Mivel vannak fórumok, ahol ilyen témákat nem illik feszegetni, sőt néhol kitiltás is jár érte, megpróbálkozunk itt egy ilyen témával.
A személyeskedést lehetőleg mellőzzük, de természetesen ettől még mindenkinek lehet véleménye a témáról.
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
32 |
33 |
34 |
35 |
36 |
37 |
38 |
39 |
40 |
41 |
42 |
43 |
44 |
45 |
46 |
47 |
48 |
49 |
50 |
51 |
52 |
53 |
54 |
55 |
56 |
57 |
58 |
59 |
60 |
61 |
62 |
Azt hiszem, ecetezi már lótej az ollóját odaát. Bandit.hun ki fogja húzni a gyufát :DD
Na, az archiváló arculata némileg frissítve, és a rendszer is átdolgozva. Elérhető itt: [link]
Belépéshez jelszó itt kérhető:
Belépéshez jelszó itt kérhető:
Infó:
archiv {kukac] mooho (pont} info
Elméletileg a hiba javítva. Uncsi az előadás, úgyhogy gyorsan kijavítottam hibát. Majd ki fog derülni 0:00-kor, hogy sikerült -e
:D
Előzmény: Moo (#1039)
Megvan a hiba a scriptben, 0:00-tól 9:55-ig van vele baj minden nap, de igyekszem mielőbb javítani. Szerencsére ma ebben az időintervallumban nem történt semmi érdekes. Ha kijavult a hiba, majd jelszem. Ettől eltekintve az archiválás működik.
Előzmény: Moo (#1036)
Most kaptuk a hírt, hogy az MGKE teljes vezetősége lemondott, és a jelenlegi pártoló tagok között szétosztott 100-100 ezer forintot!
Infó:
Éljen április 1. :)
Az archiváló oldal valamiért nem működik rendesen.
LEmenti ugyan az archivumot, de éjjfél óta nem jól nevezi el a file-t.
Délután majd foglalkozom vele.
Most ZH.
LEmenti ugyan az archivumot, de éjjfél óta nem jól nevezi el a file-t.
Délután majd foglalkozom vele.
Most ZH.
Most nézem a híreket: és a GC TT kinn van itt a games-en. Érdeklődni szeretnék, hogy kötöttetek-e erről anno megállapodást? Mert ha megvan, Sylverrat-éknak segítség lehetne...
Ha RSS-ből a olvasod a fórumot (pl. Google Reader) akkor a törölt hozzászólások is megvannak. ;)
Előzmény: MrZerge (#1028)
Sőt, nekem még az általad említett ellenzéki csapat előtti időkből is vannak geoszilveszteres emlékeim... :)
Házigazda
Előzmény: scele (#1031)
"sikerült egy hangulatos Geoszilvesztert összehozni"
Azért ez azelőtt is sikerült mielőtt tag lettél. Csak régebben egy "ellenzéki" csinálta a barátaival, most meg kivételesen a tagok. Na persze nem a régiek, hanem az újak. Ezért volt rájuk szükség.
Azért ez azelőtt is sikerült mielőtt tag lettél. Csak régebben egy "ellenzéki" csinálta a barátaival, most meg kivételesen a tagok. Na persze nem a régiek, hanem az újak. Ezért volt rájuk szükség.
Előzmény: Attibati (#950)
Nem hiszem el! Kicsit megint nem figyelek, és megint lemaradtam. Mindig kimagyarázza valaki, hogy miért. Most épp a felhasználó kérésére. :))
Előzmény: feri60 (#1026)
Jézusom, átjöttet az MGKE moderek és beléptek Magpet nevén? Micsoda pusztítás! :))))))
Na és akkor most: akinek kell ahhoz pass, írjon a milcímre:
Infó:
archiv {kukac] mooho (pont] info
Szolgálati közlemény: ez a sok DEL nem az, aminek látszik. Felhasználói kérésre történt törlésről van szó.
Házigazda
Előzmény: Moo (#1021)
[---DEL---]
Moderátori megjegyzés: A felhasználó kérésére törölve.
Moderálva magpet által
Moderálva magpet által
Előzmény: Moo (#1020)
[---DEL---]
Moderálva magpet által
Moderálva magpet által
Előzmény: Yoss (#1018)
[---DEL---]
Moderálva magpet által
Moderálva magpet által
Előzmény: Yoss (#1017)
[---DEL---]
Moderálva magpet által
Moderálva magpet által
Előzmény: Moo (#1011)
Igen-igen :D Mai postával ment el. Mostanában egyre trehányabb vagyok, de szeretem a stresszes helyzeteket :D
Előzmény: pgyp (#983)
Köszi!
A szolgáltatást szerzői jogi okokból rövid időre elérhetetlenné teszem. A mentések megtörténnek ettől, de nem lesznek nyilvánosak. Ha megtaláltam a megoldást, újra elérhető lesz az archivum.
Addig is óhaj sóhaj az alábbi címre jöhet:
A szolgáltatást szerzői jogi okokból rövid időre elérhetetlenné teszem. A mentések megtörténnek ettől, de nem lesznek nyilvánosak. Ha megtaláltam a megoldást, újra elérhető lesz az archivum.
Addig is óhaj sóhaj az alábbi címre jöhet:
Infó:
archiv [kukac] mooho (pont) info
Előzmény: Bluedog (#1013)
[---DEL---]
Moderálva magpet által
Moderálva magpet által
Előzmény: Bluedog (#1009)
Szerintem ez hozzászólás méltán megérdemli az 1000. kerek sorszámot :) Köszönjük Moo.
Előzmény: Moo (#1000)
Időnként (esetleg minden lekérdezés után) érdemes lehet megújítani az IP címet - ha ez megoldható. (nem fix valamiért)
A "másik" oldalról egyszerűen megakadályozható a mentés - bár indokolni a filterezést nem tudom, hogyan lehetne. Mondjuk, az indoklás hiánya eddig sem volt akadály... :-/
A "másik" oldalról egyszerűen megakadályozható a mentés - bár indokolni a filterezést nem tudom, hogyan lehetne. Mondjuk, az indoklás hiánya eddig sem volt akadály... :-/
Előzmény: Moo (#1006)
Szerintem nézd meg hogy hogy néz ki a dolog a linken.
Minden mentés a hónap.nap_óra:perc.html formát veszi fel, ergó egy éven belül nem írhatják felül egymást. Persze azt most mondom, hogy időnként (kb hetente) törölni tervezem azokat az mentéseket, amik semmi igazán lényegeset nem tartalmaznak. Persze ha nem fogy nagyon a hely, akkor lehet hogy ritkábban, de ez végül is nem hosszú időre készült, csak az a célja, hogy aki lemarad valamiről, az 1-2 napon belül pótolhassa a lemaradását.
Egyébként vélemény?
Minden mentés a hónap.nap_óra:perc.html formát veszi fel, ergó egy éven belül nem írhatják felül egymást. Persze azt most mondom, hogy időnként (kb hetente) törölni tervezem azokat az mentéseket, amik semmi igazán lényegeset nem tartalmaznak. Persze ha nem fogy nagyon a hely, akkor lehet hogy ritkábban, de ez végül is nem hosszú időre készült, csak az a célja, hogy aki lemarad valamiről, az 1-2 napon belül pótolhassa a lemaradását.
Egyébként vélemény?
Előzmény: Yoss (#1005)
Csak arra vigyázz, hogy az új mentés ne írja felül az előzőt, merthogy akkor a hiányos mentéssel törlöd azt, amit menteni szeretnél. Vagyis ha az ollózás utáni mentéssel felülírod az ollózás előttit, akkor el fog tűnni az ollózás előtti.
Elnézést kérek, hogy miattam törlésre kerültetek! :-P :-)
Csak megfogalmaztam szépen, illetve emlékeztettem Kuliszt arra, hogy pár hónapja megrágalmazta Csuhást a devnullban, ami büntethető lett volna jogilag, amit pedig Csuhás belinkelt a fórumon - az nem büntethető jogilag. És tiltással nem tud nevelni, erre szerezzen be pár gyereket. Valahogy innen indult a mosómedve..
... ma reggel még gyorsan megkérdeztem, hogy miért kellett törölni, de megint töröltek... (kezdem magam krétának érezni)
Csak megfogalmaztam szépen, illetve emlékeztettem Kuliszt arra, hogy pár hónapja megrágalmazta Csuhást a devnullban, ami büntethető lett volna jogilag, amit pedig Csuhás belinkelt a fórumon - az nem büntethető jogilag. És tiltással nem tud nevelni, erre szerezzen be pár gyereket. Valahogy innen indult a mosómedve..
... ma reggel még gyorsan megkérdeztem, hogy miért kellett törölni, de megint töröltek... (kezdem magam krétának érezni)
Előzmény: mudman (#971)
lol pont az 1000. hsz lett!
Még egy megjegyzés!
A kérek mindenkit, hogy a másik oldalon NE linkelje be az oldalt!
Köszi
Még egy megjegyzés!
A kérek mindenkit, hogy a másik oldalon NE linkelje be az oldalt!
Köszi
Nos, a moderáció ecetes ollójának ellenszere megszületett. Valójában ez sem csodaszer, tehát ha a moderátor gyorsabb mint a script, és az előző mentés után megjelenő hsz-t a következő öttel osztható perc 0 másodperc előtt törli, akkor sajnos az ment a levesbe.
Felhívnám mindenkinek a szíves figyelmét, hogy a script jelenleg egy 8Mbit / 500 kbit ADSL kapcsolattal rendelkező szerveren fut, aminek nem ez az elsődleges feladata, ergo ha túl sokan akarják a logokat olvasni, és a fő feladatait nem tudja ellátni, akkor kénytelen leszek határozatlan időre lekapcsolni, amíg a másik szerver életre nem kel. Ettől azért annyira nem kell tartani, főképp mivel 1-1 logfile 40-70 Kb.
Minden egyes link az elkészülésekor elérhető utolsó 50 hsz-t tartalmazza.
És az arhívum itt érhető el: [link]
Továbbá egy kis üzenet azoknak akik meg akarnák esetleg támadni a gépet:
Felhívnám mindenkinek a szíves figyelmét, hogy a script jelenleg egy 8Mbit / 500 kbit ADSL kapcsolattal rendelkező szerveren fut, aminek nem ez az elsődleges feladata, ergo ha túl sokan akarják a logokat olvasni, és a fő feladatait nem tudja ellátni, akkor kénytelen leszek határozatlan időre lekapcsolni, amíg a másik szerver életre nem kel. Ettől azért annyira nem kell tartani, főképp mivel 1-1 logfile 40-70 Kb.
Minden egyes link az elkészülésekor elérhető utolsó 50 hsz-t tartalmazza.
És az arhívum itt érhető el: [link]
Továbbá egy kis üzenet azoknak akik meg akarnák esetleg támadni a gépet:
Infó:
Egy esetleges DDOS támadás esetén a rendszerlog alapján feljelentést teszek, és ez most alapvetően nem a games fórumozói miatt került ide...
Nyugtass meg, hogy ez csak egy ügyes paródia, hasonló mint a közismert szórakoztató videónk.
Moderátor
Előzmény: BaliaGy (#997)
Ma reggel jött mailben, a lényeg a Bükkben nem lehet már akárkinek sziklát másznia: [link].
Gondolom nem kell magyarázat, miért ide linkeltem be.
Magpet: ha gondolod moderáld ki, ötleteket nem adnék akárkinek szívesen...
Gondolom nem kell magyarázat, miért ide linkeltem be.
Magpet: ha gondolod moderáld ki, ötleteket nem adnék akárkinek szívesen...
Eredeti számlák postán el mikinek, majd sajnálkozó arccal bejelenti, hogy nem érkezett semmi....
Ha nincs számla, nincs pénz.
Vagy rosszindulatú voltam?
Ha nincs számla, nincs pénz.
Vagy rosszindulatú voltam?
Előzmény: flektogon (#979)
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |