Az eredeti bejegyzés itt.
1 |
2 |
Köszönöm! Az érdem nem csak az enyém, csapatmunka volt és még javában fejlesztés alatt. Néhány kép a az eddigiekről.
Előzmény: ID-24 (#62)
Szuper gép! Gratulálok!
Jó lenne látni néhány közeli képet is.
A hátsó bringásnak mintha túl messze lennének a pedálok. Állíthatók az ülések?
Milyen tapasztalatokat szereztél?
Érdekes, hogy mindenki tolja a kompról a bringát rajtatok kívül.
Jó lenne látni néhány közeli képet is.
A hátsó bringásnak mintha túl messze lennének a pedálok. Állíthatók az ülések?
Milyen tapasztalatokat szereztél?
Érdekes, hogy mindenki tolja a kompról a bringát rajtatok kívül.
Játékvezető
Előzmény: Szélvész (#59)
Idézet
KerékPÁRnak elég furcsa
Viszont egy kerekező párnak éppen megfelelő! :-)
Előzmény: Szélvész (#59)
Hmmm. A videót nem rakta be.
:(
Úgy látszik, hogy csak a hosszú link mükszik.
:(
Úgy látszik, hogy csak a hosszú link mükszik.
Előzmény: Szélvész (#58)
Én is vágtam egy kis videót ami még a langyos őszi napokat idézi. Nem is tudom, hogy ez most ide vagy a kerékpáros topicba való.
Összesen három kerék, fejenként azonban csak másfél. KerékPÁRnak elég furcsa
Összesen három kerék, fejenként azonban csak másfél. KerékPÁRnak elég furcsa
Keresgélés szempontból lehet nem mindegy a kategória, ezért aztán jól átraktam a Tech-be. A topik él! :)
Házigazda
Előzmény: ozeki (#55)
Megvan!
Püff, eggyel feljebb csúszott a témakörökben. Át lehet rakni még egy másik körbe, vagy mindegy tulajdonképpen?
Püff, eggyel feljebb csúszott a témakörökben. Át lehet rakni még egy másik körbe, vagy mindegy tulajdonképpen?
Előzmény: magpet (#54)
Igen: a fórum oldalon választasz egy kategóriát, utána jobbra fent, a bejelentkezés körül látsz egy "Új téma indítása" linket. Innen szerintem menni fog.
Az új topik leírásához ne adj meg túl hosszú szöveget, mert valahol vágja a rendszer. Nagyjából egy sms-nyi. :)
Az új topik leírásához ne adj meg túl hosszú szöveget, mert valahol vágja a rendszer. Nagyjából egy sms-nyi. :)
Házigazda
Előzmény: ozeki (#53)
Köszi!
Belenéztem! Jó lesz ez!
Lehetne egy új fórum topikot is nyitni hozzá, ahol az aktuálisan feltöltött videókról adsz hírt?
Belenéztem! Jó lesz ez!
Lehetne egy új fórum topikot is nyitni hozzá, ahol az aktuálisan feltöltött videókról adsz hírt?
Előzmény: ozeki (#51)
Hahó!
Nagy lelkesen összeraktam egy "magyar GPS-média video-megosztó" blogot! Egyelőre csak saját és közeli ismerősi alkotásokból volt merszem meríteni, de szívesen veszek minden GPS, geocaching és túra-jellegű videókat, amiket valaha feltöltöttetek a Youtube-ra és társaira. Szándékom szerint összegyűjteném az összes ilyen jellegű alkotást! Ha van ilyen anyagotok, írjátok meg, kalandokkal, stb. Örömmel vennék kritikákat, bejegyzéseket, szerkezet-dizájn stb. hozzászólásokat is!
Az oldal itt:
[link] található.
Nagy lelkesen összeraktam egy "magyar GPS-média video-megosztó" blogot! Egyelőre csak saját és közeli ismerősi alkotásokból volt merszem meríteni, de szívesen veszek minden GPS, geocaching és túra-jellegű videókat, amiket valaha feltöltöttetek a Youtube-ra és társaira. Szándékom szerint összegyűjteném az összes ilyen jellegű alkotást! Ha van ilyen anyagotok, írjátok meg, kalandokkal, stb. Örömmel vennék kritikákat, bejegyzéseket, szerkezet-dizájn stb. hozzászólásokat is!
Az oldal itt:
[link] található.
Előzmény: magpet (#26)
Ejjjj, de hiányzott Bacu Mester csipkelődő humora!
:-))))))))
Sokkal prózaibb oka lenne.
Sokkal prózaibb oka lenne.
Előzmény: Bacu (#47)
Ha már videó, akkor egy külön kérdés megy neked magánban.
Videó kellene egy eseményről.
Azt még nem tudom, hogy résztvennél-e rajta, vagy dolgoznál?
Mindkettőnek örülnék egyszerre.
Videó kellene egy eseményről.
Azt még nem tudom, hogy résztvennél-e rajta, vagy dolgoznál?
Mindkettőnek örülnék egyszerre.
Előzmény: magpet (#43)
Jo kis action movie! Tetszik a turabotos kameraallas! :)
En is forgattam a hetvegen a Velencei-tavon, kajakozosat. Csak meg vagni nem volt idom, es ha ilyen szep marad az ido, akkor holnap se lesz. Majd a dolgozos hetkoznapokon csattog az ollo! :)
En is forgattam a hetvegen a Velencei-tavon, kajakozosat. Csak meg vagni nem volt idom, es ha ilyen szep marad az ido, akkor holnap se lesz. Majd a dolgozos hetkoznapokon csattog az ollo! :)
Házigazda
Előzmény: Heyjoe (#41)
Szép felvétel lesz, ahogy a szpídmúviméking közben bedarálsz egy riadt arcú siklóernyőst... :)
Házigazda
Előzmény: Mákos (#39)
Ahogy tudtam, lassan mozogtam. Amúgy brutál sebességre képes a cucc, majd csinálok egy szpíd múvit is, csak az érzés kedvéért, hogy milyen tempóban tudok rongyolni vele. A levegőben talán nem mérnek a sünök...:-D
Előzmény: magpet (#35)
Ez mekkora jóság lenne, ha kajakozás közben ilyen felvételek lennének. Roppant mód stabil ez a cucc.
Előzmény: Mákos (#33)
Azért a beszélő szoborról kellett volna valami közeli mert így senki nem fogja nekünk elhinni. :)
Előzmény: magpet (#36)
Meseszép!!! Mondjuk ebből az eseményből, ilyen parádés szereplőkkel (a hattyakra és a sóletre gondolok) nem is lehet elrontani! :)
Házigazda
Előzmény: NaviHami (#34)
A tecső próbálta rontani a mozit, de ettől még nagyon jó maradt! :)
Jó ez a cucc, nagyon szépen mozog!
Jó ez a cucc, nagyon szépen mozog!
Házigazda
Előzmény: Mákos (#33)
Elkészült a szombati kiruccanásunk bruttó 4 percben. Főszereplők: Magpet, Mudman és a hattyak. :)
A minap én is lőttem egy videót, hogy mit tudok csinálni, amúgy is van érdeklő a videóim után, ugye? Félgömböt tudom beforogni lefelé a cuccal. Bátorkodnék bemutatni, a zene alatta: amit dobott a jútyúb.
Ez tényleg jó anyag! Tőlük eddig csak ezt ismertem, de amit belinkeltél, az sokkal jobb!
(Egyébként tudod, miért az a neve az együttesnek, ami?)
(Egyébként tudod, miért az a neve az együttesnek, ami?)
Előzmény: Bacu (#28)
Én se fizetni, se kapni nem szeretnék jogdíjat. :) Ha ez a konstrukció megfelelő, akkor induljon! :)
Házigazda
Előzmény: ozeki (#25)
Nekem van a WordPress-hez némi alapfokú tudásom.
[link]
Ha a jogdíjkérdésben meg tudunk egyezni, akkor neki is láthatok...
[link]
Ha a jogdíjkérdésben meg tudunk egyezni, akkor neki is láthatok...
Előzmény: magpet (#24)
Tetszik ez a GeoTV gyujtemenyes otlet! Mondjuk a CarCam.hu-hoz hasonlo, egyszeru wordpress felulet? Ki csinalja meg? :)
Házigazda
Előzmény: ozeki (#22)
Valaki nem szeretne venni egy GoPro kamerát? :)))
elég jó cucc! Egy kis ízelítő:
Ez utóbbinál pl nem értem,hogy a 3 perc után, hogy hogy nem zúzta össze magát!!!
elég jó cucc! Egy kis ízelítő:
Ez utóbbinál pl nem értem,hogy a 3 perc után, hogy hogy nem zúzta össze magát!!!
Nagyon jó kis írás, főiskolán kéne tanítani :) Ismerek egy-két "profit", akivel azért ezt elolvastatnám...
A blogot olvasva én is kedvet kaptam a sok fotó után megint egy kis videózásra {ha a munkahelyemen már elég volna :P}
Plusz az is felötlött bennem, hogy a Georádió mintájára egy GeoTv is lehetne, hiszen annyi "kallódó" GC témájú amatőrfilm van a neten mindenfelé, csak csokorba kellene fogni... (pl nekem van csak 2-3-10 perces klipekből több tucat)
Semmi extra, nem vmi külön tárhelyes dolog, csak egy blogszerű kinézet youtube-os, stb hivatkozásokkal. Ide mindenki alkotása fölkerülhet, (aki akarja) aztán lehet kommentezni, stb.
A blogot olvasva én is kedvet kaptam a sok fotó után megint egy kis videózásra {ha a munkahelyemen már elég volna :P}
Plusz az is felötlött bennem, hogy a Georádió mintájára egy GeoTv is lehetne, hiszen annyi "kallódó" GC témájú amatőrfilm van a neten mindenfelé, csak csokorba kellene fogni... (pl nekem van csak 2-3-10 perces klipekből több tucat)
Semmi extra, nem vmi külön tárhelyes dolog, csak egy blogszerű kinézet youtube-os, stb hivatkozásokkal. Ide mindenki alkotása fölkerülhet, (aki akarja) aztán lehet kommentezni, stb.
A zúzós zene irónia akart lenni, mivel az átkelés a Hódos-ér fölött zajlott, amin 5:46-nál ismét átkelünk, másfél lépéssel :)
Valóban nem ártott volna még keresgetni, de ez volt az első muzsika, ami szembejött velem a [link] oldalon.
A hossz: látnátok az első videóimat :D
Pedig most már tudok tíz percen belül maradni, és nem próbálok minden másodpercet belegyömöszölni.
Kösz az észrevételeket!
Valóban nem ártott volna még keresgetni, de ez volt az első muzsika, ami szembejött velem a [link] oldalon.
A hossz: látnátok az első videóimat :D
Pedig most már tudok tíz percen belül maradni, és nem próbálok minden másodpercet belegyömöszölni.
Kösz az észrevételeket!
Előzmény: Bacu (#20)
Jah, dettó! A rockos rész nem oda való! Egy downhilles lefelé zúzós akciónál megértettem volna ezt a zenét, de azért az átkeléshez nem passzolt annyira. Mondjuk, ha átrohant volna, akkor igen, de a szám tempója és az átmenet tempója nem volt ugyanaz (még ha a tett dícséretes is :))
A többi amúgy teljesen jó volt! Picit talán lehetne rövidebb ;)
A többi amúgy teljesen jó volt! Picit talán lehetne rövidebb ;)
Előzmény: Yoss (#19)
A rockos rész - bár a zene maga nagyon bejött - szerintem nem volt oda való. Egyébként meg tök jó volt, nekem tetszett :)
Előzmény: Heyjoe (#18)
Nem volt cél azon kívül, hogy fennmaradjon, és két év múlva is tudjam, merre jártam ezen a napon :)
Előzmény: magpet (#17)
Ajjaj, nem akarok én lenni a szakmai zsűri! :)
Ez szerintem egy kellemes hangulatú mozi. Nem pörgős, de a témát látva ez nem is várható el, sőt tán hiba is lenne. Ha az volt a célod vele, hogy a nézőben egy "de jó lehetett ott sétálni..." érzés támadjon, akkor a mű elérte célját. :)
Ez szerintem egy kellemes hangulatú mozi. Nem pörgős, de a témát látva ez nem is várható el, sőt tán hiba is lenne. Ha az volt a célod vele, hogy a nézőben egy "de jó lehetett ott sétálni..." érzés támadjon, akkor a mű elérte célját. :)
Házigazda
Előzmény: Heyjoe (#16)
Magpet, akkor elővennéd a fiókból a szakmai szemedet, és jól megkritizálnád az én hétvégi alkotásomat is? :)
OK! :)
De miért kellett konvertálni? A Pinnacle közvetlenül is eszi a MOV-ot, ami egyébként nagyjából egy mp4.
De miért kellett konvertálni? A Pinnacle közvetlenül is eszi a MOV-ot, ami egyébként nagyjából egy mp4.
Házigazda
Előzmény: Pupu (#14)
A mozgó kép a Kodakkal készült, az álló a Canon G9-cel. A MOV fájlokat ingyen letöltött Prism konverterrel alakítottam át mp4-gyé. Köszönöm a kütyüt, a tanácsaidat és a bátorító véleményt - a tanulságos kritikát majd délután, élőszóban kérem :-)
Előzmény: magpet (#13)
1 |
2 |