Az eredeti bejegyzés itt.
Déjà vu-m van...A cikk elolvasása után megnéztem a szerző adatlapját...
Remélem tényleg nem lesz feleltetés :)
Remélem tényleg nem lesz feleltetés :)
Infó:
Ha megalakul a GPSBloodGames oldal, oda valószínüleg nem regelek ;)
Jesszusom!
164 hozzászólás, ugye nem lesz feleltetés, a végig olvasása nélkül is lehet játszani ezután is?
:-)
164 hozzászólás, ugye nem lesz feleltetés, a végig olvasása nélkül is lehet játszani ezután is?
:-)
Miket nem tanul az ember.. :)))
Azt hittem a delfinek kapják a.... számot.
:DD
Azt hittem a delfinek kapják a.... számot.
:DD
Felébresztettem az anyukáját, hogy adja elő a kártyáját: előadta. Hármas. Megnyugodtam.
Pedig...
Pedig...
Előzmény: Gabe (#160)
Jó tapasztalatok hasonló témában nekem is vannak.
Egy autóval ezelőtt nekem a forgalmit kijavították, hogy rossz legyen. :) A hat éven át stabilan 1.1-es benzines Kis Sárga Autóból olyan 1.5 D lett, mire a papírt megkaptam, hogy ihaj! :) Amikor bebaktattam a városházára megkérdezni, miért hülyék, még meg akartak győzni, hogy rosszul tudom, milyen autóm van. :) A mostanira pedig megeresztett egy filozofikus megjegyzést az ügyintéző, hogy "valóban kell bele ekkora motor..?" :)
Egy autóval ezelőtt nekem a forgalmit kijavították, hogy rossz legyen. :) A hat éven át stabilan 1.1-es benzines Kis Sárga Autóból olyan 1.5 D lett, mire a papírt megkaptam, hogy ihaj! :) Amikor bebaktattam a városházára megkérdezni, miért hülyék, még meg akartak győzni, hogy rosszul tudom, milyen autóm van. :) A mostanira pedig megeresztett egy filozofikus megjegyzést az ügyintéző, hogy "valóban kell bele ekkora motor..?" :)
Előzmény: radpeter (#158)
Szerintem ennek még most nézz utána míg nem fontos neki valami miatt, ne akkor kelljen kapkodni.
Előzmény: radpeter (#158)
Nem esküdnék meg rá.
Kornél nevü gyermekem 1 081016 xxxx jellel lett ellátva a Nagytestvérnél. Vagy a wiki nem okos, vagy elírták a dolgot, mint az újrakötött kötelezőmnél. Csak a rendszám és a lakcím házszáma nem stimmel.
Előzmény: Gabe (#154)
Ezt szépen összefoglaltad! Gratulálok.Azt hiszem ez a "hallgatag többség" véleménye is.És nem hiszem, hogy nekünk kellene új játszótér után néznünk...
Előzmény: feri60 (#124)
Ez már végképp off Zakany a GGBABA logolásához alkalmas "eszközöd" lány lesz vagy fiú? :) Jól emlékszem, hogy lány? (Kivéve persze, ha aljas módon netkesseled, guglival összekeresgélt újszülöttfotókkal. :))
Előzmény: zakany (#150)
Az oldal egészéhez a fórumok is hozzájárulnak. Hiába jó egy alapfelvetés, ha a kifejtése során egymást minősítő, személyeskedő hozzászólások születnek.
Az általános nívó leromlását jelenti ami most megy, és ezt nem csak az üzemeltetőknek kell átgondolni.
Az általános nívó leromlását jelenti ami most megy, és ezt nem csak az üzemeltetőknek kell átgondolni.
Házigazda
Előzmény: Bacu (#145)
Míg nincs kész, lekapcsolhatnátok a szervert is (pár napra).. lehet páran elgondolkodnának :)))
(bár nem vagyok a kollektív büntetés híve)
(bár nem vagyok a kollektív büntetés híve)
Előzmény: magpet (#148)
Kéremszépen, én nem is értettem, minek a vihar a biliben, kijöhetek most már a sarokból? :) Hallgassunk továbbá Mileát is, mert ő is szépen tüptüptürüppöl két boncolás között, mint azt immár a saját füleiddel is hallhattad. :)
Előzmény: magpet (#148)
Korrekt hozzászólás!
Így van, magpet egy hülye idalista, ráadásul zsigerből gyűlöli a szabályokat. Nem véletlenül hallgat Lyapis Trubetskoy-t, ami csúnyaronda anarchista fehérorosz punkzene. :)
A lényeg, hogy készül a tábla a játszótérre. Ki lesz téve, mindenki láthatja. De nem fogunk a tábla mellé egyenruhás őrt állítani, aki vizsgálja a betérők olvasási és szövegértési képességét, netán intelligenciáját. Lesz tábla az írástudóknak, de az olvasás és értelmezés öntevékeny lebonyolításában változatlanul (még egy darabig) hiszünk.
Idézet
Sajnos magpet egy túl jófej és idealista emberke, aki azt hitte működni fog a játszótér figyelmeztető tábla nélkül.
Kiderült azonban, hogy pár táblát nem árt kitenni a rend érdekében.
Így van, magpet egy hülye idalista, ráadásul zsigerből gyűlöli a szabályokat. Nem véletlenül hallgat Lyapis Trubetskoy-t, ami csúnyaronda anarchista fehérorosz punkzene. :)
A lényeg, hogy készül a tábla a játszótérre. Ki lesz téve, mindenki láthatja. De nem fogunk a tábla mellé egyenruhás őrt állítani, aki vizsgálja a betérők olvasási és szövegértési képességét, netán intelligenciáját. Lesz tábla az írástudóknak, de az olvasás és értelmezés öntevékeny lebonyolításában változatlanul (még egy darabig) hiszünk.
Házigazda
Előzmény: Bacu (#145)
A bárdolatlan "barátom" az Öcsém (a fiatal és bohó :D:D:D:D), aki elől saját bevallása szerint elhappoltam az összes csigavér-gént.
Én azt mondtam, hogy azt tűri rosszul, ha azt hiszi, hogy engem bántanak.
Én azt mondtam, hogy azt tűri rosszul, ha azt hiszi, hogy engem bántanak.
Előzmény: ID-24 (#144)
Tényleg higgadjunk már le egy kicsit! A személyeskedő hisztit pedig valóban függesszük fel.
Ja, és adóbevallásról se nagyon akarok olvasni ezen a fórumon! :)
Ja, és adóbevallásról se nagyon akarok olvasni ezen a fórumon! :)
Házigazda
Ugyan délután ígéretet tettem arra, hogy egy darabig csendben maradok, de mivel utálok haragban lenni bárkivel is, így inkább egy komment erejéig újra irok.
Ezúton is elnézést kérnék azoktól, akiket esetlegesen megvádoltam. Ugyan a megtalálás módjával nem teljesen értek egyet, de valahol azt is megértem, hogy ha korábban járt a helyszínen, és a jelszót újabb helyszíni felkeresés nélkül is tudja, hát lelke rajta, tegye, jelentse be!
A vita, és ez az egész blog, illetve a hozzákapcsolódó fórum talán azért is nem volt hiábavaló, hogy felhívjuk egy problémára az oldal készítőit. Sajnos korábban hiába tettük meg, nem lett benne előrelépés. Az oldal üzemeltetői talán túl idealisták, és azt remélték majd elül a vihar és ismét rend lesz. Van rá remény!
Ahogy korábban is írtam, ha tudnánk ezt az egész netkess mumust két sorban tisztázni, akkor ismét békesség lenne.
Én elfogadom a döntést, bárhogy is alakuljon!
Jelenleg inkább csak küzdöttem egy nekem is tetsző elképzelésért, ami Pupu véleményével egyezik meg.
Sajnos magpet egy túl jófej és idealista emberke, aki azt hitte működni fog a játszótér figyelmeztető tábla nélkül.
Kiderült azonban, hogy pár táblát nem árt kitenni a rend érdekében.
Ha tehát, ez a blog és a mi vitánk is hozzájárult ehhez, akkor azt mondom megérte. Még ha egyesek ellenszenvéd is kivívtam vele.
:) /majd visszaszerzem, innen szép nyerni :))/
Akit megvádoltam, és úgy érzi ez rosszul esett neki, attól ez úton is elnézést kérek! Különbözőek vagyunk, máshogy gondolkozunk dolgokról.
Bízva a megoldásban, mindenkinek a békesség jegyében további szép estét kívánok!
Bacu
(Simon Balázs)
A bárdolatlan barátod nekem (is) esett. Erre te azt mondtad, hogy nehezen tűri, ha téged bántanak.
Játékvezető
Előzmény: Cualune (#143)
Azt elárulnád, hogy én mivel bántottalak azon kívül, hogy rosszul írtam le a felhasználó neved!
Játékvezető
Előzmény: Cualune (#138)
Mi a baj velem?
Én mindössze egy tényt állapítottam meg. Cualune nem írta alá a logbookot. Ennyi. Nem fűztem hozzá megjegyzést, nem minősítettem a helyzetet. Sőt, azt hiszem mostanában nem is emlegettem a Netkess szót.
Te pedig nyugodtan használj ilyen hangnemet, engem nem zavar. Már említettem, hogy akit nem sokra tartok az nem tud megbántani. Legfeljebb a színvonalat csökkented, de az sem hat meg.
Én mindössze egy tényt állapítottam meg. Cualune nem írta alá a logbookot. Ennyi. Nem fűztem hozzá megjegyzést, nem minősítettem a helyzetet. Sőt, azt hiszem mostanában nem is emlegettem a Netkess szót.
Te pedig nyugodtan használj ilyen hangnemet, engem nem zavar. Már említettem, hogy akit nem sokra tartok az nem tud megbántani. Legfeljebb a színvonalat csökkented, de az sem hat meg.
Játékvezető
Előzmény: MirelitPonty (#127)
Azért úgy kíváncsi lennék, hogy az összes megtalálásból hány netkess vette el az első pozíciót. Púpútól függetlenül. Csak a probléma mértékének megismeréséhez.
Nem Ponty kezdte az egészet, ő csak kiakadt. Rosszul tűri, ha azt hiszi, hogy engem bántanak. :)
Előzmény: BaliaGy (#133)
Én speciel nem vagyok feszült. Csendben röhögök. Mintha élet függne attól, hogy ki hol és mit talál meg.
Előzmény: BaliaGy (#133)
Most nem igazán van itt ennek a stílusnak a helye. Jelenleg mindenki feszült kissé, és könnyen megbántódik vagy elmenekül.
Jó lenne egy kis nyugalom.
Máskor sincs szükség erre a stílusra, igaz akkor lehet könnyebben túllép a társaság ezen.
Jó lenne egy kis nyugalom.
Máskor sincs szükség erre a stílusra, igaz akkor lehet könnyebben túllép a társaság ezen.
Előzmény: Cualune (#131)
Nincs ezzel a játszótérrel semmi baj. Azt szokták mondani, hogy nincs jó kapcsolat időnkénti veszekedések nélkül. :)
Mi bajod a Ponty stílusával? Csodálatosan cizellált és visszafogott szerintem. :) (Önmagához képest. :D )
Jelzem, nem ő vádaskodik hatalmas pofával itt napok óta, csak eddig bírta megállni szó nélkül. :) (Szép teljesítmény, lássuk be.)
Jelzem, nem ő vádaskodik hatalmas pofával itt napok óta, csak eddig bírta megállni szó nélkül. :) (Szép teljesítmény, lássuk be.)
Előzmény: BaliaGy (#129)
Nyugi, Ponty. :)
Azt hiszem, mindannyian jobban járunk, ha a kedves "játékostársak" vádaskodnak velem, mint ha fordítva történne. :D
Azt hiszem, mindannyian jobban járunk, ha a kedves "játékostársak" vádaskodnak velem, mint ha fordítva történne. :D
Előzmény: MirelitPonty (#127)
Te! Meg Bacu, meg Pupu!
Ha már "szájkaratéztok", legalább irnátok le helyesen a nevét CuALUNE-nak!
Meg se nézitek rendesn, hogy hívják, csak mentek neki, mint faltörő kos, nézzetek már magatokba emberek, vagy mi a francok vagytok, azt hiszitek, Atyaúristen? Hozzátok se szólt, lehet, hogy életetekbe nem is láttátok, de jobban akarjátok tudni, mikor hol van, mint ő maga?
Nem osztom az észt, de egészségesebb lenne ha őt békénhagynátok.
Ha már "szájkaratéztok", legalább irnátok le helyesen a nevét CuALUNE-nak!
Meg se nézitek rendesn, hogy hívják, csak mentek neki, mint faltörő kos, nézzetek már magatokba emberek, vagy mi a francok vagytok, azt hiszitek, Atyaúristen? Hozzátok se szólt, lehet, hogy életetekbe nem is láttátok, de jobban akarjátok tudni, mikor hol van, mint ő maga?
Nem osztom az észt, de egészségesebb lenne ha őt békénhagynátok.
Előzmény: ID-24 (#88)
Felőlem vezetékes telefonnal is mehet, csak macerás a sok kábeldobot cipelgetni.
Előzmény: magpet (#123)
Én (mi) még egyet nem építek(-tünk), az biztos.
Hozzád hasonlóan reménykedem, hogy az eddigiek nem történtek hiába.
Hozzád hasonlóan reménykedem, hogy az eddigiek nem történtek hiába.
Házigazda
Volt egy álmom:
Visszaálmodtam magam két évvel korábbra. Magpettel a Puskás ládáját reparáltuk, amikor szólt, hogy valami készül. Pár nap múlva jött a mél, egy akkor még nem publikus oldal linkjét hozta. Kattintottam, és egy új játszótéren találtam magam, csupa korábban megismert "jó arc" között. Teljes volt az egyetértés, béke, barátság, szeretet. Feladatunk az volt, hogy egy üres telekre álmodjunk házakat, utakat, hidakat, embereket és kapcsolatokat.
Eltelt pár hónap, nagyjából kijelöltük a területeket, eszkábáltunk pár vityillót, és kinyitottuk a kapukat. Jöttek ismert arcok régi játszóterekről, meg újak is, akiket örömmel fogadtunk.
Épült, szépült a világunk.
Aztán jöttek olyanok is, akik mindenféle színű zászlókat hoztak, és vadul lengették azokat. Páran beálltak a zászlók alá, páran ellen-zászlókat kezdtek mutogatni. A nyugodt többség megtalálta a megoldást a zászlólengetők kezelésére, és béke lett.
Közben tovább épült, szépült a világunk.
Aztán voltak olyanok is, akik sportot űztek mások froclizásából. Erre is valahogy akadt megoldás, a gonoszkodókat sikerült jobb belátásra bírni, és ismét béke lett.
Voltak, akik elmentek, de még többen jöttek. Mindkét döntést tiszta elmével, szabad akaratból hozták meg az érintettek. Ennek örültünk.
Persze, mert közben tovább épült, szépült a világunk.
Voltak, aki nem tisztelték eléggé mások játékát, időnként szamárfület mutattak egymás felé, vagy illetlenül krumpliorrot tettek mások féltett szobraira. Ezeket a vásott kölköket elfogadtuk olyannak, amilyenek. Tudomásul vettük, hogy ők már csak ilyenek, így szeretjük őket. Nem építettünk ketrecet számukra, rendőreinkkel nem vitettük bírák elé, nem csapattunk huszonötöt az ülepükre. Sőt, rendőreink, bíráink, de még nádpálcáink sem voltak! Bíztunk egymásban, és abban, hogy előbb-utóbb az idétlenkedők maguktól észre térnek, és újra béke lesz.
Közben persze még tovább épült, szépült a világunk.
Ekkor felébredtem.
Első gondolatom az volt, hogy nem szeretném, ha összedőlne az a hosszú idő alatt felépült világ, ahol jól érezzük magunkat!!
Most várom, hogy jön-e az újabb mél egy egyelőre még titkos játszótérről, amit ismét fel kell építeni.
Ugye nem?
Visszaálmodtam magam két évvel korábbra. Magpettel a Puskás ládáját reparáltuk, amikor szólt, hogy valami készül. Pár nap múlva jött a mél, egy akkor még nem publikus oldal linkjét hozta. Kattintottam, és egy új játszótéren találtam magam, csupa korábban megismert "jó arc" között. Teljes volt az egyetértés, béke, barátság, szeretet. Feladatunk az volt, hogy egy üres telekre álmodjunk házakat, utakat, hidakat, embereket és kapcsolatokat.
Eltelt pár hónap, nagyjából kijelöltük a területeket, eszkábáltunk pár vityillót, és kinyitottuk a kapukat. Jöttek ismert arcok régi játszóterekről, meg újak is, akiket örömmel fogadtunk.
Épült, szépült a világunk.
Aztán jöttek olyanok is, akik mindenféle színű zászlókat hoztak, és vadul lengették azokat. Páran beálltak a zászlók alá, páran ellen-zászlókat kezdtek mutogatni. A nyugodt többség megtalálta a megoldást a zászlólengetők kezelésére, és béke lett.
Közben tovább épült, szépült a világunk.
Aztán voltak olyanok is, akik sportot űztek mások froclizásából. Erre is valahogy akadt megoldás, a gonoszkodókat sikerült jobb belátásra bírni, és ismét béke lett.
Voltak, akik elmentek, de még többen jöttek. Mindkét döntést tiszta elmével, szabad akaratból hozták meg az érintettek. Ennek örültünk.
Persze, mert közben tovább épült, szépült a világunk.
Voltak, aki nem tisztelték eléggé mások játékát, időnként szamárfület mutattak egymás felé, vagy illetlenül krumpliorrot tettek mások féltett szobraira. Ezeket a vásott kölköket elfogadtuk olyannak, amilyenek. Tudomásul vettük, hogy ők már csak ilyenek, így szeretjük őket. Nem építettünk ketrecet számukra, rendőreinkkel nem vitettük bírák elé, nem csapattunk huszonötöt az ülepükre. Sőt, rendőreink, bíráink, de még nádpálcáink sem voltak! Bíztunk egymásban, és abban, hogy előbb-utóbb az idétlenkedők maguktól észre térnek, és újra béke lesz.
Közben persze még tovább épült, szépült a világunk.
Ekkor felébredtem.
Első gondolatom az volt, hogy nem szeretném, ha összedőlne az a hosszú idő alatt felépült világ, ahol jól érezzük magunkat!!
Most várom, hogy jön-e az újabb mél egy egyelőre még titkos játszótérről, amit ismét fel kell építeni.
Ugye nem?
Idézet
Aki meg még ennél is hitelesebbet szeretne, az béreljen litvánkát Magpettől.
T-Mobile kártyával, mi? :) Fűzd meg a T-t, hogy legyen ő a Games Log-etikai Kommunikációs Partnere, és minden játékosra akasszunk egy ilyen szerkezetet! :)
Házigazda
Előzmény: Schnitt (#122)
Jó itt a hangulat...
Ha már outdoor játék, a kincskeresős típusúnak a hitelesítésére lenne egy ötletem.
A netes megtalálás bejelentését ki kell lőni a francba. A ládagazda, vagy megbízottja keresse fel rendszeresen a ládát, a logokat írja ki magának, és a játék oldalán listázza fel, hogy "Megtalálók érkezési sorrenben: ...."
Ha már outdoor játék, a kincskeresős típusúnak a hitelesítésére lenne egy ötletem.
A netes megtalálás bejelentését ki kell lőni a francba. A ládagazda, vagy megbízottja keresse fel rendszeresen a ládát, a logokat írja ki magának, és a játék oldalán listázza fel, hogy "Megtalálók érkezési sorrenben: ...."
És ezzel lassan el is jutottunk az oldal lényegéhez: játszunk és érezzük jól magunkat...
Házigazda
Előzmény: Csigabiga (#114)