Mivel vannak fórumok, ahol ilyen témákat nem illik feszegetni, sőt néhol kitiltás is jár érte, megpróbálkozunk itt egy ilyen témával. A személyeskedést lehetőleg mellőzzük, de természetesen ettől még mindenkinek lehet véleménye a témáról.
2011-02-18 17:37:11
A kóbor lovagok már megjöttek, elfoglalták a várat és azon dolgoznak, hogy mindent tönkretegyenek és lenyúlják a lóvét! Hát nem látod?! :-D

Előzmény: magpet (#3056)
2011-02-18 11:44:03
Nem keverem. A méltányossági alapon történő taggá válás lehetőségére épp azért van szükség, mert a normál taggá válás (szerintem!) kicsit túl van szigorítva. Tudom, hogy jönnek kóbor lovagok, akik majd minden ellopnak és tönkretesznek, és akkor nem lesz geokessing, de ezzel a hittel én sajnos nem tudok azonosulni.
Ez persze csak egy elvi vita, a kimenetele nekem tényleg tökéletesen mindegy. A számok alapján akár tag is lehetnék (persze ha felvesz az elnökség), de változatlanul nem érzem úgy, hogy egyleti tagság szükséges ahhoz, hogy valaki jól érezze magát a játékban és/vagy tegyen azért valamit.
Kicsit úgy érzem, hogy az új vezetés egy kicsit kényszerű módon örökölte a régi érából a "tagság szentsége" szemléletet. Ez persze csak az én véleményem, és - mint már sokszor kifejtettem - a játékon ez nem változtat. Ezért aztán csak a beszélgetés öröméért osztom meg Veletek a véleményemet, eszem ágában sincs semmin változtatni. Majd a közgyűlés. :)
magpet
Házigazda

Előzmény: Csuhás (#3055)
2011-02-18 11:32:25
Ne keverd meg a dolgot! Tag az lehet aki teljesíti a feltételt, ládaszám stb, és jelentkezik. Itt most arról van szó, hogy méltányossági alapon ki kapjon felmentést ezek alól. No itt lehet szempont hogy mit tett eddig. De ez szubjektív hiszen a tagság szavaz a méltányosságról.
Egyébként Schaf féle versenyen voltam, nekem tetszett. Amikor megírtam odát, akkor ki is csaptak érte. :-)
Csuhás
Moderátor

Előzmény: magpet (#3053)
2011-02-18 11:24:20
Na most biztosan nem leszek népszerű, de azért leírom.

1. Ha Schaf-ra célzol, akkor azt azért szögezzük le, hogy ő tett már dolgokat a kesserekért. A sítlusát, kérdéseit lehet szeretni vagy nem szeretni, de a rendezvényei kapcsán már nem kevés pénzt és munkát ölt bele abba, hogy a gc körül szaladgáló embereknek legyen egy-egy szép napja.

2. Szakadjunk már le erről a "csak az a jó fej, és az lehet tag, aki verejtékezve dolgozik a kesserekért" elméletről! Egy egyesületi tagság egyrészt nem egy kiérdemelhető jutalomfalat, másrészt a tag dolga, hogy figyeljen, és tagdíjat fizessen. Ha mellette még pontőrködik is a TT-n, elmegy a CITO-ra, megtalál 800 ládát, vagy épp rejt egy csudaszépet, az nagyon remek dolog, de ezeket a "feltételeket" azért nem kellene túllihegni.

A magam részéről kicsit fordítanék a gondolkodásmódon:

Az lehessen tag, aki már tett valamit a kesserekért!
helyett
Az ne lehessen tag, aki már tett valamit a kesserek ellen!
magpet
Házigazda

Előzmény: zakany (#3051)
2011-02-18 10:02:43
Én meg remélem csak az kap méltányosságot a tagfelvételnél, aki valami nagyobb dolgot tett a kesserekért..
zakany


Új megtalálások

Bejelentkezés