2009-09-08 08:31:40
Bizony, jok voltak! A jarokelok szerintem vagy nem ertettek a harangnal tortenteket, vagy a "szomszed rendezveny" kulonleges vendegszereplesekent ertekeltek. :)
magpet
Házigazda

Előzmény: apexsek (#5)
2009-09-08 01:28:54
Nem reklám, csak kérés (felhívás?), hogy aki résztvett a Meet with TeamGBGA-n, az "Attended"-el logolhatja az Event "megtalálását".
Ez megjelenik a találatai között is.

Üdv: TeamGBGA
apexsek

Előzmény: apexsek (#4)
2009-09-08 00:54:15
Most néztem csak a képeket!
Jók lehettek ezek az ösznépi keresések!
Kiváncsi vagyok, mire gondolhattak a járókelők a harangnál?
:-))))))))))))9
apexsek

Előzmény: magpet (#1)
2009-09-07 21:20:13
Most, hogy Magpet beszámolt az eseményről, szeretném én is megköszönni mindenkinek a segítséget, s a részvételt!
Még én is sok új ismerőssel találkoztam.
Van akinek a logjával csak a ládasorozatban találkoztam először.
Mást pedig csak rövid köszönésből ismertem.
Tényleg jó dolog volt, remélem mindenki jól érezte magát!
apexsek

2009-09-07 10:45:56
Magpettel pontosan egyszerre érkeztük a színhelyre, de sajnos nagyon korán el kellett távoznom. Így is sikerült 41 érdekes utazó ügynököt ill. gyönyörű érmét felfedeznem (éppenséggel 43 adatait írtam föl, de 2 közülük hibásnak bizonyult, amikor logolni igyekeztem őket).

Sikerült a béta-teszt akcióban is részt vennem a Regnum Marianum helyén rejtett láda megkeresésével. Rossz volt a prekoncepcióm a láda pontos helyét illetően, ezért két külföldi kesser elhalászta előlem az abszolut FTF dicsőségét.

Innen azonban már nem tértem vissza a találkozó színhelyére, amit nagyon sajnálok, mert a társaság mellett a sör is nagyon jó volt. Örülök, hogy legalább ennyit együtt lehettem veletek, és köszönöm a rendezést azoknak, akiket ezért köszönet illet. Még inkább köszönöm a GBGA sorozatot, amely jó szórakozást nyújtott, és amely igen hasznos lehet Budapest megismerésében - nemcsak az ide érkező turistáknak, hanem az olyan "őslakosoknak" is, mint jómagam. TFTC!
jalso

2009-09-07 10:27:02
Itt is megköszönöm akkor a részvételt mindenkinek. Valóban nagyszerű buli volt, 6 országból gyűltek össze őrült emberek, akik azonos hobbit űznek. Megtisztelt bennünket néhány comos moderátor is, ami nagy szó, ők nem nagyon mászkálnak nyilvános helyekre, és most megtettek több száz kilométert, mert kíváncsiak voltak. Sőt, azt mondták, tetszett is nekik.
magpet, neked köszönjük ezt a frappáns összefoglalót. Jó ezek alapján emlékezni, és jó lesz 10 év múlva sokat mulatni rajta.
Mindenki figyelmébe ajánlom nagy projekt és új ládák mellett a csapat tagjainak "magán" rejtéseit is. Nagy részük csak a geocaching.com oldalon publikált, szerintem nem kell mondanom, miért.
És nem utolsó sorban, sőt ezzel kellett volna kezdenem, köszönet lelcache, nogacsalád és Zsombor társaiknak, akik a délelőtti gclik program gördülékeny lebonyolításában segítettek! Nélkületek mindenki meghalt volna :D
És most egy kis reklám.
taska1981

2009-09-07 09:49:02
Itt is szeretném megköszönni a bulit mindenkinek, akit illet! :)
magpet
Házigazda


Új megtalálások

Bejelentkezés