Ide jöhet minden, ami egyik létező topikba sem fér bele igazán, vagy fogalma sincs, hogy hova kéne beírnod. Továbbá itt lehet mókás dolgokat írni egymásnak, hogy ne zavarjuk a fontos topikok (pl. tech
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
32 |
33 |
34 |
35 |
36 |
37 |
38 |
39 |
40 |
41 |
42 |
43 |
44 |
45 |
46 |
47 |
48 |
49 |
50 |
51 |
52 |
53 |
54 |
55 |
56 |
57 |
58 |
59 |
60 |
61 |
62 |
63 |
64 |
65 |
66 |
67 |
68 |
69 |
70 |
71 |
72 |
73 |
74 |
75 |
76 |
77 |
78 |
79 |
80 |
81 |
82 |
83 |
84 |
85 |
86 |
87 |
88 |
89 |
90 |
91 |
92 |
93 |
94 |
95 |
96 |
97 |
98 |
99 |
100 |
101 |
102 |
103 |
104 |
105 |
106 |
107 |
108 |
109 |
110 |
111 |
112 |
113 |
114 |
115 |
116 |
117 |
118 |
119 |
120 |
121 |
122 |
123 |
124 |
125 |
126 |
127 |
128 |
129 |
130 |
131 |
132 |
133 |
134 |
135 |
136 |
137 |
138 |
139 |
140 |
141 |
142 |
143 |
144 |
145 |
146 |
147 |
148 |
149 |
150 |
151 |
152 |
153 |
154 |
155 |
156 |
157 |
158 |
159 |
160 |
161 |
162 |
163 |
164 |
165 |
166 |
167 |
168 |
169 |
170 |
171 |
172 |
173 |
174 |
175 |
176 |
177 |
Mindenkinek játékban és ládákban gazdag, boldog új évet kívánunk!
A szilveszteri hangulathoz az egyik kedvencünkkel járulunk hozzá. [link]
A szilveszteri hangulathoz az egyik kedvencünkkel járulunk hozzá. [link]
Boldog új évet mindenkinek! Remélem, hamar túl leszünk rajta. Legalábbis nekem lidércnyomás a szilveszter.
Szintén :)
Lehet éjfélkor koccintás után keresek is egy ládát Jánoshegyen.. sőt lehet a Jánoshegyen koccintunk.. legyen valami újdonság:)
(idén lehet kihagyjuk a hatalmas bulizást)
Lehet éjfélkor koccintás után keresek is egy ládát Jánoshegyen.. sőt lehet a Jánoshegyen koccintunk.. legyen valami újdonság:)
(idén lehet kihagyjuk a hatalmas bulizást)
Előzmény: Bacu (#725)
Minden kedves kessertársamnak Boldog Új Évet kívánok!
Jó egészséget és sok új ládát/találatot kívánok!
Jó egészséget és sok új ládát/találatot kívánok!
FinePix F410
Kicsi gép, belefért a táskámba és éjjel-nappal lövöldözhettem vele és elég jó képeket csinált. Azóta kicsit elhaladt a kor felette..
Kicsi gép, belefért a táskámba és éjjel-nappal lövöldözhettem vele és elég jó képeket csinált. Azóta kicsit elhaladt a kor felette..
Előzmény: caspi (#723)
A gombelem megvan, cserélni is tudnám, ha lenne egy új a kezem ügyében, de nekem is gyanús, hogy egy augusztusban vett gépben csak eddig bírta... Ezt sem használom többet, mint az előző gépet (na jó, azért így is jóval többet használom mint egy "átlagember") és azzal 5 évig nem volt semmi gond.
Azzal viszont az történt, hogy egyik napról a másikra nem tudtam többet használni, mert a kijelzőn "futott a kép": minden megnyúlt, a kijelző csíkos lett, zöld és lila színekben pompázott :D Néha egy -egy kép erejéig még összeszedte magát, aztán már semmi. Kérdeztem a szervízt, hogy javítható-e, de a mai napig nem válaszoltak rá. Szegény kiszolgált 5 évig, csoda, hogy eddig is bírta, de azért sajnáltam. Ugyanazon a héten, mikor én végképp feladtam a próbálkozást, a Bumerángban a Boros Lajos épp elmesélte, hogy az ő gépe ugyanígy ment tönkre. Lehet, hogy a műhódak voltak a tömeges hiba okozói :D
Azzal viszont az történt, hogy egyik napról a másikra nem tudtam többet használni, mert a kijelzőn "futott a kép": minden megnyúlt, a kijelző csíkos lett, zöld és lila színekben pompázott :D Néha egy -egy kép erejéig még összeszedte magát, aztán már semmi. Kérdeztem a szervízt, hogy javítható-e, de a mai napig nem válaszoltak rá. Szegény kiszolgált 5 évig, csoda, hogy eddig is bírta, de azért sajnáltam. Ugyanazon a héten, mikor én végképp feladtam a próbálkozást, a Bumerángban a Boros Lajos épp elmesélte, hogy az ő gépe ugyanígy ment tönkre. Lehet, hogy a műhódak voltak a tömeges hiba okozói :D
Előzmény: zakany (#719)
elkezdtem írni.. kimentem egy kávéra.. és már ezer beírás mire jóváhagytam.. nem szóltam, el se olvasd! :))
Előzmény: zakany (#719)
Ha csak fél éves, akkor még garanciális! Nem akarok okoskodni, de nem mindegyik megy "sima" gomb elemmel... és nem cserélhető mindegyik "sima halandó" által. Nem szabadna még dátum-vesztésnek lennie fél év után! (Ha csak nem vitted sokáig a hidegbe.) Szerintem vidd szervizbe.. (lehet szoftver hiba is...) de ennek legalább 2-3 évet bírnia kéne.. szóval jobb ha megkérded a szervizt, főleg ha garis még!
Előzmény: berni (#710)
[link]
193. oldal
A dátum-elem a leírás szerint, tippre az a gép bal oldalán az alján keresendő a hely, de nem merem 100%-ra állítani. Jobb, ha letöltöd a leírást és megnézed.
Esetleg mail-ben át tudom küldeni, mert kíváncsiságból letöltöttem.
193. oldal
A dátum-elem a leírás szerint, tippre az a gép bal oldalán az alján keresendő a hely, de nem merem 100%-ra állítani. Jobb, ha letöltöd a leírást és megnézed.
Esetleg mail-ben át tudom küldeni, mert kíváncsiságból letöltöttem.
Oké, megvan :)
Nem ott, ahol eddig kerestem, nem is olyan helyen, amit sikerült eddig felnyitnom, de van egy pici csavar, meg mellette egy felirat: CR1220, mire gugli barátom egyből rávágta, hogy jó helyen keresgélek.. :)
Mégegyszer köszönöm!!
Nem ott, ahol eddig kerestem, nem is olyan helyen, amit sikerült eddig felnyitnom, de van egy pici csavar, meg mellette egy felirat: CR1220, mire gugli barátom egyből rávágta, hogy jó helyen keresgélek.. :)
Mégegyszer köszönöm!!
Előzmény: Ládafia (#711)
A leírát innen tudod letölteni: [link]
Ez a direkt link a pdf -hez: [link]
A leírásod alapján az elem merült le. A gép bal olalán, felül van egy kis ajtó, amögött találod az elemet. A leírás 191. oldálán találoda pontos menetét a dolognak ( a pdf ben a 193. oldal a boritók miatt).
Ez a direkt link a pdf -hez: [link]
A leírásod alapján az elem merült le. A gép bal olalán, felül van egy kis ajtó, amögött találod az elemet. A leírás 191. oldálán találoda pontos menetét a dolognak ( a pdf ben a 193. oldal a boritók miatt).
Házigazda
Köszönöm, én is ilyesmire gondoltam, de hiába nézegettem az elem környékén, illetve a gép minden ki/felnyitható részében, nem találtam ilyen elemnek nyomát. Pedig azt gondolom ilyesmi lesz a megoldás, csak még nem tudom hol.
Előzmény: Ládafia (#711)
szia,
ha a datumelemmel van gond, az konnyen elerheto helyen szokott lenni, es Te is ki tudod cserelni. (sima gombelem) Az akkutarto, vagy a memoriakartya-tarto kornyeken keresgelj!
A gugli amugy biztosan segit hasznalati utmutatot talalni...
Ha ez egy kicsi kompakt gep, akkor persze lehet. hogy nincs kulon datumelem...
ha a datumelemmel van gond, az konnyen elerheto helyen szokott lenni, es Te is ki tudod cserelni. (sima gombelem) Az akkutarto, vagy a memoriakartya-tarto kornyeken keresgelj!
A gugli amugy biztosan segit hasznalati utmutatot talalni...
Ha ez egy kicsi kompakt gep, akkor persze lehet. hogy nincs kulon datumelem...
Figyeljetek nagy gépészek! :)
Off, mert semmi köze a gps-hez, fényképező: kb egy hete állandóan elveszik a dátum és idő a fényképezőmből, pedig még csak fél éves, ráadásul nem is rossz gép, Canon PowerShot SX100 IS
Korábban nem volt vele ilyen gond. (Egy ismerősöm azt mondta, neki minden elem/akksi cserekor újra állítania kell), de az én gépem nem szokta elveszíteni ezeket az infókat. Ráadásul nem is kell elemet cserélnem, elég, ha lekapcsolom a gépet. Korábban egy Fuji-t nyúztam 5 évig, azzal sem volt ilyen probléma.
Lehet, hogy hülyeségre gondolok, de az ilyen gépekben elvileg lennie kéne egy belső "elemnek" ami tárolja az ilyen adatokat, vagy máshogy oldják ezt meg? És ha igen, és az az "elem" merült le, azzal szerintetek hova kellene fordulni segítségért?
Épp nem találom a géphez kapott cd-s leírást, a nyomtatott változata meg eléggé szegényesre sikeredett, így aztán nem tudom, hogy mi a technikai megoldása ennek. Egyelőre addig még nem jutottam el, hogy szervíz után nézzek, nem tudom egyáltalán érdemes-e, de ez így most nagyon nem oké...
Bármilyen információnak örülnék, hogy kicsit jobban képben legyek. Köszi!
Off, mert semmi köze a gps-hez, fényképező: kb egy hete állandóan elveszik a dátum és idő a fényképezőmből, pedig még csak fél éves, ráadásul nem is rossz gép, Canon PowerShot SX100 IS
Korábban nem volt vele ilyen gond. (Egy ismerősöm azt mondta, neki minden elem/akksi cserekor újra állítania kell), de az én gépem nem szokta elveszíteni ezeket az infókat. Ráadásul nem is kell elemet cserélnem, elég, ha lekapcsolom a gépet. Korábban egy Fuji-t nyúztam 5 évig, azzal sem volt ilyen probléma.
Lehet, hogy hülyeségre gondolok, de az ilyen gépekben elvileg lennie kéne egy belső "elemnek" ami tárolja az ilyen adatokat, vagy máshogy oldják ezt meg? És ha igen, és az az "elem" merült le, azzal szerintetek hova kellene fordulni segítségért?
Épp nem találom a géphez kapott cd-s leírást, a nyomtatott változata meg eléggé szegényesre sikeredett, így aztán nem tudom, hogy mi a technikai megoldása ennek. Egyelőre addig még nem jutottam el, hogy szervíz után nézzek, nem tudom egyáltalán érdemes-e, de ez így most nagyon nem oké...
Bármilyen információnak örülnék, hogy kicsit jobban képben legyek. Köszi!
CITOs polóban kólát iszogatva, majd PET palackot az erdőben elhajítva... ez kimarad zakany! :D
Előzmény: zakany (#708)
Még nem tudom 100%-ra ígérni.. :S
quados találat :)))))))))))
kiegészíteném:
"..vadászat utáni gyors quados találat...
Pajerós Józsi társam, a sötétben leejtett a dzsipprő pár rókacsapdát és töltényhüvelyt (mert kicsit ittunk.. és nem tudott egyenesen menni az ösvényen) bocsi! Ezért óvatosan keressétek a ládát!!! A rókacsapda érintésre éles fogakkal zár.. a töltényhüvely lejárt szavatosságú (tesco gazdaságos), felrobbanhat.. JA ! a jövő héten megyünka tóra ládázni, majd kézigránáttal halászni, gyertek tik is és hozzátok a Jet-Ski mocitokat! "
quados találat :)))))))))))
kiegészíteném:
"..vadászat utáni gyors quados találat...
Pajerós Józsi társam, a sötétben leejtett a dzsipprő pár rókacsapdát és töltényhüvelyt (mert kicsit ittunk.. és nem tudott egyenesen menni az ösvényen) bocsi! Ezért óvatosan keressétek a ládát!!! A rókacsapda érintésre éles fogakkal zár.. a töltényhüvely lejárt szavatosságú (tesco gazdaságos), felrobbanhat.. JA ! a jövő héten megyünka tóra ládázni, majd kézigránáttal halászni, gyertek tik is és hozzátok a Jet-Ski mocitokat! "
Előzmény: Bacu (#707)
zakany gyere te is! :)
Dzsozyékkal a napokban túráztunk egy jót. Szakadtunk a röhögéstől a sok baromság miatt.
Kitaláltuk, hogy biztos kapnánk pár levelet, ha beírnánk a logba, hogy könnyű quados találat :)
Vége felé már esteledett és haladtunk vissza a kocsihoz. Dzsozy jótanácsa Tominak: öltözz cserebogárnak, akkor tuti nem kapsz sörétet a hátsódba! (mindent a kocsiban hagytunk, és siettünk vissza, közben pedig azon izgultunk, hogy ne kezdjenek el vadászni)
Szóval jól elhülyéskedtünk. :)
Az karaj ha ők is jönnek :)
Dzsozyékkal a napokban túráztunk egy jót. Szakadtunk a röhögéstől a sok baromság miatt.
Kitaláltuk, hogy biztos kapnánk pár levelet, ha beírnánk a logba, hogy könnyű quados találat :)
Vége felé már esteledett és haladtunk vissza a kocsihoz. Dzsozy jótanácsa Tominak: öltözz cserebogárnak, akkor tuti nem kapsz sörétet a hátsódba! (mindent a kocsiban hagytunk, és siettünk vissza, közben pedig azon izgultunk, hogy ne kezdjenek el vadászni)
Szóval jól elhülyéskedtünk. :)
Az karaj ha ők is jönnek :)
Előzmény: magpet (#704)
Pécs: ma Dzsozy is hívott, de nem konkretizáltunk. Szerintem szombat reggel indulás, aztán meglátjuk. Most indítok neki egy hírt, folytassuk ott!
Házigazda
Előzmény: zakany (#703)
Na, hazaértünk Fertődről remek időnk volt:)
Csornánál szívrohamot kaptunk. Fiesta üzenete a műszerfalon: "EAC FAIL". Nem találtam róla semmi értelmeset, csak hogy valami gyorsulás vezérlés szabályozó...
Kocsit "rebootoltam" és azután semmi gond.. Mi a fene lehetett?
ja, Most Pécs ügyben van valami konkrétum? Mert nem találtam újdonságot..
Csornánál szívrohamot kaptunk. Fiesta üzenete a műszerfalon: "EAC FAIL". Nem találtam róla semmi értelmeset, csak hogy valami gyorsulás vezérlés szabályozó...
Kocsit "rebootoltam" és azután semmi gond.. Mi a fene lehetett?
ja, Most Pécs ügyben van valami konkrétum? Mert nem találtam újdonságot..
Javult a helyzet: Tatabánya árnyait és fényeit épp ma jártuk végig, ráadásul már Csuhás is megkereste, a logbookokban megtaláltuk a bejegyzését, csak úgy látszik ide nem regisztrálta.
Előzmény: Pupu (#698)
Annyit tudunk, amennyit a napokban feldobtam a túratárs-topikban. (Programterv - ha nevezhetjük így - ebben a hozzászólásban.)
Azt kell csak kitalálnunk, hogy 3-án szombaton mikor és hol gyűlik össze a konvoj. Utána PMR-en vitatkozva haladunk Székesfehérvárra, majd Pécsre. Nem vagyok a túlszervezés híve. :)
Azt kell csak kitalálnunk, hogy 3-án szombaton mikor és hol gyűlik össze a konvoj. Utána PMR-en vitatkozva haladunk Székesfehérvárra, majd Pécsre. Nem vagyok a túlszervezés híve. :)
Házigazda
Előzmény: Bacu (#700)
Sárkány-törés esetén szólj, megyek!
tényleg magpet! Lehet tudni valamit a jan.3. pécsi hétvégéről?
Mert sanszos, hogy én is megyek, meg Dzsozynak is tetszett az ötlet. (együtt voltunk ma bejgli túrán, atom jókat nevettünk)
tényleg magpet! Lehet tudni valamit a jan.3. pécsi hétvégéről?
Mert sanszos, hogy én is megyek, meg Dzsozynak is tetszett az ötlet. (együtt voltunk ma bejgli túrán, atom jókat nevettünk)
Előzmény: magpet (#699)
A következő outdoor játékoknak még csak egyetlen teljesítőjük van (a teljesség igénye nélkül):
Sárkány-törés, december 26. óta
Tatabánya árnyai december 21. óta
Tatabánya fényei december 21. óta
Halország december 3. óta
Sárhatvan december 3. óta
Harcok emlékműve december 3. óta
Győri vár november 29. óta
Rapuki november 29. óta
Bölényszikla november 3. óta
Csak nekem furcsa ez?
Sárkány-törés, december 26. óta
Tatabánya árnyai december 21. óta
Tatabánya fényei december 21. óta
Halország december 3. óta
Sárhatvan december 3. óta
Harcok emlékműve december 3. óta
Győri vár november 29. óta
Rapuki november 29. óta
Bölényszikla november 3. óta
Csak nekem furcsa ez?
UTÁLOM A VINDÓZT!!! ÁÁÁÁÁÁÁ!!!
laptop, elmentettem mindent külön partícóra, mielőtt a géphez kapott lemezről winxp újratelepítés történt.
egyedi telepítő (teljesen más, mint a gyári xp cd), kiválasztottam, hogy 20gb-os rendszerpartíciót szeretnék (eddig is ez volt), a többit hagyja meg változatlanul (3 partíció).
HÁT NEM MEGFORMÁZTA AZT IS 1 partíciónak?!?!
pedig direkt beXeltem, hogy hagyja békén...
megöl az ideg...
még jó, hogy a win-es dokumentumokat és egyebeket előtte (elővigyázatosságból) kiírtam dvd-re. így csak egy jól működö linux-ot söpört ki véglegesen, az azon lévő dokumentumokkal. többek között a teljes ddrkt admin és a ddrkt3 mysql dump-ok is elvesztek. :-(
QRVA ANYÁD, BILLGÉC!!
laptop, elmentettem mindent külön partícóra, mielőtt a géphez kapott lemezről winxp újratelepítés történt.
egyedi telepítő (teljesen más, mint a gyári xp cd), kiválasztottam, hogy 20gb-os rendszerpartíciót szeretnék (eddig is ez volt), a többit hagyja meg változatlanul (3 partíció).
HÁT NEM MEGFORMÁZTA AZT IS 1 partíciónak?!?!
pedig direkt beXeltem, hogy hagyja békén...
megöl az ideg...
még jó, hogy a win-es dokumentumokat és egyebeket előtte (elővigyázatosságból) kiírtam dvd-re. így csak egy jól működö linux-ot söpört ki véglegesen, az azon lévő dokumentumokkal. többek között a teljes ddrkt admin és a ddrkt3 mysql dump-ok is elvesztek. :-(
QRVA ANYÁD, BILLGÉC!!
Moderátor
Az is elgondolkodtató, muszáj-e a kákán csomót keresni... kellemes Karácsonyt!
Előzmény: R.Guszty (#694)
Azért az elgondolkodtató, hogy a forrás az a "Magyarságtudományi Intézet" honlapja, amelyik nem tudja leírni helyesen a "Legnagyobb magyar", gróf Széchenyi István nevét! (Természetesen mindenki abban hisz, amiben akar.)
Előzmény: Kyra (#674)
Törökök törték fel. Azt hitték ez valami extra weboldal lehet, ugyanis nézegették a látogatottságát az oldalnak. Az alapján, és a kihasználható rés alapján ezt dobta nekik a gép :)
Előzmény: zakany (#692)
Ki ez a droid? :) Most tényleg feltörte, vagy valakinek a törököknél pont ez a domain tetszett? :))
Előzmény: Bacu (#691)
A "blog" nevetol ne ijedj meg, ide mehet minden, akar kozos tura szervezese is. Rogton szuletik neki sajat topik is, a szervezes utan kiegeszitheto tura-leirassal es kepekkel, stb. (Ld. Rokavadaszat!)
Házigazda
Előzmény: Bacu (#689)
Okés, rendicsek :)
Szilveszteri napokban nem lesz valaki B.füred felé. Csak mert akkor közös ládaprojekteket is nyomathatnánk.
Szilveszteri napokban nem lesz valaki B.füred felé. Csak mert akkor közös ládaprojekteket is nyomathatnánk.
Előzmény: zakany (#688)
GCBejgli/GGBejgli: avagy Bejgli-túra 2008
Megyünk most Fertődre ládázni dec. 27-28-29:)
DE legközelebb szívesen jövünk!
Szerintem leginkább itt lenne jó a következő ilyen egyeztetés, mert itt lehetne külön topic.. a "nagycsatornán" (gc.hu-n) "elvész" hamar a hír és a hozzászólás! (de attól még lehet ott is hirdetni és ide átlinkelni)
Megyünk most Fertődre ládázni dec. 27-28-29:)
DE legközelebb szívesen jövünk!
Szerintem leginkább itt lenne jó a következő ilyen egyeztetés, mert itt lehetne külön topic.. a "nagycsatornán" (gc.hu-n) "elvész" hamar a hír és a hozzászólás! (de attól még lehet ott is hirdetni és ide átlinkelni)
Előzmény: Bacu (#681)
Elhiszem, de mivel a "magunkfajtáknál" ez nem meglepő, ezért nem lepődtem meg. :)
Előzmény: H.Gábor (#686)
Hűűű... :(
Ha azt mondom, hogy ez a plagizálás csak a véletlen műve, akkor elhiszed???
Különben ebben a számban minden benne van. 23-án reggel ez szinte automatikusan elindul :).
Ha azt mondom, hogy ez a plagizálás csak a véletlen műve, akkor elhiszed???
Különben ebben a számban minden benne van. 23-án reggel ez szinte automatikusan elindul :).
Előzmény: Kyra (#673)
Békességet, boldogságot csengőszót és gyertyalángot!
Ajándékot szeretetet, s mindent, ami fontos neked!
Ajtód elé fehér bársonyt: Békés, boldog, szép karácsonyt kívánok mindenkinek!
Ajándékot szeretetet, s mindent, ami fontos neked!
Ajtód elé fehér bársonyt: Békés, boldog, szép karácsonyt kívánok mindenkinek!
Egy nagyon aranyos karácsonyi játék!!! Kellemes zene van alatta.
Nyuszival kell ugrálni kis csengőkön: [link]
30 éves fejjel is már jó ideje ugrálok :DDD
Nyuszival kell ugrálni kis csengőkön: [link]
30 éves fejjel is már jó ideje ugrálok :DDD
GCBejgli/GGBejgli: avagy Bejgli-túra 2008
Arra gondoltam, hogy még egy nap, és már mindenki tele lesz a beglivel/hókiflivel/mézeskaláccsal/zserb óval, így ki kéne mozdulni a természetbe.
Attól függően, hogy a jelentkezők mit vállalnak be, mehetnénk például az alábbiak valamelyikére:
helyszín lehetőségek:
- Börzsöny körút (GCborz) : [link]
- Inóci kör (GCInoc) : [link]
- Kerékpárral a Szentendrei-szigeten : [link]
- tetszőleges ládasorozat (javaslatokat is várnék erre).
Időpont: igények felmérése folyamatban :)
Egyszóval a lényeg, a jó társaság, a kirándulás, a levegőzés lenne!
Jelentkezőktől függően alakítanánk ki közösen az útvonalat, és az időpontot.
Így aki jönne, az kérem jelezze, hogy mire és mikor tudna jönni!
Mindenkinek továbbra is Boldog Karácsonyt kívánok!
Arra gondoltam, hogy még egy nap, és már mindenki tele lesz a beglivel/hókiflivel/mézeskaláccsal/zserb óval, így ki kéne mozdulni a természetbe.
Attól függően, hogy a jelentkezők mit vállalnak be, mehetnénk például az alábbiak valamelyikére:
helyszín lehetőségek:
- Börzsöny körút (GCborz) : [link]
- Inóci kör (GCInoc) : [link]
- Kerékpárral a Szentendrei-szigeten : [link]
- tetszőleges ládasorozat (javaslatokat is várnék erre).
Időpont: igények felmérése folyamatban :)
Egyszóval a lényeg, a jó társaság, a kirándulás, a levegőzés lenne!
Jelentkezőktől függően alakítanánk ki közösen az útvonalat, és az időpontot.
Így aki jönne, az kérem jelezze, hogy mire és mikor tudna jönni!
Mindenkinek továbbra is Boldog Karácsonyt kívánok!
Mikulás nyomonkövetése a guglin:[link]
Pár percenként változtatja a helyét. Be fogja járni a Földet :)
Pár percenként változtatja a helyét. Be fogja járni a Földet :)
Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves műhód mániás játékostársamnak.
Egy kis konkurencia Sirgalahad-nek :-)
Egy kis konkurencia Sirgalahad-nek :-)
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |