Mivel vannak fórumok, ahol ilyen témákat nem illik feszegetni, sőt néhol kitiltás is jár érte, megpróbálkozunk itt egy ilyen témával.
A személyeskedést lehetőleg mellőzzük, de természetesen ettől még mindenkinek lehet véleménye a témáról.
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
32 |
33 |
34 |
35 |
36 |
37 |
38 |
39 |
40 |
41 |
42 |
43 |
44 |
45 |
46 |
47 |
48 |
49 |
50 |
51 |
52 |
53 |
54 |
55 |
56 |
57 |
58 |
59 |
60 |
61 |
62 |
Maradjon ez az egész inkább magnálevelezés.
Mi "kis" magas ID számúak, látjuk hogy szarakodnak az egyesületben.. ehhez nem kell nagy észnek lenni..
Épp ezért, ahhoz hozzászólok, mert a jelenben bénáznak. Ehhez nem, mert ez már tényleg csak személyeskedés.. és a múlt egy része.. (nem hiszem, hogy az egész games-re tartozik)
Nem ítélkezem, de kicsit meglepett ez a mai nap.. megvan a véleményem is, de megtartom magamnak. Mintha egy másik helyre kerültem volna...
Bacu, szerintem Te se ismered annyira Kyrát és Mikulást, mint azt hiszed... De felőlem azt írsz amit akarsz.. (de nincs egyik félnek se szüksége "védelemre")
Legjobb lenne ezt a topicot bezárni.. bár akkor lenne folytatás másikon.. mindegy.
Mi "kis" magas ID számúak, látjuk hogy szarakodnak az egyesületben.. ehhez nem kell nagy észnek lenni..
Épp ezért, ahhoz hozzászólok, mert a jelenben bénáznak. Ehhez nem, mert ez már tényleg csak személyeskedés.. és a múlt egy része.. (nem hiszem, hogy az egész games-re tartozik)
Nem ítélkezem, de kicsit meglepett ez a mai nap.. megvan a véleményem is, de megtartom magamnak. Mintha egy másik helyre kerültem volna...
Bacu, szerintem Te se ismered annyira Kyrát és Mikulást, mint azt hiszed... De felőlem azt írsz amit akarsz.. (de nincs egyik félnek se szüksége "védelemre")
Legjobb lenne ezt a topicot bezárni.. bár akkor lenne folytatás másikon.. mindegy.
Én csak a béke megőrzésében kértem, hogy a személyes problémáitokat odaát, vagy privátban rendezzétek le! Ítélkezni pedig csak arról tudok akit ismerek ;) ismeretlenekről felesleges sztereotípiákat felállítanom!
Előzmény: Mikulás (#292)
Emberismeretet. Jól értem, hogy az előzmények ismeretében én lennék itt az agresszor, aki békétlenséget hoz a GG meghitt világába? Hmm, ez érdekes megközelítés...
Előzmény: Bacu (#291)
És ebből mit lehet tanulni?
Engem speckó tökre nem izgat ki hogy öli egymást!
A GC fórum a személyes öldöklés játszótere... a GG-t ha lehetne, akkor hagyjuk ki ebből! Eddig jó volt itt a hangulat... jó lenne ha ez így is maradna!
Köszönöm a többiek nevében is!
Engem speckó tökre nem izgat ki hogy öli egymást!
A GC fórum a személyes öldöklés játszótere... a GG-t ha lehetne, akkor hagyjuk ki ebből! Eddig jó volt itt a hangulat... jó lenne ha ez így is maradna!
Köszönöm a többiek nevében is!
Előzmény: Mikulás (#289)
Ez vicc. Vagy én értettem volna félre valamit? Mondta valaki, hogy Mikulásra céloz Kyra? Nekem abszolút nem ez jött le a hozzászólásából, mint ahogy Mikulás se azt mondta, hogy rá célzott volna valaki. Viszont abba igaza van mikulásnak, hogy ott lehetett volna minden féle dolgot mondani, jót és rosszat. Néhány júzenek sokkal egyszerűbb az emberek háta mögött szidni őket, mint hogy a szemébe mondja, hogy mi nem tetszik neki. Az emillel kapcsolatba meg annyit, hogy a "dagadtat" nem hinném hogy bárki küldte volna. Ő a saját véleményét írta le, mint ahogyan én is.
U.i.:
Biztos lehet benne Kyra, hogy engem se küldött senki, viszont örülnék ha ez le lenne zárva, mert eddig megvoltunk a hisztérikus hozzászólások nélkül is.
U.i.:
Biztos lehet benne Kyra, hogy engem se küldött senki, viszont örülnék ha ez le lenne zárva, mert eddig megvoltunk a hisztérikus hozzászólások nélkül is.
Előzmény: Mikulás (#289)
Szuper lehet ez a vizitúra, főleg, hogy közben még bájos elektronikus levelek megírására is marad idő :)
Álljon hát itt a kis szösszenet, kommentár nélkül, ami ma érkezett a levelesládámba 21:26 perckor. A levél írója levelében felhatalmaz a fórumra történő bemásolásra. Íme, tanuljatok belőle Ti is:
Álljon hát itt a kis szösszenet, kommentár nélkül, ami ma érkezett a levelesládámba 21:26 perckor. A levél írója levelében felhatalmaz a fórumra történő bemásolásra. Íme, tanuljatok belőle Ti is:
Moderátori megjegyzés: Az feladó kérésére a beidézett levél szövege törölve.
Moderálva magpet által
Moderálva magpet által
Előzmény: Kyra (#288)
Jeee, így legyen lottó ötösöm!!! Megnyertem a fogadást!!! :DDDD
Mentem vízitúrni, jó hétvégét mindenkinek! :))))))))))))))))))
Mentem vízitúrni, jó hétvégét mindenkinek! :))))))))))))))))))
Ennek hosszú története van. Néhányunkat Kyra, hogy finoman fogalmazzak, nem kedvel igazán. Erre persze neki joga van és nyilván úgy gondolja, hogy teljesen igaza is. Legyen úgy. Mikulás írhatott volna ódát is irányába, akkor is megkapta volna a magáét. Azért azt fontosnak tartom megjegyezni Kyra, hogy Mikulás volt a közgyűlésen az, aki elég kellemetlen kérdéseket tett fel az egyesület vezetőinek. Tehát Ő vállalta a személyes konfliktust is. Abban igazat adok viszont, hogy sok ember ezt nem teszi meg. Kár.
Előzmény: Yoss (#274)
Ha városi (pl: főpolgármester), olyat már én is láttam.. Jó sok nagy van belőle itt Pösten.. :))
Előzmény: Kyra (#281)
De ha mentek disznót őrizni szóljatok! :))
Nem tudom hogy kell, és kiváncsi vagyok.. :))
Nem tudom hogy kell, és kiváncsi vagyok.. :))
Előzmény: Kyra (#279)
Nem reagáltam túl, nem tetszett a stílus. Nem őriztünk együtt disznót. Itt szeretek lenni, odaát nem. Ezért vagyok itt.
Előzmény: Yoss (#274)
Igen, egyedül erre. A többi oké . :) Szerintem eddig is erről beszéltem, nem kell ezt félreérteni.
Előzmény: Yoss (#272)
Miért kaptad fel ennyire a vizet?
Nyugi.
Szerintem ezt egy kicsit túl reagáltad.
Nyugi.
Szerintem ezt egy kicsit túl reagáltad.
Előzmény: Kyra (#270)
Az van, persze. (az volt eddig) Nem rajtam múlik. :)
Átszivárgott a GC-mentalitás.
Átszivárgott a GC-mentalitás.
Előzmény: Csuhás (#271)
Mit nem kéne? Jelezni nekik, hogy baromira nem vagyunk megelégedve azzal amit és ahogy csinálnak? Szerintem igenis az orruk alá kell dörgölni rendszeresen, hogy bár lehet, nem áll hatalmunkban változtatni a dolgokon, de NAGYON NEM TETSZIK a vezetők és tisztségviselők hozzáállása.
Ahogy Csuhás is teszi. Időnként feldobja ugyanazokat a kérdéseket, hogy ne merüljenek feledésbe.
Ha arra gondoltál pedig, hogy nem kell gusztustalan, bunkó módon rájuk támadni, azzal egyetértek.
Ahogy Csuhás is teszi. Időnként feldobja ugyanazokat a kérdéseket, hogy ne merüljenek feledésbe.
Ha arra gondoltál pedig, hogy nem kell gusztustalan, bunkó módon rájuk támadni, azzal egyetértek.
Előzmény: Kyra (#269)
És ha még nem mondtam volna eleget, és nem tűnt volna fel, NEKTEK adtam igazat, okostóni!!! Úgyhogy a hangnemet tartogasd az egyesületnek!!!
Nincs több mondanivalóm neked.
Nincs több mondanivalóm neked.
Előzmény: Mikulás (#266)
Neked mi a kínod??? A kutya sem célzott rád, és nem is szóltam hozzád.
Nyugi már, nem én vagyok a közellenség, egymás között játsszátok le, igazságbajnok!!! És vegyél vissza a stílusból, mert én neked nem szegeztem semmit, nem szóltam hozzád és senkit nem említettem név szerint!!! Ha paranoiád van, kezeltesd.
Uncsi nekem egy kicsit ez a fajta fórumos észosztás, vagy minek nevezzem...
Ha valakivel gondod van, legyél kíméletlen és állj elé a legközelebbi találkozón és közöld vele, de ne itt ugrálj, mert számomra ez ugyanolyan visszataszító, mint az, amiről eddig (jogosan) írtam.
P.S. Majd ha a GC oldalon oda fogom NEKTEK írni, és az orrotok alá dörgölni, akkor jogosan pattoghatsz nekem, de itt engedtessék meg, hogy az legyen a véleményem, ami nekem tetszik. ÉN nem személyeskedtem!!!
Nyugi már, nem én vagyok a közellenség, egymás között játsszátok le, igazságbajnok!!! És vegyél vissza a stílusból, mert én neked nem szegeztem semmit, nem szóltam hozzád és senkit nem említettem név szerint!!! Ha paranoiád van, kezeltesd.
Uncsi nekem egy kicsit ez a fajta fórumos észosztás, vagy minek nevezzem...
Ha valakivel gondod van, legyél kíméletlen és állj elé a legközelebbi találkozón és közöld vele, de ne itt ugrálj, mert számomra ez ugyanolyan visszataszító, mint az, amiről eddig (jogosan) írtam.
P.S. Majd ha a GC oldalon oda fogom NEKTEK írni, és az orrotok alá dörgölni, akkor jogosan pattoghatsz nekem, de itt engedtessék meg, hogy az legyen a véleményem, ami nekem tetszik. ÉN nem személyeskedtem!!!
Előzmény: Mikulás (#266)
Más a leírt szöveg és más a kimondott. Írásban gyakran félreérthető az eredeti szándék, vagy keményebbnek, vagy visszafogottabbnak tűnhet, mint az eredeti. A beszéd során azért sokkal jobban lehet árnyalni.
Azt meg nem gondolnám, hogy személyes találkozások során egymásnak kellene esnie a népeknek. Én pl. nem hinném, hogy sok mindenben egyetértenék MikiCache-el, az is szinte biztos, hogy sosem leszünk barátok, de a gyűlésen nem éreztem úgy, hogy le kéne üvölteni a fejét, vagy akárcsak nem várni meg, míg befejezi a mondókáját.
Van egy mondás miszerint Aki kiabál, annak nincs igaza szerintem van ebben igazság.
Azt meg nem gondolnám, hogy személyes találkozások során egymásnak kellene esnie a népeknek. Én pl. nem hinném, hogy sok mindenben egyetértenék MikiCache-el, az is szinte biztos, hogy sosem leszünk barátok, de a gyűlésen nem éreztem úgy, hogy le kéne üvölteni a fejét, vagy akárcsak nem várni meg, míg befejezi a mondókáját.
Van egy mondás miszerint Aki kiabál, annak nincs igaza szerintem van ebben igazság.
Előzmény: Kyra (#264)
Elég kemény szócsaták voltak, nem tudom miről beszélsz illetve célozgatsz, úgy, hogy nem voltál ott! Volt ott személyeskedéstől kezdve jogos kritikán át a dícséretig minden, erről biztosíthatlak! Uncsi nekem egy kicsit ez a fajta uszítás, vagy hangulatkeltés, vagy minek nevezzem... Ha valakivel gondod van, írd meg neki, legyél kíméletlen, mondd ki a nevét, de ne itt célozgass, mert számomra ez ugyanannyira visszataszító, mint az, amiről (gyakran jogosan) írsz.
Előzmény: Kyra (#264)
Nem is mentem egyiket sem . Egyformán visszataszító.
Csak a gyávaságon szoktam fennakadni. Tessék személyesen is személyeskedni a fórumos személyeskedőknek, vagy ahhoz nincs elég mersz?
Csak a gyávaságon szoktam fennakadni. Tessék személyesen is személyeskedni a fórumos személyeskedőknek, vagy ahhoz nincs elég mersz?
Előzmény: scele (#263)
Pontosan tudom, hogy nem ugyanarra az emberre gondolunk, de szerintem mindkét félnél van ilyen.
Előzmény: Kyra (#262)
Szerintem két malomban őrölünk. Én nem azokra gondolok, akikre te és nem is abban az értelemben. De nem baj :)
Előzmény: scele (#259)
Megye? És melyik országban? :)
Amúgy meg most került ki egy hír egy széprománi erdélyi kirándulásról! :)
Amúgy meg most került ki egy hír egy szép
Házigazda
Előzmény: Cualune (#248)
Nem rejtélyes, mindenki tudja kiről van szó, de ugyebár nem személyeskedünk. :-)))
Előzmény: Kyra (#255)
Talán mégsem. Ha valaki külföldre készül hamarabb le tudja válogatni a ládalistát magának. De abban mindenkinek igaza van hogy szerencsésebb volna a fejlécbe azt írni: Országok, megyék:
Ha látom Andrást megkérem hogy igazítsa meg ezt is. ( Láttam a smile-t, de mégis beírtam ezt.. )
Ha látom Andrást megkérem hogy igazítsa meg ezt is. ( Láttam a smile-t, de mégis beírtam ezt.. )
Moderátor
Előzmény: Kyra (#254)
Ó jaj, basszus, hát azt most látom, hogy megye... eddig nem értettem, mit írtok... :D
Ez egy felettébb hasznos fejlesztés volt. Rosszabb lett, mint volt! :D
Ez egy felettébb hasznos fejlesztés volt. Rosszabb lett, mint volt! :D
Előzmény: Csigabiga (#252)
Aki szemtől-szemben mindig normális és a fórumon nem annyira, pont nem volt ott. :-)
Előzmény: Kyra (#245)
Hát én sem lettem boldog, hogy a dévai ládámhoz "Románia megye" lett odaírva, de sajnos hivatalosan ez van... :o(
Előzmény: Kyra (#244)
Kíváncsi lennék azért, hogy a fórumra jellemző személyeskedő, gyomorforgató stílus előjött-e így szemtől szemben, vagy olyankor mindenki visszavedlik nyuszivá...
Költői kérdés, de azért nem bírtam kihagyni... :D
Költői kérdés, de azért nem bírtam kihagyni... :D
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |