Előreláthatóan a következők szerint kerül megrendezésre:
Időpontja: 2009.09.12.
Bázis: Csopak (pontosítás később)
Útvonal: Csopak-Balaton felvidék
Nevezési díj: 14 év felett 750,- Ft.
A nevezési díjat az élet hozta magával, természetesen a vált
Ha egyel korábban, akkor az a hosszú hétvége közepére esik, előtte két hétig nyaralunk, így marad a július. Nekem az is megfelel. Szavazásra dobom fel a kérdést: Kinek mi felelne meg igazán?
Előzmény: feri60 (#116)
Aznap dolgozom először rengeteg szabi után :(
Nem lehetne egy, kettő, vagy három hétvégével korábban?
Nem lehetne egy, kettő, vagy három hétvégével korábban?
Előzmény: Vucsi (#115)
Tervek szerint Kávás, aug. 28., dödöllét megszervezzük, de ez itt egy másik találkozó fóruma. :-)
Előzmény: feri60 (#114)
Akkor most én fonalat vesztettem. Két verseny lesz vagy a hónap neve szerepel rosszul valamelyik dátumban? Mert ugye június 26. az nem július 3. hétvégéje. Hogy időzítsünk? :)
Előzmény: Schaf (#107)
Idézet
Nahh.. az imént beszéltem a csopaki önkormányzattal. Ami biztos, hogy 2010.06.26.-én szombaton Csopakon lesz éjszakai bortúra. :-))
A tervek szerint ezen a napon reggeltől kerül megrendezésre a VGTT is.
Akkor ez a hír már nem igaz?
Előzmény: Schaf (#105)
No lesz VI. verseny.. a helyszín Csopak és környéke, az időpont július harmadik hétvégéje előreláthatóan.
Hamarosan jönnek a részletek.
Hamarosan jönnek a részletek.
Lehet, hogy ma érzékenyebb vagyok, de itt a munkahelyen ehhez hasonló április elsejei poént ma kb. 10-en próbálták eljátaszani velem velem.
Bocsánat a floodért!
Bocsánat a floodért!
Persze, valószínűleg jól bírják, plusz meg is tudják mondani, ha nem.
Az meg, hogy mi a jó poén, nézőpont kérdése... :)
Az meg, hogy mi a jó poén, nézőpont kérdése... :)
Előzmény: zem (#101)
A szegény kátrányosok valószínűleg egész jól bírják, és ez jó poén volt! :-)
Előzmény: CacheFinder (#97)
Azért egy admin törölhetné a leleplező hozzászólásokat, és figyelhetnénk ki akad még ki rajta :)
No ebbe belesétáltam. Úgy látszik túl érzékeny vagyok a témában.
( A garmin is inkább ma hozhatta volna ki az oregonok frissítését.. )
( A garmin is inkább ma hozhatta volna ki az oregonok frissítését.. )
Moderátor
Értem én. :)
Csak legalább ne szegény, hátrányos helyzetű, kitiltott Csuhást vicceljük meg... :)
Csak legalább ne szegény, hátrányos helyzetű, kitiltott Csuhást vicceljük meg... :)
Előzmény: sly0007 (#96)
Olvastátok a gc.hu-n?
Meghallották, hogy Schaf szervezi, és azt írják beszéltek a csopaki önkormányzattal, és betiltatták a bortúrát, a geo névhasználat miatt... És igérték, hogy beszélnek a fürediekkel is.
Nem értem őket miért jó ez nekik?
Meghallották, hogy Schaf szervezi, és azt írják beszéltek a csopaki önkormányzattal, és betiltatták a bortúrát, a geo névhasználat miatt... És igérték, hogy beszélnek a fürediekkel is.
Nem értem őket miért jó ez nekik?
Előzmény: Yoss (#89)
Infó:
Tombola lesz????? :))))))))))
Ha minden igaz ott leszünk. Be is írom a naptárba.
Előzmény: Schaf (#79)
Jupie már nagyon vártam ezt a hírt, de kérdezném mandula ünnepen akkor nem lesz semmi? :(
Pedig legutóbb azis jó volt :(
Én személy szerint örülnék, ha a bortúra és a VGTT külön időpont lenne, mert így ha elfáradok a VGTT-n akkor félő hogy az első kocs.. izé pincénél leülök, és csak 1 pontom lesz a végén :) sőt a sok bor.. izé sétálástól még ki is csúszok majd az időlimitből...
Pedig legutóbb azis jó volt :(
Én személy szerint örülnék, ha a bortúra és a VGTT külön időpont lenne, mert így ha elfáradok a VGTT-n akkor félő hogy az első kocs.. izé pincénél leülök, és csak 1 pontom lesz a végén :) sőt a sok bor.. izé sétálástól még ki is csúszok majd az időlimitből...
Ha minden végleges, dobd az alapanyagot a hírhez!
Szerintem jövök. :)
Szerintem jövök. :)
Házigazda
Előzmény: Schaf (#83)
Persze, hogy nem. Schaf ott erősen schwarze schaf :) De hogy a tiéteket sem tették ki, az még engem is meglepett, pedig az egylettel kapcsolatban elég magas az ingerküszöböm..Szerintem pont }@&@##-tok le..Aki számít és tud, az ott lesz a tiéteken..
Előzmény: Bogee (#87)
Ez még képlékeny... de az szinte 100%, hogy a Koloska völgyet érinti majd a verseny..
Előzmény: feri60 (#81)
Idézet
Az is Csopakon, vagy Füreden?
Nahh.. az imént beszéltem a csopaki önkormányzattal. Ami biztos, hogy 2010.06.26.-én szombaton Csopakon lesz éjszakai bortúra. :-))
A jelen felállás szerint a rendezvény Balatonfüreden és környékén kerül majd megrendezésre, a tervek szerint május vége felé..
Ez remek! Remélem mire összejön, kicsit ki is tavaszodik, ez a tél kicsit hosszúra sikeredett :)
Dobj rám egy emilt, ha megvan (szinte) minden, kitesszük hírnek is.
Magánemberként: jönnék, asszem. Van még kaucsukrokkendrollénekesed? :)
Magánemberként: jönnék, asszem. Van még kaucsukrokkendrollénekesed? :)
Házigazda
Előzmény: Schaf (#68)