Mivel vannak fórumok, ahol ilyen témákat nem illik feszegetni, sőt néhol kitiltás is jár érte, megpróbálkozunk itt egy ilyen témával. A személyeskedést lehetőleg mellőzzük, de természetesen ettől még mindenkinek lehet véleménye a témáról.
2011-02-18 12:52:53
Akkor egy kis közbekotty feszültségoldásnak :)

Pupu, ha van jó játékod, ráadásul elő is van készítve, szerintem tedd ki! Ha fáradságnak vagy épp nyűgnek éreznéd, akkor tényleg nem érdemes, de ha amúgy szívesen készítesz játékot, akkor miért ne? Te nem veszítesz ezzel semmit, max. egy kis szabadidőt, de ha már egyvalakinek sikerült vele örömet okoznod, szerintem megérte. Lehet, hogy nem rohanják le az első éjszaka negyvenen és nem lesz belőle "tömegtermék", de talán nem ez a fő cél és a GC sem így indult - úgy tudom, de majd a nagy öregek kijavítanak. :)

Nekem pl. mindkét itteni dobozom mellé települt utólag .hu-s rejtés. Ezt pl. ötödannyian sem keresték meg, mint a .hu-s ládát, mivel az aktív játékosok száma itt - egyelőre - jóval kisebb, mint a .hu-n, így valahol ez törvényszerű. Új játékosokat viszont leginkább jó játékokkal lehet vonzani. :)

Az általad említett "bannercsere" nem rossz gondolat, de ezt Nagy Központi Akarattal nehéz lenne megoldani, leginkább a rejtőkön múlik. Az itteni ládáimnál eddig erre nem került sor, de lehet, majd megkeresem a rejtőket, ha nem leszek lusta. :) Fordított felállásban pl. már sikerült ezt minden egyeztetés nélkül megoldanunk. :)

Szóval csak rajta! :)
akosgy

Előzmény: Pupu (#3045)
2011-02-18 07:22:25
Néha benézek erre a fórumra. Örülök, hogy befejezett múlt számomra a GC. Nemzeti sorstragédiánk leképzése kicsiben a története. Kisajátítás, kiskirálykodás, ellentábor alakulása, "pártos honfivér". Ma úgy látom, hogy a GC nem jó, mert elfuserálta a helyzetét a természetvédelemmel. A GG meg azért nem jó, mert nem jöttek át elegen, új játékoknak alig akad teljesítőjük, ami frusztrálja készítőiket, és mezőny híján nincs versengés, nincs motiváció az ilyenre vágyónak. Nem lehetne újra egyesíteni a kettőt, vagy legalább jelentősen könnyíteni, propagálni az átjárást a kettő között? Nem lehetne "ott" átvenni azt, hogy az egyes tagok illetékességébe van utalva a rejtés, illetve "itt" feldobni az aktivitást a túloldali emberekkel? Nem lehetne kölcsönösen minden játéknál utalni a másik felület közeli (vagy ugyanott található) játékaira?

Csak kérdezek, nem javasolok. De talán mások is vannak így, mint én -- előkészített játékomat nem dolgozom ki és teszem fel, mert előre látom, hogy csak egy-két teljesítője lenne, annyiért meg minek?

Egyébként, aki a jövőbe néz, láthatja, hogy a benzinár brutális növekedése miatt nagyon hamar, nagyon nagy mértékben alábbhagy az a kedvtelési autózás, ami kezdettől a GC és a GG egyik motorja. Ésszerűbben, hatékonyabban kell addig is játszani, amíg lehet. Kérdéseim talán megfelelnek e szempontnak.
Pupu


Új megtalálások

Bejelentkezés