Az eredeti bejegyzés itt.
útontartás bekapcsolva:
[link]" target="_blank">
[link]" class="embed_img" />
[link]" target="_blank">
[link]" class="embed_img" />
Gondolom nem kell mondanom,hogy a Szófia utcára fordultam be,
s nem mellette menetm a gyepen...
[link]" target="_blank">
[link]" target="_blank">
Gondolom nem kell mondanom,hogy a Szófia utcára fordultam be,
s nem mellette menetm a gyepen...
És azt tudtad, hogy két ujjal egyszerre rábökve a térképre, a felső infó sáv eltűnik, így nagyobb térképrészletet mutat? (zsolie mondta még ezt a kis trükköt :))
Előzmény: Csuhás (#37)
Tudtuk. Viszont H.Gábornak újdonság lesz! ;-)))
Azt tudtad, hogy fényerő állításnál az időre bökve mutatja a dátumot is? Logolásnál jól jöhet..
Azt tudtad, hogy fényerő állításnál az időre bökve mutatja a dátumot is? Logolásnál jól jöhet..
Moderátor
Előzmény: Yoss (#35)
Nem lehet, hogy a trackben vágja le? Az sztem normális. Ha a tracked az út mellett megy, akkor miért tenné az útra??
Vagy lehet, hogy nem értem teljesen a dolgot?
Vagy lehet, hogy nem értem teljesen a dolgot?
Előzmény: yumi (#33)
Azt tudtátok, hogy a kompasszt kiválasztva, ha hosszan nyomsz a képernyőre, akkor belép a kalibrálásba? Nem kell a setup-on keresztül menni..
Hogy rángatja a térképet az eddig fel se tűnt. Gondolom kisebb proci és egyben akku használatot jelent az időszakos mozgatás a folyamatos görgetés helyett.
Viszont a levágott kanyarokat részletezd egy kicsit, esetleg mutass valami képet/tarcket mert ezt nem tapasztaltam. Nálam azt hiszem távolság alapú logolás van beállítva talán 5m-es felbontással. ( yardra váltva lehet beállítani )
Viszont a levágott kanyarokat részletezd egy kicsit, esetleg mutass valami képet/tarcket mert ezt nem tapasztaltam. Nálam azt hiszem távolság alapú logolás van beállítva talán 5m-es felbontással. ( yardra váltva lehet beállítani )
Moderátor
Előzmény: yumi (#33)
Útonmarad funkció mellett is simán levágja a kanyarokat.Kipróbáltam minden naplózási formát, idő,út,aut..tök mindegy. De nekem ennél is zavaróbb , hogy szakaszosan rángatja a térképet menet közben,nem folyamatosan gördíti.
Nem az! Visszatettem azt a korábbi térkép változatot amivel gond nélkül már többször jártam arrafelé és azzal is ugyan ezt csinálja.
Előzmény: Csuhás (#28)
Szerintem még ismerkedned kéne egy kicsit a készülékkel. Úgy látom, hogy még csak egy geko201-es funkcióit találtad meg az oregonban. :-))))
Előzmény: H.Gábor (#25)
A szomszéd O550 fórumban láthatod a jelenséget képernyő mentésekkel együtt. ( Lehet hogy ez igazából térkép hiba )
Moderátor
Előzmény: Sancho (#26)
De az! :-) Mármint a főmenük ikonjait kedvedre rendezheted, Ráadásul ez profilonként különböző lehet. Az almenük sorrendje viszont úgy tudom kötött. Azaz a beállításokat oda teszed ahova akarod, de a beállításokon belüli almenük sorrendje fix.
Moderátor
Előzmény: H.Gábor (#25)
Nnna, ilyet nekem soha nem tett egyik sem.Idézet
Hibás tervezés, átugrik Amerikába
A menük elemeinek sorrendje legyen megadható. (mint a Coloradonál)
Persze csak akkor ha még nem az! :) Tudtommal nem, de... :)
Persze csak akkor ha még nem az! :) Tudtommal nem, de... :)
Hmm az O300-on ez csak egy két másodperc. Mondjuk nálam a csak a "Több" részletesség van beállítva. Nem lehet hogy nálad ez maximálison van? Esetleg térkép függő? Vagy bekapcsoltad a domborzat árnyékolást? ( Ne tedd, sötét lesz tőle és lassú )
Moderátor
Előzmény: H.Gábor (#20)
Ez készen van. külön rakhatsz fel pl tuhu.img, ng.img stb fileokat.
Mondjuk nem ártana ha ezt a mapszósz is tudná kezelni, a ggpx fileokkal és egymásra rakott térkép rétegekkel együtt.
Mondjuk nem ártana ha ezt a mapszósz is tudná kezelni, a ggpx fileokkal és egymásra rakott térkép rétegekkel együtt.
Moderátor
Előzmény: H.Gábor (#19)
Tegyenek már a kütyübe egy olyan procit, hogy egy 80-100 km-es képernyő nézetre ne kelljen perceket várni.
A térképeket lehessen külön-külön feltölteni és ne csak egy fájlba. Ezzel sok időt sporolnánk egy-egy térkép frissítésekor.
A gpx-ek és az útpontok mennyiségnek a memória szabjon határt és ne egy ostoba tiltás.
Kézenfekvő a válasz ;)
Legyen a beállítások között egy olyan opció, hogy be lehessen állítani, hogy a hosszúX hova ugorjon ;)
Legyen a beállítások között egy olyan opció, hogy be lehessen állítani, hogy a hosszúX hova ugorjon ;)
Előzmény: H.Gábor (#16)
Igazad van. A hosszú nyomás nyerőbb. Szerintem inkább a térképre. De nem tudom, hogy mennyire álltalánosak a felhasználói szokásaim.
Előzmény: Csuhás (#15)
Még egy ikon már zavarossá tenné az alsó sort. Talán az X ikon hosszú megnyomása vihetne mindenhonnan a térképre ( vagy a főmenübe. ) Szerinted?
Moderátor
Előzmény: H.Gábor (#14)
Én általában az almenük legalsó bugyraiból is a térképre szoktam visszatérni, ezért egy állandó kis X-T azaz innét kilép és a térképbe megy ikont szeretnék.
Infó:
Látom nem hatott meg a levelem, másnak fejlesztünk.
Ezt bele értettem a hang beállíthatóságába. Azaz egyedi csippanásokat lehessen az eseményekhez rendelni. ( Poi riasztás, megérkezés, következő manőver, stb )
Moderátor
Előzmény: yumi (#12)
hangfigyelmezetetések /veszélyes hely/akkufesz/....avagy geoláda :-)) / esetén
A kereszteződés nagyítását közeledéskor az én 200-asom csinálja. Nem tudom, hogy ez térkép- vagy kütyübeállítás, de megnézem majd.
Hmm kell oda egy véletlenül is megnyomható gomb; nem elég a beállítások / visszaállításban levő törlés?
Moderátor
Előzmény: Bacu (#9)
Adatok nullázása egy alsó adott gombbal. Megnyomva rákérdezzen, hogy valóban kívánja nullázni a fedélzeti számítógép adatokat?
Útvonal tervezés: adott pontot kijelölve a térképen kérdezzen rá milyen módon szeretnénk odajutni! (scele is írta)
Útvonal tervezés: adott pontot kijelölve a térképen kérdezzen rá milyen módon szeretnénk odajutni! (scele is írta)
Ez részben megvan. A Visszaállítás menübe lépve látod az útpont memória, és a track memória foglaltságát.
Moderátor
Előzmény: yumi (#7)
Poi keresésnél tényleg nem tudom melyik térképet használja. De ha poi fileokat külön felrakod a gpsre, akkor már megengedi hogy kiválaszd melyik fileben akarsz keresni. Kár hogy a gpx fileokat nem így kezeli.
Moderátor
Előzmény: scele (#4)
-Színsémák (éjszakai üzemmód)
-Tervezéskor rákérdezés, hogy úton vagy légvonalban, majd ha úton akkor legrövidebb vagy leggyorsabb
-nem lehet kiválasztani, hogy a poi keresésénél melyik térkép adatbázisát használja
-Tervezéskor rákérdezés, hogy úton vagy légvonalban, majd ha úton akkor legrövidebb vagy leggyorsabb
-nem lehet kiválasztani, hogy a poi keresésénél melyik térkép adatbázisát használja
Szóval ide várom a javaslatokat a lista bővítéséhez. Kérem hogy írjatok sokan a garmin hiba bejelentő oldalaira.
Moderátor