Kajak, kenu, csónak, ladik. Hajós topik.
1 |
2 |
sziasztok :)
Keszthelyi vagyok és szeretek kajakozni.... hallottam a versenyről vagyis a túrárol :) Ha valakinek segithetek valamiben csak szóljatok... Megpróbálok eljutni én is ....remélem az elfoglaltságaim megengedik.
Keszthelyi vagyok és szeretek kajakozni.... hallottam a versenyről vagyis a túrárol :) Ha valakinek segithetek valamiben csak szóljatok... Megpróbálok eljutni én is ....remélem az elfoglaltságaim megengedik.
Tényleg nem komolyan írtam. Csak ez a két rekesz ....! :) Tényleg nem akartam a szőrszálakat hasogatni. :)) Végül is tényleg az a lényeg, hogy mozogjon az ember és kimenjen a szabadba, mert valljuk be, hogy mostani kicsiny társadalmunkat kimozdítani a karosszékből nem könnyű feladat. Ezért tényleg minden elismerésem, hogy vannak olyan rátermett emberek akik hajlandóak szervezni ilyen megmozdulásokat és remélhetőleg mi is részt veszünk rajta. Minél többen! MERT EVEZNI JÓ!
Előzmény: yumi (#47)
Határozottan nem szeretném, ha holdon ugató lennél....
Ennek a találkozónak a célja a tengeri kajaknak, mint típusnak a népszerüsítése. Mivel ez az elsődleges cél, próbáltuk kitétellel megkülönböztetni a verseny/fitness/K1 és egyéb torpedóktól.
Igazad van, nehéz igazságot tenni.
Ha őszinték vagyunk a Quest9.5' nem "tengeri kajak".
Tavalyi összejövetelről egy kis összeállítás:
[link]
Ennek a találkozónak a célja a tengeri kajaknak, mint típusnak a népszerüsítése. Mivel ez az elsődleges cél, próbáltuk kitétellel megkülönböztetni a verseny/fitness/K1 és egyéb torpedóktól.
Igazad van, nehéz igazságot tenni.
Ha őszinték vagyunk a Quest9.5' nem "tengeri kajak".
Tavalyi összejövetelről egy kis összeállítás:
[link]
Előzmény: NaviHami (#43)
Jogos a két pont! Ahogy azt mondani szokták a részvétel a fontos. Akkor megyünk? :)))
Előzmény: magpet (#44)
Ez akkor lenne állatira komoly probléma, ha versenyezni volna kedvem. De ha megyek, akkor békésen fogok hajókázni, és röhögök a célban unatkozó versenybírókon, akik rám várnak. :)
Házigazda
Előzmény: NaviHami (#43)
Ez a balatonos versengős dolog ez határozottan tetszik. De holdat ugató kutya legyek, ha értem miért peremfeltétel a 2 zárható rekesz. De végül is az egyéb kategóriába simán befér az ember, bár ha azt vesszük oda beférnek a verseny kajakok így az 1 rekeszes tengeri (63 cm széles) mutatványok már hátrányból indulnak. Mert ugye Magpet a riot Quest 9,5-el nem fér bele a tengeri kategóriába (hiányzik egy rekesze) ugyan van neki 71cm beülője és 18 kg-os hajója, de versenybe szállhat Nelo Vanquish -el. (41 cm, 8 kg).
Tudom tudom szőrszálhasogató vagyok, ezért elnézést mindenkitől csak hát ugye .....! :)))
Tudom tudom szőrszálhasogató vagyok, ezért elnézést mindenkitől csak hát ugye .....! :)))
Előzmény: magpet (#41)
22km önmagában nem durva, békésen megevezem. Csak győzzétek kivárni! :)
Lassú, kövér szalonkajakos vagyok egy nagyon rövid, ám nagyon széles hajóval. :)
Lassú, kövér szalonkajakos vagyok egy nagyon rövid, ám nagyon széles hajóval. :)
Házigazda
Előzmény: yumi (#40)
Jól hangzik. Az a nagy baj, hogy jelenleg nincs olyan hajóm, ami beleférne valamelyik kategóriába. A Riot Quest 9.5-nek ugyanis csak egy rekeszkéje van, szemben az előírt kettővel. Nagyon ki lennék akadva, ha messze a legjobb idővel befutva emiatt kizárnának... :)
Dolgozom az ügyön, ha előáll a megfelelő kajak, akkor nem kizárt a megjelenés. Persze addig kicsit össze is kellene szoknunk.
Dolgozom az ügyön, ha előáll a megfelelő kajak, akkor nem kizárt a megjelenés. Persze addig kicsit össze is kellene szoknunk.
Házigazda
Előzmény: yumi (#38)
Nagyon szép munka, régóta tervezem egy saját fa kajak, vagy kenu készítését, de mindig elmarad valahogy. Na, de majd egyszer :-)
Előzmény: yumi (#33)
Magpet, pont azért készítettem el kompozit aljjal, hogy még az érzete se legyen meg sérülékenységének.Egy példány a Krumlov maratonon is indulni fog :-)) . Kiegészítő szabadídős tevékenységem, nem tömegcikk.Egy év alatt 2 db, ha elkészül, 400-430 munkaóra egy ilyen és 500 óra egy full fa elkészítési ideje.
Előzmény: magpet (#34)
Szép hajó! Mit lehet róla tudni? Te egyébként életvitel-szerűen kajakot építesz, vagy ez csak amolyan szabadidős tevékenység?
Házigazda
Előzmény: yumi (#33)
Új év...új kajak készült el barlangomban.Pár fotót felraktam a készítésről, ill- első vízreszállásról.
[link]
[link]
A kameramann....aki nem szeretné nevét közzé tenni.
Anno részt vettem több fpv gép megépítésében, itt olvashattok információkat eme repülési módról.
[link]
Anno részt vettem több fpv gép megépítésében, itt olvashattok információkat eme repülési módról.
[link]
Na jó. Tavasszal ezt fogom gyakorolni. Idén a 3°C-os Dunán kihagyom, mert valami azt súgja, hogy az első kísérleteknél nem érdemes a legjobb, vízben oldódó Hugo Boss öltönyömet viselnem... :)
Házigazda
Előzmény: yumi (#28)
mi történt ott 2:13-nál? Borultál vagy a kamera esett a vízbe?
:)
NAGGYON JÓ egyébként, gratulálok.
Csodálatos felvételek, jó vágás és kitűnő zeneválasztás - hangkeverés.
(teljesen laikusként, majd a profik jól megmondják a tutit :))
:)
NAGGYON JÓ egyébként, gratulálok.
Csodálatos felvételek, jó vágás és kitűnő zeneválasztás - hangkeverés.
(teljesen laikusként, majd a profik jól megmondják a tutit :))
Előzmény: yumi (#23)
Velencei-tó menet. Kis lassított filmecske, jópofa emberekkel és állatokkal. Meg sólet-gasztronómiával. :)
Házigazda
Nalam is rossz beidegzodes van, igyekszem megjegyezni.
A hajokazas kivalo volt, lesz belole filmecske is.
A hajokazas kivalo volt, lesz belole filmecske is.
Házigazda
Előzmény: Pupu (#20)
Sajnos nem tudok részt venni, most jöttem meg Spanyolhonból.
Csak azért szólok, mert minden alkalmat megragadok: NEM Osztyapenko, hanem Osztapenko volt az illető neve. Mindegy, ki hogy viszonyul az akkori eseményekhez, a neveket tessék pontosan írni!
Csak azért szólok, mert minden alkalmat megragadok: NEM Osztyapenko, hanem Osztapenko volt az illető neve. Mindegy, ki hogy viszonyul az akkori eseményekhez, a neveket tessék pontosan írni!
Előzmény: NaviHami (#18)
Nem véletlenül vettem én is felfújható cuccot.
Fontolgatom, hogy a jövő héten esedékes SEAT gyárlátogatásra magammal is viszem Barcelonába. :) Lesz egy csomó holtidőnk...
Fontolgatom, hogy a jövő héten esedékes SEAT gyárlátogatásra magammal is viszem Barcelonába. :) Lesz egy csomó holtidőnk...
Előzmény: Pupu (#6)
Tisztel mindenki!
A holnapi nap folyamán egy laza Halloween napi evezés bontakozott ki a Velencei tavon. Az eddigi résztvevők: Magpet, Mudman és jómagam. A találkozó 8-8:30 magasságában a Budaörsi úti Sárga "M" betűs gyorsélelmezési egység parkolójában (ex- Osztyapenko szobor) :)
Akinek van kedve és eszköze egy laza vizenkalimpáláshoz némi ládakivetéssel egybekötve csatlakozzon bátran.
A holnapi nap folyamán egy laza Halloween napi evezés bontakozott ki a Velencei tavon. Az eddigi résztvevők: Magpet, Mudman és jómagam. A találkozó 8-8:30 magasságában a Budaörsi úti Sárga "M" betűs gyorsélelmezési egység parkolójában (ex- Osztyapenko szobor) :)
Akinek van kedve és eszköze egy laza vizenkalimpáláshoz némi ládakivetéssel egybekötve csatlakozzon bátran.
Ha már mondásoknál tartunk: nem szabad vizet inni, mert abban szexelnek a halak...
Muhahahaha...:-D
Muhahahaha...:-D
Előzmény: Bacu (#15)
Ha már mondásoknál tartunk: nem szabad vizet inni, mert az nagyon erős ital. fenn tartja azokat a nagy hajókat.
Az ismerős :) Nyáron is lenyomtuk egyszer, meg most is kenuval. Nem volt egyszerű :)
Előzmény: magpet (#13)
Igen, rögtön a rajt után. Aztán azt mi megeveztük még egyszer a holtág felé menet, végül lefelé is. Az utóbbi sokkal kevésbé megerőltető. :)
Házigazda
Előzmény: Yoss (#12)
Amennyiben arra a fodrozódós, szembefolyósdira gondolsz amit együtt találtunk, akkor csak megerősíteni tudom, hogy életem legmelósabb 3 métere volt. Eddig legalábbis. :)
Előzmény: magpet (#10)
No ez a két bölcsesség egy reggel szépen indítja a napomat. :)
Eddig nem törekedtem az életveszélyre, viszont a "víz az úr" tételt azért már sikerült megtapasztalnom. Ártatlannak látszó fodrozódás, aztán a karom leszakad, mire túljutok azon a 3 méteren. Mert egy picit szembe folyik... :)
Eddig nem törekedtem az életveszélyre, viszont a "víz az úr" tételt azért már sikerült megtapasztalnom. Ártatlannak látszó fodrozódás, aztán a karom leszakad, mire túljutok azon a 3 méteren. Mert egy picit szembe folyik... :)
Házigazda
Előzmény: Pupu (#9)
És persze ne feledkezzünk meg Pupu jelmondatáról sem:
"A túlélt veszély legyen minél nagyobb!"
"A túlélt veszély legyen minél nagyobb!"
Előzmény: Büfés (#8)
Hajózunk, mert az jó. De mindig jusson eszünkbe, amit már Sanyibácsi is papírra vetett:
"Habár fölűl a gálya,
S alúl a víznek árja,
Azért a víz az úr!"
"Habár fölűl a gálya,
S alúl a víznek árja,
Azért a víz az úr!"
Megerősítem, még utaztam is benne egy kicsit. Az a fura, hogy bár gumihajó, nagyjából olyan merevnek tűnik, mint egy "igazi". A "felfújható hajó" kifejezésről az embernek egy nyeklő-nyakló, puha izé jut eszébe. Na ez nem az. :)
Házigazda
Előzmény: Pupu (#6)
A 2002 óta sokszorosan bevált felfújható kenum Grabner Adventure gyártmány. Felhívom a figyelmet az osztrák márka kajakjára: ez sem olcsó, de bármilyen kocsiban, vonaton szállítható, nem kell csónakházban helyet bérelni neki.
Előzmény: zakany (#4)
1 |
2 |