Az eredeti bejegyzés itt.
Persze, hogy felér! Csak direkt nem említettem bringázást, nehogy úgy tűnjön, hazabeszélek... :-)
Előzmény: yada (#18)
40km bringázás felér 10db fekvőtámasszal? :) (30km alatt inkább el sem indulok, hacsak nem bringát tesztelni javítás ujtán)
Idézet
Javaslat: szg-vel dolgozzatok ki valamilyen rendszert, hogy kütyüs témában csak az szólhasson hozzá valamelyik fórumban, aki megcsinált előbb 10 fekvőtámaszt, vagy felszaladt egy emeletnyit... :-)))
remek ötlet:))))
Esk. ezt megcsinálom.. :)
(fekvőtől nagyon izmos leszek, vagy kevés lesz a hozzászólásom..
Mindenki jól jár így vagí úgy:)
Előzmény: Pupu (#14)
Jó volt olvasni, nagyszerű élmény lehetett, még ilyen sok esővel is.
Még sok ilyet !
Holnap megyek is a Vértesbe egy kis könnyű tekerésre, mert ezt máshogy nem lehet kibírni...-:))
Még sok ilyet !
Holnap megyek is a Vértesbe egy kis könnyű tekerésre, mert ezt máshogy nem lehet kibírni...-:))
Erőnlét és szabadidő... ez itt a lényeg! Hány, de hány ismerőstől, szorgos kirándulótól, jó kerékpárostól, eredményes sportembertől hallottam már: Na, majd ha nyugdíjas leszek, megvalósítom minden elmaradt tervemet! Aztán semmi sem lett az egészből, mert addigra leeresztettek fizikailag. Épp ezért nógattam legutóbb is több mozgásra a társaságot a "Futás!" és a "Futtasd magad!" játékok kapcsán - elszomorítóan csekély eredménnyel.
Javaslat: szg-vel dolgozzatok ki valamilyen rendszert, hogy kütyüs témában csak az szólhasson hozzá valamelyik fórumban, aki megcsinált előbb 10 fekvőtámaszt, vagy felszaladt egy emeletnyit... :-)))
Előzmény: magpet (#2)
Van nekem egy FastStone Photo Resizer szoftverem, Magpet is ajánlotta valamelyik fórumon valakinek, azzal redukálom a képeket feltöltés előtt. Majd megnézem a beállítását. Köszönöm a tanácsot! :-)
Előzmény: izsolt (#12)
gondolom a méretcsökkentés volt a lényeg, ha a felbontást csökkented pl 4000*3000 -ről mondjuk 800*600-ra azzal ugyanúgy kisebb lesz, de az égnél megmaradnak a színátmenetek, nem lesz ilyen "szivárványos"
Előzmény: Pupu (#4)
Hétfőre zivatarokat ígér a meteorológia. A lengyel özönvizek után félnapi munkámba került a bringa rendbehozása, szívesebben mennék száraz időben. Szerdától már jó a prognózis. Maradjunk kapcsolatban, vegyük célba a jövő hetet, és döntsünk a körülményeknek megfelelően. Nagyon várom a túrát Veled, hadd legyen minden szempontból pozitív élmény!
Előzmény: ID-24 (#9)
Utoljára azt írtad, hogy " Örülnék, ha megvárnál".
Tehát várok. :-)
Jövő hétfő, hogy hangzik?
Tehát várok. :-)
Jövő hétfő, hogy hangzik?
Játékvezető
Előzmény: Pupu (#8)
Kedves Superman-on-a-recumbent-bike!
Nagy élvezettel olvasom a túráidról szóló írásokat. Most is, mint mindig, csak gratulálni tudok a teljesítményedhez!
Nagy élvezettel olvasom a túráidról szóló írásokat. Most is, mint mindig, csak gratulálni tudok a teljesítményedhez!
Játékvezető
Előzmény: Pupu (#1)
Idézet
..ami azért igénybe veszi az elpuhult városi embert..
Ezt azért nem kellett volna :)
Egyébként gratulálok és minden elismerésem. Tényleg irigyellek :)
hát igen, ez lenne az élet értelme nem a hülye gályázás..
idén se nagyon lehet szabiznom, jövőre 60 nappal fogok nekivágni? :-)
A képekért kár, hogy ennyire nagyra vetted a tömörítést :-(
idén se nagyon lehet szabiznom, jövőre 60 nappal fogok nekivágni? :-)
A képekért kár, hogy ennyire nagyra vetted a tömörítést :-(
Jó volt olvasni, köszönöm! Irigyellek, hogy erőnlét és szabadidő terén sem szűkölködsz! :) Ha már nekem ez nem adatik meg, legalább olvassak róla... Még sok ilyet! :)
Házigazda
Előzmény: Pupu (#1)
Túrabeszámolót tettem fel lengyelországi bringázásomról. Jó olvasgatást annak, akit érdekel az ilyesmi! :-)