Mivel vannak fórumok, ahol ilyen témákat nem illik feszegetni, sőt néhol kitiltás is jár érte, megpróbálkozunk itt egy ilyen témával.
A személyeskedést lehetőleg mellőzzük, de természetesen ettől még mindenkinek lehet véleménye a témáról.
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
32 |
33 |
34 |
35 |
36 |
37 |
38 |
39 |
40 |
41 |
42 |
43 |
44 |
45 |
46 |
47 |
48 |
49 |
50 |
51 |
52 |
53 |
54 |
55 |
56 |
57 |
58 |
59 |
60 |
61 |
62 |
Június közepe előtt nem várható, de akkor feltétlenül megejtjük. Persze csak ha ismét lesz egy kiváló pénzbeszedő segítőm ;)
Előzmény: Avranella (#1489)
Amit kilőttek a youtube-ról, azt sztem nem láttam... Van esetleg másik link hozzá? Előre is köszi.
Bocsi, ha ez is off, bár sztem a témába beleillik. ahogyan az is tény, hogy a vérzivataros időkben mindig is a humor volt a túlélés egyik eszköze...
Bocsi, ha ez is off, bár sztem a témába beleillik. ahogyan az is tény, hogy a vérzivataros időkben mindig is a humor volt a túlélés egyik eszköze...
Előzmény: SylverRat (#1488)
OFF
és mikor is lesz az a bizonyos? GeoPacal 3.0! :)))
Most már az idő is csodaszép, minden zöld, szerintem a Pál-kőfejtő ismét ideális helyszín lenne. Nos? :)
ON
és mikor is lesz az a bizonyos? GeoPacal 3.0! :)))
Most már az idő is csodaszép, minden zöld, szerintem a Pál-kőfejtő ismét ideális helyszín lenne. Nos? :)
ON
Előzmény: feri60 (#1485)
A következő közgyűlésen várhatóan felteszik majd a fórumokon gyakran ismételgetett kényes kérdéseket. Az elnök úr már fogalmazza a válaszokat, és a tükör előtt gyakorolja leghatékonyabb prezentációjukat.
Dehogy, dehogy!
Sőt, pacal előtt feltétlenül igényt tartok a kömény megismétlésére. ;)
Sőt, pacal előtt feltétlenül igényt tartok a kömény megismétlésére. ;)
Előzmény: berni (#1484)
Azért remélem pacalt még kaphatok... Remélem nem vagyok miatta büntiben. :D
Előzmény: feri60 (#1483)
És ragyogjon nevük s e tény fényesen - immár játék és jelszó által is megörökítve - a
GPSGames
égboltján :)
GPSGames
égboltján :)
Előzmény: Gabe (#1481)
Ezúton gratulálok azon játékostársainknak, akik játékterünk (ön)választott szabadkőmúves nagymesterének inasaivá váltak :)
Akkor talán bátorkodom a figyelmedbe ajánlani, hogy az én véleményem szerint egyetlen játékod sem illik a GPSGames szellemiségéhez.
És ez nem a szabadkőmúvesség miatt van. :)
Ha nem vetted volna észre, az itteni játékok döntő többsége valamilyen módon kapcsolódik a GPS-es (koordinátákkal megadott) helymeghatározáshoz és/vagy az oda való fizikai eljutáshoz, ehhez kapcsolódó fizikai teljesítményhez és/vagy valaminek a megkereséséhez. A logikai feladványok jelentős része ugyancsak ehhez kapcsolódik - pl. a koordináták kitalálásához, a keresendő objektum megfejtéséhez. Ezek a valódi GPSgames játékok, a többi töltelék (ismét: szerintem).
Ezzel szemben a Te összes játékod helyszíne simán megadható GPS nélkül, oda jutni semmiféle teljesítményt nem igényel, megfejteni/megtalálni pedig semmit sem kell, csak verbálisan jól-rosszul megadott dolgokat elolvasni, megszámolni. Nincsenek feladványok, aminek megfejtéséhez mondjuk a szabadkőművességet bármilyen értelemben tanulmányozni kellene, utánaolvasni, stb.
A Te itteni játékgyártó tevékenységed kizárólag a szabadkőművesség létezésének súlykolására és saját önfényezésedre szolgál. És mégegyszer: ebben nem a szabadkőművesség maga a probléma (mint eszmeredszer), hanem annak a számodra vett kizárálagossága, ilyen mennyiségben és értelemben ide töltése - beleértve ezt a bohóckodást a számmisztikával, zárókővel, stb.
Személyes stílusod pedig változatlan. Hisztérikus és önigazoló vagy, mint évek óta mindenhol (ahol láttalak). Ezért - saját békém érdekében - merem remélnia, ez a közösség is ki fog vetni magából, mint ahogy ez többször előfordult már.
Most pedig mindez a szöveg átmegy Lalo mentorodhoz is. Nekem úgy tűnik, Ő képes elgondolkodni dolgokon :)
És ez nem a szabadkőmúvesség miatt van. :)
Ha nem vetted volna észre, az itteni játékok döntő többsége valamilyen módon kapcsolódik a GPS-es (koordinátákkal megadott) helymeghatározáshoz és/vagy az oda való fizikai eljutáshoz, ehhez kapcsolódó fizikai teljesítményhez és/vagy valaminek a megkereséséhez. A logikai feladványok jelentős része ugyancsak ehhez kapcsolódik - pl. a koordináták kitalálásához, a keresendő objektum megfejtéséhez. Ezek a valódi GPSgames játékok, a többi töltelék (ismét: szerintem).
Ezzel szemben a Te összes játékod helyszíne simán megadható GPS nélkül, oda jutni semmiféle teljesítményt nem igényel, megfejteni/megtalálni pedig semmit sem kell, csak verbálisan jól-rosszul megadott dolgokat elolvasni, megszámolni. Nincsenek feladványok, aminek megfejtéséhez mondjuk a szabadkőművességet bármilyen értelemben tanulmányozni kellene, utánaolvasni, stb.
A Te itteni játékgyártó tevékenységed kizárólag a szabadkőművesség létezésének súlykolására és saját önfényezésedre szolgál. És mégegyszer: ebben nem a szabadkőművesség maga a probléma (mint eszmeredszer), hanem annak a számodra vett kizárálagossága, ilyen mennyiségben és értelemben ide töltése - beleértve ezt a bohóckodást a számmisztikával, zárókővel, stb.
Személyes stílusod pedig változatlan. Hisztérikus és önigazoló vagy, mint évek óta mindenhol (ahol láttalak). Ezért - saját békém érdekében - merem remélnia, ez a közösség is ki fog vetni magából, mint ahogy ez többször előfordult már.
Most pedig mindez a szöveg átmegy Lalo mentorodhoz is. Nekem úgy tűnik, Ő képes elgondolkodni dolgokon :)
Előzmény: Urániusz (#1466)
Drága Barátom, a Kazinczy portré mögött! Gondolj arra, akinek a képmását használod! Megérdemli-e ezt a méltatlan helyzetet, és Te vajon mit szólnál, ha a valódi arcképedet felhasználva más ilyen hangulatot alakítana ki maga körül?
Ezért kérlek változtass az avataron! Akár még a saját portrédat is felrakhatod, bátran, ahogy illik.
(Persze tudom, ez mostanában nem szokás, elég ránézni a gc vezetőire. Az egyenesség és a megállapodások tisztelete lassan kimegy a divatból.)
Ezért kérlek változtass az avataron! Akár még a saját portrédat is felrakhatod, bátran, ahogy illik.
(Persze tudom, ez mostanában nem szokás, elég ránézni a gc vezetőire. Az egyenesség és a megállapodások tisztelete lassan kimegy a divatból.)
Házigazda
Előzmény: Urániusz (#1469)
Erről jutott eszembe..
Nekem pölö pár perce hányta vissza a nyakamba a tejet a gyerek.. és egyből Urán jutott eszembe*:)) Neki is hasonló jókat kívánok.. csak az ő kezébe egy komodói sárkánygyík legyen.. :))
*eszembe se jutott.. fórumon kívül van jobb dolgom is rá gondolni..
Nekem pölö pár perce hányta vissza a nyakamba a tejet a gyerek.. és egyből Urán jutott eszembe*:)) Neki is hasonló jókat kívánok.. csak az ő kezébe egy komodói sárkánygyík legyen.. :))
*eszembe se jutott.. fórumon kívül van jobb dolgom is rá gondolni..
Előzmény: zferke (#1473)
Ez a "telehánysz" tényleg a lehető legtalálóbb kifejezés.... Én is ezt érzem, csak nem jutott rá eszembe ez a szó :D
Előzmény: zem (#1470)
"Fórum, ahol mindenki elmondhatja véleményét, és ahonnan nem akarják a másként gondolkodót kirekeszteni.
Ha ezt nem tűritek, akkor zárjatok ki , vagy tegyétek a fórumokat zárttá, hogy csak az egyként gondolkodók zárt rendszere használhassa, amolyan VIP-tagok."
Próbálod úgy csavarni a dolgokat, hogy az jöjjön ki belőle, hogy Téged szegényt csak üldöznek, mert máshogy gondolkodsz. ITT MINDENKI MÁSHOGY GONDOLKOZIK MINDENBEN, alig van azonos vélemény. Ennek ellenére érdekes módon 1-2 villongást leszámítva, mindig békésen megoldódtak idáig a gondok.
Te minden fórumot telehánysz. Bocsánat, de már nem tudom szépen fogalmazni. Állandóan előtuszkolod a játékaidat, ahol nem válaszolnak Neked, ha más fórumra kattolok - ott is ott kell lenned, beszólnod, sértegetned és kötekedned. Nos gratulálok, sikerül megutáltatnod mással/okkal egy jó játszóteret.
Ha ezt nem tűritek, akkor zárjatok ki , vagy tegyétek a fórumokat zárttá, hogy csak az egyként gondolkodók zárt rendszere használhassa, amolyan VIP-tagok."
Próbálod úgy csavarni a dolgokat, hogy az jöjjön ki belőle, hogy Téged szegényt csak üldöznek, mert máshogy gondolkodsz. ITT MINDENKI MÁSHOGY GONDOLKOZIK MINDENBEN, alig van azonos vélemény. Ennek ellenére érdekes módon 1-2 villongást leszámítva, mindig békésen megoldódtak idáig a gondok.
Te minden fórumot telehánysz. Bocsánat, de már nem tudom szépen fogalmazni. Állandóan előtuszkolod a játékaidat, ahol nem válaszolnak Neked, ha más fórumra kattolok - ott is ott kell lenned, beszólnod, sértegetned és kötekedned. Nos gratulálok, sikerül megutáltatnod mással/okkal egy jó játszóteret.
Nem akarom ráerőltetni senkire az akaratom, és hogy mi a helyes, azt döntse el mindenki maga, én mindig a saját véleményem írom. A diktátorság talán tőlem áll a legtávolabb. Ha meg nem érdekel a véleményem, akkor miért reagálsz mindig rá ?
A kérdésem természetesen költői volt. :)
...na, mi is a helyzet a geocachinggal ?
A kérdésem természetesen költői volt. :)
...na, mi is a helyzet a geocachinggal ?
Azt értsd már meg, hogy itt senkinek sem a másként gondolkodókkal van a baja, hanem azzal, ha valaki a saját véleményét akarja ráerőltetni a többiekre. És ez te vagy. Lehet véleményed, de te nem elmondod azt, hanem kinyilatkoztatsz, hogy az és csakis az a helyes, amit te gondolsz. Mi itt nem így gondolkodunk. Tehát vagy fogadd el ami itt a többség véleménye, vagy fogd be, vagy húzz el innen messzire..
Részemről a harmadikra szavaznék..
Részemről a harmadikra szavaznék..
Ismételten leírom, nem fényezni akarom magam, de sok játékot írtam, mindössze négy hónap alatt, mások meg semmit, még annyit se találtak, mint én, csak fórumhuszárkodnak, és félreértésre okot adó linkeket töltenek fel.
Egyébként nem érdekel a mennyiség, sem a győzelem, sem bármiféle kitűnniakarás, én csak komolyan veszem a fórum nevét: Fórum, ahol mindenki elmondhatja véleményét, és ahonnan nem akarják a másként gondolkodót kirekeszteni.
Ha ezt nem tűritek, akkor zárjatok ki , vagy tegyétek a fórumokat zárttá, hogy csak az egyként gondolkodók zárt rendszere használhassa, amolyan VIP-tagok.
Egyébként nem érdekel a mennyiség, sem a győzelem, sem bármiféle kitűnniakarás, én csak komolyan veszem a fórum nevét: Fórum, ahol mindenki elmondhatja véleményét, és ahonnan nem akarják a másként gondolkodót kirekeszteni.
Ha ezt nem tűritek, akkor zárjatok ki , vagy tegyétek a fórumokat zárttá, hogy csak az egyként gondolkodók zárt rendszere használhassa, amolyan VIP-tagok.
Előzmény: zem (#1464)
Írtad: "Elfelejtetted - ha már a leg-ek felsorolásánál tartottál - hogy rövid időn belül én töltöttem fel a legtöbb játékot, és ezt mindenféle nagyképűség nélkül, csak a tisztánlátás kedvéért írom. :)"
Nagy tévedésben vagy! ID24, magpet, csillagos-north-noés dolgok, szóval sorolhatnánk, hogy hányan tettek ide nálad többet! Tájékozódj légyszíves a múltról, ne csak kioktass mindenkit.
Írtad: "Talán én is hozzájárulok egy kicsinyt az oldal, és a játékok látogatottságához."
Hangsúlyos lenne a KICSINY szó. Amennyire támadva érzed itt magad (és ezt panaszolod más oldalakon), úgy nem kéne feláldozni a bölcsességed, és ne pazarold méltatlanul ránk! Jó lenne, ha észrevennéd, hogy a valódi szabadkőművességnek Te többet ártasz, mint bárki a régi játékosok közül.
Illetve: ismételten Te írsz másról egy adott fórumban, mert Neked mindig mindenhol ott kell lenned. Komolyan kezd rossz érzés lenni a gamesre jönni.
Múltkor szépen kértelek, hogy nyugodj le, nem fogadtad meg, 1 hét tiltás lett a következmény (bár tőlem független döntés volt). Most ismét próbállak szépen kérni... ez talán jelzés lehet a közösség Urániusz tűrőképességéről.
Nagy tévedésben vagy! ID24, magpet, csillagos-north-noés dolgok, szóval sorolhatnánk, hogy hányan tettek ide nálad többet! Tájékozódj légyszíves a múltról, ne csak kioktass mindenkit.
Írtad: "Talán én is hozzájárulok egy kicsinyt az oldal, és a játékok látogatottságához."
Hangsúlyos lenne a KICSINY szó. Amennyire támadva érzed itt magad (és ezt panaszolod más oldalakon), úgy nem kéne feláldozni a bölcsességed, és ne pazarold méltatlanul ránk! Jó lenne, ha észrevennéd, hogy a valódi szabadkőművességnek Te többet ártasz, mint bárki a régi játékosok közül.
Illetve: ismételten Te írsz másról egy adott fórumban, mert Neked mindig mindenhol ott kell lenned. Komolyan kezd rossz érzés lenni a gamesre jönni.
Múltkor szépen kértelek, hogy nyugodj le, nem fogadtad meg, 1 hét tiltás lett a következmény (bár tőlem független döntés volt). Most ismét próbállak szépen kérni... ez talán jelzés lehet a közösség Urániusz tűrőképességéről.
Előzmény: Urániusz (#1462)
"Én sem állítottam olyat, hogy a GPSGames oldalával gond lenne, csak van néhány provokatőr"
Remekül jellemezted magad.
Remekül jellemezted magad.
Előzmény: Urániusz (#1462)
Én sem állítottam olyat, hogy a GPSGames oldalával gond lenne, csak van néhány provokatőr, aki a játék szellemiségével ellentétes oldalakat, és linkeket tölt fel, és politikai hírdetőfelületként próbálja használni.
Én mindig ezeket kifogásolom.
A jogi szabályzatban is benne van, hogy a játékosok személyét firtatni nem lehet, sőt személyes adatokat sem kötelező megadni.
kesserbetyár sem adta meg, talán kérd számon tőle is azt, amit egyébként nincs jogod.
Elfelejtetted - ha már a leg-ek felsorolásánál tartottál - hogy rövid időn belül én töltöttem fel a legtöbb játékot, és ezt mindenféle nagyképűség nélkül, csak a tisztánlátás kedvéért írom. :)
Talán én is hozzájárulok egy kicsinyt az oldal, és a játékok látogatottságához.
Hajrá GPS Games !
Én mindig ezeket kifogásolom.
A jogi szabályzatban is benne van, hogy a játékosok személyét firtatni nem lehet, sőt személyes adatokat sem kötelező megadni.
kesserbetyár sem adta meg, talán kérd számon tőle is azt, amit egyébként nincs jogod.
Elfelejtetted - ha már a leg-ek felsorolásánál tartottál - hogy rövid időn belül én töltöttem fel a legtöbb játékot, és ezt mindenféle nagyképűség nélkül, csak a tisztánlátás kedvéért írom. :)
Talán én is hozzájárulok egy kicsinyt az oldal, és a játékok látogatottságához.
Hajrá GPS Games !
Előzmény: Bacu (#1449)
Azért a túloldalon kezd felnőni kola is hozzájuk:-))))
Ezt a hármast jó lenne összezárni valahova messze.......
Ezt a hármast jó lenne összezárni valahova messze.......
Előzmény: Mákos (#1456)
A visszakozást mondjuk én sem értem, különösen annak fényében nem, hogy a kettő plusz félből állítólag ő a fél :(
Bocsánat, érti aki követi az eseményeket.
Tényleg mindegy hogyan, csak a vélt hatalom megmaradjon?
Bocsánat, érti aki követi az eseményeket.
Tényleg mindegy hogyan, csak a vélt hatalom megmaradjon?
Előzmény: Schaf (#1459)
OFF
El sem hiszem....
Pár napot kihagyok, jön valaki és összeomlik az eddig békésen működő fórumetikett?
Vannak, voltak, lesznek nézeteltéréseink, de ilyet még itt nem tapasztaltam, mint Urániusz felbukkanása után.
Komolyan kérdem a modikat: Nem értetek vele egyet, hogy vannak estek, amikor az illető 1-2 napos elhallgattatása célravezetőbb, mint a meddő győzködése?
Mindemellett az életfogytig tartó tiltásoknak nem vagyok híve.. még ha odaát ez divat is. :D :D
ON
A témához visszatérve:
számomra érdekes, hogy a felhördülés után inkább visszakozik az elnök úr. Neki mindegy, milyen formában, csak a hatalom és a titulus megmaradjon? "Jó legyen egyesület, de én vagyok a főnök!"???
Az egyesületnek a normális működéshez egy alapos és minden posztot érintő tisztújításra lenne szüksége. Értve ez alatt a valóban a tagság által bizalmat élvező vezetők megválasztását.
Nem pedig azt, hogy egy székkel arrébb ül mindenki...
El sem hiszem....
Pár napot kihagyok, jön valaki és összeomlik az eddig békésen működő fórumetikett?
Vannak, voltak, lesznek nézeteltéréseink, de ilyet még itt nem tapasztaltam, mint Urániusz felbukkanása után.
Komolyan kérdem a modikat: Nem értetek vele egyet, hogy vannak estek, amikor az illető 1-2 napos elhallgattatása célravezetőbb, mint a meddő győzködése?
Mindemellett az életfogytig tartó tiltásoknak nem vagyok híve.. még ha odaát ez divat is. :D :D
ON
A témához visszatérve:
számomra érdekes, hogy a felhördülés után inkább visszakozik az elnök úr. Neki mindegy, milyen formában, csak a hatalom és a titulus megmaradjon? "Jó legyen egyesület, de én vagyok a főnök!"???
Az egyesületnek a normális működéshez egy alapos és minden posztot érintő tisztújításra lenne szüksége. Értve ez alatt a valóban a tagság által bizalmat élvező vezetők megválasztását.
Nem pedig azt, hogy egy székkel arrébb ül mindenki...
Kérem a video törlését mert úgy megijedtem tőle, hogy a gyerek azóta is sikoltozik bennem. :)))))))))))))))))))
Előzmény: kesserbetyar (#1431)
A mai hozzászólásokhoz csak 1 valamit tennék hozzá, rövid lesz és velős, mint egy fél lábszárcsont:
Brogan2
Érti, aki érti...
Brogan2
Érti, aki érti...
Nézd, be kéne látni végre, hogy ez a fórum NEM az a fórum, ahol téged szívesen látnak. Ez lehet, hogy a mi hibánk, lehet, hogy a tiéd. Nem szerethet mindenki mindenkit. Ezért jó az internet, mindenki megtalálja a maga kis akolmelegét és játszótársait, ahol jól érzi magát. Számodra ez a hely nyilván nem AZ A HELY. Akkor miért kell ezt erőltetni? Neked sem jó, nekünk sem..Sosem fogsz minket meggyőzni, de mi sem téged. Vannak helyzetek, amikor fel kell adni. Ez itt most egy ilyen helyzet.
De nem mi fogunk elmenni innen. (Csak a tisztánlátás kedvéért)
De nem mi fogunk elmenni innen. (Csak a tisztánlátás kedvéért)
Előzmény: Urániusz (#1447)
Hát. öö...ízlések és pofonok..meg a pap, meg a papné, ugye..de nekem BaliaGy-ról azért továbbra is egy NŐ ugrik be..
De lehet, ez az én hibám :O
Manapság sohase tudhassa az ember :)
De lehet, ez az én hibám :O
Manapság sohase tudhassa az ember :)
Jóvanna! Megfeledkeztem a jó kis oklevelekről, fejlécekről :)
Mea culpa! Igazad van!
Amúgy meg Zakany monnyon le! :)
(off: megy a jéglovagok a cool-on! Jóccakát)
Mea culpa! Igazad van!
Amúgy meg Zakany monnyon le! :)
(off: megy a jéglovagok a cool-on! Jóccakát)
Előzmény: zakany (#1450)
ÉS ha nekem egyszer beírja valaki, hogy idegesító vagyok.. azt leszarom!
De ha majd 4-5, esetleg 10 user írja már be ezt, elgondolkom.. (és lehet elhúzok a csba..)
De ha majd 4-5, esetleg 10 user írja már be ezt, elgondolkom.. (és lehet elhúzok a csba..)
Előzmény: zakany (#1450)
Köszi.. azért valami pozitívabbat is írhattál volna.. :))
Ugyan régen volt, (a "házigazdák" és néhány lelkes user befektetett munkájának közelébe se ér).. de pár dolgot tettem le én is.. (ami nem 1-2 óra meló volt) .. oklevelek, emléklapok, fejlécek eddig két versenyen.. bla bla
Persze ettől nem érzem, hogy több lennék, és nem dicsekvés.. , csupan azt mondom, nem feltétlen csak "fórumhuszárkodással" járultam a GAMES-hoz.
(ezen a netbookon nem nagyon tudok iírni sötétben)
Ugyan régen volt, (a "házigazdák" és néhány lelkes user befektetett munkájának közelébe se ér).. de pár dolgot tettem le én is.. (ami nem 1-2 óra meló volt) .. oklevelek, emléklapok, fejlécek eddig két versenyen.. bla bla
Persze ettől nem érzem, hogy több lennék, és nem dicsekvés.. , csupan azt mondom, nem feltétlen csak "fórumhuszárkodással" járultam a GAMES-hoz.
(ezen a netbookon nem nagyon tudok iírni sötétben)
A gpsgamesnek szerintem semmi baja, sőt! Él és vírul, és az itteni játékokat és rejtéseket is jobban szeretem már, mint az odaát levőket.
Ami inkább zavaró, hogy vannak olyan játékosok (számuk leginkább az egyhez közelít), akik álarc mögé bújva, saját játékait sztárolva, és kötekedéseket beírva rontja a fórum békés légkörét.
Tényleg békésen megvagyunk itt sokan! A bosszantó ezen játékos viselkedésében, hogy valamiért ki akar tűnni a tömeg közül.
Még ezzel se lenne baj, ha pl valami kitartóbb sportteljesítménnyel (pl Pupu), vagy extra ládakeresés szeretetével (pl Csuhás, Mikulás...), vagy lökött fórumhuszárkodásaival (pl Zakany), esetleg bájos nőiességével (Belga, BaliaGy) tenné ezt!
(na jó, ez utóbbival inkább ne, lévén nem nőről van szó :))
De szóval tök jó lenne, ha békében, be tudna illeszkedni közénk! Kezdve pl azzal, hogy bemutatkozik 3 mondatban, és felvállalja kilétét!
Mind ettől függetlenül a gpsgames még így is a legjobb gps játékos oldal! :) És pl tök jó, hogy sokan ismerjük is egymást személyesen. Néha akár spontán össze is futunk. (múlt héten Sceléékkel találkoztam Szentendrén)
Szóval nem hiszem, hogy a gpsgames helyzetével gond lenne! :)
Ami inkább zavaró, hogy vannak olyan játékosok (számuk leginkább az egyhez közelít), akik álarc mögé bújva, saját játékait sztárolva, és kötekedéseket beírva rontja a fórum békés légkörét.
Tényleg békésen megvagyunk itt sokan! A bosszantó ezen játékos viselkedésében, hogy valamiért ki akar tűnni a tömeg közül.
Még ezzel se lenne baj, ha pl valami kitartóbb sportteljesítménnyel (pl Pupu), vagy extra ládakeresés szeretetével (pl Csuhás, Mikulás...), vagy lökött fórumhuszárkodásaival (pl Zakany), esetleg bájos nőiességével (Belga, BaliaGy) tenné ezt!
(na jó, ez utóbbival inkább ne, lévén nem nőről van szó :))
De szóval tök jó lenne, ha békében, be tudna illeszkedni közénk! Kezdve pl azzal, hogy bemutatkozik 3 mondatban, és felvállalja kilétét!
Mind ettől függetlenül a gpsgames még így is a legjobb gps játékos oldal! :) És pl tök jó, hogy sokan ismerjük is egymást személyesen. Néha akár spontán össze is futunk. (múlt héten Sceléékkel találkoztam Szentendrén)
Szóval nem hiszem, hogy a gpsgames helyzetével gond lenne! :)
Előzmény: Urániusz (#1447)
E fórum témájától maga a videófilm tért el, én többek között ezt is kifogásolom.
Külön fórumot nem indítanék a "játékaimnak", van már 12, oda már összefröcsögték magukat épp elegen.
Én meg javasolnék egy "A GPSGames helyzete ma Magyarországon" című fórumot.
Vagy kritika ohne ?
Külön fórumot nem indítanék a "játékaimnak", van már 12, oda már összefröcsögték magukat épp elegen.
Én meg javasolnék egy "A GPSGames helyzete ma Magyarországon" című fórumot.
Vagy kritika ohne ?
Előzmény: Csuhás (#1444)
A szellemi inkontinencia gyógyíthatatlan. Minden barátomnak, ismerősömnek a "Retry" - "Ignore" opciókból az utóbbit ajánlom...
Előzmény: magpet (#1443)
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |