2009-10-08 20:40:16
OK. Majd egyszer eloben elmeselem, mit is akartam irni, mert ezek szerint nem sikerult.
magpet
Házigazda

Előzmény: Levin (#12)
2009-10-08 17:55:34
Na most aztán nagyon elvittétek az alap dolog fonalát. Egész egyszerűen kijavítottam ami nem helyesen szerepelt a játéknál.
Szó sem volt fiktív ládáról, moderátorokról, kivert :-) biztosítékokról, dolgok alakulásáról.
Levin

Előzmény: magpet (#10)
2009-10-07 14:11:50
A két oldal nem ugyanaz. Lehet e mögé csodás ideológiát gyártani, kiosztott jó, és gonosz szerepekkel, de nincs értelme. Amúgy is úgy gondolom, hogy a kezdeti bizonytalanság rég lecsengett, és semmi jelentősége már ennek.
Házigazda

Előzmény: Ládafia (#9)
2009-10-07 13:29:46
Ugyvan. Nagyon nem mindegy, hogy valaki honnantol latta a dolgok alakulasat...
magpet
Házigazda

Előzmény: flektogon (#7)
2009-10-07 13:21:59
Idézet
Az "egyik oldal/masik oldal" kerdes felfuggeszteset tamogatom, javaslom ezen felhivas terjeszteset egyeb helyeken is.

Kezdhetnénk pl. a játékleírásoknál... :-))
Ládafia

Előzmény: magpet (#8)
2009-10-07 13:18:08
Ezert volt idezojel, es szmajli a vegen, ha jobban megnezed. Mindossze arra utaltam, hogy ha a gc foruman valaki egy ottani ladara megjegyezne, hogy ez bizony igy vagy ugy mehetett volna a Games-re is, akkor biztosan lecsap a forummodi.
Az "egyik oldal/masik oldal" kerdes felfuggeszteset tamogatom, javaslom ezen felhivas terjeszteset egyeb helyeken is.
magpet
Házigazda

Előzmény: Ládafia (#6)
2009-10-07 13:17:27
A gc-n az ominózus GCFAKE kiverte a biztosítékot, ezért biztos hogy fiktív dolog ott nem menne át. Erre gondolhatott Magpet. Viszont amikor a GCFAKE benyújtásra került, Levin még nem volt moderátor, így amit meg ő írt (48 óra és kint a láda) önmagában szintén rendben van. Nem ellentmondás ez, csak annak aki nem ismeri a történetet.
Házigazda

Előzmény: Ládafia (#6)
2009-10-07 13:10:19
Remélem nem haragszik egyikőtök (Magpet/Levin) sem , ha beleugatok, de én Levin 2. sz. hozzászólását semmilyen értelemben nem éreztem "propagandának".

Szerintem, csupán a játékkészítőnek a játékleírásban tett, az "ellenoldallal" kapcsolatos (alaptalan?) kijelentését pontosította.

Félre kellene már tenni ezt az "ilyen oldal/olyan oldal" dolgot....

Itt is, ott is, máshol is....
Ládafia

Előzmény: magpet (#5)
2009-10-07 12:40:21
Csendben, halvany szurkevel jegyzem meg: egy ilyen "ellenoldali propaganda" miatt ("odaat is lehet ilet, csinalhattad volna inkabb ott!") engem (vagy mast) ugy csapnank ki a gc-rol, hogy a labam nem erne a foldet. Itt termeszetesen ez fel sem merul, mert a lenyeg a GPS-szel torteno jatszadozas. :)
magpet
Házigazda

Előzmény: Levin (#2)
2009-10-07 12:36:16
Nagyon kedves tortenet, orulok, hogy hozzajarulhattunk! Sok boldogsagot az erintetteknek! :)
magpet
Házigazda

2009-10-02 19:36:05
Így már igazán érdekes története van a szobornak!
Jó kis meglepetés lehetett. ;)
ID-24
Játékvezető

2009-10-02 17:08:01
Nagyszerű történet és kreatív ajándék, viszont ezzel a résszel vitatkoznék: "nagytestvérnek bejelentek egy tervet, akkor az legalább egy hét mire elbírálják, és még akkor sem biztos, hogy megfelel a szájuk-ízének."
Ha tartalmilag és formailag rendben van akkor semmi akadálya, hogy élő láda legyen belőle 48 órán belül. Annak idején csináltunk olyat, hogy a megjelentetni szánt nap előtt két nappal adtunk be ládát moderációra és sátorban vártuk az első megtalálókat (GCMAKY). De ha tutira akarsz menni akkor terv státuszban hagyod, akkor pedig egyetlen gombnyomással tudod élesíteni.
Ettől függetlenül tetszik az ötlet és sok boldogságot kívánok az "ifjú" párnak!
Levin

2009-10-02 15:18:55
Hát igen... mennyire jó ez a játék! Itt nemcsak megtaláláskor megengedett a netkess, hanem még rejtéskor is! Gratulálok a házassági évfordulót ünneplő szülőknek!
jalso

Bejelentkezés

Akciós
GARMIN Nüvi 1250
34 900 Ft.