Az eredeti bejegyzés itt.
Egyelőre nem kell attól tartani, hogy bármilyen bringatúrára elmegyek itt a közelben. Ennek legnagyobb esélye édesanyámnál van. Ott mindig "lóra" pattanunk, akárhova megyünk is. Nem is tudom elképzelni, hogy nála a városba gyalog induljak be. Nem is bringázásnak hívjuk, hisz a legtermészetesebb közlekedési eszköz.
Előzmény: Pupu (#12)
Azt nem láttam, tényleg érdekes lehet. A Bikás-parkban szokott egy öregúr egy háromkerekű bicajjal tekerni. Mint egy nagyra nőtt óvodás:)
Előzmény: sinus90 (#15)
Ma érdekes járgányt láttam a Móricznál. 3 kerekű motor hátul 2 személyes üléssel. Abból se sok lehet.
Előzmény: Bubuka (#14)
Vigyázok is. Ráadásul belőlem is csak egy van és ha lehet szeretném minél tovább megtartani épségben ezt a porhüvelyt saját használatra ;)
Előzmény: sinus90 (#11)
Ahhoz előbb látnom kellene egy ilyen járgányt. Ha jössz Istyuhoz szóljál és megnézem a bringát is, meg azt is hogyan tekersz vele. Fel a hegyre, meg le.
Előzmény: Pupu (#6)
A lábtartó időnként leér - és szikrákat hány...
Nem érnek utol. - Azt elhiszem, de Te sokakat utol érhetsz. Pl: 1. sáv - 90, 2. sáv - 110, 3. sáv - 125, Te érkezel 130-al köztük csak el kell férned? Vagy ahogy látják a visszapillantó tükörben jöttödet, mindenki húzódék félre, amennyire, ahova csak tud...
Nem mer felülni mögém - ez megmond mindent...
Ültem tesztautóban. 240-t simán vette...
Nem érnek utol. - Azt elhiszem, de Te sokakat utol érhetsz. Pl: 1. sáv - 90, 2. sáv - 110, 3. sáv - 125, Te érkezel 130-al köztük csak el kell férned? Vagy ahogy látják a visszapillantó tükörben jöttödet, mindenki húzódék félre, amennyire, ahova csak tud...
Nem mer felülni mögém - ez megmond mindent...
Ültem tesztautóban. 240-t simán vette...
Előzmény: Yoss (#7)
Csak sorjában :)
Nagyon vadul mész?
Nos, ez ugye meglátás kérdése. Szerintem nem :)
Kanyarban a térded súrolja az úttestet?
Kizárt, a térdemre vigyázok. A lábtartó időnként leér :)
100-zal cakkozol az autók között?
Nem jellemző. Nem érnek utol :)
A párod szerint milyen a vezetési stílusod?
Nem tudja. Nem mer felülni mögém ;)
Nagyon vadul mész?
Nos, ez ugye meglátás kérdése. Szerintem nem :)
Kanyarban a térded súrolja az úttestet?
Kizárt, a térdemre vigyázok. A lábtartó időnként leér :)
100-zal cakkozol az autók között?
Nem jellemző. Nem érnek utol :)
Nem tudja. Nem mer felülni mögém ;)
Infó:
Nyugalom, még mindig itt vagyok és utassal meg egyébként is jobban vigyázok. Azért némi felelősségérzet azért szorult belém is, ha nem is mindig feltűnő :)
Előzmény: sinus90 (#5)
Na, egy pompás élmény kipipálva. Jöhet a következő! Mit szólnál egy brigatúrához?
Előzmény: sinus90 (#2)
Nagyon vadul mész? Kanyarban a térded súrolja az úttestet? 100-zal cakkozol az autók között?
Előzmény: Yoss (#4)
Én meg ezután jobban megértem a motorosok szabadság-szeretetét.
Sokkal nagyobb a szabadság érzése egy motoron, mint egy autóban. Ahogy a levegő körülvesz, ahogy belefúrod magad, az nagyon jó!
Megbántásról szó sincs!
Sokkal nagyobb a szabadság érzése egy motoron, mint egy autóban. Ahogy a levegő körülvesz, ahogy belefúrod magad, az nagyon jó!
Megbántásról szó sincs!
Előzmény: Omlás (#1)
Igazán nagyon szívesen, remek utas voltál :) És - ha ezzel nem bántalak meg - az eddigi legidősebb utasommá léptél elő :)