Mivel vannak fórumok, ahol ilyen témákat nem illik feszegetni, sőt néhol kitiltás is jár érte, megpróbálkozunk itt egy ilyen témával. A személyeskedést lehetőleg mellőzzük, de természetesen ettől még mindenkinek lehet véleménye a témáról.
2011-02-18 07:34:14
El is gondolkodtam rajta, hogy elsétálok ma Budapestre... :-))



Egyébként sok okosság van abban amit mondasz. De a "versenyők" illetve az aktív tagok létszámának visszaesésében szerintem egy kicsit a jelenlegi gazdasági helyzet is felelős. A legtöbb embernek sajnos már nagyobb gondjai vannak, mint a hétvégi kirándulás megszervezése, vagy erről egy fórumon társalgás.


Ezzel együtt pl. én 1 év kihagyás után ismét elkezdtem foglalkozni a játékokkal és elgondolkodtam egy-egy rejtésen is.
Schaf

Előzmény: Pupu (#3045)
2011-02-18 07:22:25
Néha benézek erre a fórumra. Örülök, hogy befejezett múlt számomra a GC. Nemzeti sorstragédiánk leképzése kicsiben a története. Kisajátítás, kiskirálykodás, ellentábor alakulása, "pártos honfivér". Ma úgy látom, hogy a GC nem jó, mert elfuserálta a helyzetét a természetvédelemmel. A GG meg azért nem jó, mert nem jöttek át elegen, új játékoknak alig akad teljesítőjük, ami frusztrálja készítőiket, és mezőny híján nincs versengés, nincs motiváció az ilyenre vágyónak. Nem lehetne újra egyesíteni a kettőt, vagy legalább jelentősen könnyíteni, propagálni az átjárást a kettő között? Nem lehetne "ott" átvenni azt, hogy az egyes tagok illetékességébe van utalva a rejtés, illetve "itt" feldobni az aktivitást a túloldali emberekkel? Nem lehetne kölcsönösen minden játéknál utalni a másik felület közeli (vagy ugyanott található) játékaira?

Csak kérdezek, nem javasolok. De talán mások is vannak így, mint én -- előkészített játékomat nem dolgozom ki és teszem fel, mert előre látom, hogy csak egy-két teljesítője lenne, annyiért meg minek?

Egyébként, aki a jövőbe néz, láthatja, hogy a benzinár brutális növekedése miatt nagyon hamar, nagyon nagy mértékben alábbhagy az a kedvtelési autózás, ami kezdettől a GC és a GG egyik motorja. Ésszerűbben, hatékonyabban kell addig is játszani, amíg lehet. Kérdéseim talán megfelelnek e szempontnak.
Pupu


Új megtalálások

Bejelentkezés