Előreláthatóan a következők szerint kerül megrendezésre:
Időpontja: 2009.09.12.
Bázis: Csopak (pontosítás később)
Útvonal: Csopak-Balaton felvidék
Nevezési díj: 14 év felett 750,- Ft.
A nevezési díjat az élet hozta magával, természetesen a vált
Bocsi hogy itt kérdezem, de nemtudom milyen fórumon keressen a Vucsi versenyt...
Lesz 25-én?
Sly
Lesz 25-én?
Sly
Előzmény: Vucsi (#139)
Jah de ha jobban megnézed a dátum 2009-es ami fent irva van, szal a szomszédból is bele kéne húznod...
Előzmény: Kerol (#167)
Nem lenne gond, itt lakom a "szomszédban" :-) De már tényleg jó lenne valami, kicsit hiányzik...
Előzmény: R.Guszty (#166)
Hát lehet, hogy az lesz a meglepi, hogy nem lesz semmi :( Hiába látható hónapok óta ez a dátum ott felül, azért megerősítés híján nem biztos, hogy nekiindulok...
Előzmény: sly0007 (#162)
Szia!
Sajna mi sem hallottunk semmit. :(
Szerintem nem lesz.......
Várpalota 30 lesz szombaton
Üdv: Jokka
Sajna mi sem hallottunk semmit. :(
Szerintem nem lesz.......
Várpalota 30 lesz szombaton
Üdv: Jokka
Előzmény: fightingcat (#163)
Sziasztok!
Lesz most hétvégén Geokesser Találkozó?
Csak azért érdeklődöm, mert 1-2 hónapja 2010. szeptember 12.-ről volt szó, de most sehol nem találok infot róra.
Előre is köszi a választ!
Üdv,
Fófi
Lesz most hétvégén Geokesser Találkozó?
Csak azért érdeklődöm, mert 1-2 hónapja 2010. szeptember 12.-ről volt szó, de most sehol nem találok infot róra.
Üdv,
Fófi
Előzmény: sly0007 (#162)
Olyan szinten van válság, hogy takarékosságból még az alagút végén is lekapcsolták a fényt....
De igyekszünk ezért valami meglepit még idén összehozni.
De igyekszünk ezért valami meglepit még idén összehozni.
Előzmény: sly0007 (#158)
Jó volt nagyon köszönjük a szervezést, reméljük jövőre is lesz.
1-2 pincének ugyan kijár a feketepont, (bón nem elfogadás mondjuk a végén korrekt volt, hogy visszavették, és hmm szal drasztikus árak, mert a normálisabbak 100 ft-ért adták, de volt résztvevő ahol 320 is volt egy deci. 3 éve szépasszonyvölgyben asszem 50-ért ittunk) Szóval volt kis árnyoldala is a dolognak, de az összhatás végül nagyon jó volt. Bár aki futott végig lehet kihagyta a balatonon a gyönyörű ezüsthidat, meg a szép felhőket, a város fényeit, túlparton tüzijáték is volt. És fantasztikus idő lett estére. kár hogy ezt a szúnyogok is észrevették.. Javasolnék valami komolyabb belépőjegyet a rendezvényre a szúnyogoknak, hátha akkor nem jönnének... :)p
Végül lett Elvis babám is, köszönet érte a túratársaknak.
Szóval csak így tovább, és legyen minél több ilyen rendezvény, még ha nem is sorsolnak ki GPS-t :) Schaff fogjatok még pár olyan települést mint csopak... :) És tényleg lehetne valami fürdőzős túra ahol a bolyákon lenne a kód :) Valami hasonló volt múlt évben tervezve nem? Nah jó tudom válság.. :(
1-2 pincének ugyan kijár a feketepont, (bón nem elfogadás mondjuk a végén korrekt volt, hogy visszavették, és hmm szal drasztikus árak, mert a normálisabbak 100 ft-ért adták, de volt résztvevő ahol 320 is volt egy deci. 3 éve szépasszonyvölgyben asszem 50-ért ittunk) Szóval volt kis árnyoldala is a dolognak, de az összhatás végül nagyon jó volt. Bár aki futott végig lehet kihagyta a balatonon a gyönyörű ezüsthidat, meg a szép felhőket, a város fényeit, túlparton tüzijáték is volt. És fantasztikus idő lett estére. kár hogy ezt a szúnyogok is észrevették.. Javasolnék valami komolyabb belépőjegyet a rendezvényre a szúnyogoknak, hátha akkor nem jönnének... :)p
Végül lett Elvis babám is, köszönet érte a túratársaknak.
Szóval csak így tovább, és legyen minél több ilyen rendezvény, még ha nem is sorsolnak ki GPS-t :) Schaff fogjatok még pár olyan települést mint csopak... :) És tényleg lehetne valami fürdőzős túra ahol a bolyákon lenne a kód :) Valami hasonló volt múlt évben tervezve nem? Nah jó tudom válság.. :(
Sziasztok!
Nagyon jól éreztük magunkat mi is, köszönet a szervezőknek, szép este volt! :)
Botos Család, nagyon szívesen!!! :)))
Üdv,
2x2
Nagyon jól éreztük magunkat mi is, köszönet a szervezőknek, szép este volt! :)
Botos Család, nagyon szívesen!!! :)))
Üdv,
2x2
Előzmény: Botos_család (#155)
Köszönjük a rendezést, nagyon jól éreztük magunkat. Jövőre is jövünk. Köszönet a túra társaknak is a segítségekért és a csatlakozásért. Társaságban kellemesebb volt végig sétálni az útvonalat. Külön köszönet két társunknak, Robinak és Zsófinak a haza szállításért.
Kellemes, jó időben lebonyolított, remek rendezvény volt. Köszönet a szervezőknek, vendéglátóknak és a többi résztvevőnek! Jövőre is jövünk!
Az időjárás kicsit szemerkélős, esős jelenleg, de tavaly is ilyen volt napközben és estére gyönyörű szép időnk lett.
Ebben bízunk idén is, no meg a sok résztvevőben..
A díjak már itt sorakoznak előttem. .-)
Ebben bízunk idén is, no meg a sok résztvevőben..
A díjak már itt sorakoznak előttem. .-)
Most már csak azt nem tudom így 1 nappal a túra előtt, hogy a bázis hol lesz? ugyanott mint 2009-ben?
Mert mennénk de hova? :)
Mert mennénk de hova? :)
Előzmény: Schaf (#122)
Én még nem tudom, hogy megyek-e. Ha igen, akkor is Siófokról, mert szombat reggel ott kezdek egy kis munkával. Ha lesz Csopak, akkor hazafelé lehet ilyen fuvar, de még ez is bizonytalan a meló miatt.
Házigazda
Előzmény: BoPe (#149)
Újabb kérdés, megy valaki Budapestről akihez esetleg be lehet társulni 2-3fő?
Tavaly is úgy indult, hogy esik.. este 6-ig esett is, 7-re elállt és szép csillagfényes meleg éjszakai túra lett belőle. .-))
Hajnali 1-kor már meglehetősen mindegy volt mindenkinek, egyébként, hogy esik-e. .-))
Hajnali 1-kor már meglehetősen mindegy volt mindenkinek, egyébként, hogy esik-e. .-))
Előzmény: sly0007 (#147)
tervben van, de semmi se biztos még.
Elméletileg a napot a Velencei-tavon töltöm úszva-kenuzva
Hogy utána lesz-e kedvem még bármihez, azt nem tudom
:-))))))))
Elméletileg a napot a Velencei-tavon töltöm úszva-kenuzva
Hogy utána lesz-e kedvem még bármihez, azt nem tudom
:-))))))))
Előzmény: BoPe (#144)
Sziasztok!
Juhijjj!
Nagyon örülök a bortúrának, és remélem, hogy hamarosan lesz geokesser találkozó is. :)
Apropó Bortúra! Olvastam, hogy csapatban is lehet indulni. Hány fős csapatokkal lehet versengeni?
Üdv!!!
Juhijjj!
Nagyon örülök a bortúrának, és remélem, hogy hamarosan lesz geokesser találkozó is. :)
Apropó Bortúra! Olvastam, hogy csapatban is lehet indulni. Hány fős csapatokkal lehet versengeni?
Üdv!!!
Nem lehetne inkább valami blogot készíteni ennek.. követhetetlen így.
Akkor mégse indulok biciklis kategóriában, pedig már gondolkoztam rajta, mikor láttam nem leszel :)
Előzmény: scele (#131)
Az éjszakai verseny után fogunk többet tudni és igyekszünk majd nem ütközni más rendezvényekkel.
Előzmény: feri60 (#129)
Akkor ha jól értem, a tegnap esti bejelentésedhez képest változott a VI. verseny időpontja, és MÉGSEM június 26-án lesz?
Végleges időpontot mikor lehet tudni?
Végleges időpontot mikor lehet tudni?
Előzmény: Schaf (#128)
Végül az a megoldás született, hogy csak az éjszakai bortúra kerül megrendezésre, a VI. versenyt egy másik időpontban tartjuk meg. Így a legkevésbé fájdalmas mindenkinek.
De ettől függetlenül az éjszakai bortúra sem semmi élmény, megéri eljönni rá. van 500Ft nevezési díj, de az lepiálható. :-))
De ettől függetlenül az éjszakai bortúra sem semmi élmény, megéri eljönni rá. van 500Ft nevezési díj, de az lepiálható. :-))
Részemről sajna kimarad. Mátészalkára vagyunk hivatalosak, barátainkhoz, hosszú hétvégére (meg közben persze pár ládára). Sajnálom, mert Csopak környéke és a Koloska majdnem hazai terep :(
Nagyon sajnálom, hogy nem tudok ott lenni. Már rég szerveződik az erdélyi túránk és naná, hogy pont erre a hétvégére. :-(
Illetve most olvastam hogy 26-án napnyugtától van a program... Lehet, hogy mégiscsak belefér majd. Kíváncsian várom a részleteket!
Előzmény: BaliaGy (#124)
Sajnos, nagy a valószínűsége, hogy én sem tudok menni, pedig nagyon szerettem volna :(
Na akkor a történet, hogy ti is világosabban lássatok.
Az eredeti elképzelés szerint 2009 szeptemberében tartottuk volna a rendezvényt, azonban a gazdasági válság és számos a GPS üzletben érdekelt vállalkozás csődje és nehéz helyzete miatt ez elmaradt. Mondhatni mindenki igyekezett a saját bajával foglalkozni, egy verseny lebonyolításához esélyünk sem volt támogatást, vagy egyéb hátteret szerezni.
Aztán most május végén megkeresett minket a csopaki önkormányzat azzal, hogy a tavalyi évben megrendezett olaszrizling éjszakája projectet folytassuk. Itt merült fel, hogy akkor legyen ehhez kapcsolódóan egy nappali verseny is, hogy akár a teljes hétvégét itt lehessen tölteni Csopakon.
A verseny időpontja 2010 június 26. szombat (igen, jövő hétvége!!)
Nem tudom miért, de eddig mindenkiben július hónap volt, a mai napon "esett le a tantusz", hogy már csak 2 hét.
A holnapi nap folyamán jövök a részletekkel, ami biztos, hogy lesz nevezési díj és "ingyen" ebéd is.
Az éjszakai verseny leírásáról előzetesen itt olvashattok: Bortúra
Az eredeti elképzelés szerint 2009 szeptemberében tartottuk volna a rendezvényt, azonban a gazdasági válság és számos a GPS üzletben érdekelt vállalkozás csődje és nehéz helyzete miatt ez elmaradt. Mondhatni mindenki igyekezett a saját bajával foglalkozni, egy verseny lebonyolításához esélyünk sem volt támogatást, vagy egyéb hátteret szerezni.
Aztán most május végén megkeresett minket a csopaki önkormányzat azzal, hogy a tavalyi évben megrendezett olaszrizling éjszakája projectet folytassuk. Itt merült fel, hogy akkor legyen ehhez kapcsolódóan egy nappali verseny is, hogy akár a teljes hétvégét itt lehessen tölteni Csopakon.
A verseny időpontja 2010 június 26. szombat (igen, jövő hétvége!!)
Nem tudom miért, de eddig mindenkiben július hónap volt, a mai napon "esett le a tantusz", hogy már csak 2 hét.
A holnapi nap folyamán jövök a részletekkel, ami biztos, hogy lesz nevezési díj és "ingyen" ebéd is.
Az éjszakai verseny leírásáról előzetesen itt olvashattok: Bortúra
Schaf, pontosítanád a találkozó időpontját?
Nem szeretném, hogy elsüllyedjen a topik.
Nem szeretném, hogy elsüllyedjen a topik.