Az eredeti bejegyzés itt.
1 |
2 |
Idézet
Erre is kellene gondolni az otletelesnel, hogy az eselyek nem kicsit, hanem mocskosul nem egyenloek.
Üdv a való világban!
Egyébként ez most hogy jön a blog eredeti témájához? :-o
Előzmény: 4lid4 (#7)
Javíts az esélyeken, rejts remek szép érdekes helyeket megmutató túrázós játékokat a lakóhelyed környezetében. Mi elkezdtük, de Te viheted sikerre. Többet használnál vele mint a panaszokkal.
Moderátor
Szia 4lid4!
Egyébként merrefelé laktok ti?
Nem az országra gondoltam, de az utcanév se szükséges.
Elég a város.
Azt levágtam, hogy nem itt a sarkon, de a közelebbiről semmi infó.
Jöhet akár magánban is.
Egyébként merrefelé laktok ti?
Nem az országra gondoltam, de az utcanév se szükséges.
Elég a város.
Azt levágtam, hogy nem itt a sarkon, de a közelebbiről semmi infó.
Jöhet akár magánban is.
Azt mondanam, az otlet jo. Csak a magunkfajtaval diszkriminal. Gondolom, Magyarorszag fovarosaban elsz, vagy annak kozeleben, s jonnek a jo otletek.
Neked par orat eleg lehet raszanni akar tobb kulso jatek jatszasara. Nekem napok kellenenek hozza. Van nehany az orszagomban, de tolem tavol, amelyik legkozelebb van, ahhoz hatart kell atlepnem, alig 100 km.
De hagyjuk az orszaghatarokat. Ott nalatok is lehet olyan, akinek lehetetlen kulso jatekokkal tulszarnyalni a belsoket, vagy akar megkozeliteni. Amikor ott a sok pompas belso jatek, s a kulsok mind akar tobb szaz km-re, amelyik nem, azt mar megkereste...
Erre is kellene gondolni az otletelesnel, hogy az eselyek nem kicsit, hanem mocskosul nem egyenloek.
Neked par orat eleg lehet raszanni akar tobb kulso jatek jatszasara. Nekem napok kellenenek hozza. Van nehany az orszagomban, de tolem tavol, amelyik legkozelebb van, ahhoz hatart kell atlepnem, alig 100 km.
De hagyjuk az orszaghatarokat. Ott nalatok is lehet olyan, akinek lehetetlen kulso jatekokkal tulszarnyalni a belsoket, vagy akar megkozeliteni. Amikor ott a sok pompas belso jatek, s a kulsok mind akar tobb szaz km-re, amelyik nem, azt mar megkereste...
Előzmény: MrZerge (#6)
A blogból egyetlen mondatot emelnék ki:
Kevés az igazán igényes, komolyabb feladatot jelentő, ötletes, szép természeti környezetbe vagy különleges helyre vezető játék, s azok felkeresésére is kevesen veszik a fáradságot, ami elkedvetleníti a potenciális játékalkotókat.
Ez az ami számomra is elkeserítő kicsit. Kevesen keresik a játékaimat, ami rossz érzés számomra.
Tudom, hogy majd sokan felháborodnak az ötletemtől, de jó lenne a tavasz közeledtével kimozdulásra bírni az embereket. Mit szólnátok egy limithez, ami a játékok létrehozásában és a megtalálások bejelentésében is csak egy bizonyos outdoor/indoor arányt engedélyezne.
Lehetne persze más ötlet is, pl. az indoor megtalálásokat ne számolja a rendszer.
Kevés az igazán igényes, komolyabb feladatot jelentő, ötletes, szép természeti környezetbe vagy különleges helyre vezető játék, s azok felkeresésére is kevesen veszik a fáradságot, ami elkedvetleníti a potenciális játékalkotókat.
Ez az ami számomra is elkeserítő kicsit. Kevesen keresik a játékaimat, ami rossz érzés számomra.
Tudom, hogy majd sokan felháborodnak az ötletemtől, de jó lenne a tavasz közeledtével kimozdulásra bírni az embereket. Mit szólnátok egy limithez, ami a játékok létrehozásában és a megtalálások bejelentésében is csak egy bizonyos outdoor/indoor arányt engedélyezne.
Lehetne persze más ötlet is, pl. az indoor megtalálásokat ne számolja a rendszer.
Szerintem most már meg kéne várni a szavazás eredményét, és azok következményeit.. :) Sok "csendes" felhasználó játszik még, akik eddig lehet nem szóltak hozzá ehhez az egész, Téged is értintő ügyekhez.
Reakció?
Nem hiszem, bár végülis minden válasz egyben reagálás a feltett kérdésre...
Nem hiszem, hogy mindig mindenkinek meg kell változnia.
Gyökeresen meg pláne.
Az nem jó sose...
Példa a fizikából (pontosabban gépészetből):
Ha két test találkozik, óhatatlanul hatnak egymásra.
Most minket itt a súrlódás érdekel.
Ha a két test nem egyforma keménységű, akkor az egyik felörli, kimarja a másikat.
Ez nem jó
Ha a két test hasonló keménységű, akkor összekopnak.
Ez nagyon látszik a mindennapokban:
Pl. egy zár.
Eleinte szorul, akad esetleg kulcs-zár-zárszerkezet, de egy idő után az akadás, szorulás elmúlik, s a továbbiakban már kisebb mértékű lesz a kopás.
Hiszen az új zár csak az első hónapban akadozik, s mikor már összekopott, vígan kihúz éveket (a régebbi termékeknél évtizedeket) is.
Neked se kell szerintem megváltoznod.
Meg kell sajnos békélned azzal, hogy sokan-sokféleképpen játszanak.
S emberi vonás:
Ami az egyiknek fontos, alapvető, az a másiknak apróság, mellékszál.
Ha szabályok születnek, lefektetve az alapokat, csökkenthetik a konfliktusok egy részét, de esetleg újakat is szülhetnek.
Szerintem
Gyökeresen meg pláne.
Az nem jó sose...
Ha a két test nem egyforma keménységű, akkor az egyik felörli, kimarja a másikat.
Ez nem jó
Pl. egy zár.
Eleinte szorul, akad esetleg kulcs-zár-zárszerkezet, de egy idő után az akadás, szorulás elmúlik, s a továbbiakban már kisebb mértékű lesz a kopás.
Hiszen az új zár csak az első hónapban akadozik, s mikor már összekopott, vígan kihúz éveket (a régebbi termékeknél évtizedeket) is.
S emberi vonás:
Ha szabályok születnek, lefektetve az alapokat, csökkenthetik a konfliktusok egy részét, de esetleg újakat is szülhetnek.
Szerintem
Reakció?
Gyökeresen meg pláne.
Az nem jó sose...
Ez nem jó
Pl. egy zár.
S emberi vonás:
Szerintem
Gyökeresen meg pláne.
Az nem jó sose...
Ez nem jó
Pl. egy zár.
S emberi vonás:
Szerintem
1 |
2 |