Az eredeti bejegyzés itt.
Az egésszel az a bajom, hogy sajnos ezt az elméletet tovább görgetve arra kell hogy jussak, hogy a többségünk munkája ugyanúgy felesleges. Magpet boltja egy baromság, hiszen minek autós navigáció, mikor már maga az autózás is káros, Pupu cikkei rosszabbak a sátánnál, hiszen azért kapja a fizetését, hogy segítse eladni őket, megírja róluk jobb, vagy rosszabb véleményét. Az én munkám meg a hab a tortán. Füstös szórakozóhelyeken diszkóval és karaokeval szórakoztatjuk a legelvetemültebbeket, akik a nap végére azt sem tudják hol vannak.
Kicsit sokan vagyunk.
A minap láttam egy kutyát, beszaladni az Atilla út felől az alagútba. Összeszorult a szívem, amikor láttam, hogy az autóm mögött átszalad a túloldalra, a kocsik meg dudálnak rá. Teljesen meg volt rémülve, össze volt zavarodva (haza nem mertem hozni, van már három).
Nem hiszem, hogy a magyar erdőkben élő állatok ennél jobban lennének. Nem tudok úgy elmenni túrázni, még hétköznap sem, hogy ne találkozzak emberekkel, favágókkal, halljak erről arról emberi zajokat, hangokat. Az állatokat ezek sokkal jobban zavarják.
Mi zavarunk! Te is, én is!
Kicsit sokan vagyunk.
A minap láttam egy kutyát, beszaladni az Atilla út felől az alagútba. Összeszorult a szívem, amikor láttam, hogy az autóm mögött átszalad a túloldalra, a kocsik meg dudálnak rá. Teljesen meg volt rémülve, össze volt zavarodva (haza nem mertem hozni, van már három).
Nem hiszem, hogy a magyar erdőkben élő állatok ennél jobban lennének. Nem tudok úgy elmenni túrázni, még hétköznap sem, hogy ne találkozzak emberekkel, favágókkal, halljak erről arról emberi zajokat, hangokat. Az állatokat ezek sokkal jobban zavarják.
Mi zavarunk! Te is, én is!
Előzmény: Pupu (#14)