1 | 2 | 3 | 4 |
2010-06-08 16:08:56
1 Nem éreztem ezt zavarónak, látszik hogy arra gondolták hogy tudj saccolni mi az ami útba esik. Navigálásra, pont kiválasztásra van alkalmasabb mód is. A gyaloglás tempója viszont kb ott van ahol a mozgási irányt és a mágneses irányt váltogatja, ez esetben furcsán mozognának a nyilacskák, illetve külön jelezni kéne hogy most épp milyen irányt mutatnak ( haladási irányhoz vagy északhoz )
2 Igen ez jó lehet, magam sem piszkálom a setupot, hanem csak profilt váltok.
3 Alighanem nálad a hiba. Használd a kód kijelzés helyet a név kijelzést. ( Beállitások geocache geoládák listája majd ott a nevek kijelzése )
4 Ez szerepel már a listában. Igaz én lapozó gombot kértem mert az kevesebbet foglal el mint egy gördítősáv.
5 Magam a gps demo módját sem használom, az iránytű demó viszont fel sem merült bennem, hiszen irány mindehol mérhető.
( Ha esetleg a gps demó miatt mozgónak gondolja a gpst, és mozgási irányt határoz meg az logikusan következik a gps demóból, hiszen az irány nem lehet más mint ami a koordináta változásból következik. )
6 Valami hasonlót magam is javasoltam a 24-es pontban.
7 Ezen átsiklottam, de jó ötlet, felveszem a listába.
8..9 A saját vasam nem fényképezős. De azt hiszem nem várhatunk el fényképező funkciókat egy gpstől. Illetve ha elkészült a garmin a korábbi javaslatokkal akkor majd elővezetem ezeket is.

Ugyan magam elküldtem nekik, de úgy látszik nem számítok tömeges felhasználói igénynek, mert a legtöbb az volt hogy valaki megírta hogy továbbítja a megfelelő helyre a listát.
Azt hiszem még nem ért oda. :-(
Csuhás
Moderátor

Előzmény: thales (#186)
1 | 2 | 3 | 4 |

Bejelentkezés

Akciós
GARMIN Oregon 450
84 900 Ft.