Az eredeti bejegyzés itt.
2009-09-14 08:05:11
Szerencsés vagy, engem nagyon álmosít egy idő után. Talán a barnasör. Na azt hamar kipróbálom. :)
gábor

2009-09-14 06:02:23
Nekem nagyon bejön a sör! Először is folyadékbevitel - főképp melegben, sokat kell inni, és már nincs kedvem a víziváshoz, nem esik jól. Egy jó sör viszont, főképp, ha barna, nagyon ízlik. Másrészt az alkohol az egyik legjobb táplálék, óriási az energiatartalma, és nagyon gyorsan felszívódik, rögtön erőt ad. Harmadrészt úgy tudom, vannak benne egyéb hasznos anyagok is (vitamin?).

Igaz, lehet káros mellékhatása - éppen az alkohol miatt. Egy üveg sör alkoholtartalma azonban nem nagy, sok országban még autót is szabad vezetni ennyi után. Én, bringázáskor, nem érzek alkoholos befolyást utána. Egyszerre mindig csak egy sört iszom, és az intenzív testmozgás miatt hamar elillan belőlem a szesz. Álmosító hatást sem érzek, de ez egyénileg változó lehet.

A tekintélyes amerikai Runner folyóirat nagyszámú futó körében végzett felmérést, hogy kik általában a leginkább egészségesek. Az eredmény az volt, hogy a legjobban a sörivók állnak, utánuk a borivók, és csak utolsók lettek a megátalkodott vízivók.

Ezek az én személyes tapasztalataim és ismereteim. Senkit sem akarok szabálytalan vagy veszélyes dologra csábítani!
Pupu

Előzmény: gábor (#3)
2009-09-13 22:56:10
Gratulálok! Hihetetlen ez a Pupu! :)
zakany

2009-09-13 22:13:22
Ja, és igazán felrakhattad volna a nyomvonalat a "Track követés" kategóriába....... :)
gábor

2009-09-13 22:08:43
Szia Pupu!
Gratulálok itt is! Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam veletek tartani, majd legközelebb. Többször említed, hogy "söröztél" :). Érdekelne, hogy neked ez miért jó. Nekem kb. 20-30 percig kifejezett doppingként működik, majd ezt követően nagyon elkezd hátráltatni. Nálad hogy működik? Gondolom elsődleges cél a folyadékpótlás, de miért pont ez.
gábor

2009-09-13 20:16:11
Egy kedves, szeretnivaló őrült vagy te Pupu! :)
Bacu

Előzmény: Pupu (#1)
2009-09-13 19:15:30
Hosszabb bringázások kedvelőinek figyelmébe ajánlom új blogomat. Jó hajtást mindenkinek!
Pupu

Bejelentkezés

Akciós
GARMIN Nüvi 1250
34 900 Ft.