Előreláthatóan a következők szerint kerül megrendezésre:
Időpontja: 2009.09.12.
Bázis: Csopak (pontosítás később)
Útvonal: Csopak-Balaton felvidék
Nevezési díj: 14 év felett 750,- Ft.
A nevezési díjat az élet hozta magával, természetesen a vált
Schaf megvan még köztünk?
Idénre vannak nagy tervek? itt a tavasz! Van már fény az alagút végén, vagy ne várjunk semmi jót, max egy bortúrát??
Idénre vannak nagy tervek? itt a tavasz! Van már fény az alagút végén, vagy ne várjunk semmi jót, max egy bortúrát??
Megpályázom a 2. helyet:
Schaf találkozott a jó tündérrel a VI. Veszprémi G.T. és T. tervezése közben, és panaszkodott, hogy kevés a szponzor, erre a j.t. azt mondta, hogy akkor itt van még 4000 idétlen Elvis-baba....
Schaf találkozott a jó tündérrel a VI. Veszprémi G.T. és T. tervezése közben, és panaszkodott, hogy kevés a szponzor, erre a j.t. azt mondta, hogy akkor itt van még 4000 idétlen Elvis-baba....
Mivel egyedül pályáztál, nyereményed összesen 9 Elvis-baba. Schaf-nál tudod átvenni. :)
Házigazda
Előzmény: sly0007 (#217)
"Honnan van Schafnak ennyi idétlen Elvis-babája?"
Ha nem is novella, de az alapötletek:
1: Schaf bement a boltba, kéne valami a sorsolásra. a válasz nyomtatókábel meg ide eszközök. Schaf azt ne! Kábelt meg idést ne! akkor marad az idétlen. az meg csak az elvis baba volt idétlen.
2: Talált egy dzsin lámpást, dörzsöld meg és bárhová elvisz. megdörzsölte: Most elvisz a szobámba gondolta. de hiába dörzsölgette, és mikor hazaért teli volt a szobája elvis-el...
3: Schaf titkos összeesküvés elmélete: A nem is olyan távoli jövőben szervezni fog egy geotúrát, ahol a nevezési feltétel lesz egy Elvis baba leadása. Hatalmas díjakkal. És akkor majd mindenki sír aki most kidobálta.
Remélem tetszettek az ötletek, magpet nem írta ugyan le a pályázat fődíjjait, de javaslom első helyezett 5 elvis baba 2. helyezett 3 elvis baba 3. helyezett 1 elvis baba. :) Esetleg szervezni különdíjat.
Ha esetleg ötleteimmel nyertem tudassátok :)
Ha nem is novella, de az alapötletek:
1: Schaf bement a boltba, kéne valami a sorsolásra. a válasz nyomtatókábel meg ide eszközök. Schaf azt ne! Kábelt meg idést ne! akkor marad az idétlen. az meg csak az elvis baba volt idétlen.
2: Talált egy dzsin lámpást, dörzsöld meg és bárhová elvisz. megdörzsölte: Most elvisz a szobámba gondolta. de hiába dörzsölgette, és mikor hazaért teli volt a szobája elvis-el...
3: Schaf titkos összeesküvés elmélete: A nem is olyan távoli jövőben szervezni fog egy geotúrát, ahol a nevezési feltétel lesz egy Elvis baba leadása. Hatalmas díjakkal. És akkor majd mindenki sír aki most kidobálta.
Remélem tetszettek az ötletek, magpet nem írta ugyan le a pályázat fődíjjait, de javaslom első helyezett 5 elvis baba 2. helyezett 3 elvis baba 3. helyezett 1 elvis baba. :) Esetleg szervezni különdíjat.
Ha esetleg ötleteimmel nyertem tudassátok :)
Előzmény: magpet (#214)
Akkor amennyiben nem esik, minden résztvevő kap egy Elvis babát. :)))
Egyébként nagyon egyszerű... de Magpet kedvéért nem árulom el hogy került hozzám közel 4.000 db. Elvis baba. :))
Egyébként nagyon egyszerű... de Magpet kedvéért nem árulom el hogy került hozzám közel 4.000 db. Elvis baba. :))
Előzmény: Botos_család (#212)
Még mindig nem tudjuk, hogy Neked mitől van ennyi ebből a remek termékből. De inkább ne is áruld el, hátha születik belőle valami szép monda. Sőt, kiírhatnál egy novella-író pályázatot "Honnan van Schafnak ennyi idétlen Elvis-babája?" címmel. :)
Házigazda
Előzmény: Schaf (#211)
Hmm.... nem is tudom....Elvis baba? :)
Nekünk már három van, de csak azért mert egyet már elajándékoztunk. :)
Nekünk már három van, de csak azért mert egyet már elajándékoztunk. :)
Előzmény: Schaf (#211)
Na fogadjunk, hogy esni fog... ha nem, minden résztvevőnek felajánlok egy...
...Na mit? ...na ki lesz az első aki kapásból vágja? :))))
...Na mit? ...na ki lesz az első aki kapásból vágja? :))))
Előzmény: Botos_család (#210)
Azé' én nem vennék mérget rá, hogy 17 nap múlva biztosan esik. :D
Hideg ellen viszont több fajta megoldást is ismerek. :DDD
Hideg ellen viszont több fajta megoldást is ismerek. :DDD
Előzmény: Schaf (#209)
LOL!
Nincs messze, viszont a 22.-re jósolt 10-12 fok és az eső kicsit elrettent. :((
Nincs messze, viszont a 22.-re jósolt 10-12 fok és az eső kicsit elrettent. :((
Előzmény: Botos_család (#207)
Nem sürgetem, mert szept 12-től másfél hetet nem is vagyok itthon, de azért kérdezem van-e valami infó, dátum stb.
Az a helyzet, hogy az eredetileg tervezett augusztus végi időpont ütötte volna a füredi találkozót, amelynek szervezője felhívott és abban egyeztünk meg, hogy nem szervezünk egymásra (esetünkben ez azt jelenti, hogy mi tolni kényszerülünk a rendezvényt)
Nagyon vénasszonyok nyara kezd kirajzolódni ez ügyben.
Nagyon vénasszonyok nyara kezd kirajzolódni ez ügyben.
Valami infó? Már Augusztus van (sajnos) És még semmi hír mikor lesz... Kezdek aggódni, hogy kitolódik szeptember közepére, amikor meg én pont nyaralok majd...
Előzmény: Schaf (#199)
Sziasztok!
A tempót (és előre bekalkulált eltévedéseket) tekintve örökös utolsó helyezett (de szponzorált időkben állandó fődíjnyertes) pozíciójából szintén epedve várom az esetleges Veszprém környéki túrát, néha idenézek reménykedve.
A nevezési díjtól nyilvánvalóan nem zárkózom el (én azt kb. negyven évre előre "levásároltam" :) )
De már úgy mennék - és a társaságot is megszoktam :)
Hajrá szervezők!
A tempót (és előre bekalkulált eltévedéseket) tekintve örökös utolsó helyezett (de szponzorált időkben állandó fődíjnyertes) pozíciójából szintén epedve várom az esetleges Veszprém környéki túrát, néha idenézek reménykedve.
A nevezési díjtól nyilvánvalóan nem zárkózom el (én azt kb. negyven évre előre "levásároltam" :) )
De már úgy mennék - és a társaságot is megszoktam :)
Hajrá szervezők!
Egyébként amennyiben sikerül ezen a héten támogatót találni hozzá (magpet? :)) ) a nappali szokásos verseny sem elképzelhetetlen...
Hi all!
Elmúlt május első vasárnapja.. közeleg az utolsó, van már valami megerősítő infó?
Sly
Elmúlt május első vasárnapja.. közeleg az utolsó, van már valami megerősítő infó?
Sly
Bár Te vagy a szervező, mégis mondanék egy véleményt: szerintem semmi baj sincs a nevezési díjjal. Ha előre meg van hirdetve, és a játékos valóban azt kapja, amire számít, akkor senki nincs átverve. 1-2eFt-ot szerintem bárki boldogan fizet egy ilyen "szolgáltatásért" (én biztosan). Minden értelmes ember tisztában van azzal, hogy a 3-4 évvel ezelőtti szponzorációs lehetőségek mára jelentősen szűkültek, senki sem várja el, hogy a saját forrásaidat használd egy ilyen rendezvény létrehozására.
Házigazda
Előzmény: Schaf (#193)
Az a helyzet, hogy nem nagyon akarok nevezési díjas versenyeket csinálni. (jó, a bortúrán is van, de azt megihatjuk), viszont anélkül szponzori háttér kell.
Sajnos a témában a piacon lévő cégek jelenleg nem nagyon mozdulnak errefelé, ezért nem egyszerű.
Viszont mindenképpen szeretnék nappali családi versenyt.. ha más nem, akkor Veszprémben.
Mindenképpen lesz infó előtte egy jó hónappal az eseményről.
Sajnos a témában a piacon lévő cégek jelenleg nem nagyon mozdulnak errefelé, ezért nem egyszerű.
Viszont mindenképpen szeretnék nappali családi versenyt.. ha más nem, akkor Veszprémben.
Mindenképpen lesz infó előtte egy jó hónappal az eseményről.
Előzmény: sly0007 (#192)
Mandula ünnepen nem lesz túrázás? Az is jó volt mikor volt...
Bár az már elég korai... kb 1 hónap... Szóval gondolom az kilőve...
Bár az már elég korai... kb 1 hónap... Szóval gondolom az kilőve...
Természetesen a veszprémi sincs elfelejtve...
A kb. helyszín is már meglehetősen régen közkézen forog, hiszen a Koloska völgyet (is) már réges-régen be akarjuk veletek járatni...
Mondjuk egy gyermeknapi programnak el is tudnám képzelni... (május utolsó asárnapja)
A kb. helyszín is már meglehetősen régen közkézen forog, hiszen a Koloska völgyet (is) már réges-régen be akarjuk veletek járatni...
Mondjuk egy gyermeknapi programnak el is tudnám képzelni... (május utolsó asárnapja)
Nekem Veszprém környéke is szép. Cseszneken is régen jártam. Tihany is nagyon tetszett, a mostani téli túrán voltam ott. Zirc, Bakonybél, Fenyőfő, Nagyvázsony, Szentgál stb, stb, mind jöhetnek.
Nagyon kellene a helyet keresni, ahova ne akarnék elmenni. Az más kérdés, hogy eljutok-e?
Nagyon kellene a helyet keresni, ahova ne akarnék elmenni. Az más kérdés, hogy eljutok-e?
Előzmény: sly0007 (#189)
Jah mondjuk ittis ha úgy lenne, hogy mondjuk reggel 6kor szervezett különbusz, amit persze a szponzor fizet, menne vásárosnaménybe Veszprém-Budapest-Vásárosnamény útiránnyal, és hozna haza este 9-re, akkor mennék :) De hogy én saját pénzen benzinnel el-autókázzak az ország másik felébe, ahhoz bocsi de én nem vagyok eléggé gpsgames mániás. Inkább elmegyek a multkori nomotortoursos térképpel csesznekre és saját szervezésben végigcaplatom azt a távot. vagy egy tihany túra. De hogy egy geotúráért vezessek 408,8 km-t az részemről kizárt. Persze mindenki aki tud menjen ha lesz, és szervezzétek bátran, én csak a saját nevemben beszéltem, és továbbra is várom, hogy veszprém közeli veszprémi geokesser túra legyen... Hajrá Schaf szurkolok
Előzmény: sinus90 (#188)
2004-ben Nyíregyházán volt a Országos Gyalogos Túratalálkozó. Az egyik nap egész Nagygécig elmentünk busszal. Közben megnéztünk minden műemlék templomot, kastélyt. Addig csak térképről ismertem azt a vidéket. Nagyon szépnek találtam. Magát Nyíregyházát is. Azóta többször visszatértem oda, utóbbi időben a ládákért. Előtte pedig egykori évfolyamtársamnál voltam. Érdekességképpen vele 35 év után Sárváron futottunk össze egy kéktúra vándortáborban.
A felső ficak, Tiszabecs, Szatmárcseke, Kisar, Nagyar, Túristvándi stb. stb is nagyon szép helyek. A Tiszán kenuzni...
A felső ficak, Tiszabecs, Szatmárcseke, Kisar, Nagyar, Túristvándi stb. stb is nagyon szép helyek. A Tiszán kenuzni...
Előzmény: feri60 (#185)
igen, ebben én is egyetértek.
Nagyon finomat ettünk a lagzis ebédből...
:-)))))
Nagyon finomat ettünk a lagzis ebédből...
:-)))))
Előzmény: feri60 (#185)
De bizony hogy vannak! Plusz jó szállások, kedves emberek és olcsó árak.
Menjünk!
Menjünk!
Előzmény: Yoss (#184)
Szabolcsban igenis vannak nagyon szép helyek. Érdemes elnézni arrafelé.. Akár verseny célból is.
és az autósoknak Nyíregyháza túlvégéig autópálya Bp-ről, majd még vagy 30 km szép széles és jó minőségű főúton, ez is egy vállalható dolog, főleg ha az ember eltölti mondjuk a Tisza-parton a hétvégéjét.
Ha véletlenül lesz ilyen (akármilyen szervezésben) és ráérek én biztosan elmegyek, innen Szegedről is.
Ha véletlenül lesz ilyen (akármilyen szervezésben) és ráérek én biztosan elmegyek, innen Szegedről is.
Előzmény: sinus90 (#182)
Innen Pestről könnyű nekem dumálni...
Az egyik fiamnak Vásárosnaményon túl volt dolga, lementem vele odáig. Megnéztem a várost, a múzeumot, átbuszoztam Vajára, ott is jól megnéztem a várkastélyt, felmartam a 2 ládát. Kicsit macerás volt onnan hazajutni. De végülis 1 nap alatt megjártam. Addig nagyon messzinek tűnt, azóta már nem annyira. Azóta már más városok is közelebb kerültek.
Az egyik fiamnak Vásárosnaményon túl volt dolga, lementem vele odáig. Megnéztem a várost, a múzeumot, átbuszoztam Vajára, ott is jól megnéztem a várkastélyt, felmartam a 2 ládát. Kicsit macerás volt onnan hazajutni. De végülis 1 nap alatt megjártam. Addig nagyon messzinek tűnt, azóta már nem annyira. Azóta már más városok is közelebb kerültek.
Előzmény: sly0007 (#181)
Nem lehetne Ismerd meg Vásárosnemény-t versenyt rendezni Veszprém közelében, ahol a pontokon 1-1 Vásárosnaményről szóló információt lehet találni? :)
Fődíjként meg egy hétvégi pihenést Vásárosnaményben?
Értsd: Nagyon messze van innen De azért reménykedek valahol Veszprém közelében is lesz valami idén, és nem csak Csopakon a bortúra... :)
Fődíjként meg egy hétvégi pihenést Vásárosnaményben?
Értsd: Nagyon messze van innen De azért reménykedek valahol Veszprém közelében is lesz valami idén, és nem csak Csopakon a bortúra... :)
Előzmény: Schaf (#179)
Kaptam egy mailt az egyik szponzor illetékesétől...
"..Hi,
Figgy, tavasszal rendezhetnénk egy Geocaching versenyt szülővárosomban, Vásárosnaményban és környékén. Csomó szép rész van ott...
Majd egyeztessünk.
üdv"
Hmm... én is pont hasonlóban gondolkodtam. (még ha a helyszínt nem is az rszág ezen részébe terveztem)
"..Hi,
Figgy, tavasszal rendezhetnénk egy Geocaching versenyt szülővárosomban, Vásárosnaményban és környékén. Csomó szép rész van ott...
Majd egyeztessünk.
üdv"
Hmm... én is pont hasonlóban gondolkodtam. (még ha a helyszínt nem is az rszág ezen részébe terveztem)
Na jó, de az még majdnem nyár volt. Ő decemberben szeret igazán pancsolni ;)
Előzmény: BaliaGy (#177)
Mult vasarnap, a Balaton kor napjan is uszott benne egyet. Lsd: Zakany kepei :)
Előzmény: feri60 (#176)
Azért valamit lehet tudni: ha marad az eddigi mintázat, akkor Somogy megyében lesz :-))
Előzmény: Bogee (#174)
Egyelőre több lehetséges helyszín is van a tarsolyban. Sajnos mostanában sok az egyéb elfoglaltságunk, így nem érünk rá nagyon ezzel foglalkozni. Amint lesz pontosabb infó, jelentkezünk. :)
Előzmény: Botos_család (#173)
Elvileg lesz egy GC találkozó okt.2-án és ha minden jól alakul, akkor dec.4-én lesz DDRKT6 is (szervezése folyamatban). Többről nincs egyelőre tudomásom.
Előzmény: Kerol (#171)