Mivel vannak fórumok, ahol ilyen témákat nem illik feszegetni, sőt néhol kitiltás is jár érte, megpróbálkozunk itt egy ilyen témával.
A személyeskedést lehetőleg mellőzzük, de természetesen ettől még mindenkinek lehet véleménye a témáról.
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
32 |
33 |
34 |
35 |
36 |
37 |
38 |
39 |
40 |
41 |
42 |
43 |
44 |
45 |
46 |
47 |
48 |
49 |
50 |
51 |
52 |
53 |
54 |
55 |
56 |
57 |
58 |
59 |
60 |
61 |
62 |
Nekem ez a script van beírva:
script language="JavaScript" src="htp://sylverrat.hu/gc/not_member.js " type="text/javascript">
Tedd az elejére és a végére a "kacsacsőr" jelet.
Én kihagytam, mert különben nem jelenne meg itt.
Egy t betűt is lekellett hagynom a "ht" után.
script language="JavaScript" src="htp://sylverrat.hu/gc/not_member.js " type="text/javascript">
Tedd az elejére és a végére a "kacsacsőr" jelet.
Én kihagytam, mert különben nem jelenne meg itt.
Egy t betűt is lekellett hagynom a "ht" után.
Játékvezető
Előzmény: Fil (#139)
Berakjam ide a hivatalos levelet ami megelőzte a bannolásom?
Érdekel valakit? Nem ciki itt?
Érdekel valakit? Nem ciki itt?
Moderátor
Huh ez jó ötlet, ezt beraknám az oldalamra. (Bár ha nagyon cinikus volnék, akkor inkább a hóddal játszó bárányka illene oda. )
Más: Mudman, egyszer elmesélnéd hogy nálad mitől telt be a pohár anno?
Más: Mudman, egyszer elmesélnéd hogy nálad mitől telt be a pohár anno?
Moderátor
Előzmény: Fil (#139)
Intelligens emberek vagytok. Olvassatok, kérlek, a sorok között!:
1. "Belső döntéseket hoztunk, hogy a jövőben hasonló konfliktus ne jöhessen létre."
2. "Szóljanak ezek a fórumok a játékról, a honlapról, közös ügyeinkről!"
Ez a két tény engem pl. megnyugtatott és ezért írtam köszönetet, nem azért, mert visszakaptam a fórumos jogaimat...
1. "Belső döntéseket hoztunk, hogy a jövőben hasonló konfliktus ne jöhessen létre."
2. "Szóljanak ezek a fórumok a játékról, a honlapról, közös ügyeinkről!"
Ez a két tény engem pl. megnyugtatott és ezért írtam köszönetet, nem azért, mert visszakaptam a fórumos jogaimat...
Előzmény: apexsek (#138)
Szia!
Titkos informatikai infot kérnék tőled:
Hogy lehetne ezt az új logót bevarázsolnom oda ahol neked a "MÁR NEM a Magyar Geocaching Közhasznú Egyesület pártoló tagja" ikonod van?
Titkos informatikai infot kérnék tőled:
Hogy lehetne ezt az új logót bevarázsolnom oda ahol neked a "MÁR NEM a Magyar Geocaching Közhasznú Egyesület pártoló tagja" ikonod van?
Előzmény: ID-24 (#124)
Ilyeneket ne írj, mert felébrednek a gyerekek a röhögésemtől! :)Idézet
Elképzelem a brénsztormingot a belső fórumon. Valamit kell írni a plebsnek, de úgy, hogy közben az önjáró - de közben láthatóan format c:-ért üvöltő - házirobot se kezdjen pityeregni a sarokban.
A kiragadott részletek tényleg szórakoztatóak. Nekem a vége is tetszik, ez biztosan a robot kívánságára került oda. :)
Előzmény: mudman (#134)
Jaja... De nagyobb léptékben már többé-kevésbé megoldódni látszik a baj. Igaz, hazamentek a tüntetők, de végül csak összecsomagolt a bohóc is...
Előzmény: magpet (#132)
Elképzelem a brénsztormingot a belső fórumon. Valamit kell írni a plebsnek, de úgy, hogy közben az önjáró - de közben láthatóan format c:-ért üvöltő - házirobot se kezdjen pityeregni a sarokban.
A kiragadott részletek tényleg szórakoztatóak. Nekem a vége is tetszik, ez biztosan a robot kívánságára került oda. :)
"Kérlek egyúttal Titeket is, hogy ezeken a fórumokon lehetőség szerint kerüljétek a személyeskedő, bárkit bántó vagy a szabályainkkal ellentétes tartalmú szövegek beírását."
Lefordítsam politikusról magyarra, vagy megbirkóztok vele ti is? :)
"Kérlek egyúttal Titeket is, hogy ezeken a fórumokon lehetőség szerint kerüljétek a személyeskedő, bárkit bántó vagy a szabályainkkal ellentétes tartalmú szövegek beírását."
Lefordítsam politikusról magyarra, vagy megbirkóztok vele ti is? :)
Előzmény: scele (#131)
Idézet
Engem is érdekelne, hogy tulajdonképpen mit is köszönnek.
Én speciel játékostáraink rehabilitációját.
Előzmény: scele (#131)
A "Tüntetnek, tüntetnek, majd hazamennek!" nem lépték-függő. Ezzel sokan járnak jól kicsiben és nagyban egyaránt. Például így születik a világbéke is. :)
Házigazda
Előzmény: mudman (#130)
Engem is érdekelne, hogy tulajdonképpen mit is köszönnek. Mert tulajdonképpen a probléma nem lett megoldva.
Mindenesetre én jól szórakoztam Feri beírásán.
A legjobban a következők tetszenek:
-belső vizsgálat
-belső döntést hoztunk
-jogosultságú felhasználónk jogosultságának
:-)))))
Egyszerűen nem tudom komolyan venni.
Mindenesetre én jól szórakoztam Feri beírásán.
A legjobban a következők tetszenek:
-belső vizsgálat
-belső döntést hoztunk
-jogosultságú felhasználónk jogosultságának
:-)))))
Egyszerűen nem tudom komolyan venni.
Előzmény: mudman (#130)
Azért az tréfás jelenség, hogy Ferenc pápa ma beírt a gc fórumra egy nagy, kerek, barombapuffadt semmit, - egyedül a kitiltások visszavonásának van jelentősége - aztán mennyien örvendeznek miatta, hogy köszönjük, stb. :) Röhej...
Én is köszönöm!
Lehet, hogy mégis le kell cserélnem az új avatarom, mert úgy nézünk ki Ferivel, mint az ikrek. :)
Lehet, hogy mégis le kell cserélnem az új avatarom, mert úgy nézünk ki Ferivel, mint az ikrek. :)
Játékvezető
Előzmény: feri60 (#123)
Itt [link] van a barátnőm által készített változat! a lap alján van a két link a psd ill a jpg változathoz!
Készen vagyok, éljen a Photoshop :-)
Felraktam az adatlapomra.
Sajnos az adatlapomon a rendszer lenyomja a felbontást és a kiváló fájl méretet.
Keresek valami helyet, vagy ha valakinek van kapásból megfelelő helye, átküldöm emailban.
Felraktam az adatlapomra.
Sajnos az adatlapomon a rendszer lenyomja a felbontást és a kiváló fájl méretet.
Keresek valami helyet, vagy ha valakinek van kapásból megfelelő helye, átküldöm emailban.
Előzmény: Moo (#116)
És tényleg itt pihen egy geoforint, amin ezzel a logoval ellátott cetli fityeg, csak eddig nem vettem észre :-o
Előzmény: Fairy (#112)
A fekete meg van nagy felbontásúban, a szineset nem találtam. Van valakinek nyomtatható méretűben?
Előzmény: Bluedog (#84)
Szerintem elég, ha eléred, hogy bővülhessen az egyesület és szavazati joggal rendelkezzenek a tagok.. onnantől egyenes kieséses a mérkőzés. Aki nem teszi a dolgát megfelelően, azt menesztik. :D
Emlékeim szerint semmi sem kötelező...
Emlékeim szerint semmi sem kötelező...
Előzmény: Csuhás (#109)
A hozzám legközelebb lakó játékostársaim már több, mint egy éve használják :-)))
Előzmény: Sancho (#111)
Igen. Átgondolom majd, hogy mit próbálok/próbálunk megkérdezni a közgyűlésen. Ez a téma köztük lesz. Esetleg írjatok ide még kérdéseket, és megpróbálunk választ kapni rájuk. ( A szabályok szerint nincs jogunk kérdezni, de azért megpróbáljuk. Eddig még nem utasították el a külsősök kérdéseit )
Moderátor
Előzmény: Schaf (#108)
Jobb is, ha nem tudok oda írni, mert a végén még elkezdeném fírtatni a közhasznúsági jelentést.... bár szerintem te úgy is megteszed helyettem. :-)))
Előzmény: Csuhás (#107)
Itt az alkalom, próbáld ki! Te is le voltál tiltva? Mert ha igen, akkor az már elég szakállas tiltás lehetett.
Moderátor
Előzmény: Schaf (#105)
Hogy nekem erről az intézkedésről mért a szakértői kormány jut az eszembe....
Nos Kumin Feri intézkedett, most már szólhatok a gc fórumon is.
Moderátor
Én kérek elnézést... :)
A gc-n nincs ilyen jogosultságom, de innen ki tudom tiltani magam egy hétre, ha akarod. :)
A gc-n nincs ilyen jogosultságom, de innen ki tudom tiltani magam egy hétre, ha akarod. :)
Házigazda
Előzmény: kyru (#101)
de reagáltál! a terápia nem megszakítása az lett volna ha más fórumon vagy direktbe válaszolsz felhívva figyelmét a terápiára :))
Előzmény: magpet (#100)
Idézet
Sajnálattal a terápia csak három órát tartott :-((
Nem állt szándékomban megszakítani a terápiát. :) Az aktuális témához képest OFF kérdésben reagáltam egy kedves hölgy kérdésére. :)
Házigazda
Előzmény: kyru (#92)
Jó is, hogy felhívtad a figyelmemet az adatlapomra, mert le is takarítottam gyorsan. :)
Előzmény: kyru (#93)
Semmi gond, nekem meg ragad a billentyűzet valami löttytől, és folyton javítgatnom kell...
Előzmény: kyru (#95)
:) Én nem is ezért kérdeztem, csak kíváncsi voltam, kinek mi baja a nick-eddel. Nem tudtam semmiről veled kapcsolatban. Nem kell ezt túlkombinálni, csak egy kérdés volt. :)
Kulisznak velem semmi baja, és nekem sem vele, én ebből kimaradtam. Továbbra is távol fogom magam tartani mindenféle belharctól. Azt hiszem, a GC-fórum olvasást mától teljesen felfüggesztem, eddig sem nagyon bújtam.
Nekem csak 2003 óta ez a nick-em, egyszerűen azért, mert ez jutott eszembe, amikor a kutya mellettem feküdt. :) Nyilván nem is hallgatok rá! :D
Csak láttam odaát, amit beírtál és kíváncsivá tett, mitől olyan elátkozott a neved. :) Ezért kérdeztem csak.
Kulisznak velem semmi baja, és nekem sem vele, én ebből kimaradtam. Továbbra is távol fogom magam tartani mindenféle belharctól. Azt hiszem, a GC-fórum olvasást mától teljesen felfüggesztem, eddig sem nagyon bújtam.
Nekem csak 2003 óta ez a nick-em, egyszerűen azért, mert ez jutott eszembe, amikor a kutya mellettem feküdt. :) Nyilván nem is hallgatok rá! :D
Csak láttam odaát, amit beírtál és kíváncsivá tett, mitől olyan elátkozott a neved. :) Ezért kérdeztem csak.
Előzmény: kyru (#93)
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |