Az eredeti bejegyzés itt.
Találtam egy Accupedo nevű android alkalmazást. Sok tapasztalatom még nincs vele, csak a ma reggeli séta, de ezt elég jól eltalálta. Hasznos lehet azoknak, akik játszanának lépésszámlálósat, de nem akarnak ilyen cuccot venni, vagy esetleg hozzám hasonlóan van ilyenjük, de sose tudják, hova tették. :)
Házigazda
Fura. Nekem autoban mindig boven keletkeztek a fals lepesek. Lehetseges, hogy a kemeny teherautos rugozas, vagy az agressziv furgonos vezetesi stilus miatt? :)
Házigazda
Előzmény: eperdzsem (#3)
Az autó és a tömegközlekedés egyáltalán semmit nem befolyásolt. Amin még használtam az a bicikli és a roller. Soha nem vizsgáltam pontosan, de a biciklin persze minden hajtásnál mért (övön) rollernél pedig kb. a normál gyaloglás 3-át, 4-ét mérte.
Előzmény: magpet (#1)
Nagyon jó írás, érdekes adatok! Köszönöm!
Én valahol elhagytam a Silvát, de az amúgy se tudott PC-kapcsolatot. Most kezdek meggyengülni. Kyru: hogy állsz raktárkészlettel? :)
Egy kérdés Eperdzsemhez: a nem sétálós, de mégis mozgós dolgok nálad nem zavartak be? Nekem úgy rémlik, hogy az autózás azért bírt fals adatokat produkálni. Mi a helyzet pl. bringán? Mert ha nincs jégverés, próbálok sokat tekerni. Az igazán szép elemzés persze a Silva adatainak és az Edge-ből kibújó kilométereknek összegzésével/összevetésével állhatna elő... :)
Én valahol elhagytam a Silvát, de az amúgy se tudott PC-kapcsolatot. Most kezdek meggyengülni. Kyru: hogy állsz raktárkészlettel? :)
Egy kérdés Eperdzsemhez: a nem sétálós, de mégis mozgós dolgok nálad nem zavartak be? Nekem úgy rémlik, hogy az autózás azért bírt fals adatokat produkálni. Mi a helyzet pl. bringán? Mert ha nincs jégverés, próbálok sokat tekerni. Az igazán szép elemzés persze a Silva adatainak és az Edge-ből kibújó kilométereknek összegzésével/összevetésével állhatna elő... :)
Házigazda