Előreláthatóan a következők szerint kerül megrendezésre:
Időpontja: 2009.09.12.
Bázis: Csopak (pontosítás később)
Útvonal: Csopak-Balaton felvidék
Nevezési díj: 14 év felett 750,- Ft.
A nevezési díjat az élet hozta magával, természetesen a vált
Húúúha, a Koloska völgy veszélyes hely! Aki egyszer betér oda, mindig vissza jár ;)
Előzmény: Schaf (#15)
Pedig a paloznaki oldalt aztán igazán remekül ismerem :) Mondjuk valahogy eddig sosem jutottam el arra a környékre "hozzád".
Házigazda
Előzmény: Schaf (#15)
Ez a másik oldalon lesz inkább Füred felé. Ami vélhetően benne lesz, az a Koloska völgy és a Lóczy barlang...
De erről majd akkor, ha véglegesedtek a dolgok. egyelőre az anyagi oldalát próbáljuk rendesen előteremteni. :-)
De erről majd akkor, ha véglegesedtek a dolgok. egyelőre az anyagi oldalát próbáljuk rendesen előteremteni. :-)
Előzmény: scele (#14)
Nem tudom, hogy hol tart a pálya kitalálása, de ha kérhetem, akkor legyen benne a végén a paloznaki kilátótól a kék lefelé, mert az nagyon tetszett a múltkori versenyen. köszi
OK, az időpontot beírtam! Mondjuk ez lehetne a nagy visszatérésünk időpontja ;-) (Már tesztelem a kis Dorkát, hogy mennyi időt bír ki a hordozóba)
Szerencsére nekünk ez az időpont is megfelel, és remélhetőleg a többi versenyző is kipiheni ennek a találkozónak a fáradalmait.
Ahogy mondtam is, az élet mindig közbe szólhat. A dátum módosult!
2009.09.05.-re! részletek hamarosan.
Ui.. Magpet, fuss egy kört a felvetésemmel kapcsolatban.
2009.09.05.-re! részletek hamarosan.
Ui.. Magpet, fuss egy kört a felvetésemmel kapcsolatban.
Ha időben meg tudom oldani, ott leszek!
Csak dugjátok el a Silva-kat...
:-)))))))))))
Csak dugjátok el a Silva-kat...
:-)))))))))))
Úgy vettük észre, hogy a legújabb díjazási forma a kizárás. Ezt sajnálod tőlünk? :)
Előzmény: scele (#4)
Szépen lemaradt a vége. :D
Szal' a nevezési díjat illetően a változtatás jogát fenntartjuk... lehet, hogy mégsem lesz. .-))
Szal' a nevezési díjat illetően a változtatás jogát fenntartjuk... lehet, hogy mégsem lesz. .-))