töltő megvan, sőt egy közepesen viseltes bőrtok is.
Ára: 20.000.-ft
CNS Zen PNA
Tökéletes állapotban, gyakorlatilag 0km-es. Autós tartó, szivargyújtó kábel, csudaszép bőrtok.
Ára: 10.000.-ft
Pár tartozék:
Garmin GPS60/GPSMAP60 sorozat tapadókorongos autós tartó
Szűz, gyári csomagolásban.
Ára: 5.000.-ft
Garmin soros adatkábel
Kerek csatlakozóval, a következő készülékekhez: GPS12, GPS72, GPS76, GPSMAP76(x), GPSMAP176, GPS60, GPSMAP60(x). Szűz, gyári csomagolásban.
Ára: 3.000.-ft
Garmin szivargyújtó tápkábel
"E"-csatlakozóval, a következő készülékekhez: eTrex (régi soros csatlakozós!), Geko, eMap. Szűz, gyári csomagolásban.
Ára: 2.000.-ft
Házigazda
Nekem most van egy ugyanilyen tabom (Concorde tab 7.1) eladó. Mindene megvan, május 11-ig garis. 25 ezer pénz.
Házigazda
Előzmény: Yoss (#464)
Álláshirdetés!
Kedves barátom, a Budapest Bike tulajdonosa keres üzletvezetőt. Tudnivalók első körben:
-Bringás múlt/jelen/jövő előny, vagyis inkább kötelező. :)
-Angol nyelvtudás kötelező
-Fix bejelentett állás áprilistól októberig (bringás szezonban)
-Fizetés: majd jól megegyeztek! :)
Ha érdekel a dolog, írj egy emilt Gábornak, és a levélben tüntesd fel, hogy tőlem van az infó! (Nem, nem kapok jutalékot. Csak Gábor szeretné tudni követni, hogy ki honnan jelentkezett.)
Kedves barátom, a Budapest Bike tulajdonosa keres üzletvezetőt. Tudnivalók első körben:
-Bringás múlt/jelen/jövő előny, vagyis inkább kötelező. :)
-Angol nyelvtudás kötelező
-Fix bejelentett állás áprilistól októberig (bringás szezonban)
-Fizetés: majd jól megegyeztek! :)
Ha érdekel a dolog, írj egy emilt Gábornak, és a levélben tüntesd fel, hogy tőlem van az infó! (Nem, nem kapok jutalékot. Csak Gábor szeretné tudni követni, hogy ki honnan jelentkezett.)
Házigazda
Minden elindul, hibátlan a vas. Sőt, van benne egy 2GB-s microSD, ahonnan különféle alkalmazások képesek megindulni. :)l
Házigazda
Előzmény: yoggi (#473)
Találtam egy ilyet a fiókban, mondjuk 12eFt-ért szívesen átadom, ha igény mutatkozik rá:
CNS Zen PNA
Ami megvan: készülék (tökéletes állapotban, kijelző fóliázva), autós tartó, szivargyújtó kábel (miniUSB), bőrtok. A készülék egy "meztelen" PNA, tehát szoftver nincs rajta, erről a kedves vásárlónak kell gondoskodnia.
CNS Zen PNA
Ami megvan: készülék (tökéletes állapotban, kijelző fóliázva), autós tartó, szivargyújtó kábel (miniUSB), bőrtok. A készülék egy "meztelen" PNA, tehát szoftver nincs rajta, erről a kedves vásárlónak kell gondoskodnia.
Házigazda
Kozben meg elsullyed az igazi hirdetes. Az Alcor Poet ebook olvaso meg mindig elado! :)
Házigazda
Oké, de engem a szolgáltatás nem igazán érdekel:) Merthogy nem is értek hozzá :)
Előzmény: BaliaGy (#469)
Najó, csak a szumma ár kiadja egy Galaxy Tab árát.. Úgy már nem olyan vonzó :)
Előzmény: BaliaGy (#467)
Np. Az élet nem habostorta.. .. és a nemzetközi helyzet is egyre fokozódik :)
Előzmény: magpet (#465)
Ajjaj, most igertem oda wa-nak a masik forumon. O kicsit elobb is irta, mar ha hiszunk a szerverek orainak.
Házigazda
Előzmény: Yoss (#464)
Eladó tárgyak:
Concorde 7.1 tab: 19.000.-Ft
Nem egy bonyolult erőgép, de normálisan üzemel, tartalomfogyasztásra (web és ebook olvasgatás), némi fórumozgatásra, Angry Birds-futamokra kiválóan alkalmas. Android 2.3-ra frissítve (gyári update, semmi hack). Hibátlan állapotban.
Alcor Poet ebook olvasó: 14.000.-Ft
LCD-s olvasó (sötétben is működik :), a szokásos formátumok mellett képnézegető, videó- és mp3 lejátszó is van benne. Akkuval meglepően jól bírja. Tokja is megvan. A cucc állapota hibátlan.
Concorde 7.1 tab: 19.000.-Ft
Nem egy bonyolult erőgép, de normálisan üzemel, tartalomfogyasztásra (web és ebook olvasgatás), némi fórumozgatásra, Angry Birds-futamokra kiválóan alkalmas. Android 2.3-ra frissítve (gyári update, semmi hack). Hibátlan állapotban.
Alcor Poet ebook olvasó: 14.000.-Ft
LCD-s olvasó (sötétben is működik :), a szokásos formátumok mellett képnézegető, videó- és mp3 lejátszó is van benne. Akkuval meglepően jól bírja. Tokja is megvan. A cucc állapota hibátlan.
Házigazda
Bringaépítés miatt eladom feleslegessé vált Rock Shox TORA 302-es teleszkópomat. A teló jó állapotban van, 100mm-es rugóúttal rendelkezik.
Az árra várom az ajánlatokat!
Illetve egy tárcsafékes kerékszettet is eladok: WTB SX24 felni, B+ agyakkal. Teljesen új, null kilométeres.
Ok: exemtől kaptam és látni se akarom :)
ára: 19e
Fényképeket szívesen küldök annak, aki kéri!
Az árra várom az ajánlatokat!
Illetve egy tárcsafékes kerékszettet is eladok: WTB SX24 felni, B+ agyakkal. Teljesen új, null kilométeres.
Ok: exemtől kaptam és látni se akarom :)
ára: 19e
Fényképeket szívesen küldök annak, aki kéri!
Kihasználatlanság miatt eladósorba került az eTrex Vista HCx-em.
Gyári cuccai megvannak, és jár hozzá 1GB microSD, 4 db még viszonylag jó állapotú 2500mAh-s Varta akku, plusz egy házi készítésű karabíneres akasztó.
Érdeklődni mailben, vagy telefonon lehet a profilomban található elérhetőségeimen.
Gyári cuccai megvannak, és jár hozzá 1GB microSD, 4 db még viszonylag jó állapotú 2500mAh-s Varta akku, plusz egy házi készítésű karabíneres akasztó.
Érdeklődni mailben, vagy telefonon lehet a profilomban található elérhetőségeimen.
Sárikával ez egy más műfaj: csak neki sportteljesítmény, de én nagyon örülök, hogy együtt megyünk, és kitombolom magam máskor.
Canon G9 fényképezőgép volt, kézben tartva.
Canon G9 fényképezőgép volt, kézben tartva.
Előzmény: Yoss (#458)
Így már más! Megnéztem, úgy tűnik nagyon türelmes voltál az asszonnyal, szinte éreztem a feszültséget, hogy már tekernél :)
A kamerát, hová rögzítetted? Sisakra?
A kamerát, hová rögzítetted? Sisakra?
Előzmény: Pupu (#457)
Tényleg nem bonyolult. Viszont ne is offoljunk tovább, hiszen van itt még egy szép eladó fényképezőgép... :)
Házigazda
Előzmény: eperdzsem (#454)
Amit linkeltél, az az "én videóim" link, ami mindig az aktuálisan bejelentkezett felhasználó saját videóira mutat. Annyira nem vagyok nagy youtube-júzer, nem tudom hogy lehet előkeríteni más listáját.
Házigazda
Előzmény: Pupu (#452)
Köszönöm! Még csak ismerkedem a műfajjal, eddigi zsengéim itt láthatók. Remélem, sok szép túrámat oszthatom még meg barátaimmal.
Előzmény: Bacu (#448)
Éreztem :)
Gyanítom Pupu lett az új tulaj! Ha így van, akkor sok bringás filmet készítsen vele!
Gyanítom Pupu lett az új tulaj! Ha így van, akkor sok bringás filmet készítsen vele!
Előzmény: magpet (#447)
A váz első függőleges csövére (amiben a villa forog) rögzítettem roppant egyszerűen: egy teszkógazdaságos fényképezőgép tok, két darab gyorskötözővel feltéve. A kamerát beleállítva az optika pont szépen kilógott, kilátott. Ez a mozi így készült.
Házigazda
Előzmény: Bacu (#443)
A Playsport kameránál én is rá akartam kérdezni, hogy 'oszt bringástartó van-e?' :))
Előzmény: Pupu (#442)
Engem mindkettő érdekelne, bringás videózáshoz, de megtetszés esetén csak az egyiket venném meg. Jó volna sisakra rögzíythatőség, akár adapter készítés árán is. Ennek előfeltétele a kezelhetőség látatlanban. Hívlak.
Előzmény: magpet (#441)
Indokolatlannak mondható halmozódás miatt eladóvá vált két képalkotó eszköz:
SONY DSC-W350 fényképezőgép:
-nagyon kicsi :)
-rendes nagylátószög (26)
-elég kellemes fényerő (2.7-4.7)
-14.1Mpx
-HD720p videó
-a gyári tartozékokon túl van hozzá egy Sony csomagocska: övtáska, tartalék akku, ügyes kicsi állvány
-referencia: néhány kép, és egy kis filmecske
Az egész csomag egyben: 30.000.-Ft
---------------------------------------- -----
Kodak Zx3 PlaySport kamera:
-HD1080i 30fps
-HD720p 30fps
-HD720p 60fps
-848*480 30 fps
-állókép: 5 Mpx
-3m mélységig vízálló
-lapos, kellemesen zsebre dugható
-referencia: filmecske
Ára: 25.000.-Ft
Elérhető vagyok a profilomban található emilcímen és telefonszámon.
SONY DSC-W350 fényképezőgép:
-nagyon kicsi :)
-rendes nagylátószög (26)
-elég kellemes fényerő (2.7-4.7)
-14.1Mpx
-HD720p videó
-a gyári tartozékokon túl van hozzá egy Sony csomagocska: övtáska, tartalék akku, ügyes kicsi állvány
-referencia: néhány kép, és egy kis filmecske
Az egész csomag egyben: 30.000.-Ft
---------------------------------------- -----
Kodak Zx3 PlaySport kamera:
-HD1080i 30fps
-HD720p 30fps
-HD720p 60fps
-848*480 30 fps
-állókép: 5 Mpx
-3m mélységig vízálló
-lapos, kellemesen zsebre dugható
-referencia: filmecske
Ára: 25.000.-Ft
Elérhető vagyok a profilomban található emilcímen és telefonszámon.
Házigazda