Ide jöhet minden, ami egyik létező topikba sem fér bele igazán, vagy fogalma sincs, hogy hova kéne beírnod. Továbbá itt lehet mókás dolgokat írni egymásnak, hogy ne zavarjuk a fontos topikok (pl. tech
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
32 |
33 |
34 |
35 |
36 |
37 |
38 |
39 |
40 |
41 |
42 |
43 |
44 |
45 |
46 |
47 |
48 |
49 |
50 |
51 |
52 |
53 |
54 |
55 |
56 |
57 |
58 |
59 |
60 |
61 |
62 |
63 |
64 |
65 |
66 |
67 |
68 |
69 |
70 |
71 |
72 |
73 |
74 |
75 |
76 |
77 |
78 |
79 |
80 |
81 |
82 |
83 |
84 |
85 |
86 |
87 |
88 |
89 |
90 |
91 |
92 |
93 |
94 |
95 |
96 |
97 |
98 |
99 |
100 |
101 |
102 |
103 |
104 |
105 |
106 |
107 |
108 |
109 |
110 |
111 |
112 |
113 |
114 |
115 |
116 |
117 |
118 |
119 |
120 |
121 |
122 |
123 |
124 |
125 |
126 |
127 |
128 |
129 |
130 |
131 |
132 |
133 |
134 |
135 |
136 |
137 |
138 |
139 |
140 |
141 |
142 |
143 |
144 |
145 |
146 |
147 |
148 |
149 |
150 |
151 |
152 |
153 |
154 |
155 |
156 |
157 |
158 |
159 |
160 |
161 |
162 |
163 |
164 |
165 |
166 |
167 |
168 |
169 |
170 |
171 |
172 |
173 |
174 |
175 |
176 |
177 |
Megint egy játékot keresek, hátha tud valaki segíteni. Egy nagy rózsaszínű nyulat kellett bemérni, ami egy mezőn hever.
Megtaláltam a nyulat, és hiába néztem végig az összes indoor játékot, nem leltem.
Hogy lehet az ilyeneket megtalálni?
Megtaláltam a nyulat, és hiába néztem végig az összes indoor játékot, nem leltem.
Hogy lehet az ilyeneket megtalálni?
Lehet, nem ide tartozik, de mintha lett volna egy játék napórákkal! Rosszul emlékszem?
Kerestem, de nem találom!
Tekertem egy kicsit a városban ma, és leltem egy napórát. Lefotóztam, koordinátát mértem, gondoltam, hátha jó lesz valamire:)
Kerestem, de nem találom!
Tekertem egy kicsit a városban ma, és leltem egy napórát. Lefotóztam, koordinátát mértem, gondoltam, hátha jó lesz valamire:)
Ittunk kicsit:)
És ha már így alakult, megnéztem hogy legtöbb óra 1:59:00-ról 3:00-ra ugrott azonnal, míg a CSX ugrott 2:00-ra és onnan 3:01-re :)
És ha már így alakult, megnéztem hogy legtöbb óra 1:59:00-ról 3:00-ra ugrott azonnal, míg a CSX ugrott 2:00-ra és onnan 3:01-re :)
Előzmény: Bacu (#2322)
De bolond vagy Mester! Minek maradtál fenn 3ig? :) Ezért nem kellett volna...
Előzmény: zakany (#2321)
Még1 dolog: Igen is legyen jó ára annak, ami jó. Nem létszükséglet a Garmin GPS. ;)
Előzmény: Baltazár (#2309)
Érdemes beülni egy hónapra az olyan üzletekbe, mint Magpeté is. Aztán rájön az ember, hogy miről beszél Magpet. Egyszerűen egy vacak adópolitikával rendelkező, kis piaccal bíró országban dolgozó legális kisiparos a lopott vagy adót kerülve beszerzett termékeket forgalmazókkal szemben küzd. Dolgoztam kereskedelemben, nekem senki ne mondja, hogy megéri ár alatt eladni tömegesen a teljes termékpalettát, miközben veszik listaáron is, mint a cukrot. A slágerterméket ár alatt forgalmazó cégnek vagy annak beszerzőjének vagy likviditási gondjai vannak, és ezért tud olyan nyomott árat adni, amit; vagy egyszerűen kimaradt az APEH, vagy nem fizetett valaki valakinek a beszerzésnél. A semmiből nem lesz valami, és a valami nem alakul át csak úgy át semmivé. :)Idézet
Magpet > Szóval miért vagyunk kiszolgáltatva és miért kell a megszabottaknak megfelelni? Általános betegség Magyarországon. Nincs már kokom lista...
Előzmény: Baltazár (#2309)
Én is rendelkezem ilyen fecnikkel... Ha van valamilyen infód, akkor ne tartsd vissza magad:)
Előzmény: Bacu (#2308)
A Garmin ajánlott árat ad meg ( központilag sokszor olyat, amit nem lehet tartani, mert akkor mindenki éhenhal, plusz nekünk ugye van saját térkép, stb, amit ők szintén nem kalkulálnak, nem beszélve arról, hogy ők EUR-ban határozzák meg,EUR-ban vásárolunk, ami jelenleg nagyon vicces európa ezen felén, tekintettel az árfolyamra.
Nálunk is ajánlott ár van, amit vagy tart valaki vagy nem.
Sajnos az EUR miatt már jónéhányan emelték az áraikat navi területen itthon, nálunk csak 1 készülék volt, ami áldozatul esett, a Nüvi 550. PLusz a Garmin csendben megemelte az Outdoor készülékek árát nemrég, amit szintén benyeltünk.
Az a vicces egyébként, hogy sokszor oylan áronlehet kapni bizonyos készülékeket a nagyvilágban ( nem is kell messzire menni), ami alacsonyabb mint a beszerzési árunk..disztribúcióként. Amikor erre rákérdezünk, csak annyi a válasz, hogy beragadt készülékeket vásárolt az adott dealer, és azt árusítja ki..én meg mit mondhatok a vásárlónak? Természetesen azt, hogy vegye meg ott, ahol olcsóbb. És közben csak nézek bambán, hogy mi a fenének küzdünk itt..na mindegy:)
Nálunk is ajánlott ár van, amit vagy tart valaki vagy nem.
Sajnos az EUR miatt már jónéhányan emelték az áraikat navi területen itthon, nálunk csak 1 készülék volt, ami áldozatul esett, a Nüvi 550. PLusz a Garmin csendben megemelte az Outdoor készülékek árát nemrég, amit szintén benyeltünk.
Az a vicces egyébként, hogy sokszor oylan áronlehet kapni bizonyos készülékeket a nagyvilágban ( nem is kell messzire menni), ami alacsonyabb mint a beszerzési árunk..disztribúcióként. Amikor erre rákérdezünk, csak annyi a válasz, hogy beragadt készülékeket vásárolt az adott dealer, és azt árusítja ki..én meg mit mondhatok a vásárlónak? Természetesen azt, hogy vegye meg ott, ahol olcsóbb. És közben csak nézek bambán, hogy mi a fenének küzdünk itt..na mindegy:)
Előzmény: Baltazár (#2312)
Vannak termelők, akik "ajánlott fogyasztói árat" szabnak meg, attól ellehet térni le s fel, de van amelyik szabott árat határoz meg. Nem tudom a Garmin milyen. Amúgy érdekes amit alább kifejtesz :). A Nagyhal megeszi a Kishalat esete jut eszembe róla.
Előzmény: magpet (#2311)
Balzatár gondolatmenetehéz (Oregon-topik):
Magamnak is termelek profitot, ezen kívül a Nagy Garminnak, az APEH-nek és rajta keresztül az államnak, stb. Hogy ezek aránya miképpen volna helyes, arról bizonyára minden érintettnek más a véleménye. Éppen ez a véleménykülönbség az egyik oka annak, hogy az ötleted - ami egyébként szépen hangzik - nehezen valósítható meg.
De gondolatkísérlet szintjén nézzük a tervedet! A Garmin Gyár szépen működik Taiwanon, és értékesít a kereskedőknek. Ez szép és egyszerű. Én kis cég vagyok, odamegyek, és kérek 10db. 60CSx-et, megkapom mondjuk 70eFt-ért, adhatom 95-ért. De odamegy a Nagy Cég, és kér 5000db. 60CSx-et, finoman jelezve, hogy szeretne egy jobb árat. Meg is kapja 50eFt-ért /db. Árulja a boltjában 95-ért, 80-ért, ahogy szeretné. De szeretné pörgetni a boltot, megkérdez engem, nem akarok-e 60Csx-et 60eFt-ért? Én meg akarok, mert jobb áron kapom, mint közvetlenül a Garmintól. Máris megszületett egy köztes élősködő. Ezt nehéz lenne megakadályozni, mert a Garmin is el akar adni, tehát ha valaki nagy mennyiséget visz, akkor ez fog történni.
Szóval az elméleted tényleg szép, de a ronda világ jelen állapotában szerintem nem kivitelezhető. Kezdjük újra az ősközösségtől, minden legyen másképp, és akkor hátha. :)
Idézet
Nem feltétlenül a kereskedő gonosz. Valószínű, hogy pl. Te, aki a megszabott áron, megszabott feltételekkel adod, nem magadnak termeled a profitot. A nagy Garmin hízik. Ugyanúgy, ahogy sok kis ember szorgoskodik a gyárban, nem ők híznak, hanem egy valaki. Nem lehet ezeket a vállalkozásokat kézbe venni, valóban vállakozni? A gyártótól venni és tisztességes haszonnal eladni, kizárva a sápot levevő közbenső léhűtőket? Vagy azt mondani, hogy én kifizettem a kisker árát Tisztelt Garmin és innét kezdve nekem ne szabj meg árakat? Az igazságérzetem forgolódik csak, semmi más!
Magamnak is termelek profitot, ezen kívül a Nagy Garminnak, az APEH-nek és rajta keresztül az államnak, stb. Hogy ezek aránya miképpen volna helyes, arról bizonyára minden érintettnek más a véleménye. Éppen ez a véleménykülönbség az egyik oka annak, hogy az ötleted - ami egyébként szépen hangzik - nehezen valósítható meg.
De gondolatkísérlet szintjén nézzük a tervedet! A Garmin Gyár szépen működik Taiwanon, és értékesít a kereskedőknek. Ez szép és egyszerű. Én kis cég vagyok, odamegyek, és kérek 10db. 60CSx-et, megkapom mondjuk 70eFt-ért, adhatom 95-ért. De odamegy a Nagy Cég, és kér 5000db. 60CSx-et, finoman jelezve, hogy szeretne egy jobb árat. Meg is kapja 50eFt-ért /db. Árulja a boltjában 95-ért, 80-ért, ahogy szeretné. De szeretné pörgetni a boltot, megkérdez engem, nem akarok-e 60Csx-et 60eFt-ért? Én meg akarok, mert jobb áron kapom, mint közvetlenül a Garmintól. Máris megszületett egy köztes élősködő. Ezt nehéz lenne megakadályozni, mert a Garmin is el akar adni, tehát ha valaki nagy mennyiséget visz, akkor ez fog történni.
Szóval az elméleted tényleg szép, de a ronda világ jelen állapotában szerintem nem kivitelezhető. Kezdjük újra az ősközösségtől, minden legyen másképp, és akkor hátha. :)
Házigazda
Magpet > Szóval miért vagyunk kiszolgáltatva és miért kell a megszabottaknak megfelelni? Általános betegség Magyarországon. Nincs már kokom lista...
Neveket akaroooooooooook haaaaaaaaaalllllllllllaaaaaaaaaaaniiiiii ii...! :) Nekem az is megfelelne.
Előzmény: zakany (#2306)
jó helyen, jó időben.. 10-20 % levonással KP-ra cserélik..
DE ezt ne tedd, mert nem legális :)))
DE ezt ne tedd, mert nem legális :)))
Előzmény: Bacu (#2303)
Néztem már, de iszonyat sok találat van. Jó pár oldalnyit átnyálaztam, de csak szolgáltatásokat akarnak a nyakambasózni.
Azért köszönöm! Más ötlet? :)
Azért köszönöm! Más ötlet? :)
Előzmény: Yoss (#2304)
Nézd meg az udulesicsekk.hu-t. Ott van az elfogadó helyekről lista.
Elvileg ilyesmire is legálisan használható.
Elvileg ilyesmire is legálisan használható.
Előzmény: Bacu (#2303)
Örülök, hogy sikerült megoldanod a problémát :)
más: tudtok olyan boltot, ahol beválthatnám az üdülési csekkemet valami normális cuccra? (leginkább sportszer érdekelne)
Bicajhoz vennék legszívesebben valamit.
más: tudtok olyan boltot, ahol beválthatnám az üdülési csekkemet valami normális cuccra? (leginkább sportszer érdekelne)
Bicajhoz vennék legszívesebben valamit.
Előzmény: MrZerge (#2302)
Sikerült működésre bírni.
Mindent engedélyeztem a biztonsági beállításokban futni, települni, szélesre tártam a kapukat az internet elött.
Most majd jöhet a finomítás :-)
Mindent engedélyeztem a biztonsági beállításokban futni, települni, szélesre tártam a kapukat az internet elött.
Most majd jöhet a finomítás :-)
Előzmény: Bacu (#2301)
Pedig a Firefox az sokkal biztonságosabb böngésző... de te tudod.
Nekem nincsen fenn service pack 3. (sima gépen xp, notebookon vista) Mindkettőn frankón megy a youtube.
Esetleg egy letöltés erejéig próbáld meg a firefoxot. Ha az alatt megy, akkor is már tudsz valamit... ha az alatt se moccan, akkor valami más a gond.
(youtube esetén meg firefoxot használsz ha úgy megy :))
Nekem nincsen fenn service pack 3. (sima gépen xp, notebookon vista) Mindkettőn frankón megy a youtube.
Esetleg egy letöltés erejéig próbáld meg a firefoxot. Ha az alatt megy, akkor is már tudsz valamit... ha az alatt se moccan, akkor valami más a gond.
(youtube esetén meg firefoxot használsz ha úgy megy :))
Előzmény: MrZerge (#2300)
IE6. Láttam már Firefoxot, nem tetszett.
Évek óta IE-t használok, a másik gépen is ahol jó a Youtube.
Összeszoktunk.
Egy különbség jutott eszembe, ez most XP+SP3-s gép, talán ez a baj? Tudom ezek csak spekulációk.
Évek óta IE-t használok, a másik gépen is ahol jó a Youtube.
Összeszoktunk.
Egy különbség jutott eszembe, ez most XP+SP3-s gép, talán ez a baj? Tudom ezek csak spekulációk.
Előzmény: Bacu (#2299)
Natürlich. A legeslegújabbal: flash_player102287.exe
Ha ilyen egyszerű lenne nem kérdeznék.
A hiba jelzés ad egy linket az Adobe letöltés oldalára de hiába.
Ez tipikusan az az eset amikor van egy hiba jelzés, de a valódi ok egészen más.
Ha ilyen egyszerű lenne nem kérdeznék.
A hiba jelzés ad egy linket az Adobe letöltés oldalára de hiába.
Ez tipikusan az az eset amikor van egy hiba jelzés, de a valódi ok egészen más.
Előzmény: Bacu (#2297)
Miért ad egy új, bivaly erős PC ilyen hiba jelzést Youtube video lejátszása heyett:
Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player.
Minden a legfrisebb, onnan is frissítve amit a Youtube ajánl.
A googliban is találkoztam mások ilyen kérdéseivel, de választ nem láttam.
Ugyanakkor másik gépen (ősi Pentium 3-s) simán futnak a Youtubos videók.
Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player.
Minden a legfrisebb, onnan is frissítve amit a Youtube ajánl.
A googliban is találkoztam mások ilyen kérdéseivel, de választ nem láttam.
Ugyanakkor másik gépen (ősi Pentium 3-s) simán futnak a Youtubos videók.
Annyira megszoktam a nick-ed, hogy teljesen elfelejtkeztem a keresztnevedről!
Ne haragudj!
Köszöntök minden olyan embert, aki ebben az évben ünnepelte, ünnepli, vagy ünnepelni fogja a nevenapját!
:-))))))))
Ne haragudj!
Köszöntök minden olyan embert, aki ebben az évben ünnepelte, ünnepli, vagy ünnepelni fogja a nevenapját!
Előzmény: Togo (#2293)
Boldog Névnapot Kívánok Barátomnak:
"Fázik a veréb, letörik a fülem..."
Akinek nem inge, ne vegye magára!
:-))))))))))))))))
"Fázik a veréb, letörik a fülem..."
Akinek nem inge, ne vegye magára!
:-))))))))))))))))
Köszönöm, hogy akarsz segíteni.
Konkrétan nem akarom elárulni miről van szó. A keresési módszer kellene.
Tudom a hozzászólás napját, tudom ki írta, de egyszerűen nem találom egy szóba jöhető fórumban sem.
Közeledik az egy éves évfordólója az esetnek, ezért a később csatlakozó játékosat szeretném tájékoztatni, a régieket pedig emlékeztetni a Games egyik szerintem/számomra fontos momentumáról.
Akik részt vettek benne tavaly áprilisban azok talán tudják mire gondolok, és esetleg segíthetnek megtalálni a hozzászólást.
Azt nem feltételezem, hogy az admin törölte a "flémet". :))
Konkrétan nem akarom elárulni miről van szó. A keresési módszer kellene.
Tudom a hozzászólás napját, tudom ki írta, de egyszerűen nem találom egy szóba jöhető fórumban sem.
Közeledik az egy éves évfordólója az esetnek, ezért a később csatlakozó játékosat szeretném tájékoztatni, a régieket pedig emlékeztetni a Games egyik szerintem/számomra fontos momentumáról.
Akik részt vettek benne tavaly áprilisban azok talán tudják mire gondolok, és esetleg segíthetnek megtalálni a hozzászólást.
Azt nem feltételezem, hogy az admin törölte a "flémet". :))
Játékvezető
Előzmény: apexsek (#2285)
Egy (remélhetőleg) lánclevél "Odaátról":
"A Józan Ész halálára
(nyugodjék békében)
Ma egy szeretett barátunk halálát siratjuk: a Józan Észét, aki sok éven át volt közöttünk. Senki sem tudja biztosan, hány éves volt, mivel születési adatai már régen elvesztek a bürokrácia útvesztőiben.
Emlékezni fogunk rá, mert olyan értékes leckéket adott nekünk, mint "dolgozni kell, hogy tető legyen a fejünk felett" és "mindennap kell olvasni egy keveset"; hogy tudjuk, miért lel aranyat, ki korán kel, és hogy felismerjük olyan mondatok érvényességét, mint "az élet nem mindig igazságos" és "lehet, hogy én vagyok a hibás".
Józan Ész egyszerű és hatásos parancsok ("addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér") és megbízható szülői stratégiák ("nem a gyerek, hanem a felnőtt dirigál") szerint élt.
Egészsége akkor kezdett gyorsan romlani, amikor jó szándékú, de hatástalan szabályokat kezdtek alkalmazni: jelentések egy hatéves kisfiúról, akit szexuális zaklatással vádoltak, mert megpuszilta egy osztálytársát; kamaszokról, akiknek iskolát kellett változtatniuk, mert feljelentették drogot áruló társukat, vagy a fegyelmezetlen diákját megdorgáló tanítónő elbocsátása csak rontott az állapotán.
Józan Ész akkor kezdett háttérbe szorulni, amikor szülők csak azért támadtak a tanárokra, mert azok végezték el azt a munkát, amelyben a szülők csődöt mondtak: fegyelmezetlen gyermekeik fegyelmezését.
Még tovább hanyatlott, amikor az iskoláknak szülői engedélyt kellett beszerezniük ahhoz, hogy beadjanak egy aszpirint, bekenjenek egy gyereket naptejjel, ugyanakkor tilos volt tájékoztatniuk a szülőket, ha egy diáklány teherbe esett, pláne ha abortuszt akart csináltatni.
Józan Észnek elment a kedve az élettől, amikor a tízparancsolat nevetség tárgyává vált, némely "egyház" üzletté aljasult, és amikor a bűnözők kezdtek különb elbánásban részesülni, mint áldozataik.
Józan Ész számára kemény csapás volt arról értesülni, hogy az ember már nem védheti meg magát egy tolvajtól a saját házában, ellenben a tolvaj beperelheti őt, ha kezet emel rá, és hogy ha egy rendőr megöl egy bűnözőt, még akkor is, ha ez utóbbinál fegyver volt, azonnal eljárás indul ellene aránytalan védekezés miatt.
Józan Ész halálát megelőzte szüleié: az Igazságé és a Bizalomé, a feleségéé: a Bölcsességé, a lányaiké: a Felelősségé és a Törvényességé, a fiuké: az Ésszerűségé.
Túlélik szörnyű mostohatestvérei: Hívják ide az ügyvédemet, Nem én voltam, Ne szólj bele és A társadalom áldozata vagyok.
Nem voltak sokan a temetésén, mivel nagyon kevesen fogták fel, hogy elment.
Ha még emlékszel rá, küldd tovább ezt a levelet.
Ellenkező esetben csatlakozz a többséghez ,- ne tegyél semmit."
"A Józan Ész halálára
(nyugodjék békében)
Ma egy szeretett barátunk halálát siratjuk: a Józan Észét, aki sok éven át volt közöttünk. Senki sem tudja biztosan, hány éves volt, mivel születési adatai már régen elvesztek a bürokrácia útvesztőiben.
Emlékezni fogunk rá, mert olyan értékes leckéket adott nekünk, mint "dolgozni kell, hogy tető legyen a fejünk felett" és "mindennap kell olvasni egy keveset"; hogy tudjuk, miért lel aranyat, ki korán kel, és hogy felismerjük olyan mondatok érvényességét, mint "az élet nem mindig igazságos" és "lehet, hogy én vagyok a hibás".
Józan Ész egyszerű és hatásos parancsok ("addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér") és megbízható szülői stratégiák ("nem a gyerek, hanem a felnőtt dirigál") szerint élt.
Egészsége akkor kezdett gyorsan romlani, amikor jó szándékú, de hatástalan szabályokat kezdtek alkalmazni: jelentések egy hatéves kisfiúról, akit szexuális zaklatással vádoltak, mert megpuszilta egy osztálytársát; kamaszokról, akiknek iskolát kellett változtatniuk, mert feljelentették drogot áruló társukat, vagy a fegyelmezetlen diákját megdorgáló tanítónő elbocsátása csak rontott az állapotán.
Józan Ész akkor kezdett háttérbe szorulni, amikor szülők csak azért támadtak a tanárokra, mert azok végezték el azt a munkát, amelyben a szülők csődöt mondtak: fegyelmezetlen gyermekeik fegyelmezését.
Még tovább hanyatlott, amikor az iskoláknak szülői engedélyt kellett beszerezniük ahhoz, hogy beadjanak egy aszpirint, bekenjenek egy gyereket naptejjel, ugyanakkor tilos volt tájékoztatniuk a szülőket, ha egy diáklány teherbe esett, pláne ha abortuszt akart csináltatni.
Józan Észnek elment a kedve az élettől, amikor a tízparancsolat nevetség tárgyává vált, némely "egyház" üzletté aljasult, és amikor a bűnözők kezdtek különb elbánásban részesülni, mint áldozataik.
Józan Ész számára kemény csapás volt arról értesülni, hogy az ember már nem védheti meg magát egy tolvajtól a saját házában, ellenben a tolvaj beperelheti őt, ha kezet emel rá, és hogy ha egy rendőr megöl egy bűnözőt, még akkor is, ha ez utóbbinál fegyver volt, azonnal eljárás indul ellene aránytalan védekezés miatt.
Józan Ész halálát megelőzte szüleié: az Igazságé és a Bizalomé, a feleségéé: a Bölcsességé, a lányaiké: a Felelősségé és a Törvényességé, a fiuké: az Ésszerűségé.
Túlélik szörnyű mostohatestvérei: Hívják ide az ügyvédemet, Nem én voltam, Ne szólj bele és A társadalom áldozata vagyok.
Nem voltak sokan a temetésén, mivel nagyon kevesen fogták fel, hogy elment.
Ha még emlékszel rá, küldd tovább ezt a levelet.
Ellenkező esetben csatlakozz a többséghez ,- ne tegyél semmit."
Ismerik a juhok a névnaptárat?
Nálunk jöhettek volna télen is legelni, mert a főtáv csövei felett csak nagy hidegben nem zöldül a fű...
Nálunk jöhettek volna télen is legelni, mert a főtáv csövei felett csak nagy hidegben nem zöldül a fű...
Előzmény: totzoli65 (#2270)
Ha nem titkos, írd meg, s segítek megkeresni.
ha felteszed a fórumba, akkor sokan segítünk.
Szerintem...
ha felteszed a fórumba, akkor sokan segítünk.
Szerintem...
Előzmény: ID-24 (#2268)
A yahoo-s címed nem működik, pedig elküldtem az előbbi képet.
Szerettem volna megmutatni ezeket a csavart szarvú kecskéket, amiket valóban könnyű racka juhnak nézni, de a mail visszajött. nekem pedig a lendületem fogyott el.
Szerettem volna megmutatni ezeket a csavart szarvú kecskéket, amiket valóban könnyű racka juhnak nézni, de a mail visszajött. nekem pedig a lendületem fogyott el.
Előzmény: Kyra (#2282)
Ó, semmi gond! :)))
Élveztem, hogy ennyien megmozdultak a birkáimért. :)
Amúgy én kedvelem a kecskéket. Főleg a tejüket.
Élveztem, hogy ennyien megmozdultak a birkáimért. :)
Amúgy én kedvelem a kecskéket. Főleg a tejüket.
Előzmény: ludens (#2281)

Enyhítő körülményként beszúrtam (ha sikerült) róluk egy kis képet, ennek az eredetijét tudnám megkeresni.
Ezek a kecskék valóban rackának álcázzák magukat (esetleg farsangból jönnek), azért emlékeztem rosszul.
Még egyszer bocs.
Előzmény: Kyra (#2279)
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |