Az eredeti bejegyzés itt.
Legalább tudom, mire jó ez a funkció. Köszönöm a részletes leírást! :D
Örülök hogy segíthettem :)
A Garmin-nal én mostanában a Custom POI-k akadozva működő közeledési riasztása miatt leveleztem. Kértek tőlem egy minta GPI fájlt, de azóta csend van.
A Garmin-nal én mostanában a Custom POI-k akadozva működő közeledési riasztása miatt leveleztem. Kértek tőlem egy minta GPI fájlt, de azóta csend van.
Előzmény: magpet (#6)
Nagyon jó, köszi! Most sikerült elolvasnom, és leborulok az ötlet nagyszerűsége előtt! :)
Pár éve már írtam a Garminnak egy fícsör-rikvesztet a témában, konkrétan a két darab iránymérés által adott vonalak metszéspontjának mentési lehetőségét, de nem jött válasz, és a lehetőség se nőtt ki egyik készülékben sem. Ezek szerint mégis, csak meg kellett találni. :)
Pár éve már írtam a Garminnak egy fícsör-rikvesztet a témában, konkrétan a két darab iránymérés által adott vonalak metszéspontjának mentési lehetőségét, de nem jött válasz, és a lehetőség se nőtt ki egyik készülékben sem. Ezek szerint mégis, csak meg kellett találni. :)
Házigazda
Abban az esetben,ha nincs lehetőség (pl.rálátás második irány beméréshez) pontatlanabb,de használható:
Mutat és Megy/Fix irány/Útpont kivetítés/Kb.Táv megadás/Ment,szerk/ Térkép
Mutat és Megy/Fix irány/Útpont kivetítés/Kb.Táv megadás/Ment,szerk/ Térkép
Szuper, köszönöm (-jük).
OFF
Erről eszembe jut egy történet:Anno katonaságnál rádiós iránymérő alakulatnál voltam térképész.Gyakorlat, egy "ellenség" rádiózott
Sümeg környékén.Két iránymérő autó Szombathelyen,ill.- Váton.
Beérkezik a két irányvonal, térképre felrajzoltam lendületből, majd
a röhögéstől majdnem leestem a székről: ugyanis a Balatonban metszette egymást a két irány, pont a tihanyi-kútban......
OFF
Erről eszembe jut egy történet:Anno katonaságnál rádiós iránymérő alakulatnál voltam térképész.Gyakorlat, egy "ellenség" rádiózott
Sümeg környékén.Két iránymérő autó Szombathelyen,ill.- Váton.
Beérkezik a két irányvonal, térképre felrajzoltam lendületből, majd
a röhögéstől majdnem leestem a székről: ugyanis a Balatonban metszette egymást a két irány, pont a tihanyi-kútban......